menekült

Judith Sargentini a Facebookon üzent a magyaroknak – ezt írta
@csipetke: Hogyne! Az egyik bűnöző mondta 12 éve: "a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot". Igazat mondott, és ez azóta is így van. Egészen addig, amíg saját ügyészsége, saját bírsága van. Hanem azután hogy eltakarítjuk, rá fog rohadni a bilincs.
Judith Sargentini a Facebookon üzent a magyaroknak – ezt írta
A magyar kormány megint egy orbitálisat hazudott, a határőrizet magyarországi, de semilyen ország jogának elvétele még csak halványan se szerepel az únió terveiben, valamint ennek a képtelen ötletnek semmi köze a Sargentini-jelentéshez. Az persze eszükbe se jut hogy orvosolják a jelentésben felsorolt gazemberségeket, jogtalanságokat és lopásokat, hát persze, mert akkor nem tudnák megtartani a hatalmukat és kifosztani az országot.

Inkább lépjenek ki az únióból és fizessék vissza a 9 éve az úniótól felvett és elsikkasztott pénzt, de kizárólag saját zsebből, mert abban a saját zsebben is a mi pénzünk van. Utána eltakarodhatnak. És a következő kormány majd visszaállítja az úniós tagságot, a jogállamiságot, a demokráciát, és igazságot szolgáltat a kifosztott, megnyomorított népnek! Ez biztosan így lesz, akármilyen nemfidesz kormánya lesz is Magyarországnak.
Emberölési kísérletet elkövető menekültet akarnak hazánkba tenni – állítja a Fidesz
" A Helsinki Bizottság és a hozzá hasonló bevándorlást támogató szervezetek tehát abban érdekeltek, hogy minél több migránst hozzanak be és tartsanak bent Európában"

Ennek a Hidvéginek nem tűnik fel, mekkora baromságokat mond?
Brutálisan kivégeztek egy rabot Szombathelyen
Gondolom, a meggyilkolt ember bűntettét büntették meg így a cellatársak, bár nem voltak rá felhatalmazva. Most ők szolgáltak rá egy hasonló büntetésre. Valószínűleg csak további elzárást kapnak. Nem bánnám, ha életfogytiglan, ilyen emberekkel (??) nem lenne jó összefutni.
Theresa May hivatala arra kéri politikusait, határolódjanak el Orbántól
@papa.49: Kicsit elkéstek. Ha Theresa előbb ébred fel, ma nem lenne vita, hogy a 2/3 az 2/3-e.
Döbbenetes dolgot állítanak a vízilabdásokat erőszakkal vádoló kislányról
Az, hogy akár a sértett, akár a feltételezett elkövető(k) mit követtek el korábban, semmit nem bizonyít.
Az viszont nagyonis minősíti azokat az itt hozzászólókat, akik egyből azt állítják, a kislány hazudik. A legtöbb ember ösztönösen az áldozat mellé áll, addig, amíg ki nem derül az igazság. Amíg lehet hazugsággal, vagy bosszúval vádolni egy feltételezett áldozatot, amíg lehet őt úgy beállítani még bármi bizonyíték kiderülése előtt, hogy maga tehet róla vagy hozzájárult az elkövetéshez, addig nagyon sok zaklatás felderítetlen fog maradni, mert az áldozatok rettegni fognak a hasonló következményektől, és nem jelentkeznek sem rögtön, sem évek múlva.
Természetesen az is lehetséges, hogy a megvádoltak ártatlanok. Már megint nem a jelenséget ítélik el sokan, hanem előre hoznak ítéletet pro vagy kontra.
Ma is bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és emberei nem tudnak igazat mondani uniós kérdésekben
@papa.49: Mitől tiszta az a pohár? A harmonikázó nadrágja zsebe is biztosan tele van szotyolahéjjal vagy parasztkolbásszal.
Ma is bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és emberei nem tudnak igazat mondani uniós kérdésekben
@kereső: a szennyvíz a vita elején 7 perc helyett csak 5 percet kapott (sok!), de a végén is kapott 2 percet, mégis 3 percig dőlt belőle a hazugság. Ezt a plusz 1 percet nádfedeles Kövér kötél a magyar Parlamentben egy ellenzéki hozzászólónak lenyomta volna a torkán.
Zseniális mémmel figurázták ki Orbán elszólását – fotó
@tulipan: A nemmel válaszolók az igennel válaszolók 1/3-a (sincs). Már megint a 2/3 győzött! :DDD De ha a tartózkodókat is beszámítjuk, akkor is többen értenek egyet a magyarok közül a Sargentini jelentéssel, mint akik nem. Még egyszer ki ne merje mondani ez az 0rbán, hogy "mi magyarok"! Nagy igazságot mondott ki Verhofstadt:
"Ön nem Magyarország, ne azonosítsa magát vele. Magyarország sokkal több mint ön!"
Főorvos úr, beszéljen szépen Marika nénivel!
Azt hiszem, a mai helyzetben egy független, vagy az egészségbiztosítás érdekkörébe tartozó szervezet felügyelete az egészségügyi intézmények működésén, nem sokat segítene a probléma megoldásában.

Valamennyire az egészségügyi intézmények vezetésének és dolgozóinak a munkáján, hozzáállásán lehetne javítani, de nem sokat. Mert amikor például egy kórház nem kapja meg a szükséges forrásokat teljes egészében a működéséhez, amikor kevés az orvos, az ápoló, a kiszolgáló személyzet létszáma, akkor ezek az emberek túlhajszoltak, fáradtak, idegesek, és nemhogy a beteggel való kapcsolatuk hagy maga után kivetnivalót, de az ellátás sem lehet megfelelő.

Az egészségügyben az összes részkérdés egyidejű orvosolása lehet a megoldás. Az intézmények megfelelő pénzügyi finanszírozása, a dolgozók fizetésének drasztikus emelése, és egy tisztességes betegérdekképviselet létrehozása, ez mind egyszerre.
Újabb sztori kering az amerikai médiában arról, hogy Orbánék zsarolással vesznek át cégeket
Amerikában ez még szokatlan, a magyar vállalkozóknak ez már mindennapos. Majd az amcsik is hozzászoknak hogy egy illiberális országban hogy megy ez.
Orrbaverte Orbánt a berúgott brüsszeli lengőajtó, B tervre kényszerülhet
@Shikari: Téged és a magadfajtákat nem kellett volna befogadni. Mostmár mindegy, csak maradjatok csöndben.
Orrbaverte Orbánt a berúgott brüsszeli lengőajtó, B tervre kényszerülhet
@Shikari: Ne rettegj már ennyire, nincs nagy vész, csak a g..i beteg 0rbán és bandája megindult a pöcegödör felé. Neked nem lesz semmi bajod, csak időben térj észhez és hagyd ott őket!
Újabb kisvasút épülhet Magyarországon, beláthatatlan károkat okozva
@division: Nem sok olyan rémhírre emlékszem (pedig a kormány 9. éve naponta belenget valami rémesen ordenáré tervet), amit ez a kormány nem valósított meg.

Az emberek meg lassan elfelejtenek gyalogolni. Hova kéne gyalog menni kirándulni, ha nem az erdőbe? A belvárosba???
Morvai Krisztina: Nincs meg a kétharmad, a Sargentini-jelentés elbukott
@bencemacska: Nemsajnos nem vagyunk beszélő viszonyban. Megjegyzem az EP törvényeit meg lehet változtatni, csak be kellett volna adnia a Fidesznek egy módosító indítványt. Hogy az 1 nap alatt nem megy át? Pech. Minket már hozzászoktatott ehhez ez a kormány.
Morvai Krisztina: Nincs meg a kétharmad, a Sargentini-jelentés elbukott
@simmering73: Én pont ezt gondolom, most valahogy nem tűnnek szerencsétlen áldozatoknak ezek a nők. Mind szépen besétált vele a mosdóba. Hisztike is boldogan ment volna. :) Inkább ott töltené az idejét, mint hogy itt vinnyog és csalást nyüszít.
Morvai Krisztina: Nincs meg a kétharmad, a Sargentini-jelentés elbukott
@dr. prédikátor: Most sajnálja csak nagyon, hogy nem járt a körúti kebabozóban néha éjszaka.
Morvai Krisztina: Nincs meg a kétharmad, a Sargentini-jelentés elbukott
Hisztike! Az EP úgy döntött, hogy a tartózkodások nem számítanak bele az eredménybe. De, ha rajtam múlna, kiegyeznék veled. Változtassa meg az EP a szavazás szabályait és legyen egyszerű többsége a Sargentini-jelentésnek. Cserébe Magyarország is változtassa meg a választási törvényét úgy, hogy a parlamenti helyeket a szavazatok arányában kapják meg a képviselők.
Ja, hogy a magyar választási törvénybe ne szóljon bele senki? Hát az EP törvényeibe se.
Bezuhant a forint a Sargentini-jelentés elfogadása után
@Shikari: Igazad van! Ez a hazaáruló kormány 9. éve folyamatosan rombolja az ország állapotát, megítélését. Hiába szeretik a magyarokat sok országban, a kormányról egyre pontosabb képet kapnak és egyre romlik a megítélése. Okádék hazaárulók!
Megpecsételődött az akadémiai kutatóintézetek sorsa
Hát, az MTA-nak annyi! Innentől a Fidesz mondja meg, ki kutathat és mit kutathat, ki a tudós, és fogadni merek, hogy a neve NTA lesz. De ha nem, a nevében akkor is benne lesz hogy nemzeti.
Kovács Zoltán a BBC-nek: "rémisztő hallgatni Sargentini képtelenségeit"
Jó látni, hogy meg vannak rémülve ezek. :DDD Végre Európa is megismerheti, micsoda gazemberségeket művel otthon a magyar kormány. Hiába ordibálják, hogy hazugság, mikor napnál is világosabb, mi az igazság. Nem csodálom, hogy be vannak tojva 0rbánék, de megérdemlik!
Orbán Viktor megkapta az utolsó figyelmeztetést, Magyarország jövője hét percen múlik
Tudja valaki, hol van most 0rbán? Merthogy ő Brüsszelben akar megvédeni minket, pedig jobb lenne, ha Strasbourgban védene, merthogy ott van most a vita.

https://24.hu/belfold/2018/09/11/orban-sargen...
Előre szóltak a településen, hogy közel-keletiek jönnek, de nem migránsok, nyugi
Egy kulturált hozzászólás:
"Tisztelt Szalkai Péterné!

Özv. Kiss Józsefné vagyok. Köszönjük, hogy szólt. Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ezek az arabok azért pár nőt csak megerőszakolnak a faluban, ugye? Mert akkor ennek megfelelően öltözködnék a napokban.

Köszönettel!

Özv. Kiss Józsefné vagyok"
Balesetet okozott egy szarvasbika az M7-esen
Azt is tessék megírni, hogy a szarvas jól van-e! Az volt a szarvas szerencséje (és a személygépjármű pechje), hogy a Semjén nem járt arra. Mert ha arra járt volna, még nyúlnak nézi, és lelövi.