menekült

Törvényjavaslatot nyújtott be Szél Bernadett, hogy ne lehessen éheztetni a tranzitzónában
@1magyar: De bizony zavarják, mindig is zavarták. De ahogy minden kiáltása az ellenzéknek, úgy az ő szava is pusztába kiáltott szó, ami lepereg a hatalmasokról, akik tehetnének ellene.
https://24.hu/kozelet/2015/11/13/orban-recept...
Az ellenzék már minden felháborító dologra felhívta a kormány figyelmét, mégsem történt semmi. Nem őt kell okolni az éhező magyar gyerekek miatt.
Szabadság? Koncert?
Kezdetnek pedi lesz egy kis Listen to Your Heart, a fidesz himnusz. Csak hogy akik odamennek, tudják, hol vannak és miért.
Baljós jelek a magyar bankoknál: elkezdtek bedőlni a hitelek
@Shikari: Nem volt államcsőd, és az árfolyamnövekedéshez Kósa úr zseniális benyögése többet segített, mint a világválság.
Baljós jelek a magyar bankoknál: elkezdtek bedőlni a hitelek
@Shikari: Mikor? Az 0rbán-Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt. Bedőlni meg 2009 után kezdtek, ami után Matolcsy és bankja szépen dagadtra hízott a hitelfelvevők kárán. És micsoda sivalkodást csaptatok, amikor bedőltek az 0rbán által megálmodott devizahitelek, hogy a Gyurcsány az oka mindennek. Annyira szánalmas vagy, hogy már sírni se tudok ezen.
Parti Nagy Lajos: Cinikus, drobális figyelmeztetés!
@Shikari: Azt nem. Te viszont hazudsz.Innentől érd be azzal, amit eddig írtam.
Parti Nagy Lajos: Cinikus, drobális figyelmeztetés!
@Shikari: Nem hinném, hogy a világon sehol nem így van, sőt, leginkább így van, már ha nem Kínáról, Törökországról, Észak-Koreáról és a hasonló diktatúrákról van szó, amikhez jó lenne, ha Magyarország nem akarna hasonlítani.
Parti Nagy Lajos: Cinikus, drobális figyelmeztetés!
@Shikari: Ez a baj veled is és a kormányoddal is. Ez nem üzlet. A mindenkori kormányok kötelessége a tudományos kutatások, az oktatás, az egészségügy, a kultúra finanszírozása, a szociális ellátás, és még jó sok dolog. Aki pedig fizet, az nem a kormány, hanem te, meg én, meg még sok millióan. És én nem járulok hozzá, hogy kontár seggnyalók táborából busásan megfizetett ostobák elvonják a kutatásra fordítandó összegeket, és a Tudományos Akadémia vagyonát, meg a külföldi támogatásokat ez a rablóbanda szétossza a hájas haverjaik között.
Parti Nagy Lajos: Cinikus, drobális figyelmeztetés!
@Shikari: Vagyis szerinted már Kóka Jánosnak igaza volt 2005-ben?
És a tudósok mind hülyék, hogy nem akarják azt, ami mindenkinek a legjobb?
És még azt áruld el: amikor Kóka ezt mondta, és a Fidesz őrjöngve ordított, hogy ez a tudomány szabadsága elleni ordas támadás, akkor még neked is ez volt a véleményed amit az előbb írtál írtál, vagy csak most fordultál 180 fokot, mert együtt forogsz a Fidesszel?
Parti Nagy Lajos: Cinikus, drobális figyelmeztetés!
@Shikari: "Felhívta Vizi E. Szilvesztert, a Magyar Tudományos Akadémia elnökét hétfőn Kóka János gazdasági miniszter, és bocsánatot kért félreérthető kijelentéseiért, amelyek az MTA-t és a magyar tudósokat érintették. Vizi reméli, hogy nem lesz több félreérthető megnyilatkozás, de Kóka kijelentéseinek egy részével maga is egyet ért." Ez a mondat egyébként 2005 áprilisában hangzott el egy vidéki közgazdász fórumon Bisoff Zsolt közgazdász állítása szerint (felvétel nem készült).

Ezt követően nem esett szó többet az MTA-ról. Te erre mit virítasz? Vesd össze Kóka ostoba beszólását azzal, amit ma a kormány Palkovics szájával mond, pláne azzal, amit tesz az MTA-val. És egyébként: most akkor egyet értesz-e azzal, hogy „az MTA-nak azon területeit, amelyek nem szolgálják közvetlenül a versenyképességet, a földdel kell egyenlővé tenni”, vagy ellenkezőleg?
Levelet írt Orbán Viktor a „bölcseknek”
Már csak arra számíthatunk, hogy ez a Schüssel nem teljesen hülye. Viszont miért kell ennek az 0rbánnak szerte a világban mindenkivel tudatni, hogy milyen aljas hazudozó?
Lázár János visszatérhet a kormányba, nem is akárki helyére
@Aki Én: Ne aggódj. Abban az egymillióban, akik a Fidesznek nyalnak ezerrel, egyik butább mint a másik. Bőven van utánpótlás.
Az viszont elég sokáig tartott, amíg felismerték, hogy ez a Kásler eredményt ugyan nem tud felmutatni, viszont egyre vállalhatatlanabb.
Ennyit keresett tavaly Orbán Viktor
@lampa laz: Tessék örülni, hogy magyar földesúr kezébe kerülnek az elcsatolt részek! Onnan pedig a legmegfelelőbb kézbe. És akkor hogy fogunk örülni, ha Nagymagyarország visszanyeri 100 évvel ezelőtti méretét. Csak akkor majd nem így fogják hívni. Hanem 0rbánságnak.
Ennyit keresett tavaly Orbán Viktor
Szegény kis puritán miniszterelnök! Egy gázszerelőnek több jövedelme van. Nem is akármennyivel.
Dobrev Klára bemutatta a főpolgármester-jelöltjét: Kálmán Olgát
Kálmán Olga profi műsorvezető és újságíró. Fővárost elvezetni, ehhez más kell. Karácsonynak legalább van kerületvezetési tapasztalata. Nagyon szeretem Olgát, de a kaptafánál jobb helye lenne. Minden közlekedési táblát erre cserélne:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/06/971...
Meghalt a börtönben Szita Bence egyik gyilkosa
@Shikari: Nem beszéltem mellé. Azt írtad, hogy "az ilyenek". Nekem ilyen ez az 0rbán is.
Két polgármester is segített külföldieknek hamis magyarországi lakcímhez jutni
@papa.49: Nem tudok másra gondolni, mint hogy az ellenzék csupa jó emberből áll. Mivel az ország szemetje meg mind a Fideszhez állt be.
Két polgármester is segített külföldieknek hamis magyarországi lakcímhez jutni
És hány ezer lehet még, amire nem derült fény. Hány tízezer, akár százezer fiktív lakcíme keletkezett vadidegen, hirtelen szavazásra jogosultnak. Ez a Fidesz: ha nem megy támogatottságból, csalással kell hatalmon maradni.
Meghalt a börtönben Szita Bence egyik gyilkosa
@Shikari: Én is így gondolom! 0rbánnak már régen kötélen kellene himbálózni egy csomó haverjával együtt.
Index: nem tetszett a Besh O Drom klipje a köztévének, ígéret ellenére sem adták le
"Odafönt" magukra ismertek. Azt mondták: igen, mi is pontosan ilyen rohadékok vagyunk, na de már nehogy ezt valaki hangosan ki merészelje mondani! Pláne romákok!