lusta

Bronzérmet nyert a focivébén a magyar hajléktalan-válogatott

razíliát 6-4-re verték a negyeddöntőben, Chile viszont kifogott rajtuk: 7-2-re kikaptak.

Európában sehol nem gyilkosak annyira a krónikus betegségek, mint Észak-Magyarországon

Az Eurostat friss adatai rémisztő képet mutatnak a magyarországi halálozási rátákról.

Gyerekbútor-gate a Pető Intézetben: Hadházy feljelentést tesz

Egye több minden igazolódik be a BME-oktatók névtelen leveléből, amit Hadházy Ákosnak írtak a Pető Intézet gyermekbútor-botránya miatt. Valóban volt titkos szakértője a 10 millió forint közpénzzel megtolt, de befuccsolt projektnek, és, bár erre is milliókat szántak, valóban nem fizették ki a fejlesztést végző műegyetemi...

Magyar gazdák: Az őrült profitéhség miatt áron alul vásárolják fel az almát

Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke szerint csak az "őrült profitéhség" indokolja a léalma indokolatlanul alacsony felvásárlási árát.

Nem fizette vissza a 306 milliós támogatást az Összefogás Párt

Az Összefogás kamupárt meg sem közelítette a választáson az 1%-os küszöböt, ezért az elnöke és két alelnöke a saját vagyonával felel a kampányra felvett, 306 millió forintos állami támogatásért - ezt a Magyar Államkincstár válaszolta az RTL Klub Híradójának kérdésére.

Színesre festették a járdát – bűncselekménnyel gyanúsítják a Kutyapárt passzivistáit

A rendőrségi határozat szerint majdnem 400 ezer forint kárt okoztak, ami már nem szabálysértési kategória.

Nemzetközileg körözött terroristát fogtak el Kassán, magyar állampolgársága volt!

Ukrán származású, de magyar állampolgárságot szerzett, nemzetközileg körözött, terrorista múlttal rendelkező férfire csapott le a rendőrség kedden Kassán - tudta meg a Joj TV.

Szinte az összes cafeteria megszűnik jövőre

Jövőre a Szép-kártya marad az egyetlen kedvező adózású cafeteriaelem a kedden beadott adócsomag szerint.

Szabadságra ment a gyárból, hogy a vb-n levehesse Messit

Talán emlékeznek a jelenetre a szombati Argentína-Izland mérkőzésről, amikor a második félidőben Lionel Messi klasszis mozdulattal lekapott a levegőből egy hosszú indítást, és már vágta is volna be a kapuba, ha a tökéletes ütemben érkező védő nem takarítja el az utolsó pillanatban a labdát.

Stop-nátha

Budapest, kedd (MTI) - A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen a jelenlegi formában megengedett a náthás és influenzás megbetegedés. A kormánypárt arra hivatkozik, hogy beteg emberek számára biztosított a gyógyulás és a megelőzés.

Útközben hagyta ott a vonatot a mozdonyvezető

Lejárt a munkaideje, ezért Füzes­abony előtt megállt az IC-vel és nem ment tovább. Olvasónktól úgy tudjuk, az utasoknak fél órát kellett várni a műszakváltásra.

Váratlan ellenzéki támadás Soros György ösztöndíjasai ellen

A párbeszédes Szabó Tímea azt javasolja, ne lehessen miniszterelnök, aki Soros-ösztöndíjas volt. De csak a fideszes propagandára akarja felhívni a figyelmet.

Elkeserítően keveset keresnek a magyarok - A nemzetközi mezőny végén kullogunk

Az OECD országok közül Svájcban, majd Luxemburgban és Izlandon a legmagasabbak a fizetések. A 35 országból Magyarország a bruttó átlagbér tekintetében 31. helyen áll, viszont a magas hazai adóterhek miatt nettó kereset tekintetében csak Mexikót és Lettországot előzzük meg.

Belépek a Párbeszéd frakcióba

A mai napon (2018. május 20-án) úgy döntöttem, hogy belépek a Párbeszéd párt parlamenti frakciójába.

Beszorult egy idős nő a 4-es metró és a peron közé

Beesett és beszorult a 4-es metró és a peron közé egy nő péntek délután, írja nyilvános Facebook-posztban Dr. Novák Hunor gyerekorvos. Az idős idős nő jobb karja válltól teljesen beszorult a metró és a peron közé, amit egy hirtelen ötlettől vezérelve testápolóval sikerült csak kiszabadítani.

Korrupió!

Sikerült Fehéroroszországgal egy platformra kerülni: Magyarország sem hajlandó nyilvánosságra hozni az Európa Tanács korrupcióellenes testületének jelentését. Van viszont egy 2015-ös dokumentum, amelyből kiderül, mi volt akkor a baj velünk. Vélhetően a helyzet azóta sem változott, nyilván ezért nem szeretné a kormány, hogy az...

The new communists

In the weeks ahead of Hungary’s parliamentary election on Sunday, postboxes across the country delivered some welcome news — courtesy of the prime minister. One letter informed households that due to a one-time action by the government, their next gas bill would be reduced by roughly €38. Another, delivered to each of the country’s more than 2...

személyi jövedelemadó és járulékok svédországban – tényleg annyira a magas az adó?

személyi jövedelemadó és járulékok svédországban – tényleg annyira a magas az adó?

Liberális időkapszula, avagy így kért ösztöndíjat Orbán Viktor Soros Györgytől « Mérce

Megtalálta és közölte Orbán Viktor Soros György alapítványának címzett 1988-as önéletrajzát és motivációs levelét a L’Express című francia hetilap. A dokumentumban az akkor 25 éves jelenlegi miniszterelnök ösztöndíjat kér, hogy politikai tanulmányokat folytathasson az Oxfordi Egyetemen.

Hivatalosan is felfüggesztette az EU a Magyarországra szánt uniós források egy részét

Felkerült az Európai Bizottság honlapjára a határozat, mely szerint a konvergencia-célkitűzés keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból a Magyarországon megvalósuló „Társadalmi infrastruktúra” operatív program számára nyújtott időközi kifizetéseket felfüggesztették.

Nagyon elverték Orosz Mihály Zoltánt az érpataki választáson

A független Nagy Imre Attilánét választották meg Érpatak vezetőjének a vasárnap megtartott időközi polgármester-választáson – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község jegyzője az MTI-vel.

csfoci.hu - Kihívta a magyar válogatottat az Öttömös

Meghívót és nyílt levelet tett közzé a megyenégyben listavezető Öttömös SE: a gárda a magyar labdarúgó-válogatottat invitálja Öttömösre egy barátságos mérkőzés erejéig. Mint fogalmaznak: "Számos taktikai formációt, és rögzített szituációt ismerő játékosaink ellen a magyar válogatott a megfelelő védekezést is be...

Zorán beszólt a kéregetőknek: „Eszembe nem jutna állami támogatást kérni”

Sztevanovity Zorán minap töltötte be 75. életévét, de február 18-i, telt házas Aréna-koncertjén nem ezért ünnepelték, még csak meg sem emlékeztek róla. Nyomtatott kiadásunk e heti száma terjedelmes interjút közöl a Kossuth-díjas előadóművésszel. Ebből közlünk most részletet.

Orbán: több ok miatt is szeretjük a Molt

Ma reggel 10 órától Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyár ünnepélyes avatásán - hívja fel a figyelmet a kormányzati sajtószolgálat. Az eseményről néhány fontosabb információnk az alábbi összefoglalóban olvasható.

Orbán Viktor azt üzente...

„A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is.” – hangzottak miniszterelnök úr szavai a március 15-i beszéden. Nem tudom eldönteni, hogy a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnáziumban, ahol miniszterelnök úr érettségizett, ennyire alaposan tanították és nevelték-e...

Böjte atya nagyon odacsapott migránsügyben! Na ezt kapják ki!

„Én nem a bevándorlóktól féltem Európát, hanem a lagymatag keresztényektől.

Bukhatjuk az EU-s pénzt a korrupt kormány miatt

Az uniós szakbizottság jelentése szerint el kell indítani Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárást, és ha nem csatlakozunk az európai ügyészséghez, fel kell függeszteni az EU-pénzek folyósítását.

Microsoft-botrány: a rendőrség beszerzése is aggályos volt

Nemcsak a NAV, de az ORFK szoftverbeszerzését is gyanúsnak találták a Microsoft revizorai, amikor a magyarországi leány szerződéseit átvilágították.

Elég súlyosan jogsértő, ahogy az állam kitette a külföldieket a magyar földekről

Három vonalon folyik a pereskedés a zsebszerződések felmondása miatt, kettőben áll bukóra az állam.