libellle

Semjén: a Notre-Dame leégése apokaliptikus értékvesztése Franciaországnak
@Nessy: "Aki életképtelen, az megdöglik és kész" Aki ilyet leir az egy antikrist. ugy mint az a patkány aki semjénnek nevezi magat. A lelkuk már a pokolban ég.
Hatalmas lángokkal ég a párizsi Notre Dame
@verőce21: de lehet hogy vezéred kezdi el Europát felgyujtani már évek ota ezen munkálkodik. az örült.
Hatalmas lángokkal ég a párizsi Notre Dame
@durbincs: Vagy valóra válnak Vaclav Havel szavai te büdös dög.
Így sepregette Lázár János az utca porát Makón – videó
Esetleg itt Bécsben kevesebb munkája lett volna annak a csigának. ( oh pardon a csigáktól)
Szijjártó szerint a svéd miniszterelnök Magyarországra is rá akarja kényszeríteni az illegális bevándorlókat
@vacsi: Szerintem te még nem néztél szét a saját hazádban. A repülötér nem piszkos hanem retkes mocskos, kerozinbüz elviselhettetlen. az autopályák oldalain a szemet elszórva az utak szélén szinte szeméthegyek. A nyilvános wc- hányingert keltö klozettok. a piszok a por az utakon a járdákon. Amennyiben nem figyel az ember a laba elé bizony lábtörés is lehet annak következménye. En már 3,5 éve nem voltam ott, ellenben nem gondolom, hogy javult volna helyzet, mert akkor az Opel bizonyára nem reklámozná atoját és a hatalmas gödröket a Budapesti utakon. Ugy 50 év a lemaradás pedig ott még azok sem maradnak akik letelepedési tralalát vásároltak oriási összegekért. Söt még jobb, a Magyarok is egyre többen jönnek.
Orbán Viktor Brüsszelben értékelte az európai politikai helyzetet
Elmondta azt amit mßar elötte többszázan elmondtak. Vagyis nem mondott semmit szokása szerint mgismételte az elhangzottakat.Ugyanis egy jelentéktelen senki.
Hollik: felháborító, hogy Brüsszel sikerként beszél a migránskártyákról
Felháborito, hogy egy országot Europában közveszélyes elmebetegek irányitanak. Meg felháboritóbb, hogy a polgárok ezt türik
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Papuska1: "fővárosi kórházak lemaradása egyébként az Uniós finanszírozás következménye, de ezt úgy sem fogjátok elfogadni, pedig így van" Egyszerüen már nem butaságot és tudatlanségot terjesztel, ez már katasztrofa. Az EU plus finansierozza még részben az egészségügyet, a nyugdijjakat és az oktatást. Ja ja igaz a hülye EU és sok adofizetö a hiabás azert, hogy a kórházak rosszab állapotban vannak mint a disznóólak. "Nekünk nincs gazdag rokonunk. Ahhoz képest alakulunk"Mekkora nagy a sötétséged. még mindig fizet az EU évente 5,4 MILLARD € az országnak. igy aztán van meccénásotok aki finansierozna az országot ha az orbán famili és a kormány többi tagja nem lopná el a rengeteg pénzt. .
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Papuska1: "illetve a lerobbant maradékot eladták a balliberálisok, azóta is kérdés, hova lett az ára. A németek adósságait elengedték, sőt Marschall hitelt is kaptak. Lehet, hogy nem tudod, de egy minimális részt ma is fizetünk, pedig minket nem a fasiszta ideológia, de az ezer éves országunk visszakapása vezetet." Ja ja Das tausendjährige Reich. hitler is erröl álmodott. è m lett vele a süllyesztöben van de elötte meggyilkolt és gyilkoltatott sok- sok milio embert és ahatal gazdasági károkat okozott. Ja és mi hová lett, hm... már évek ota milliardokat ad az EU €-ra gondolok hová lettek.?? Magyarországnak kellene a második Schweiznak lenni amennyiben nem lopták és lopnák a mi adoinkat amit itt nyugaton befizetünk a kormányod tagjai.A mi adosságainkat senki nem engedte el mert évtidedekig fizettünk reparacios költségeket. Még ma is fizetünk de azt már emberiségböl.Viszont olvasom a beirásaidból, hogy egy nagyon tudatlan ember vagy és nem a törtenelmet mondod el hanem a személyes félrvezetett érzelmeidet.
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Papuska1: Tényleg hülyeségeket irsz. Vedd meg a ruski vagy a magyar terméket. Nem veszed me tudom mert a minösége pocsek.
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Papuska1: Nos csupán,hogy megnyugodj mindannyian az Australopithecus-tól származunk. Ezenkivül kit érdekel, hogy kik votak 100-200 évvel ezelött a családunkban. Minden nép keveredett és ez nagyon is jól van igy.Kit érdekel, hogy a magyarok félázsiaiak. ( Phu szegeny forditom nehez szó) Enegem nem zavar ha kinai japán vagy bármelyik népessegel keveredtek az öseim. Annál gazdagabb a DNA-am
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Papuska1: Igaz ezt kokopelli-nek irtad." A német gazdaság bevételének közel negyedét mi termeljük meg! " Ez elegendö mindent elmond szellemi képességeidet illetöen. Absolut nincs fogalmad arrol, hogy mi a nemet-gazdasag bevételének a negyede.
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Papuska1: A törökök elmehetnek haza. A názismus pedig ott él és virágzik ahol te élsz."a mocskos fasiszta lelkű németek", tartjuk eletben a magyar gazdaságot. Még valameddig mert már egy elég nagyrezse a szakembereknek is idejön élni és dolgozni. "Az én őseim, mikor ide jöttek uralni és nem szolgálni jöttek Európába. " Absolut megvagyok arról gyözödve, hogy fagalmad nincs arról, hogy kik az öseid. Ezenkivül mindig kiszolgáltatok valamilyen systemet.
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Borsodi: Az ember az ember, mindegy hol lakik. Nállunk is vannak regiok ahol nincs sok gyár és igy a lehetöségek is behatároltak. Egyébként arról én is olvastam már, hogy az eszaki regiot teljesen kiverezteti az a kormány. Csak borzasztó.Erzem, azt hogy szomoruan vagy amiert a kis "Hazád" ilyen sorsra kényszerül.
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
Ez a förtelem még azt is mondja, hogy Nemetország gazdaságilag nem sikeresebb mint Magyarország. Oh ja Nemetország a negyedik leggazdagabb a gazdasággal rendekezik a világon. Magyarország Europában az utolso elötti helyen áll. Nemetországban nincs történelem oktatás. Ez a padlásröl leesett a disznóólban. Most ott röfög szegény állatok pedig remegnek ott. Amit elmondott ez szörny az arra utal, hogy absolut nem normális.
Trump volt tanácsadója elárulta, hol látná szívesen Orbánt
Ez egy született názi. salvini, orbán és a kis 130 cm.-es lengyel na le pent se felejtsük el és az afd-t sem. Europa teli van nazikkal. Egy lakatlan szigetre velük viz és elelem nélkül majd felfalják egymast.
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Eriksson: " A dicsekvésed tárgya." Mama, már irtam, hogy veled nem lehet tényekröl beszélni. Milyen dicsekvés mind az itt egy alapellatas a korházakra gondolok. Itt nem kell a doktornak fizetnem azert, hogy végezze el a munkáját. De... már irtam te veled nem lehet normálisan témákról irni mert elönti az agyadat a dühösség. Keresd fel a doktorodat vagy edd meg a gyogyszerészedet
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@libellle: Achso a kórház ápolásra gondolsz? Nekem naponta 10 € kellene fizetni. De van egy plus biztositásom is ami nem tul magas igy saját szobám van az ágyamat hetente sterilizálják válaszhatók három menüböl délben .Reggelire megrendelhetek 10 Zsömlét 5 szelet különbözö kenyret gyümolcsöt sajtot felvágottat lekvárt. Delután sütemény és kavé a vacsora ugy mint a reggeli. Ellenben akinek kevesebb a fizetése àpolnak egy max 3 ágyas szobában ugyan azt az ellátást kapja csupán nem kell neki napi dijjat fizetni. Ilyen egyszerü.
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Papuska1: HAHAHAHAHAHA te vagy a schmidt maria.? Kezeltesd magad mert ez már csak rosszabb lehet. DRINGEND!!
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
@Mary: èn voltam Magyarországon egy kórházban 2015-ben. Amig wartam egy Röntgenre fel kellett keresni egy Toilettet. Nos bementem és ki is jöttem. Ez Budapesten volt. Mi voltunk már sok országban fejletebb kevésbé fejlettebben, de ilyennel még nem talalkoztam. Az ablak rámája be volt dölve, olyan piszkos büdös volt ott bent. Hogy papier és más hasonlók voltak-e ott azt nem néztem. Egy katasztrofa volt. Ellenben a repülötér is piszkos mocskos teli szeméttel. Talán ott kellene a felzárkozást kezdeni és arról kellene elgondolkodni, hogy hogyan kell kinézni egy kórháznak. Feltétlenül nem elmebeteg dolgokat mondani Németországrol annak a borzalmas kinézetü személynek. Nállunk a kórházban már 1998-ban egy speziális laptoppal jön a hölgy aki felvesi a másnapi étkezés rendeléset. Pedig az a kórház még nem is volt tul modern. Most akkor mit beszél az a zavarodott elme.
Novák Katalin világhírűnek tartja a munkáját, mert felszólalhatott egy konferencián
Bizony- bizony a hölgyike nagyon fidesses, ugyanis abban sektába vannak az elmebetegek. Szet kellene néznie Europában ami a csaladi segitséget illeti. Pl Schwedország, gondolom lehet evezni, de a következö kétszáz év mulva sem közeliti meg a magyar tralala család és akármi a Schwedeket, ezenkivül az egész nyugateuropai szinvonalat.
Észak-Macedónia felé indulhat a migránskaraván
@Donáld Tramp: Tja még az osztrák határnál visszaforditják amennyiben odáig eljutnak. Ugyanis Merkel mama azt mondta, hogy öt is átlehet egyszer verni de csak egyszer . 3500-ról volt a megegyezés és 450 000 lett bellöle mert orbán egy hazug mocsok aki még soha nem tartotta be a szavát. Na garatulácio egy ilyen tetühöz. ezenkivül amennyiben a tetü beengedi akkor már most készüljön fe arra, hogy meg is kell öket tartania, ugyanis egy ország nem fog neki segiteni bármennyire is könyörög.