menekült

Az összes gyereket kimentették a thai barlangból – az edzőt is felhozták – 18 napot töltöttek a mélyben
@Jozefina: Az edző lehet, hogy bátor és kitartó gyerekeket nevelt, de ő egy fociedző, a gyerekek meg focisták. Szerintem óriási felelőtlenség volt ezeket a 11-16 éves gyerekeket ebbe a veszélyes barlangba,kilométerekre, mindenféle barlangász előképzettség nélkül bevinni, segítő nélkül. Minden barlangban rengeteg veszély lehet. Óriási szerencse, hogy nem történt nagyobb baj. Azaz, dehogynem, egy ember meghalt miattuk, ez is az edző lelkét terhelheti.
Az összes gyereket kimentették a thai barlangból – az edzőt is felhozták – 18 napot töltöttek a mélyben
@Horizont: Hallod, az egész világ izgult értük, én is annyira megkönnyebbültem ma mikor mindegyiküket kihozták.
Nagy Feró-kedvelők! – Szerintetek?
A jó zene és a kiváló jellem nem mindig jár kéz a kézben. De az emberek nem feketék vagy fehérek, a legfeketébb csótány lelkén is találhatunk, néha küzdelmes kutakodás után egy fehér pöttyöt.
Tömjénnek is van talán ilyen pöttye, én még nem kutakodtam utána.
Matolcsyn például annyi piros pötty van, hogy elfedik azt az egy fehéret.
Mélyütést kapott az étel- és italautomata-piac, sok gép leállt attól, hogy bekötötték a NAV-hoz
Elképesztően aljas ez a hatalom!
Már szinte minden nap találkozhatunk hasonló hírekkel, amik arról szólnak, hogy a szaktudás, a hozzáértés sehol nincs a lojalitás és a párthűség mellett. A kizárólag érdekvezérelt kontárok, mekkmesterek mintha mind a kormány köré gyülekeznének, és ők azok, akik különböző embercsoportok, vállalkozói csoportok mérhetetlen megkárosítása, sokszor kisemmizése, ellehetetlenítése által hihetetlen profitot szereznek valódi, értékes és értékteremtő munka nélkül.

A sokak, a kreatívok, a lelkesen dolgozók tartják el a naplopó semmirekellő milliárdos keveseket, akik kifosztják, kirabolják az őket eltartókat. Ez ma Magyarország. Lehet szeretni.

Lehet?
„Úgyis rég volt kommunista szombat” - belefér, hogy a szülőket fessék ki a gyerek iskoláját?
Vannak olyan iskolatípusok (ezek az alapítványi iskolák, pl a Waldorf), aminek nem a KLIK a fenntartója, és nem is kapnak, vagy csak minimális mértékben támogatást az államtól. Itt a szülők tisztában vannak vele, hogy a gyerek tanulmányait nekik kell finanszírozni, és itt természetes, hogy a gyerekek, a szülők részt vesznek az iskola felszerelésében, karbantartásában, szépítésében. Na itt tényleg érezni hogy a saját munkájukat jobban megbecsülik a gyerekek, de mondom, ezt minden szülő önként vállalja.

Az állami iskoláknak a KLIK a fenntartója, tehát mindent neki kell finanszírozni költségvetési pénzből. Elfogadhatatlan az iskolának ez a felkérése: "...fessük ki azokat a termeket folyosókat, amit a fenntartó ebben az évben nem finanszíroz". Mi az, hogy a fenntartó nem finanszírozza??? Klebelsberg Kuno forog a sírjában, a KLIK vezetőinek pedig néha el kéne olvasni, mi volt a hitvallása és tevékenysége a névadónak!
Orbán Viktor a fiával ment el Erdoğan beiktatására
@Shikari: Ne beszélj Európa nevében, mert baromi nagyot tévedsz!
A szülők fúrták meg egy általános iskolában, hogy a fogyatékkal élő gyerekek egy tablón szerepeljenek az egészségesekkel
@Shikari: " Milyen tolerancia az amikor egyik csoport az akaratát rá akarja kényszeríteni a másikra? "
Ezzel pontosan leírtad a Fidesz uralmat.
Meghátrált az önkormányzat: nem lesz esőadó
Tehát meglesz az az esőadó, megemelt csatornadíj formájában. Derék halasiak, ezt akartátok. Akkor most ne sírjatok.
Nézőpont: hiába kedveljük a németeket, viszonzatlan a szimpátia
"A német sajtó 2010 óta tartó éles és sok esetben egyoldalú Magyarország-kritikája" az oka a németek rossz véleményének - Nézőpont.

A német sajtó lesújtó kritikájának oka pedig nem nézőpont kérdése, hanem a magyar kormány 2010 óta tartó gyalázatos működésének következménye. A magyarokat (a népet) meg külföldön sok esetben a kormánya politikája alapján ítélik meg.
Emellé a kutatás mellé hozzá kellene tenni egy 2010 előtti hasonló közvéleménykutatási eredményt, meglepődnének Nézőponték.
Orbánt vörös szőnyeg és kisebb katonai parádé várta földet éréskor
A parasztja már megint majdnem összenyálazta egy hölgynek a kezét, de az nem hagyta. Leszokhatna már a nyalakodásról.
Jön az új 500 forintos bankjegy – eddig fizethetünk még a régivel
Roppant érdekes, hogy holnaptól érvényes az új 500 forintos, de annyira azért nem érvényes, hogy fizetni is lehetne vele. Azt majd csak jövőre. Aki addig kap új 500-ast, az addig tegye szépen félre, ahogy @Hellcat: mondja, addigra egy eurót fog érni.
Közös pénzünkből kényeztetnék tovább a minisztereket
Ennek a legújabb 0rbán kormánynak az első törvénye nem a közalkalmazottak, nem az egészségügyi vagy oktatási dolgozók, nem a közmunkások bérének növelése volt, hanem magától értetődően a parlamenti képviselők fizetésének emelése. Ahogy a 2. 0rbány kormány is a legfontosabbal, a pálinkafőzés adómentessé tételével kezdte. Most a következő fontos döntése a miniszterek qva alacsony fizetésének emelése. De ne vádoljuk őket érzéketlenséggel, hiszen az eddig kimaradtakról is gondoskodnak. Szinte az összes cafetériát megszüntették, hiszen a bérből és fizetésből élők ne béren kívüli juttatást, hanem bért kapjanak! Tök igazuk van!
Semjén bedilizne, ha nem vadászhatna! - még romolhat a helyzet.... - Városi Kurír
Semjén munkaidőben régi vágású illiberális keresztény (gondolom ezt jelenti az emberellenes törvények lelkes megszavazása), magánidejében meg elmegy egy kicsit állatokat ölni. A tükör előtt meg azért nem köpi szembe magát, mert szerinte ez (ő) így tökéletes.
Hoppá: fideszes aktivista az egyik Miskolcon induló rejtélyes képviselőjelölt
Itt az ideje, hogy az ellenzék indítson már valahol egy 0rbán Viktor nevű jelöltet. Tuti, hogy több ilyen nevű is van ebben az országban. Az se baj, ha az illető halbiológus vagy sóhivatali közalkalmazott. Esetleg a bálnák kutatásával foglalkozó balneológus. :DD
Engem befogadnál? Téged befogadnának? - Városi Kurír
"bármelyikünk válhat az élete során kiszolgáltatottá és adódhat úgy, hogy el kell hagynia az otthonát."
Így van. Én tudom. És kívánom mindenkinek, tudja meg, milyen az, mikor el kell mennie a szülőföldjéről. És milyen az, ha nem kap sehonnan segítséget, csak gyűlöletet.
A Jobbik megszavazta a Fidesszel az alaptörvény módosítását
@back up: Azt mondod, hogy "Ezek nem vehetnek el tőled semmit, amit te nem akarsz átengedni nekik". Baromira tévedsz! Ezek BÁRKITŐL BÁRMIT, akár MINDENT elvehetnek! MINDENT! Mert már akkora a hatalmuk, mint a pofájuk, a cinizmusuk, és a gátlástalanságuk. Mit tesznek mióta hatalmuk van? A legmocskosabb törvénytelenségeket törvényessé teszik. Nem fog megvédeni téged sem és senkit sem a jóga meg a meditálás. És nem az a legszörnyűbb, amikor tőled vesznek el mindent, hanem amikor azoktól, akiket a legjobban szeretsz.
Menő helyen pacalozott Orbán Viktor
Végigette az étlapot, majd kigurították az étteremből. Azóta is a száját nyalogatja.
Még mindig nem döntött A medve sorsáról a bizottság
@Mirabilis: De azt már napokkal ezelőtt megállapították, hogy kislány, 2-3 éves.
Még mindig nem döntött A medve sorsáról a bizottság
@Qqberci: Szerintem is migráncs. @mackoka46: talán tudna vele beszélni, hogy mi ellen menekült.
Sándorfalva beleszeretett és örökbe fogadná a Nemzet Mackóját
Mindjárt jönnek a rettegő ellenzők, akik nem akarnak befogadni semmilyen menekültet. Mert mi van, ha mackónak álcázott terrorista?
Családi kriptára építettek kilátót Balatonszepezden
@Shikari: Aki megnézte a térképet, az láthatja, hogy pont a temető mellett megy a sétány, ahova a kilátót építették. Pont rá a kriptára. A 71-es út 62-es kilométerénél. Semmi hazudozás, semmi uszítás nem volt a cikkben. Örülj neki, hogy nem a te hozzátartozóid sírját betonozták bele egy elfuserált kilátóba. Akkor biztosan nem hazugoznád meg uszítóznád le azt aki megírja az igazat.

Mindenki más meg szokjon hozzá legyen szíves, hogy 0rbanisztánban már csak így megy ez. Kontár munka, és átgázolás mindenkin.
Áder János személyesen kért bocsánatot a református egyházi vezetőktől, akiket megtámadtak és köpködtek az Országgyűlés alakuló ülése után a tüntetők
@Commenter: Ez a pontos leírása a történteknek és Ádernek. De miért nem így látja mindenki a nyilvánvalót?

A paradoxon szerintem nem annyira az, és bárcsak ez lenne a legnagyobb gondunk. Az ország neve Magyarország, államformája köztársaság, akár nevezhetik köztársasági elnöknek is az elnököt. Talán 0rbán akarta így, hogyha valahol elnököt említenek, precízen legyen megfogalmazva, hogy melyikükről van szó.
Áder János személyesen kért bocsánatot a református egyházi vezetőktől, akiket megtámadtak és köpködtek az Országgyűlés alakuló ülése után a tüntetők
@Commenter: Áder saját magyarázata szerint azért várt 1 hetet, mert arra várt, hogy majd a köpködők bocsánatot kérnek, de ez nem történt meg.
Ne legyen senkinek kétsége, ennek az aljas rendszernek az ellenzői között sincs több jó vagy rossz ember, mint a működtetői és kiszolgálói és között. A különbség csak az, és ez elég nagy, hogy az ellenzők oldalán több a nyitott szemmel járó és megvezethetetlen ember. De 0rbán undorító rendszere már annyira feszítette a húrt a magyar emberek megalázásával és kifosztásával, hogy az a húr az elpattanás közeli állapotban van, nem kéne csodálkozni, hogy néhányaknál már elszakadt és kifordultak önmagukból.
Áder inkább a magyar néptől kért volna bocsánatot, hogy támogatta, vagy csak némán tűrte azt a sok aljasságot, amit ez a kormány művel. Bár, azt meg tűzhettük volna a kalapunkra.
A papok meg jó, hogy nem vártak el bocsánatot, hanem szégyenkezve elkullogtak, mert valahol talán érzik, mennyire gusztustalan, hogy ők is asszisztálnak ennek a rendszernek.
Orbán: Régi vágású kereszténydemokráciát építünk
@kereső: Dehogy marad minden a régiben! A régi-új kormány (és a fejétől bűzlő hal levetheti a testét, a büdös feje megmaradt) minden eddiginél jobban bedurvul. De ne legyen igazam!
Orbán: Régi vágású kereszténydemokráciát építünk
@kereső: A néppártnak akart tetszeni a Janus-arcú. Bepróbálkozott, hogy azok talán nem azt nézik, amit csinál, hanem amit mond. De a néppárt se hülyék gyülekezete, ahogy mi sem vagyunk azok.