levarosbukta

2 nap után visszavették a kirúgott szívsebészt a kardiológiai intézetbe
@dr. prédikátor: Nekem is szöget ütött a fejembe , hogy pont a honvédba. Azt hittem a lovak közé csap és meg sem áll Salzburgig legalább. Valami nagy disznóság készül.
Az ország egyik legjobb szívsebészét rúgta ki az igazgató
@Csizmás Kond: Tájékozódj: https://www.nlcafe.hu/eletmod/20090401/szep_m...

Ki fizeti a helyreállítást?

"Nagyon fontos – és sok beteg nem tudja -, hogy emlőrák esetén a helyreállító műtétet az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) finanszírozza, tehát a betegnek nem kell fizetnie érte! "
Az ország egyik legjobb szívsebészét rúgta ki az igazgató
@Csizmás Kond: Akiknek levették a mellét rák miatt azoknak igenis készítenek implantátummal új melleket és most kapaszkodj meg teljesen ingyen. Folyamatosan öngólt rúgsz!
Az ország egyik legjobb szívsebészét rúgta ki az igazgató
@Csizmás Kond: Ne erőlködjél már a marhaságoddal jó? Szándékosan magyarázol bele és félre hülyeségeket. Ne járasd még jobban le magad. A műtő már egyébként is le lett foglalva a szívműtét miatt. Azt meg kiszámítani órára pontosan hogy meddig tart nem lehet. Addig foglalják a műtőt ameddig kell. Ennyi. Szánalmas vagy.
Az ország egyik legjobb szívsebészét rúgta ki az igazgató
Úgy amúgy meg nem sajnálom a tisztelt szívsebész urat, mert ha valaki aki tehet vagy tehetett volna az egészségügyért az pont az ilyen jó pozícióban lévő egyén lehetett volna. Nem álltak ki az eü.dolgozók a fekete ruhás nővér mellett, hagyják lezülleszteni az egész kócerájt. Most pofáncsapta rendszer? Nagy dolog. Csak az a baj hogy ezek a t.nagyurak könnyebben kilábalnak a bajból mint az egyszerű pórnép.
Az ország egyik legjobb szívsebészét rúgta ki az igazgató
@Csizmás Kond: Nem, sőt! Még pakolnának az emberre ha hagyná! Itt a doki nem más munkáját végezte el hanem a sajátját és a szépségdoki is a sajátját. Képben vagy azért remélem!
Az ország egyik legjobb szívsebészét rúgta ki az igazgató
@Csizmás Kond: ...és ez akkora nagy baj, hogy rögtön ki kell rúgni? Mi abban a baj ha a beteg nincs kétszer vágva, kétszer altatva? Vagy szerencsétlen örüljön hogy él nem pedig b@szakodjanak még ingyé' a mellimplantátumával?
Az ország egyik legjobb szívsebészét rúgta ki az igazgató
@Csizmás Kond: Csizmás, csizmás! Kínodban már nem tudod milyen hülyeségeket irkálj!
Erdélyben végeznek egészségügyi szűrést a szolnoki Hetényi kórház dolgozói
@Csizmás Kond: " Senki nem azért kerül az utcára mert dolgozik hanem leginkább azért mert rosszul spekulál..." Azok az emberek akik utcára kerülnek azoknak nem nagyon van miről spekulálniuk. Sajnos a legszegényebbeken és a legképzetlenebbeken csattog a leghangosabban az ostor.

Nem az a rossz világ ahol visszautasítják a munkát hanem az amikor egy szelet kenyérért is dolgoznál de nincs ahol.. Ebben tökéletesen igazad van, sajnos épp ezeknek az embereknek nincs ahol dolgozzanak.
Erdélyben végeznek egészségügyi szűrést a szolnoki Hetényi kórház dolgozói
@Csizmás Kond: Azért gondold csak végig, annak idején ekkora különbség nem volt az emberek vagyoni helyzete közt mint most, mert egyszerűen nem lehetett. Nem tudom emlékszel-e még azokra az időkre amikor egy családnak csak egy lakása lehetett? Igaz már akkor is voltak ügyeskedők akik a gyerekekre íratták -csak az nem volt jó buli mert utána már nem lehetett szabadon adni venni - meg elváltak papiron csak hogy még egy lakás legyen. Azért le volt az szabályozva, és hagyták élni a kicsiket is. Nem kellett senkinek a hid alá mennie.
Erdélyben végeznek egészségügyi szűrést a szolnoki Hetényi kórház dolgozói
@justhpeter: Igy van, csak az akkori főni nem engedte a szabadrablást. Most meg egyenesen kötelező!
Erdélyben végeznek egészségügyi szűrést a szolnoki Hetényi kórház dolgozói
@Csizmás Kond: Igazad van! Ég és föld a különbség a 70-es évek közt és a mai közt. Akkoriban nem volt milliárdoslőrincbarát, sajátlábonállórécselke, eliosféletiborcka és sorolhatnám napestig.
Így tapsolták a meghatódott Sargentinit a képviselők a szavazás után – videó
@Eriksson: Akadjál már le erről a bevándorló dumáról, egyrészt unalmas már másrészt meg a kutya nem akar és akart itt maradni nálunk.
Így tapsolták a meghatódott Sargentinit a képviselők a szavazás után – videó
@Kopacsi bacsi: Akkor leszel sz@rban komám de nagyon. Mert most még csak innen-onnan veszi el az emberek buxájából a pénzt, mert dől az EU-s pénz amit le lehet nyúlni. Ha az nem jön viszi a te vagyonkádat is csak szólok.
MSZP: fel kell függeszteni a 2020-tól kötelező nyelvvizsgát!
Szerintem meg egyáltalán ne legyen kötelező, ne legyen kitétel a nyelvvizsga. Akinek majd kell az megcsinálja ha olyan munkahelyre megy és kérik. Van olyan ismerősöm aki a vizsga óta meg sem szólalt angolul. Ez egy mondvacsinált sz@rság hogy helyzetbe legyenek a nyelviskolák.
Meghalt Burt Reynolds színész
@volvós: A wikiről szedik a képet, de a számokat nem ismerik. Oda van írva hogy 1936-ban született. Tényleg 82 éves volt.
Balesetet okozott egy szarvasbika az M7-esen
@papa.49: Ha hiszed ha nem én már láttam hogy egy szarvas úgy átsuhant a kétméteres palánk felett mint a szélvész. Az M7-es mellett bizony van olyan rész ahol nincs se kerítés, se palánk.
Megszenvedtünk a tankönyvek bekötésével
Most már csak egy kérdés marad! Mijazanyámqvaistenit nem lehet olyan borítást adni a könyveknek gyárilag amit utána nem kell kötözgetni???
Vasárnapi boltzár: újratöltve
Lejárt lemez! Lesz még egy két erőlködés de nem hinném hogy ezzel mostanában foglalkoznának hiszen a CBA-k amiket a boltzárral helyzetbe akartak hozni így is úgy is tönkrementek. Ugye nem gondolja a szakszervezet hogy a múltkori bezárás a kereskedelmi dolgozók kényelme miatt történt, mert akkor nagy baj lehet náluk.
Hatalmas örömhírt osztott meg Gáspár Evelin – fotó
Attól tartok igencsak elvárhatunk arra a diploosztóra. Előbb talán az érettségit kellene megszerezni.
Akar-e politikus lenni Kálmán Olga?
@bencemacska: Csak hogy ha én rájöttem hogy Olga felfújt lufi, úgy más a politikához vagy szakmához jobban értők is rájöttek. Nagyon meglennék lepve ha politikai pályán eljutna akármeddig is. Először vinné a hírneve lendülete de hamar előjönnének a gyenge pontjai.
Akar-e politikus lenni Kálmán Olga?
Nem értem miért vannak ettől a nőtől úgy elájulva, hiszen ha valaki jól megfigyeli az interjúit kiderül hogy az esetek nagy százalékában fingja nincs az egész témáról. Nem is lehet, olyan nincs hogy egy ember napról napra, estéről estére más-más témában profi legyen. Ilyen nincs. Felszínes, gyorstalpalós a tudása. Számomra ez akkor derült ki teljes valójában amikor egy olyan témáról volt szó amit én kenek-vágok, benne dolgozom, tudom mik a problémák és azokat hogyan lehetne orvosolni. Na ekkor láttam hogy valójában 5-6 kérdést ismételget egész műsoridő alatt és az egész csak lafatyolás, előre nem visz egyik sem. Olgácska egy felfújt lufi, amit még egy darabig visz a szél lendülete aztán szépen belefog hullani a nagy semmibe.