libellle

Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
@Shikari: " Orbánék túl okosan járnak el, hogy ez a primitív banda keresztbe tudjon tenni az országnak, ami egyébként hazaárulás!" Az országgal gondolom nincs különösebben problémája más államoknak igy az EU´parlamentjének sem. Ellenben az okosságát orbánnak ugy kezelik, hogy primitiv, hazug, sikkasztó. Ne legyenek kétségeid arról, hogy az EU nincs esetleg minden hazugságával sikkasztásával orbánéknek. Nézzel bele a különbözö tárgyallásokban ahol orbán is jelen van senki nem kiván vele szóba állni, ugyanis nem tartják sem politikusnak sem szavahihetönek. Inkább abnormálnak de hazafinek sosem. Az EU-nak egyébként kötelessége tartania magat az elöirt törvényekhez, ezert nem rugta még ki az országot. Na de mit irok olyan szavakat, hogy kötelesség, törvény. Definitiven tisztán látnak és látják, hogy mi folyik ott abban az országban mert ezert nincs egy állam sem aki annyi büntetést kapna mint Magyarország.
Kiderült, hogy honnan szivárgott Európa fölé a nukleáris felhő
@Shikari: Kizárólag nevet változtatott a ruski vezetés. A terror az ugyanugy jelen van ma mint 30-40- 50 évvel ezelött.
Kiderült, hogy honnan szivárgott Európa fölé a nukleáris felhő
@peterkelemen: Még mindig nincs végleges válasz, ugyanis Austria megvétozta a döntést
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
@Shikari: Nos egyre inkabb ugy néz ki, hogy Magyarország a Brexitet követö uj szerzödéseknek nem fog eleget tenni. Ennek következménye, az, hogy Magyarország nem EU tag. (Ne legyen igy) Azt gondolom lesz akkor szükölés ( akarmit jelent ez a szó) Nektek!!!
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
@Shikari: "Ez pusztán annyit jelent, hogy egy liberális álarcba bújt fasisztáról beszélünk! " Most elemezted es találóan leirtad Magyarország kormánnát.!!! Bravó!
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
Egy vérbeli komcsi meg meri magaának engedni, hogy kereszténységröl beszéljen. Egyszerüen felhaborito
Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése
1magyar: Miután a magyar kormány egy lukas fillerért eladó( igaz lopták mellé a mi milliardjainkat) gondolod a te kis egyszerüen strukturált agyaddal, hogy minden kormány és politikus eladó. Még véletlenül sem jut eszedbe, hogy más országokkal Magyarország kormánya nem hasonlitható. Na ennyit az Europai integraciorol.
Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése
@KisGenyo2: Minden tényt hiányol a beirásod. A forint ilyen vagy olyan árfolyamához neki semmi köze. Most kik a feleösek a forint gyengesége miatt? A kormányod, aki a gazdaságot szétrombolta a befektetök bizalma NULLA. Ellenben érdekelne az, hogy milyen országokból van kitiltva Sorors Ùr? .
Fidesz: a brüsszeli döntést Soros György szövetségesei fogadták el
Teljesen lehetetlen. Amennyiben avlamit elfogdnak akkor abban a fides maffiozi banda is benne van mert viktorka mindent megszavaz és alaír. Othhon pedig orditizza a ahzugságokat. a sok 1 IQ fideses pedig el is hiszi az amit viktorka elszavaltat.
Tízezrek követelik George Soros terroristává nyilvánítását
@Csizmás Kond: nem csupán a hetvenezer fideszesè, hanem az összes fideszesé. Azután azokat akik aláirták a peticiot, elmebetegnek nyilvánitja az USA!!
Államtitkár: Magyarország határai egyben Európa külső határai is
@1magyar: Itt eben is tévedsz. 2015 nem fog mégyegyszer megismétlödni. Ugyanis akkor árverhette orbán Merkelt és Faymannt, mert még mindig azt gondolták, hogy egy allam fövezére áll az adott szavához. Azota tudják, hogy egy hazug szélhamos. Ezert ugyan lehet nállatok amindenkit átvonultatni de, csak az Osztrak határig. Igymarad a ti gondotok a problema megoldása.
Orbán végső leszámolásra készül
@Hellcat: Már most sem tudják azok akik dolgoznak és adókat fizetnek a nyugdijjasokat eltartani. Nagyrészét a nyugdijnak az EU- finansierozza
Beszálltunk az EU katonai együttműködésébe
@CsipkeRózsa: Annak legalább lett volna ertelme. Na de pont aezert nem lépett be ebbe a fidess.
Beszálltunk az EU katonai együttműködésébe
hahahahahaha röhögö görcsöt is lehet kapni. orbán megy elöl mint fogatlan tigris. derekára nyakára csavarva a jó nagy kövér kolbaszok. A papir tankok és játékpuskás katonak pedig követik öt.
Államtitkár: azért fogyott el a hospice ház pénze, mert rosszul gazdálkodtak
Och, pedig ugyanazt a példát követik amit a kormány mutat napról napra. Hogyan engedhet meg magának egy fidesses ilyen kritikát? Kritizálja ennyire a saját maffiozi bandáját. Ajajajajaj csak ezt viktorka meg ne tudja!
Orbán: "Magyarország a saját lábára állt"
@Eladott Ország: "Orvos látta már!" Bizonyára sürün, ellenben az orvostudomány még mindig nem tart ott, hogy egy ilyen esetet gyogyitani tudjon.
Orbán: a jövőnk függ a 2018-as választástól
@Shikari: "Az, hogy van aki nem kedveli, nem fogja elrontani a napját!" Igaz az ö napját már nem rontja el semmi hiszen ül a millárdokon amit tölletek lopott. Ellenben a te életedet IS el fogja rontani még pedig ugy, hogy azt nem lehet majd hosszún évtizedekig helyre hozni. Amennyiben a ruski gyarmat lesztek akkor pedig már soha. Igy szavazni kell rá és ásni a nemzet jövöjét 100 km. re a föld alál. Akik még ott maradnak azok szolgák lesznek.SAJNOS!!!
Egy szerb embercsempész 37 migránssal a furgonjában ment az M6-oson
@karma1: Ismeröseink voltak egy honappal ezelött Magyarországon. Már uton voltak haza és az Osztrak-Magyar határon az osztrák határörök szintén egy serbiai busban nyolc papirok nélküli személyeket állitottak meg. A kérdésre, hogy most ezekkel mi fog történni, mondták a határörök, hogy vissza Magyarországra a szélhamos miniszterelnökük mindenkit beenged. Ez azon a napon nem az elsö volt és bizonyára nem is az utolso, hogy vegig autoznak papirok nélkül Magyarországon és Serbiabol belépnek Magyarországra. Na kellett jó sokaig várakozniuk a határon.
Eldőlt: kikiáltották Katalónia függetlenségét
@namihami: Igen igy van. A nagy vállalkozók pedig zárják és átteszik máshová a vállalkozásaikat. Na bravo.
Amikor a magyar volt menekült, jól jött a segítség, de ránk ne számítson senki
Ebben igazad van:"életfelfogásunk szerintem elég hasonló volt már akkor is." A kelet-nemet. Ugyanis egy systemben éltetek. Ellenben azok akik elösször jöttek ide nyugati részre dolgozni, nehéz volt beleszokni a tempoba. Ezenkivül elléggé különbözik az állápontunjaink több téren. Ezenkivül Egy németnek vagy mindegy melyik nyugati országból ott lakónak vagy élönek is problemája van oda integralódni. Ez nem negativ mega´llapitás hanem tény. Pont le is irod, hogy rendszerváltás és és. Mi viszont már egy haboru utáni generacio vagyunk, igy teljesen magától értetödik egy szabadság az emberi jogok maximalis betartása a demokracia. Irtam már itt korábban, hogy jatam többször Magyarországon különbözö vállalatok alkalmazottjaival volt kapcsolatom. Sokan jól beszélnek németül vagy angolul és nagyon sok szivfájdalmat is elmondtak ott. Naygon sokan viszont már el is hagyták azt az országot. "Kinek higgyek?" kérdezed. Sosem masoknak irtad, hogy értessz beszélsz nemetül.. Olvasgass a Speigel.onlinon vagy hasonlokaon de ne a jobbradikális oldalakon ugyanis azokat mind a moskwai rendelésre firkálják. De föleg járj nyitott szemmel a világban.
Amikor a magyar volt menekült, jól jött a segítség, de ránk ne számítson senki
@elnyomott: Na az bizony már a te problemád. Mert még csak nem is titkolta senki, azokat a borzalmakat amiket a magyarok tettek különösen Austriaban.
Orbán: aki mások pénzéből él, az szolga
Aha, akkor ö a mi szolgánk mert mi fiezetjük az EU -háztartás nagy részet.
Amikor a magyar volt menekült, jól jött a segítség, de ránk ne számítson senki
@cikicakk55: "Még annyit! A Magyarok ugyan azt a vallást, ugyan azt az erkölcsi hozzá állást vitték magukkal, ami a befogadó országok is vallottak. Kőnnyű volt,sőt nem is kellett őket integrálni." Itt bizony tévedsz.
Amikor a magyar volt menekült, jól jött a segítség, de ránk ne számítson senki
@elnyomott: Sokan!. Eröszak, gyilkosság rablás. Minden gazember is jött nem csak azok akik jobb életre vágytak. Nagyon naiv vagy. Elösször is Austriában történtek borzalmas dolgok, majd mind azok országban amerre mentek.
Késes támadás Münchenben, elfogták a támadót
@reagens: valami nem világos a fejedben olvasd már el mihez, milyen témához szóltál. München még mindig nincs Magyarországon defitiv nem is lesz esetleg B.pest Bayoroszágban.
Késes támadás Münchenben, elfogták a támadót
@reagens: Nekem csak Német van. ellenben ha akarom tudok ekezetet is. A külhon az az én szülöhazám