kszlivia

Orbán olyan gazdaságot szeretne, mint a német
Nálunk már megvalósult, kedves Orbán úr, minden az önök kezében és zsebében van családi, rokoni, baráti és nyalási vonalon szépen gyarapodtak papa, vej, leány és a haverok.
Hú, de szexi teljesen kékben Sarka Kata!
Undorító a sok primitiv hozzászólás , nyilván írígyek és név nélkül roppant bátrak is. Egyébként nagyon csinos Kata és a ruha is. A ribi kifejezést tartogassa mindenki maga környezetére biztos akad egy kettő ...
Lehet, hogy kitiltják Orbán Viktort és szűk körét az Egyesült Államokból?
Nem voltam párttag, nem voltam kivételezett és tudtam a szocializmus hibáiról, de azt is láttam, hogy Kádár János igyekezett a szovjet szorítás alól Magyarországot tőle telhetően lazitani. Puritán ember volt, aki még az államfők által adományozott hatalmas értékeket sem tartotta meg. Felesége nem járt Rogán Cecilhez hasonló milliós ruhában. Kádár Jánoshoz ellehetett menni, meghallgatta az embereket, így jutott például a régen gyermekmunkát végző, de közben megöregedett embereknek nyugdij. Kádár János is áldozat volt bizonyos mértékig. A háború utáni években hazánkat ujra kellett épiteni, el voltunk szegényedve, Villany, út, járda még a holdban sem volt, viszont beszolgáltatás stb. igen. Fogalma sincs az olyanoknak akik libsiznek milyen sorsból lettünk a legvidámabb barakk.
A Fidesz szerint az LMP azért gyűjti össze az üres lakásokat, hogy betelepítse oda a migránsokat
Ebben az a baj, hogy a nyalókák ezt is benyalják a fidesznek. Orbán szerintem még nemi aktus közben is migránsokkal hadakozik és csak véd, csak véd...
Lázár János: azért van pénz az államkasszában, mert nem lopunk
Balogh miniszterrel még az Erzsébet utalványt is lenyultátok, de nem ám annyit mint a nyugdijasok kaptak, hanem a tizszeresét. Elmentek a francba a sok hazugságokkal. Az államadósság úgy meg van kozmetikázva, mint a rezsi rizsa amin annyit nyertetek, alig birtátok haza vinni. Ugyanis a világpiaci árral köszönőviszonyban sem volt a nagy kedvezmény. Vastag a bőr Lázár képén is.
Tolvai Reni most bikiniben, előre hajolva mutogatja nagy mellét
Nem tudom elképzelni mi történne, ha Vajna Timi, Baukó bunkó Éva és Tolvaj Reni nem szellőztetné a bugyogóját, melltartóját folyton folyvást, még azon az áron is, hogy a férfiak gusztustalan kommentekkel "jutalmazzák" mesztelenségüket. Ráadásul ha férfi közeledik hozzájuk (és nem kedvükre való) akkor erőszakot sikitanak. Ilyenkor jön a jótevő mikulás aki megvédi vélt tulajdonát. Hát nem szánalmasak?
Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket
Fordítva eltudom képzelni, de Havas tanár úr rosszabb napjaiban sem lehet ennyire igénytelen, hogy ezzel a guminővel kezdjen, akinek olyan mocskos szája van, hogy autómosó is kevés lenne kimosni. Most aztán láthatja a lelakott rüfke, milyen népszerű az olvasók körében.
Nézze csak, mit tett a római katolikus egyház feje?
Öcsényben lelkigyakorlatot tartottak az igaz keresztények. Szegény gyerekeken töltötték ki primitiv tudatlanságukból fakadó dühüket. Ezek lennénk mi magyarok? Orbán helyeselt, de pénzért már 17 000 migránst engedett be. Az u.n. egyházi méltóságok sem tagadták meg farizeus magukat. Szégyen.