levarosbukta

Az anyagiak miatt nem vállal gyereket Oláh Ibolya
Kőgazdag lehetne ez a lotyó, de benne van a fajtajelleg, rohadtul büdös a munka neki. Megcsinálhatta volna a szerencséjét mert támogatták őt rendesen, de nem kellett neki. Úgy hogy most ne rinyáljon hogy nincs semmije sem.
Mégsem hétfőn kezdik a nyugdíjak postai kézbesítését – a banki utalás pedig ezért csúszhatott pénteken
@verőce21: Oszt mégis ezt hogy képzeled te nagyon hülye? Úgy képzeled hogy reggel összeülnek a bankvezérek és megtárgyalják hogy ők aztán nem és nem fogják utalni azt a rohadt nyugdíjat, mert nekik úgy van kedvük? Te az eszetlenebbnél is eszetlenebb vagy!
Étkezési utalványt ad a nyugdíjak csúszása miatt a XV. kerületi polgármester az érintetteknek
@papa.49: Tartok tőle nem kajahiányuk lesz a hétvégén hanem a gyógyszereket kellett volna kiváltaniuk. Azt meg nem lehet a bözseutalvánnyal.
Lázár most olyat szólt a rabszolgatörvényről, hogy a Fideszben sokan idegesek lehetnek
@Jozefina: Onnan is ki lehet rángatni. Nem kell ezt a várbaköltözést túlmisztifikálni.
Vállalkozók figyelem! Még egy napig választható három kedvező adózási mód
@mackoka46: Mert komoly szavazóbázis! Most mond miért ne lenne jó ha évi 12 milla bevételed után csak 600 eFt adót fizetsz? Bolondnak is megéri! Hát még az áfamentes egyéni vállalkozónak éri meg klafán. Hogy még jobban megértsd havi 1.000.000-ból csak 50.000-et dobsz a nagykalapba. A többi a tiéd.
Egy év után újra családjával karácsonyozhatott a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje
Szegény gyerek, sosem lesz már a régi. Tisztán látszik hogy rettenetesen sérült az agya. Sajnálom.
Sírva kísérte bilincsbe vert férjét a megerőszakolt ceglédi kislány édesanyja
Lehet hogy hülye vagyok és túl sok krimit nézek, de ha észrevették hogy a kislányt valaki megerőszakolta akkor miért nem kerestek rajta rögtön dns-t ami nem az övé. Rögtön megtalálnák az elkövetőt és nem kellene találgatni. Aztán az illetőt szépen lassan, nyugodtan nem kapkodva a farkánál fogva fellógatni az első fára és ott hagyni míg el nem rohad. Az síró-rivó asszonykáját meg odakötni örökre a fa alá hogy a rothadó lé a nyakába csurogjon.
Akadálymentesítették a nemzeti konzultációt
Te nyomorult senkiházi! Ezzel a saját sorstársaidat köpted szemközt.
Volt barátnőjéről küldözgetett képeket egy fiú, most gyermekpornográfiával vádolják
Remélem a csajszi tanult az esetből és soha senki kedvéért nem csinál és főleg nem küldözget senkinek meztelen fotókat magáról. A kisköcsög meg megérdemelne egy alapos verést hogy megtudja mit szabad és mit nem.
Facebook-posztja miatt úgy összevertek egy budapesti édesanyát, hogy eltört a nyakcsigolyája
@Tavryni őrnagy: Na meg aztán mi a jó fenének adnak az ilyenféléknek kölcsön pénzt??? Főleg ennyit? Miééértt???
Mesterházy Attilát választották a NATO Parlamenti Közgyűlés szocialista frakciójának vezetőjének
Nem tehetek róla, de valahányszor meglátom ezt a fazon mindig elkap a röhögés. Nem mondta neki még senki a környezetében hogy ez a szakállbajuszkombó tök nevetséges? Nem tudom egyáltalán ilyen embert hogy lehet komolyan venni?
VV Fanni elrablója összeomlott a börtönben
@Szeparepa2: Azt pletyizik hogy a helikopteres gülüszemű kezelgette a megboldogultat, úgy hogy nem csodálkoznék ha ezt a szerencsétlent egyszer csak valami különleges baleset érné.
Közel 50 %-os kirúgás-hullám a természetvédelemben
Most legalább elgondolkodnak azon hogy azt a nyavalyás x-t még sem oda kellett volna tenni ahova tették.
Mi történt? Mentőt kellett hívni a Való Világ egyik szereplőjéhez – videó
Ez a Reni élete legnagyobb balf@szságát csinálta azzal hogy ezzel a fekával feküdt össze. Ha bármilyen "karriert" is vélt befutni a villából való távozása után azt ezzel azt hiszem kellően elkaszálta.
Számonkérik az örökbefogadó anyákat, miért nem szültek inkább
@Shikari: Lehet, csak éppen nem ildomos. Mindenkinek magánügye hogy miért igen és miért nem. Főleg hogy ezek igencsak érzékeny dolgok.
Nem lett ügynök Laár András, pedig próbálkoztak nála
@Aki Én: Aha! Én azért csak megnézném azt az ügynöklistát. Nem véletlen nem akarják kiadni.
Kiakadt a Viszkis a hatóságokra: "Az egész családomat szívatják"
Hah, még neki áll feljebb! A tróger ember az tróger ember marad egész életében. Ma még csak ittas vezetés, holnap meg majd stukkert fog az emberekre.
Két hajléktalan is megúszta – a vidéki bíróságok engedékenyebbek?
@emerencia: Attól tartok inkább az motiválja a birói és az ügyvédi kart hogy ezekért az ügyekért nem számolhatnak fel jó kis zsíros pénzeket.
Dagad az Orbán Flóra-botrány, a Fidesz az ügyészséghez fordul Demeter Márta baklövése miatt
@Desischado: Demeter Márta egy hülye pics@! Én elhiszem hogy ov. lánya repkedett, de terhelő dolgokat bizonyíték nélkül ilyen szinten állítani tömény baromság. Én legalábbis nem láttam a repülési napló másolatát és gyanítom Demeter Márta sem tud vele szolgálni, nem tudja sem tanukkal sem fotóval sem semmivel igazát bizonyítani. Ez pontosan ugyanolyan öngól mint amikor a Gyurcsány azokat az ominózus bankszámlák létét akarta bizonyítani.
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Eriksson: Ezzel csak egy baj van, hogy elkésett vele. Akkor amikor megválasztották polgármesternek a fél ország benne látta a nagy nemzetmegmentőt. Sokan reménykedtek benne hogy az ellenzék élére áll és összefogja őket. De nem tette, sőt ki is jelentette hogy nem fogja megtenni. Tudja nagyon jól hogy nem fogják újraválasztani, vagy legalábbis nem fogják hagyni hogy újraválasszák.