levarosbukta

Friss hír: Demonstrációra készülnek a diákok!
@Jozefina: Diákok is??? Kik még? Sorold! Én nem vettem észre hogy bárki is észhez tért volna!
Donáth Anna reagált: azt hitte, hogy Vona Gaby és a transzvesztita történeténél nem tudnak vadabbat kitalálni
@durbincs: Pedig pont ezzel az Annácska sztorival tették a fater viselt dolgait hiteltelenné. Ezen már csak röhögni lehet.
Tüntetők fogadták Trumpot a daytoni tömegmészárlás helyszínén
Ez legalább elment a helyszínre, bezzeg a csüngőhasú nem dugta oda a képét pedig csak pár lépésre volt a Hableány tragédiájától.
Így reagált a Coca-Cola arra, hogy a Hit Gyülekezete nekiment új plakátjainak
Hehehe! Ez jó! A ruszkikra hivatkozik! Aztán most kinek a kottájából is játszik a nagyvezéred?
Vajna Timea: "most még velem laknak a házban a bejárónők, meg Andy sofőrje is, mert ő se tud hova menni"
@papa.49: Antonio Banderasnál, de lényegtelen. Ha nem honosították a házasságlevelet akkor annyit ér mint egy sajtpapír.
Vajna Timea: "most még velem laknak a házban a bejárónők, meg Andy sofőrje is, mert ő se tud hova menni"
Egyszerűen nem tudom elképzelni ennyire hülye hogy lehetett! Eszébe nem jutott, hogy az évek során csináljon saját bankszámlát amire szépen átmentegetett volna annyi lozsót amennyi élete végéig elég lett volna. Vagy azt hitte a nagyapó örökéletű lesz? Vagy annyira hülye szegény hogy nem tudta Vajna csak stróman, és egy büdös fillért se fog kapni? Nem értem!
Döbbenetes nettó bérükkel fotózkodnak és üzennek a kormánynak a magyar tanárok
Amúgy ki nem tojja le! Lett volna lehetőség tiltakozni, lett volna lehetőség tüntetni! Nem tették, nekem most meg már ne siránkozzanak.
Hiába várják a bírák a fizetésemelést – folytatódik a kormányzati zsarolás?
Elcsapnám az összeset, és felállítanák egy európai bíróságot amit egyetlen kormány sem befolyásolhat, és akkor nem születhetnének olyan nevetséges ítéletek mint pld. a szögi tanár esetében.
Márki-Zay Péter már megbánta, hogy meggondolatlan kijelentéseket tett
@brick: Márki-Zay nem itt és most cseszte el, hanem a megválasztásakor! Akkor amikor egy egész ország lélegzet visszafojtva figyelte, hogy a megválasztása után mit tesz. Amikor felsorakozott volna mögé egy hatalmas tábor, akkor amikor ha élre áll el lehetett volna zavarni ezt az egész csürhét. Sokan erre vártak, de sajnos neki fontosabb volt a saját pecsenyéjének sütögetése mint az ország jövője.
Pár nap múlva kiadhatják Demeter Mártát
@Ábel: Ennyi idő alatt az ellenzék megtanulhatta volna hogy csak kőkemény bizonyítékkal ellátva lehet nekimenni a fidesznek. Demeter Márta hülye volt, már az elején lehetett tudni hogy sz.arrá fogják cincálni. Remélem ebből tanul az ellenzék.
Össztűz zúdult Márki-Zay Péterre a "gyerekverős" véleménye miatt – most reagált
@Horizont: Márkynak már rég meg kellett volna tanulnia hogyan és mit nyilatkozik. Semmi olyat amibe bele lehet kötni és ki lehetne forgatni. A fidesznek marha jó kommunikációs tanácsadói vannak. Rárepülnek minden szarra és addig mantrázzák amíg mindenki nem azt szajkózza. Lásd: Gyurcsány "el lehet innen menni" szövegét amit teljesen kifordítottak és olyanok is hivatkoznak rá akik nem is hallották az eredeti szöveget, vagy a híressé vált "hazudtunk éjjel - nappal" szlogen. Kétszer is meg kellene gondolnia az ellenzéknek milyen nyilatkozatot tesz.
A nap kérdése: Hogy tetszik Kálmán Olga Budapest-programja? - Szavazás a cikkben!
@kereső: Ez neked tény? Valaki ökör leírta ezt a számsort és akkor ez most aztán hétszentség? Szar se.
A nap kérdése: Hogy tetszik Kálmán Olga Budapest-programja? - Szavazás a cikkben!
@kereső: Figyusz! Fordítva ülsz a lovon! Nem nekünk kell cáfolni, hanem nektek vagyis Kálmán Olgának és bandájának kell kézzel fogható megoldásokkal előállni. Pl: 5 perc alatt lehozzuk nektek a csillagos eget is, de ehhez ez és ez és ez kell és ez ennyibe és ennyibe fog kerülni és garantáljuk hogy az első tíz percben nem borul az egész rendszer. Nnna amíg ez nincs meg, addig ez az egész csak hagymázas álom.
A nap kérdése: Hogy tetszik Kálmán Olga Budapest-programja? - Szavazás a cikkben!
@kereső: Józan ésszel végig gondolva már az első pont fikció! A többire még a legyintést is sajnálom. Ez a program csak hablatyolás, elérhető tervek kellenek nem fantazmagóriák.
Vigyázat, már nem csak a sebességtúllépést rögzíti az új traffipax!
Városban ki lehet kerülni a Védát, lakott területen kívül meg mindig bekötöm.