libellle

Orbán és Varga "amazon" Judit közös fotóval üzent Brüsszelnek
ès most akkor Brüssel azonnal elájult és Europa összes pénzet viktornak adja á neni pedig a következö puffmutti lesz ? Vagy ???
Bepasizott Rogán Cecília – fotót is megosztott kedveséről
Phu, itt sem sokat segitett a sok Operacio. Van egy primitiv arckifejezés és azt nem lehetett leoperálni
Hidvéghi nekiment az Európai Parlamentnek
ki lehet lépni ebböl a társaságböl. Senki nem tart senkit. Az angolok is megtettek, most viszont már teljesen más az állapontjuk nagyrészben.
Putyin: "tudjuk és szilárdan hisszük, hogy legyőzhetetlenek vagyunk"
Ja ja, miert nincs erröl sziklaszilárdan meggyözödve amikor olyanok köze megy akik esetleg ferözöttek. Akkor öt vedöruhát negy keztyüt és szávbédöket orrvedöket és hatalmas szemüveget és zacskót is huz a fejére. De bizonyára elfelejtette a kis 130 cm-es putinka, hogy nem egyedül a ruskik nyerték meg a második világháborut .
Így reagált Szijjártó a BMW szerdai bejelentésére
A döntés sziklaszirard. A BMW kerte itt az államot anyagi segitseg folyositására. Ellenben a reszvényeseknek fizetnek osztalékot. Ezert is mondta az állam, hogy NEIN. A BMW pedig minden uj befektetést azonnali hatállyal határozatlan idöre beszüntetett.
Operatív törzs: Mindkét beteg felkelt az ágyból, aki vérplazmát kapott
Tja, ha az egész ilyen egyszerü lenne. De vannak akik ezt el is hiszik?. Viszont szinte tarthatatlan, hogy valaki -valakik ilyeneket állitanak és nem kapnak ezert büntetest.
Orbán: példátlan támadás érte Magyarországot, kérjenek bocsánatot!
@libellle: nallad a problema nem áthidalható. Gondolom mint minden olyan személy mint te, evvel sajnos nem vagy tisztában.De nem problem, legalább van itt min nevetni.
A kormány elárulta, kiknek fog a legnagyobb szerep jutni az ország újraindításában
@emerencia: Nos, ez is lenne feladata egy ország kormányának,hogy amennyiben munkahelyek zárnak akkor biztositsa a polgárainak az alap-megélhetést. DE...
Orbán: példátlan támadás érte Magyarországot, kérjenek bocsánatot!
@Shikari: Csupán azert, hogy ne halj meg teljesen bután. Mindenkit akinek firkált, annyira erdekli a hülyesege mint amikor egy zsák rizsa kinában eldöl. NULLA senki nem áll vele szoba. Csupán egy info.
A kormány elárulta, kiknek fog a legnagyobb szerep jutni az ország újraindításában
Különösen akkor amennyiben sem gazdaság sem munkaadó nem lesz. Akkor lehet valamit inditani vagy indulni???
Kövér László szerint a rendszerváltás inkább átverés volt, mint forradalom
@verőce21: Aha, és a te super véleményed szerint én mivel foglalkozom. Mert nem világos mit árultam el és nem is volt sosem titok, hogy mivel foglakozom. Amennyiben kérdeztél volna még választ is kaptál volna. Ezenkivül DOKTRIN, az az a szó amit te ismersz tartalommal együtt, komcsi-doktrin.
A Fidesz határozottan elítéli Klaus Iohannis román államelnök magyarellenes nyilatkozatát
valószinü a románokat ez olyan rettenetesen izgatja mint az amikor egy zsák rizsa eldöl kinában.
Müller Cecília: nem lehet még fellélegezni
Nem nem lehet a strandra is lehet menni szájvédövel. Logikátlan, észerütlen , átgondolatlan.rendelet. Szabad meghalni
A kormánylap számításai szerint sokkal több a halott a fővárosi fenntartású idősotthonokban
ez az origó egy olyan szemét ujság, még a kutyusomat sem kakaltatnám rá, ugyanis félnék hogy a kipárlása megmérgezné a kutyuskám draga posilukát.
Kásler: "A kormány a lehető legrosszabb variációra készült fel"
Szerintem az amit ott egészségügynek neveznek az már évek ota összeomlott.
Levelet kapott Kásler Miklós a kamarától, meg is érkezett az Emmi magyarázata arról, hogy mi történik az ágyak felszabadítása körül
A bácsikát meg kellene már fürdetni bizonyára nagyon kellemetlen a szaga. A haja zsiros a körmei hosszuk és piszkos ápolatlanok. Szegény, bizonyára az otthonban nincs a gondozóknak idejük ra.
Szijjártó: hatmillió maszk és hárommillió gumikesztyű érkezett Kínából
absolut nevetséges. akkor már több billio van a sok felszerelésböl. Nem értem miert nem orditják a világba más országok kormányai az ilyen hülyesegeket.
Trump szerint a világjárványt a WHO robbantotta be valójában
Elmondta a sok hülyeséget és paar ora mulva pedig az ellenkezöjét állitott. Ö mondta, hogy a virus oda nem ér el mert ... nem lehet tudni,hogy miert. Nem kell semmit tenni minden maradhat ahogy van. Most mindenki hibás csak ez az elmezavarodott nem. Egy absolut pathologiai eset ez a naracsfejü.
Müller Cecília: A húsvéti tojást érdemes hipós vízben átmosni
Itt már egy gyermek is tudja, hogy a hypo csak egyes bakteriumokat öl meg de a coronavirust 101 %-ban nem.
Fidesz: Az EU nem adott forrást a járvány elleni védekezésre
@verőce21: Ellenben mint miniszterelnök ( borzalom) Informálva volt. Mar több mint egy hete van a segitségröl Informácioja. Különösen arröl, hogy az EU Minden államnak nagy finanzielle segitseget nyujt. Most te tényleg ennyire hülye vagy vagy annyira hülye vagy, hogy elképzeled, hogy rajtad kivül mindenki hülye??? Von der Leyen már több mint egy hete ezt személyesen nyilvánosságra hozta. Ja te orbáni TV nézzel? Tja akkor ne csodálkozz, azon, hogy az élet és a valóság teged elkerül.
Hárommillió maszk érkezett Kínából
ugy áll ott az nagyon dagadt ember mint aki egy olyan hatalmas dolgot vitt volna végbe mint még senki ezen a bolygon. miert nem 150 milliot vásárolt. lehetett volna a Schweizer számláról utani a kinanak.
MNB: Jövőre már 5 százalékos növekedésre számítunk
Szerintem 150 % vagy 1500 % teljesen mindegy bármit lehet. irni. Egy biztos amikor tulleltük ezt a borzalmat minden megváltozik semmi sem lesz olyan mint ami volt. Az ertékrendünk is egy más uton fog járni. Reméljük Magyarországon is.