menekült

Ragályi Elemér: „A goebbelsi propaganda mintájára zajlik ez”
Egy generációnyi kor magyarjai vesztették el a reményt, pedig óriásit fejlődhettünk volna.
Piszkosul át vagyunk verve! Mindegyik kormány csak ártott Magyarországnak. Vagy hozzánemértésből, vagy haszonlesésből.

Mindközül a legtöbbet a fidesz kormányok ártottak. Soha el nem évülő bűnöket követtek el. Bűnös minden fideszes, és az összes ember, aki bármikor is támogatta őket.
Államtitok lett a fóti gyermekváros sorsa
Jó, de ha én megtalálnám a frigyládát, nem akarnám magamnak megtartani. Állítólag Mózesnek adta oda a leírást a Vagyok Aki Vagyok, hogy a zsidók megépítsék és hordozzák magukkal a szövetség szimbólumaként. Tehát odaadnám a zsidóknak. Nagy esély van rá, hogy nem fogom megtalálni, főleg hogy nem is keresem.
És mi van, ha téged meg azért ér baleset, mert nem árulod el a titkot? Ha neadjisten (ne adja!) baleset érne, gondolj erre.
Jövőre már automatikusan személyit kapnak az újszülöttek
Mindenki (majdnem mindenki) születése pillanatában nyilván lesz tartva. de csak a kórházban született vagy születésük után oda kerülő, „rendezett családi jogállású” csecsemők. A nem„rendezett családi jogállású” csecsemők magukra vessenek.
Még idén extra pénzt kapnak a nyugdíjasok
Tavaly januári adatok:
https://www.penzcentrum.hu/nyugdij/nem-alom-a...

A 100000 ft alatti nyugdíjat kapók közöl a legkevesebb a 25000 ft, ők havi 833 ft emelés fognak kapni novemberben (ennyit megeszik 1 ebédre 0rbán a karmelita menzáján). De ne feledkezzünk meg a 800000 ft-ot kapókról se, ők havi 167000 ft emelést fognak kapni (kétszáz kisnyugdíjas emelését). Meghalt Mátyás király...
Dobrev Klára pityeregve: Orbán úr, ezek a düh és erő könnyei!
@Eriksson: Ez válasz? Tökre le vagyok nyugodva, de még mindig nem válaszoltál.
Igaz, mit is várhatnék tőled? Aki egy ilyen agyhalottal beszélget mint ez a durbincs, nagy egyetértésben?! Jó, hagyjuk.
Dobrev Klára pityeregve: Orbán úr, ezek a düh és erő könnyei!
@Eriksson: "Örülök", hogy egyetértesz a féleszűvel. Ezt írtad: "a szocik minden lehetségest eladtak, ehelyett bérdolgoztatnak a multik, melynek haszna nem a magyar államot gazdagítja". Ha ezt nem úgy értetted, hogy a ma többszázezer külföldön élő magyar család a szocik hibájából ment el, akkor hogy értetted?
Botrány! Befotóztak Nagy Blanka lábai közé a DK kampányindítóján
Adva van egy fiatal lány, aki a mondanivalójával a hatalom képébe vágja annak hibáit. Folyamatosan, összefüggően, elsőre érthetően, ütősen fogalmaz. Van esély, hogy nem csak ennyi volt a szereplése, az ilyen elszánt, öntudatos, a problémákat világosan látó fiatalokra van szüksége ennek az országnak.

És az, ahonnan jött, az, amilyen szavakat használ, az, ahogy öltözik, ahogy kinéz, az kivetni valókat hagy maga után. Én remélem, hogy Nagy Blanka előtt sikeres politikai jövő áll. A sikeréhez még nagyon sokat kell fejlődnie, tanulnia. Mindannyiunk érdeke az, oldaltól függetlenül, hogy minél több ilyen harcos fiatal lépjen a politika porondjára, mert azt látjuk, hogy a többségük nagyon apolitikus, de a jövőnk szempontjából fontos, hogy a hozzá hasonlók minél többet szerepeljenek. 10-20 év múlva a már ma kivénhedt fideszesek és ellenzékiek is a saját piti napi nyűgjeikkel lesznek elfoglalva. A Nagy Blankákat inkább segíteni kellene. Megtanítani őket öltözködni, viselkedni, beszélni - polkorrektül? vagy szókimondóan?. És nem lenyomni őket a víz alá, ocsmány módon kikezdeni a felszínt, a külsőségeket. Ugyan ki mert volna vitatkozni azzal, amiről beszél, amit állít? Ilyet nem hallottam.
Dobrev Klára pityeregve: Orbán úr, ezek a düh és erő könnyei!
@Eriksson: Hát pont, hogy felidéztem, mit írtál. Oda tekerjél vissza, ott van. De ha nem jól értettem, akkor lécci mondd el, mire írtad, hogy a szocik miatt "bérdolgoztatnak" a multik.
Dobrev Klára pityeregve: Orbán úr, ezek a düh és erő könnyei!
@Eriksson: Ott arról volt szó, hogy miért, kinek a hibájából mennek el tömegesen az országból a dolgozók, fiatalok és középkorúak. Erre mondtad, hogy ez a szocik privatizációinak és a multik beengedésének a sara. Vagy rosszul emléxem?
Államtitok lett a fóti gyermekváros sorsa
@qxy: Oké, vettem. :) És megértem, nem teszed ki magad támadásnak.
Államtitok lett a fóti gyermekváros sorsa
@qxy: Hát persze, hogy elhiszem, ha te mondod! :)
És neked mondta el? Azért, majd 50 év múlva nehogy te is magaddal vidd a boldog vadászmezőkre! Valakinek add tovább. Legalább mai jó szokás szerint 50 évre titkosítva lesz. :P
Dobrev Klára pityeregve: Orbán úr, ezek a düh és erő könnyei!
@Eriksson: április 14., 16:52
"a szocik minden lehetségest eladtak, ehelyett bérdolgoztatnak a multik, melynek haszna nem a magyar államot gazdagítja. "

A szocik 9 éve labdába se rúgnak a diktátor miatt, hát akkor ez hogy van:
http://propeller.hu/itthon/3412383-szijjarto-...
A Szíjjártó által betelepített multiknak szabad a magyart bérdolgoztatni? A hasznot meg zsebrevágni? Próbálj meg legalább egyszer ne kettős mércével mérni, és a Fidesz sarát ne másra kenni!
Nem vizsgálta jól ki az állam a kényszervallatást, a szétvert férfi pert nyert Strasbourgban
@Shikari: Mossál lábat meg fogat, mert szerintem az bűzlik. És képzeld, hogy egy cigánynak ugyanannyi joga van mindenhez, mint neked. És ha bűnt követ el, akkor őt is megbüntetik. Ha meg nem, akkor jól megverik. Persze tudom, hogy te akkor is kinyírnál egy cigányt, ha nem csinál semmit, de hát ez már a te nyomorod. Azt meg nem olvastam sehol, hogy cigány az illető.
Nem vizsgálta jól ki az állam a kényszervallatást, a szétvert férfi pert nyert Strasbourgban
@Shikari: Jól tudtad, a vádló bizonyít. De nem úgy, hogy rendőrökkel addig veretik, amíg azt nem vallja, amit hallani akarnak - hogy ugye ne is kelljen bizonyítani, majd a megvádolttal beismertetnek egy bűntényt, oszt jónapot. Hát bizony, az únióban másképp van ez, mint ezen a Mordorföldön. Az únióban nem vernek agyon azért valakit, mert írástudatlan. Mikor meg a megvert férfiból lett vádló, ő bizonyított is. Ez az eredmény.
Eladták a Népszavát
@justhpeter: Azért reménykedjünk, hogy nem lesz rá szükség. Mármint hogy lemondjad.
Eladták a Népszavát
@Horizont: Nekem szimpatikus a Tüttő Kata. Leisztinger nem a férje, hanem az élettársa, bár nem nagy a különbség. De van rá példa, hogy egy politikus pár, vagy egy politikus és egy hozzátartozója politikailag nem azonos oldalon állnak. Leisztinger üzletember, oda húz, ahol az érdekeit érvényesítheti.
A párokra példa lehet Baló György - Morvai Krisztina, Schmidt Mária - Ungár Péter. Más most nem jut eszembe, de valóban, ez elég ritka.
Eladták a Népszavát
@Shikari: Bizony, mostmár van remény, hogy előbb-utóbb a Népszava is az lesz (neked és a magadfajtáknak). Csak figyeld egy kicsit, meddig baloldali, és meddig " teljességében hiteles és megkérdőjelezhetetlen". Én egy-két hetet tippelek. Aztán nem fogunk különbséget látni a kormánylapok és a Népszava között.
Puzsér: a régi baloldal seftel programalkotás helyett
@Eladott Ország: És haszontalan idióta. Meg még ráadásul kártékony idióta is.