mégállnekem

Budapesti közlekedés: A trolibusz vezetője rácsapta az anyukára az ajtót, a gyereke a megállóban maradt
Engem biztos nem vitt volna a következő megállóig ha az anyuka helyébe lettem volna, némi pankrációt nézhettek volna az utasok...egy olyan pillanatban, amikor nem okoztam volna balesetet, kapott volna a sofőr, a gyerekem védelme felül írja a bunkó sofőr jogtalanságát!
Elhagyja az országot Andy Vajna felesége
@Eladott Ország: Most nagy bajban vagy...megrágalmaztál Vajna tata csatornájával...feljelentelek, izgatásért! A nudlimat meg ne akard már közpénzen kisüttetni...bár Guinness rekordnak nem lenne rossz! :-)
Elhagyja az országot Andy Vajna felesége
Fánkasszony meg a színészi pálya...akkor az valami humoreszk lesz...
Itt az új gazdapárt, reszkessetek, gép előtt ülő fiatalok!
Ilyen szempillákkal ellehet végezni a tavaszi, őszi mélyszántást...no meg a boronálást is...univerzális lenne a gazdaságokban...meghívásos alapon segíthetne azokon a gazdákon, akik nem rendelkeznek több milliós gépparkokkal...
Ennyi volt, Kedvesem! Zimány Linda szakított dúsgazdag párjával
@Eladott Ország: @Eladott Ország: A fene egye meg a lágy agyatokat! :-) :-) :-) Mit nem képzeltek öregapátokról! Az anyókám a véremet venné ha olyat próbálnék fel, amit előttem már oly sokan...a sok lakó mindig hagy ott valamit ugye... :-)
Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Hinnye, az annya szömit e, hogy tud e számolni...osztán az öt ujján vagy a tízen jött ki ez a parasztvakítós számadat? A guta álljon a gondókodójába!
TGM attól tart, olyan őrült zűrzavar lesz nálunk is, mint Romániában
Nem lesz itt semmilyen "banzáj", mire ez bekövetkezne, annyira megfog erősödni karhatalmilag, hogy esélye sem lesz a népnek...az sem véletlen, hogy katonaságot akar...elszaladt a lehetőség és ez köszönhető az összes ellenzéki vezérnek, mind a fenébe kellene zavarni...