menekült

Áder János felavatta a Nemzeti Táncszínház új épületét
@Horizont: 0rbán ezek szerint már 2001-ben vágyott beköltözni a várba. Szegényke, 18 évet kellett várnia, hogy teljesüljön. A koronára még régebben vágyik. Előbb-utóbb azt is...
Novák Katalin a Facebookon írta meg, hogy nem tetszett neki az ATV-s interjú
@Pegero: Ha ilyen, akkor ronda egy segged van. Lehet, hogy te ehhez hasonlókat szoktál csókolgatni, hogy másról már ne is beszéljek, de én inkább nem. Maradjon ez csak inkább a te kedvenc időtöltésed.
Azért mondott le egy szlovén politikus, mert bevallotta: ellopott egy szendvicset
@Borsodi: Ja, már világos, hogy ez a micsoda okosabb, mint Zuckerberg. Okosan tűri, hogy a világ egyik legostobább és legtehetségtelenebb emberéből mások a világ egyik leggazdagabb emberét csinálják. Végtelen okosságában még azt is elhiszi, hogy mindez az ő érdeme.

És mialatt telnek az évek, évtizedek, ő élvezi a keveseknek megadatott iszonyatnagy luxust, fel sem fogva, hogy ez a hatalmas vagyon egyszer átszáll az ő mentorára. Nem a Jóistenre, és nem is a szerencse istennőjére. A harmadikra, akinek mindezt köszönheti - ahogy egyszer erről vallott.
Novák Katalin a Facebookon írta meg, hogy nem tetszett neki az ATV-s interjú
@Pegero: pffffff :) Te is a rettegők közé tartozol? Hát mi van a megdönthetetlen kétharmaddal? Veszély fenyegeti a dékától? Jujj!
Novák Katalin a Facebookon írta meg, hogy nem tetszett neki az ATV-s interjú
@Pegero: ma, 21:31 "Ha megnyitod, vagy bármelyik kommentemre válaszolsz, 3 nap után elkezd dolgozni a vírus! "
Ez nagyon ciki, kis bunkó. Ne is zavarjon, hogy vannak itt, akik a szék alá röhögik magukat ezen a fenyegetéseden! :DDD A vírusok nem így működnek, te meg sz@ros fűszál vagy ahhoz, hogy ezt megcsináld. :DD
Novák Katalin a Facebookon írta meg, hogy nem tetszett neki az ATV-s interjú
@Horizont: Én is megnéztem. A banyek semmit nem tudott arra mondani, hogy persze, mindenki szeretne saját ingatlanban élni, ahogy a konzultációs kérdésre válaszoltak, de ha nem telik rá ajándék hitellel se (amit nem is tudnak majd visszafizetni), akkor miért nem építenek olcsó bérlakásokat? Csak jött ezzel a barom szöveggel hogy mit válaszolt a soha nem ellenőrizhető válaszoló. Csak elvi vitákat akart folytatni, amire meg senki nem kíváncsi.

Katasztrófa, hogy egy ilyen, önálló gondolatoktól megszabadult kormányszócső képviseli ("képviseli"?) ma Magyarországon a nőket, és a családokat. Nem képvisel ez semmit, csak saját magát.
Soltész: a gyermekeink adják az ország jövőjét
@Horizont: Ennél az egy magyarnál bejött a rettegéskeltés. Tuti, hogy évek óta nem tud aludni, mi lesz, ha jönnek a migráncsok. Azok ugyan alig jönnek, kicsit éheznek itt, aztán továbbálnak, na de a lehetőség, hogy itt maradnak, na az iszonyat! Az maga a pokol!
Soltész: a gyermekeink adják az ország jövőjét
@Mirabilis: Van, aki külföldre megy. Van aki külföldere menekül (most buzgón mutogatok magamra).
Soltész: a gyermekeink adják az ország jövőjét
@Horizont: Hát, próbálom elképzelni azt a szülőt, aki meghallja ezt a ... nem is tudom minek tituláljam "Istenszülő Oltalmáról Elnevezett Görögkatolikus általános iskola" lehetőséget, és hanyatt-homlok rohan beíratni a gyerekét. De csak valami agyilag eltorzult lény jut az eszembe. :) Ezek a honlapjukon csak Oltalom iskoláról beszélnek. Na de mit jelent az, hogy "istenszülő"? Valaki istent szül? Ki? Vagy valakinek Isten a szülője? Kinek?

Az én nagynéném apáca, az "Isteni Megváltó Rend" Tagja. De már ezt se értem. Miért nem lehet az akármilyen vallásos izéknek közérthető, egyértelmű nevet adni?
Soltész: a gyermekeink adják az ország jövőjét
@Mirabilis: Igazad van, maximálisan. Hanem azt látom, hogy nálad is kezd elszakadni (elszakadt) a cérna. És magamon is kezdem észrevenni. Egyre többször kívánkozik ki belőlem durva megfogalmazás, egyre indulatosabb vagyok. Pedig pár éve még nem voltam ilyen. Még egyszer elmondom - azért mondom ötször, hogy ne kelljen többször :) - a legnagyobb rombolás, amit ez a rohadék kormány és minden tagja, és minden szimpatizánsa elkövetett ezzel a nemzettel szemben, az a lelkekben történt. A gyűlölet fölébresztése egymás ellen. Mer van olyan, hogy egy nép utál egy másikat. A franciák és az angolok legendásan, és nagyon régóta utálják egymást. De megkockáztatom, még mindig nem annyira, mint egyik magyar a másikat, ha az más véleményen van.

@Aki Én: tette be ezt a videót, döbbenetes, hogy mit változott az ideológiája mind a kettőnek, legalábbis amit szóban elmondtak. https://www.facebook.com/magyaranyak/videos/2...
Rotyis Bálint elemző: a szocialisták feladják elveiket a hatalom megszerzéséért
@Aki Én: A videó: Ezt minek hívják? Lászlófordulatnak? Viktorfordulatnak? ... ööööö...Pálfordulatnak?
Rotyis Bálint elemző: a szocialisták feladják elveiket a hatalom megszerzéséért
@Sámannus: Látod, olyankor te is csak rotyis vagy. :DDD
Hogy lehet ennek az embernek a nevét röhögés nélkül kimondani?
Rotyis Bálint elemző: a szocialisták feladják elveiket a hatalom megszerzéséért
@fideszes gyökér: Ez a kis rotyis jól iderottyintotta a nagy okosságot, biztosan megkapja érte a jól megérdemelt jutalmát. Annyi esze azért van, hogy tudja, akármilyen eszetlen is, érvényesülni 0rbánisztánban csak úgy lehet, ha benyallint a hatalomnak.
(Mondom ezt csak halkan, nehogy másokat zavarjak, és jaj, dehogy viccölök én az ő nevével, minden, ami erre utalna, csak a véletlen műve. hehe)
Fidesz: ezzel van tele a brüsszeli bürokraták asztala
Ezek a pojácák versenyeznek, hogy melyikük tud nagyobb baromságot mondani. Közben odasandítanak a dagadt törpére: jól mondom, főnök?
Gulyás: A jobboldali újságíróknak önmagukban morális fölényük van
@kokopelli: Igen, és az évek óta tudott, hogy bár nagy tragédia, hogy ez a hazug, tolvaj banda anyagilag kifosztotta az országot, de amiket a lelkekben romboltak, azt nagyon nehéz lesz helyrehozni.
Gulyás: A jobboldali újságíróknak önmagukban morális fölényük van
@Shikari: Azért van 2/3-a, mert hazugságokkal becsapták a népet, és elcsalták a választásokat. Az ilyen gyökereket, mint te, meg tudták szédíteni, hogy ők milyen szuperek lesznek majd hatalomban, és a baloldal, most meg az egész ellenzék gyalázásával a gyűlöletetekre építenek, ez be is jött, mert minél ostobább valaki, annál könnyebb gyűlöletet kelteni benne valaki iránt. Amit meg 9 éve tesznek, azt az ócska üveggyöngyöt, te meg a hozzád hasonlók gyémántnak látjátok. Persze, azért a leghülyébbnek is fel kell tűnnie, hogy milyen sz@rul mennek itt a dolgok, de úgy csináltok, mintha tökéletes lenne, mert ez így kényelmes, mert hasznot húztok belőle. Hányadék.
Gulyás: A jobboldali újságíróknak önmagukban morális fölényük van
@Shikari: Vegyél szemüveget! Amit te többségnek látsz, az csak néhány olyan agyatlan senki, mint te.
Gulyás: A jobboldali újságíróknak önmagukban morális fölényük van
@Shikari: "Ki a fasz az a Thomas Melia?" Ezt melyik oldali csürhe mondta? Igaz, ez a p@cs nem újságíró, ő csak az alaphangot adja meg nekik. Ahogy a vezértulkok is, Kövér és 0rbán, mikor azt mondják - hogy vegyék át a fideszes médiamókások és megmondóemberek is -, hogy a baloldaliak gyűlölik a magyarokat, vagy hogy a baloldaliak genetikailag gonoszak vagy alávalóak. Ez az a morális fölény?
Elhunyt Tandori Dezső
Búcsúzom, szomorú vagyok. Köszönöm, hogy voltál.

Nappali sötétség

Karácsonyra a kismedvék
Szoba-Villanófényt kaptak.
A szerkezetét kiismerték,
Egész nap villogtattak.

Húsz tucat villanás alatt
Kiforrt a medve-ítélet:
Új fényben látjuk a dolgokat,
De valahogy több sötét lett!
Heteken belül kés alá fekszik M. Richárd, miután kiengedték a börtönből szívbetegsége miatt
@Yeromos: Dehogy kivételeznek! Szegény, ilyen sokára kapott időpontot! Bezzeg másokat pár nap alatt megműtenek bármelyik kórházban! És még szerencsés lehet, ha nem szakad rá a plafon!
Ezért időzítették így Andy Vajna második temetését
@advocat: Nem volt a kedvencem Andy Vajna, a magyarországi szereplése miatt, emellett elismerem, hogy voltak népszerű alkotásai. De ha az volt az akarata, hogy a szülei és fia mellé temessék, akkor érthetetlen a magyar kormány ötlete, hogy saját halottjának tekinti és itt temettette el. Engem például nem fog érdekelni, hogy ami utánam maradt, azzal mi lesz, de ha valakinek ez fontos, akkor természetes, hogy teljesíteni kell az akaratát.

Az meg igazán megdöbbentett, hogy, ha jól értem, megfelezték a hamvait, és a maradékot temetik el Amerikában? Lehet, hogy akik szerették és nem jöttek ide, talán tudtak erről. A honfoglalás korában, vagy a XIII. századi Angliában hurcolták az ellenség négyfelé vágott holttestét négy különböző helyre. Az is lehet, hogy Vajna hamvait nem osztották ketté, hanem valamelyik temetésen valami üres urnát temetnek el. Miért nem lehetett itthon csak egy megemlékezést tartani a halála alkalmából?
"Történelmi vizitként" értékelte Mike Pompeo budapesti látogatását Kovács Zoltán
Nekem az az érzésem, mintha Pompeo rakétákkal és csapatszállító eszközökkel házalni jött volna Európába, és mellesleg tájékozódik, hogy is állunk mi itt az USA dolgaihoz. Nálunk meg plusz probléma az oroszoknak és a kínaiaknak való lefekvésünk, ezt már nem tűri az USA.