mégállnekem

Veszprémben aszfalttal kátyúzták a díszburkolatot
Megerőszakoltál a "díszburkolatot"! Az erőszaktévők mentális, és esztétikai problémával küszködő nem bevándorló magyarok voltak, akik ennek engedélyezésért még jó pénzt is felemeltek! Nálunk, így büntetnek!
18 éves, háromgyermekes édesanya a szerepi mérgezés újabb áldozata
Ez az eset felszínre hoz egy halom kérdést! Mihez van joga egy kiskorúnak? Joga va-e megszülnie 18 év alatti korban? Miért jó ez a törvény szerint? Milyen körülmények között nőnek a gyerekek és hol volt a védőnő, a gyámügyes, hogy nem látta az anya életmódját? Miért engednek nyomorba szülni gyerekeket, akik szintén nyomorban élnek? Nem engednék a roma társadalomba szülni olyan embereket, akik nem tudják tisztességesen felnevelni a gyerekeiket és ez most nem diszkrimináció! Akkor, amikor a társadalom többsége tartja a szülőket is életben, akkor joga van a társadalom többségének, hogy szigorúbb törvényeket alkosson, az ilyenek kiküszöbölésére.
Kell-e félni az iskolai és óvodai honvédelmi tervtől?
Há', nem gondoltam volna, hogy ezt is megélem! Nagyon úgy néz ki, hogy az unokáim nem iskolaköpenyben járnak majd iskolába, hanem gyakorló katonai hacukában, bilivel a fejükön, nehogy megsérüljenek a leszakadó plafontól. Menetfelszerelésük nem az iskolatáska lesz, hanem, mint egy deszantos legényé behajózáskor...mondjuk, az elhajózáshoz kell a gyakorlás, hiszen meg is kell élnie...
Baukó Éva új képét már nem gyalázzák a kommentelők
Kedves Vica baba, talán egy szolid kis fekete jobban állt volna,azzal legalább gyászolhattad volna az elqrt becsületed. A piros, itt most nem az igaz szerelem színe, hanem a prostik színe...ja!még annyit: Addig csókolhatod Havas sejhaját, míg lenem kopik a rúzs a szádról...mondom minezt azok után, hogy nem szeretem Havast!
Kubatov kevesli a Fradi 4,3 milliárdos költségvetését
Szívesen tartatnék erről is népszavazást...mármint visszavegyük-e , kell-e nekünk ez a csapat?
Érdekesnek tartom, hogy az öregeket tartsa el a gyereke, ezeket meg tartsuk el mi, de még több kellene, mert nem elég a fizetés, emelni kellen a focistáknak. A hülyék! Azt hiszik pénzkérdése, hogy valaki tudjon focizni. Nekem hiába adnának pénzt, akkor sem tudnék énekelni meg festeni... tartsák el őket a drukkelek!
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
@lópicigáspár: Nem baj ha nem fog állni...fényezd ki a csizmád, legalább hagy nézegesse magát... :-)
Erre kell megtanítani a gyerekeket a miniszteri biztos szerint
Jáj, hogy egyem a zúzátokat, hát nem azt mondtátok, hogy nem kell az a sz@ros diploma, elég a sarló, kalapács, kasza, kapa! Gondolkodni sem kell, mert majd Ti gondolkodtok helyettünk!
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
Ez a gizda "lópicipucu" nagyot hazudó, nagyot köpő ügyeletes mesebajnok! Mekkora már az, amikor a hülye mond mesét az idiótáknak! :-)
Budapesti közlekedés: A trolibusz vezetője rácsapta az anyukára az ajtót, a gyereke a megállóban maradt
Engem biztos nem vitt volna a következő megállóig ha az anyuka helyébe lettem volna, némi pankrációt nézhettek volna az utasok...egy olyan pillanatban, amikor nem okoztam volna balesetet, kapott volna a sofőr, a gyerekem védelme felül írja a bunkó sofőr jogtalanságát!
Elhagyja az országot Andy Vajna felesége
@Eladott Ország: Most nagy bajban vagy...megrágalmaztál Vajna tata csatornájával...feljelentelek, izgatásért! A nudlimat meg ne akard már közpénzen kisüttetni...bár Guinness rekordnak nem lenne rossz! :-)
Elhagyja az országot Andy Vajna felesége
Fánkasszony meg a színészi pálya...akkor az valami humoreszk lesz...
Itt az új gazdapárt, reszkessetek, gép előtt ülő fiatalok!
Ilyen szempillákkal ellehet végezni a tavaszi, őszi mélyszántást...no meg a boronálást is...univerzális lenne a gazdaságokban...meghívásos alapon segíthetne azokon a gazdákon, akik nem rendelkeznek több milliós gépparkokkal...
Ennyi volt, Kedvesem! Zimány Linda szakított dúsgazdag párjával
@Eladott Ország: @Eladott Ország: A fene egye meg a lágy agyatokat! :-) :-) :-) Mit nem képzeltek öregapátokról! Az anyókám a véremet venné ha olyat próbálnék fel, amit előttem már oly sokan...a sok lakó mindig hagy ott valamit ugye... :-)
Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Hinnye, az annya szömit e, hogy tud e számolni...osztán az öt ujján vagy a tízen jött ki ez a parasztvakítós számadat? A guta álljon a gondókodójába!
TGM attól tart, olyan őrült zűrzavar lesz nálunk is, mint Romániában
Nem lesz itt semmilyen "banzáj", mire ez bekövetkezne, annyira megfog erősödni karhatalmilag, hogy esélye sem lesz a népnek...az sem véletlen, hogy katonaságot akar...elszaladt a lehetőség és ez köszönhető az összes ellenzéki vezérnek, mind a fenébe kellene zavarni...