levarosbukta

Botrány! Befotóztak Nagy Blanka lábai közé a DK kampányindítóján
Remélem Blanka még a gatyát is leperli erről az emberi hulladékról, meg az összes lapról amelyik átvette a fotót.
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
@Veleda: Megmondanád MIBŐL van a kormány pénze?
Akkor szerinted az jól van hogy itthon a sokadik stadion épül, de írhatnám az összes túlárazott beruházást amit a lőrinczbarát építhet! Az ukrán kifizetéseket meg a mexikói templomot is meg az összes határon túlra tolt pénzt is írhattam volna. A lényeg ugyanaz.
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
@Veleda: Pontosan értettem hogy mi a téma! Én csak annyit kérdeztem hogy mégis mi a fészkes fenéből kártalanítsa a kormány a rokkantnyugdíjasokat? Mert ugye a kormánynak nincs pénze, a kormány abból gazdálkodik amit te meg én az adómból befizetek! Vágod?
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
@Veleda: Te nagyon hülye! Minek van súlya? A Dobrevnak annak, de mondanivalója lepkefing. Egy húron pendülnek a férjével. Az is csak a fidesz szekerét tolja.
Megszólalt a kikerült hangfelvételről Dobrev Klára – videó
Hiteltelen egy szar bagázs ez a DK is! Miből kárpótolja a kormány a rokkantnyugdijasokat? Miből? Az én meg a többi napi 8-10-12 órákat gürcölő dolgozók adójából?? Ezzel kampányol? Miért nem azzal hogy csökkentsék a képviselők javadalmazását, miért nem azzal hogy állítsuk meg az eszetlen, gigantikus, lopás-csalást lehetővé tevő beruházásokat? Miért nem azzal, hogy szüntesse be a kormány a bárgyú levélküldéseket és azokat rohadt plakátozásokat? Miért? Anyádat Klára asszonyt azt! Ti is csak a saját pecsenyéteket sütögetitek a kisemberek kárára. Kérd a pénzt attól személy szerint aki elvette, de ne az én keservesen megkeresett pénzem rovására.
Egymillió forinttal támogatja Szandi új lemezét Kásler Miklós
Aztán meg a mézesmadzag el van húzva a leendő fiatal vállalkozók elől, hogy kapnak 6 havi támogatást ha önerőből vállalkoznak. Hát egy frászt, a gyerekem jelentkezett a programba és azzal utasították el hogy a munkanélküliségi ráta 5 % alatt van nem feltétlen muszáj vállalkozónak lenni eredj menj valahova alkalmazottnak, tőlünk ugyan a bides petákot nem kapsz. Ilyenkor meg amikor szórják a pénzt minden szarra igen csak betudnék mosni az illetékesnek.
Gyanúsított lett az öreglaki ház kertjében eltemetett nő lánya
Valószínű nem tellett neki rendes temetésre, és hát a kert meg adott volt. No meg gondolom a mama nyugdíja is sokat nyomott a latban.
Conchita Wurst még durvábban néz ki, mint eddig, a bécsi operában sokkolta a nézőket
Nem mondhatja rólam senki hogy én nem vagyok egy elfogadó típus, de ezt a genetikai hulladékot úgy vágtam volna ki arról a bálról hogy lába se érte volna a földet.
Vége a Legyen Ön is milliomosnak, Gundel így reagált
Érdektelen, sz@r, hót unalmas volt. Gundel ájtatos képét és kenetteljes szövegétől rosszul vagyok.
Dobó Kata elhagyta az országot
@Eladott Ország: Lett volna ott több is, csak hát ritka tehetségtelen egy fehérnép.
Éjszakai repülési tilalmat akar Ferihegyen Tarlós
Ez hülye! A szókincsem az utóbbi időben csak erre az egy szóra korlátozódik. :)
BvOP: Nem hibázott a felügyelő, akinek elvette fegyverét egy elítélt
@Cicamama55: Drága cicamama55, úgy érezted vitatkozom? ÁÁÁ csak rühellem amikor ártatlanra akarják kenni a felelősséget.
BvOP: Nem hibázott a felügyelő, akinek elvette fegyverét egy elítélt
@Cicamama55: Egy frászt! Ha nálam fegyver van kutya kötelességem mindig mindenkor mindenre felkészülni. Kiképzést kapott fegyverhasználatból és abból is hogyan kell elhárítani ha meg akarják szerezni a fegyverét. Olyan nincs, nem létezhet hogy megszerezzék a fegyvert. Ha mégis akkor alkalmatlan a feladatára.
A Tankcsapda zenéjével búcsúztatták szerettei az M3-ason elgázolt Katát
@namihami: Látod, itt jön be az hogy érteni is kell ezekhez a mai modern autókhoz. A belső kilincs csak nyitja az ajtót, de ha be van zárva a zár akkor húzogathatod te amennyire akarod nem nyílik az ki. A mienk is ilyen. Ha rám zárják a központi zárat, se ki se be.
A Tankcsapda zenéjével búcsúztatták szerettei az M3-ason elgázolt Katát
@namihami: Ja és a pasas aki elgázolta ijedtében világgá futott, na ezt sem kellett volna.
A Tankcsapda zenéjével búcsúztatták szerettei az M3-ason elgázolt Katát
@namihami: Semmi sem tisztázatlan! A csaj hisztizett, a srác leállt egy parkolóban. A csaj részeg volt kikapta a kulcsot a slusszból kiszállt és azzal a mozdulattal be is zárta a srácot a kocsiba. Aztán átlépve a szalagkorlátot elkezdett az autópályán grasszálni, hát nem kellett volna. Ennyi a történet.
Az MTA mellett tüntetnek, élőlánccal vették körbe az épületet – videó
Hát egy nagy faxt! Ők se emelték fel a hangjukat se a devizakárosultak, se a rokkantak ellástásának megvonása, csökkentése miatt. Nem álltak az egészségügyi dolgozók mellé amikor tüntettek, vagy a tanárok mellé. Nem tüntettek a túlóra törvény ellen. Pedig ha valakik akkor ők tehettek volna a sok értelmetlen döntés ellen. Azt gondolták Orbán nem teszi rá a kezét a pénzre amit kapnak? Minden olyan intézmény, mindenki aki az államtól kapja a támogatását, fizetését erre a sorsra fog jutni. Mert ennek a kisgömböcnek semmi sem elég.
Újabb megoldási javaslat született, hogy megmentsék az MTA-t
Az MTA is senkiházi talpnyalók gyülekezete. Az ő lelkükön is szárad hogy a moslékosvödör most rájuk zúdult.
Schwarzenegger megérkezett Budapestre
Nem tudom mit vannak ettől a fazontól úgy elájulva, hiszen minden filmje egy kaptafára készült. Semmi különösebb színészi tehetség nem kell ahhoz hogy minden filmben szarrá lője az ellenséget.
Látogatási tilalom lesz Andy Vajna temetésekor a Fiumei Úti Sírkertben
A lőtéri kutyát nem érdekli hogyan kaparjátok el a vén szarost, a lényeg hogy írmagja se marad.
Az utasok Budapesten, csomagjaik Dubajban – újabb fapados malőr
Ha Dubajba tudnék menni nyaralni nem hiszem hogy olyan nagy érvágás lenne ha ott maradna pár bugyingóm!
A nyilvánosság kizárásával temetik Andy Vajnát
@papa.49: Az hagyján hogy a csutit nem engedik be, a vén patkányt még holtában sem vihetik be. A lóvé az meg már szét van osztva, afelől kétségetek ne legyen. Aztán én meg Timike helyében visszahúznék Ámerikába és eltűnnék a süllyesztőbe de úgy jó mélyre mert túl sokat tud, nehogy a temetés után ráhúzzák a halottaskocsit véletlen.
A nyilvánosság kizárásával temetik Andy Vajnát
@Commenter: Mi köze lenne ehhez a volt nejnek? Abszolúte semmi.