levarosbukta

Soros György: Orbán megvásárolta az MSZP vezetőit
Aki nem hülye az már régóta tudja hogy az MSZP lefeküdt Orbánnak. Nekem a DK is gyanús. Gyurcsány az utóbbi időben hülyeséget hülyeségre halmozott ami mind a Fidesznek kedvezett. Le vannak itt már régen osztva szerintem a szerepek.
Utánpótlás ökölvívó törte össze egy 14 éves kislány orrát Szombathelyen
@wagabund: Lehet hogy pont azért íratták be a gyereket boxra hogy ott kitombolja magát, hiperaktív gyerekeknél sajnos sokszor nincs más megoldás csak a rendszeres testedzés. Csak éppen a legrosszabbat választották neki, hiperaktív gyerekeknek tilos a verekedős sport.
A nyilvános szoptatás élharcosa lett Trokán Anna
Anna te nagyon hülye, ennek semmi köze a nyilvános szoptatáshoz! Azon senki nem botránkozik meg ha egy kismama diszkréten ahogy a képen is van szoptat, csak attól akadnak ki ha szoptatás címszó alatt kipakolják egyes nők a meztelen csöcsüket.
Szita Károly: a migránsok felső korlát nélküli betelepítése veszélyezteti a magyar településeket
Szita polgi erőteljesen beleállt a sorosozásba, készül keményen a parlamentbe. Tudja nagyon jól hogy kitelt a városában a becsület. Akármilyen hangyafasznyi kis ellenfele is lesz az nyer. A város nem felejt és nem bocsátja meg az utóbbi időben elkövetett orbitális marhaságait.
Szilveszter: ne pátyolgassuk a megrémült kutyát, inkább vonjuk el a figyelmét
@namihami: Pontosan hogy fontosabb a kutyám! Ezért nem értem hogy a fenébe nem lehet rájuk vigyázni! Most is számtalan felhívást olvasok a Facebookon talált, eltűnt kutyákról. Kérdezem én, hol a jó istenbe volt a gazdi??? Szart az egészbe bele! Mert ne mondja nekem senki ha biztonságos helyre elzárja a kutyit éjszakára akkor az meglép. Ennyit a felelős állattartásról! Nekem senki ne papoljon, hogy tiltsák be a tűzijátékot felelőtlen nem törődöm gazdák miatt.
Szilveszter: ne pátyolgassuk a megrémült kutyát, inkább vonjuk el a figyelmét
@namihami: Neked is (FM) BÚÉK! :) Tudod ennyi erőből be lehetne tiltani a vihart is, akkor is dörög, csattog sőt villámlik is megkergül kutya, macska, gyerek sőt még az autóba is kár keletkezhet. Túl van ez az egy napnyi durrogtatás lihegve.
Szilveszter: ne pátyolgassuk a megrémült kutyát, inkább vonjuk el a figyelmét
@1magyar: Nekem van kutyám, fél is a durrogtatástól. De a jó k.édesanyját annak a rohadék kutyatartónak aki évek óta képtelen megjegyezni hogy szilveszter előtt egy-két nappal és utána egy-két nappal biztonságos helyen tartja a kutyáját és ha sétálni viszi akkor nem veszi le a pórázt róla. Lakásban tartott kutyáknál nem is értem hogy szökhet meg. A családi házas meg vegye már a fáradtságot ha a kutyáját nem engedi be a házba akkor zárja el, vagy csináljon neki futószárat hogy ne tudjon megszökni, és igen is a sok semmirekellő bunkó tanulja már meg a dolgát és ne rinyáljon már napokkal előtte hogy tiltsák be a tűzijátékozást. Minden tulajt akinek a kutyája elszökik úgy megbüntetném hogy arról kódulna, mindjárt megtanulnák hogy a kutyára néha vigyázni is kell nem csak tartani.
Az Eximbank igazgatója volt az osztrák sípályán meghalt magyar férfi
Na szegény, gondolom az istennek se akart beülni a rendőrkocsi hátsó ülésére, létra sem volt a közelben és az afrikai kígyóméreg is épp elfogyott. (Loptam, de jó! :)!
Mesterházy Attila a balesete után: "Még szerencse, hogy balos vagyok!"
Ezt a fackalapot valahányszor meglátom annyiszor kap el a röhögés a hülye bajsza meg szakálla miatt.
Ismét az egész világ a magyar modellre figyel
Valahogy meg kellene találni az arany középutat. Az egyik gebe a másik meg tehén.
Vona: Simicska legyen óvatos a leleplezéssel, mert Orbán szörnyű bosszút forral - Városi Kurír
Vona még hisz a mesében? Simicska eddig is csak annyira volt képes hogy gecizett oszt annyi. Mindenki azt várta hogy kiborítja a moslékos vájdlingot, hát azt elvárhatjuk. Én csak azon csodálkozom hogy ezt a Simicskát még nem ütötte el egy nyolcvanéves osztrák turista.
Orbán összevert feleségét állítólag a kecskeméti kórházba szállítják
@Eladott Ország: Szegény asszony, meg van rogyva rendesen. Bár ha jól belegondolok sajnálja a radai rosseb.
Film-főszerepet kap Lópici Gáspár
Jaj ne má'! Azért annyira nem volt jó színész, nem véletlen hogy csak aligszerepeket kapott.