levarosbukta

Közel 50 %-os kirúgás-hullám a természetvédelemben
Most legalább elgondolkodnak azon hogy azt a nyavalyás x-t még sem oda kellett volna tenni ahova tették.
Mi történt? Mentőt kellett hívni a Való Világ egyik szereplőjéhez – videó
Ez a Reni élete legnagyobb balf@szságát csinálta azzal hogy ezzel a fekával feküdt össze. Ha bármilyen "karriert" is vélt befutni a villából való távozása után azt ezzel azt hiszem kellően elkaszálta.
Számonkérik az örökbefogadó anyákat, miért nem szültek inkább
@Shikari: Lehet, csak éppen nem ildomos. Mindenkinek magánügye hogy miért igen és miért nem. Főleg hogy ezek igencsak érzékeny dolgok.
Nem lett ügynök Laár András, pedig próbálkoztak nála
@Aki Én: Aha! Én azért csak megnézném azt az ügynöklistát. Nem véletlen nem akarják kiadni.
Kiakadt a Viszkis a hatóságokra: "Az egész családomat szívatják"
Hah, még neki áll feljebb! A tróger ember az tróger ember marad egész életében. Ma még csak ittas vezetés, holnap meg majd stukkert fog az emberekre.
Két hajléktalan is megúszta – a vidéki bíróságok engedékenyebbek?
@emerencia: Attól tartok inkább az motiválja a birói és az ügyvédi kart hogy ezekért az ügyekért nem számolhatnak fel jó kis zsíros pénzeket.
Dagad az Orbán Flóra-botrány, a Fidesz az ügyészséghez fordul Demeter Márta baklövése miatt
@Desischado: Demeter Márta egy hülye pics@! Én elhiszem hogy ov. lánya repkedett, de terhelő dolgokat bizonyíték nélkül ilyen szinten állítani tömény baromság. Én legalábbis nem láttam a repülési napló másolatát és gyanítom Demeter Márta sem tud vele szolgálni, nem tudja sem tanukkal sem fotóval sem semmivel igazát bizonyítani. Ez pontosan ugyanolyan öngól mint amikor a Gyurcsány azokat az ominózus bankszámlák létét akarta bizonyítani.
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Eriksson: Ezzel csak egy baj van, hogy elkésett vele. Akkor amikor megválasztották polgármesternek a fél ország benne látta a nagy nemzetmegmentőt. Sokan reménykedtek benne hogy az ellenzék élére áll és összefogja őket. De nem tette, sőt ki is jelentette hogy nem fogja megtenni. Tudja nagyon jól hogy nem fogják újraválasztani, vagy legalábbis nem fogják hagyni hogy újraválasszák.
Hivatalos: innentől szűnik meg a lakástakarék támogatása
Azért arra kíváncsi lennék hány eszement állt sorba tegnap szerződéskötésért? A következő lépés a megtakarítások megadóztatása lesz. Miből gondolják hogy a kormány olyan bőkezű lesz hogy még tíz évig x-en milliárd forinttal fogja támogatni az ltp-ket? Már most beszélnek a támogatás 20 %-os csökkentéséről.
Vége! Megszünteti a kormány a lakástakarékokat
@human: Én is ettől tartok mert valamelyik barom már pedzegette hogy ő jobban kezelné a lakosság megtakaritását mint a tulajdonosuk.
Vége! Megszünteti a kormány a lakástakarékokat
@papa.49: Én csak arra leszek kíváncsi mikor borul ki úgy igazán a bili? Miért nem vagyunk még kint az utcákon? Miért nem borogatjuk a kukákat? Miért nem zavarjuk el ezt a büdösbagázst a pechába? Miért?
Vége! Megszünteti a kormány a lakástakarékokat
Azért abban senki se legyen nyugodt hogy a meglévőkhöz nem nyúl a kormány! Én már kb. két hete tudom hogy a meglévő ltp-hez az állami támogatást 20 %a-l csökkentik. De ez a húzás még a bennfentes ismerősömnek is új.
Vége! Megszünteti a kormány a lakástakarékokat
@justhpeter: Akik rájuk szavaztak azok még mindig nem ébredtek fel. Van egy ismerősöm fideszbigott 68 évesen elment a lakóhelyétől 150 km-re 12-24-ezni, mert a negyven éven keresztül tisztességesen fizetett járulékai után a nyugdíjából nem él meg. Ő szerinte globálisan kell nézni a dolgokat, úgy meg rendben van minden. Hozzá teszem hogy két nagy fia van, mindketten külföldön keresik a boldogulást. Na kérem ezekkel mit lehet kezdeni?
Szepesi Nikolett: Sokan megb.sztak! Újabb részletek a botránykönyvből
@lópicigáspár: Te is megizélted? Csak azé' kérdezem mert a nyitógépen pont a Lópicigáspár látható :)
Márki-Zay Péter: Lázár János „győzött, én ilyen aljassághoz nem asszisztálok”
Már akkor lehetett tudni hogy Márki-Zay egy felfújt lufi amikor a megválasztása után kinyilatkozta hogy ő nem akar vezéralak lenni. Saját pecsenyéjét akarta sütögetni, hát most elkenték a száját. Félre értés ne essék, nem a fideszes bagázst támogatom, de az olyan embert sem aki szelet vet, de vihart nem arat.
Meghalt a kirúgott szívsebész egyik műtétre váró betege
@bencemacska: Nyugi, azóta kiderült hogy ment később egy másik gép!
Kitálalt a nő, aki anális erőszakkal vádolja Cristiano Ronaldót
@Szeparepa2: A kölcsönösön ugye azt érted hogy a párod is behatolhat a hátsó nyílásodba? Mert ha nem akkor ez nem kölcsönös.
Kitálalt a nő, aki anális erőszakkal vádolja Cristiano Ronaldót
Amelyik férfi seggbeb@sz egy nőt az minden aljasságra képes. Amelyik nő hagyja az meg megérdemli a sorsát!
A magyarok többsége szerint nő a szegénység mértéke
A mámiról lesír a szegénység látom! Zsír új banyatank, sehol egy kitaposott bakancs, a dzseki sem egy túlhordott darab. Polifoam sem filléres cucc. Kérünk a cikkekhez hiteles képet. Attól még elismerem hogy nagy szegénység és tényleg változtatni kellene rajta.
Egy csaló kamu ékszereket adott el egy taxisnak egy bevásárlóközpontban
Régebben bizonyos embercsoportoknál dívott az a népszokás hogy mentek az ember előtt és hirtelen lehajolva úgy tettek mintha akkor és ott pont előttünk találtak volna egy arany karikagyűrűt amit rögvest fel is ajánlottak megvételre. Nnna körülbelül ez az a szint ha valaki aranycuccot vesz az utcán.
Egy csaló kamu ékszereket adott el egy taxisnak egy bevásárlóközpontban
Úgy kell neki! Ennyire hülye nem lehet valaki! Ha meg megvette akkor tuti hogy valami nyomott árat fizetett érte, azt hitte a marhája hogy jól járt. Hát így járt!
Közel 200 pénteki járatát törölte a Ryanair sztrájk miatt
Én tőlem azt csináltok amit akartok, de ha decemberben sztrájkolni mertek agyoncsaplak benneteket!