mégállnekem

Orbán Gáspár: Mióta megismerkedtem Jézussal, jobban szeretem az apám
Nos, mit lehet erre mondani...egy Vipera mondást:bolond lukból, bolond szél fúj...
Van valakinek még ehhez kérdése?
Fidesz: soha ennyien nem vettek részt Békemeneten
Nos, ha belegondolok, én is osztályfőnökit kaptam, ha igazolatlanul hiányoztam a felvonulásokról. Itt is ez volt, szelfizni kellett, hogy ott volt az illető, majd hétfőn megmutatja a főnöknek és maradhat tovább a munkahelyén. Aztán, az adófizetők pénzén idehozatnak külhonból embereket, akiknek fingjuk nincs az itteni nyomorúságos helyzetről. Bérstatiszta tábor innen-onnan. talán még az ukrán nyugdíjasok is megemberelték magukat, hisz a jólétük függ Orbántól...a mi nyugdíjasain léte nem érdekli annyira. ...
Kifizették az Eliost, azóta rendszeresen elsötétednek az utcák
Nincs világítás? Sebaj Tóbiás! Majd lesz lóf@sz, esti fénnyel...ennyi...
Szentpéteri Csillát halálosan megfenyegették a Dal győztese miatt
Na ne már! Már volt a Dal? Istenem! Így lemaradni a szarról...nem is érdemlem meg, hogy éljek, ilyen eseményről lemaradtam... könnycsepp az arcon!
Na, de mindegy, évente kell nekünk az égés ezen a fesztiválon...közben, megnéztem ezt a fost. Mért dugta konnektorba az énekes az ujját, hisz úgy rázkódik, hogy agykárosodást fog okozni neki. Szeretem a metált meg mindenféle rockot...de ebben a semmi nótában tényleg semmi van!
A Soros-tervet lecserélték elmúltnyolcévre
Tojok én bele a látványépületeikbe...hiába szépítenek kívülről kórházat, ha belül meg megdöglenek az emberek! Kilopják a magánrendelőkbe az anyagot, orrgazdaság folyik...na meg a szar a kórházakban...hiába mondják, attól még a 2 ezer forintom sokkal kevesebbet ér, mint néhány éve...fújhatnak ők akármit, aki érzi a bőrén a keservet, az szarik a szlogenre!
Mint a gép, úgy dolgoznak a móri mongolok
Sajnos, sehol sem fenékig tejföl az élet...
A lényeg, hogy jóravaló emberek, olyan országból jöttek, amiben olyan kulturális értékek vannak, ami a legtöbb országban elfogadható! ezért könnyű a beilleszkedésük és az elfogadásuk.
Orbán Viktor: "ha az ellenzék kerül hatalomra, Magyarország bevándorlóország lesz"
Nos kedves Vezetőnk! Nem zavarja Kendet, hogy most meg kivándorló ország vagyunk, a mi kis hazafiatlan gyerekeink migránssá váltak, Kegyedék jóvoltából... persze, nem rovom én ezt fel ennek az embernyúzó birodalomnak(mert az, higgyetek nekem, hisz minden ország, ahol magyar él, az a mienk, szerintük), így legalább vár rájuk egy élhetőbb jövő, és a gyerekeik is ott születnek, mert kevés lesz az, aki ide visszajön egyáltalán. Talán öregkorában, és vígan megél a nyugdíjából, nem kell neki meghalnia idő előtt, sőt, nem fogják tudni lekenyerezni egy kiló kenyérrel meg egy zsák krumplival.
A bevándorlásról meg annyit, hogy itt van a világ bűnözőinek centruma...ebbe a nyomorék országba ki a fene akarna itt maradni, aki véletlenül átesett a kerítésen...szerintem meg hamarosan az lesz az egész bagázs, mert menekülni kell majd azt hiszem...kevés lesz az a kis "magánhadsereg", amit közpénzből fizetnek, hogy megállítsák azt a népharagot, ami már forr az emberekben egy ideje...Kegyelmes uram is migráns lesz nem sokára...úgy fog futni, hogy talpa alatt fütyül a szél...
Hárommilliárdért épít a kormány Űrközpontot Mátészalka és Kisvárda között egy kétezres faluban
Ez számomra a nap híre! Mekkora mákunk van, hogy ezek űrközpontot akarnak építeni! Remélem fúti kilövőpályára is, nagyon szeretném ha integethetnék nekik a Holdra!
Meglepően nézhetett ki a britek őse
Lehet, hogy valamikor régen volt egy átjáró még nem volt eltávolodva a kontinens vagy elsüllyedhetett. Azt gondolom, hogy ha valahogy sikerült átjutniuk, akkor lehettek indiánok is...esetleg több, azóta elsüllyedt sziget létezett, ami segítette őket ebben...lehetséges, hogy egy ilyen lelet félreviszi az igazságot, ha találnának egy régebbi leletet és kiderülne, hogy fehér volt, na akkor mi lenne a magyarázat?
Veszprémben aszfalttal kátyúzták a díszburkolatot
Megerőszakoltál a "díszburkolatot"! Az erőszaktévők mentális, és esztétikai problémával küszködő nem bevándorló magyarok voltak, akik ennek engedélyezésért még jó pénzt is felemeltek! Nálunk, így büntetnek!
18 éves, háromgyermekes édesanya a szerepi mérgezés újabb áldozata
Ez az eset felszínre hoz egy halom kérdést! Mihez van joga egy kiskorúnak? Joga va-e megszülnie 18 év alatti korban? Miért jó ez a törvény szerint? Milyen körülmények között nőnek a gyerekek és hol volt a védőnő, a gyámügyes, hogy nem látta az anya életmódját? Miért engednek nyomorba szülni gyerekeket, akik szintén nyomorban élnek? Nem engednék a roma társadalomba szülni olyan embereket, akik nem tudják tisztességesen felnevelni a gyerekeiket és ez most nem diszkrimináció! Akkor, amikor a társadalom többsége tartja a szülőket is életben, akkor joga van a társadalom többségének, hogy szigorúbb törvényeket alkosson, az ilyenek kiküszöbölésére.
Kell-e félni az iskolai és óvodai honvédelmi tervtől?
Há', nem gondoltam volna, hogy ezt is megélem! Nagyon úgy néz ki, hogy az unokáim nem iskolaköpenyben járnak majd iskolába, hanem gyakorló katonai hacukában, bilivel a fejükön, nehogy megsérüljenek a leszakadó plafontól. Menetfelszerelésük nem az iskolatáska lesz, hanem, mint egy deszantos legényé behajózáskor...mondjuk, az elhajózáshoz kell a gyakorlás, hiszen meg is kell élnie...
Baukó Éva új képét már nem gyalázzák a kommentelők
Kedves Vica baba, talán egy szolid kis fekete jobban állt volna,azzal legalább gyászolhattad volna az elqrt becsületed. A piros, itt most nem az igaz szerelem színe, hanem a prostik színe...ja!még annyit: Addig csókolhatod Havas sejhaját, míg lenem kopik a rúzs a szádról...mondom minezt azok után, hogy nem szeretem Havast!
Kubatov kevesli a Fradi 4,3 milliárdos költségvetését
Szívesen tartatnék erről is népszavazást...mármint visszavegyük-e , kell-e nekünk ez a csapat?
Érdekesnek tartom, hogy az öregeket tartsa el a gyereke, ezeket meg tartsuk el mi, de még több kellene, mert nem elég a fizetés, emelni kellen a focistáknak. A hülyék! Azt hiszik pénzkérdése, hogy valaki tudjon focizni. Nekem hiába adnának pénzt, akkor sem tudnék énekelni meg festeni... tartsák el őket a drukkelek!
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
@lópicigáspár: Nem baj ha nem fog állni...fényezd ki a csizmád, legalább hagy nézegesse magát... :-)
Erre kell megtanítani a gyerekeket a miniszteri biztos szerint
Jáj, hogy egyem a zúzátokat, hát nem azt mondtátok, hogy nem kell az a sz@ros diploma, elég a sarló, kalapács, kasza, kapa! Gondolkodni sem kell, mert majd Ti gondolkodtok helyettünk!
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
Ez a gizda "lópicipucu" nagyot hazudó, nagyot köpő ügyeletes mesebajnok! Mekkora már az, amikor a hülye mond mesét az idiótáknak! :-)
Budapesti közlekedés: A trolibusz vezetője rácsapta az anyukára az ajtót, a gyereke a megállóban maradt
Engem biztos nem vitt volna a következő megállóig ha az anyuka helyébe lettem volna, némi pankrációt nézhettek volna az utasok...egy olyan pillanatban, amikor nem okoztam volna balesetet, kapott volna a sofőr, a gyerekem védelme felül írja a bunkó sofőr jogtalanságát!
Elhagyja az országot Andy Vajna felesége
@Eladott Ország: Most nagy bajban vagy...megrágalmaztál Vajna tata csatornájával...feljelentelek, izgatásért! A nudlimat meg ne akard már közpénzen kisüttetni...bár Guinness rekordnak nem lenne rossz! :-)
Elhagyja az országot Andy Vajna felesége
Fánkasszony meg a színészi pálya...akkor az valami humoreszk lesz...