nemfideszes

Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@verőce21: Akkor még egyszer, utoljára. Azok akik a Szovjet pártállam ellen harcoltak a liberális, még egyszer mondom a liberális(!), demokráciákat képviselték. Akár elfogadod akár nem. Egyébként nézz már utána legalább a szónak, hogy mit jelent!
Amit pedig te "tehetetlenségnek" nevezel az valójában a felvilágosult, demokratikus gondolkodás. Ha ugyanúgy gondolkodott és cselekedett volna mint elődei, vagy most putyin akkor se peresztrojka, se rendszerváltás, vagy csak óriási véráldozatok árán... úgyhogy mocskolódás helyett inkább köszönet illetné, ha másért nem mert feloszlatta a Szovjetunió Kommunista Pártját. Vagy te mint "főkomcsizó", esetleg ezt is a szemére hánynád?!
Na most már tényleg elég volt belőled...
Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@verőce21: „Én is tudnék néhány szoci milliárdost sorolni...olajszőkítők, leisztingerek, drogbárók,”

Jelen pillanatban a leggazdagabbak listáján, főleg az élén, csak fideszeseket találni. Köztük a yacht tulajdonos föld buta gázszerelőt, akiből a csuti csinált milliárdost, miközben mérnökök, orvosok, képzett fiatalok ezrével hagyják el az országot. Ilyet is fel tudnál sorolni?!
Olajszőkítők?! Mégis, kire gondoltál? Csak nem a volt MSZMP titkárra „olajszőke” Sanyára, a 80 évre titkosított olajügyeivel?!
Drogbárók?! Eddig csak fideszeseket lehetett látni szipákolni pl. Ibízán, úgyhogy nosza elő a nevekkel! Ha pedig nem tudsz, akkor talán hallgatnod kéne üres vádaskodás helyett!

„Kaszinóba pedig csak az viszi a pénzét, akinek van. Nem a tiedet játssza el, hanem a drogdílerekét..., lakásmaffiózókét..., brókerekét...”

Ettől még a befolyó összeg adója az államot illetné. De erről a fityesz az állam, azaz az adófizetők kárára lemond, a hörcsög offshore cégeinek javára. Lásd milliárdos adókedvezmények, online kassza alóli felmentés.

A zsidózásodat pedig nem is minősíteném, és nem Vajna vagy a legfőbb tanácsadó Finkelstein miatt. Már csak azért sem mert még inkább tudathasadásos állapotba kerülnél…..
Na mára ennyi elég is volt belőled! Álmodj szépeket Zsótikáról, Laláról, Szisziről és persze szeretett vezéredről. Csak aztán reggel ne felejts el pizsama alsót cserélni!
Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@nemfideszes: „Egyébként sokminden épült és fog még az EU-s támogatásokból. Elég mindjárt az autópályákat, kórházakat említeni...”

A kórház építések javát még a szocik indították el. A többszörösen túlárazott útépítések pedig az orbán család és a strómanok meggazdagodását szolgálták. Pl. Abony elkerülő 3.8 milliárd/kilométer. Emlékeztetőül, a szocik völgyhíddal, alagúttal épült M7-es szakaszának kilométerenként 2.8 milliárdos árát a fityesz akkor még botrányosnak tartotta. A beruházások 98%-a EU-s pénzekből történik. Mint például a soha meg nem térülő kisvasút, a többször átadott, és azóta is omladozó látványbazár… azaz leginkább olyan beruházások melyek hosszabb távon sem munkahelyeket, sem gazdasági növekedést nem biztosítanak.

„Főleg az önkormányzatok voltak forráshiányosak, akikhez pl. a kórházak tartoztak. El kellett venni tőlük az eü. intézményeket, mert melyik polgármester szüntette volna meg, vagy adta volna másnak kezelésbe, hiszen akkor nem választják meg póginak a következő négy évre!”

Ha esetleg nem tűnt volna fel, több mint 7 éve a fityesz kormányoz, a korházak állapota pedig azóta csak tovább romlott. Az elvándorolt orvosok és nővérek növekvő számáról már nem is beszélve. Ez mind a fidesz idején!
Igen az államosítás az iskoláknál is bejött. A Kliknek pillanatok alatt sikerül több milliárdos adóságot összekaparniuk. Iskolákba pedig se kréta se papír. És most már sok helyen tanár se. Ez mind a fidesz idején!
Amúgy a polgármesterek többsége már a szocik alatt is fideszes volt. Ez pedig öngól öreg!
Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@verőce21: „Eltűnt ott a demszkájék kezén is 167 milliárd a 4-es metro építésekor.”

A 167 milliárd nem a lenyúlt összeg, hanem a szerződés állomány összege, mely szerződések kapcsán történhettek visszaélések. Ha ennyi lett volna a lenyúlt összeg, akkor nem 59 milliárd lenne a visszakért összeg.

„Hallottál már ekkora világcsúcsot?”

Igen hallottunk már ekkora világcsúcsról. A fidesz által lebonyolított útépítések kapcsán az EU 150 milliárdos büntetést akart kiszabni, aztán „annyitisér” Jani elintézte, hogy csak 48 milliárdot kelljen fizetni. Ezen kívül még 30 OALF jelentés hever Polt Petike asztalán, melyekről mélyen kussol a fidesz. Nem véletlenül nem támogatják az EU-s ügyészség felállítását.

„20 évig építették!”

Többek közt azért mert a fidesz, mind kormányon, mind pedig ellenzékben mindent megtett a beruházás akadályoztatásáért.

„Még az eu is néven nevezte őket”

Csak cégeket és piaci szereplőket nevezett meg a jelentés. Politikus ellen nem folyik az ügyben eljárás… és ez a fidesz szájából, pontosabban a fideszes ügyészség szájából hangzott el.

„Soha nem vontak és nem is fognak felelősségre vonni senkit miatta! Az ellenzék követeli? Nem követeli. „

A felelősségre vonás nem az ellenzék feladata, hanem a fidesz irányította hatóságoké, akár követeli az ellenzék akár nem. Ha nem vonnak senkit felelősségre, akkor a.) nem történt korrupció b.) ennyire béna a fideszes ügyészség c.) a fidesz is érintett, kéz kezet mos alapon pedig senki nem lesz felelősségre vonva. Több opció nincs.
Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@verőce21: Akkor kezdem a végéről. Veled ellentétben soha semmilyen politikusnak vagy pártnak nem voltam a seggnyalója. A fidesztől és szervilis idióta híveitől függetlenül mindig is megvetettem az ilyen embereket….. Az én apám nem volt pártitkár, szemben szeretett vezéred apjával. Ahogy én sem voltam KISZ titkár, szemben a köpönyegforgató csuti patkánnyal. Amúgy ha jól emlékszem a D-209-est legutoljára éppen a csutiék tüntették ki. Az a csuti aki a legjobb (ex)barátja szerint is spicli volt, ő pedig már csak tudja, hiszen ő ismeri a legjobban.
Azon felül, hogy a szocik kormányzása óta több mint 10 hellyel csúsztunk vissza a versenyképességi listán, a „hozzáértő” kormányodnak tavaly sikerült a térség és csaknem az egész Unió legszarabb GDP-jét produkálnia, világválság nélkül, Uniós pénzekkel kitömve.
Senki nem mondott olyat, hogy a Szovjetunió a liberális gondolkodás elterjedése miatt bukott volna meg. Azt viszont igen, hogy a LIBERÁLIS demokráciák kényszerítették térdre.
Amúgy ha akkor nem Gorbacsonak hívják az első pártitkárt, hanem mondjuk Putyinnak a vasfüggöny lebontása nem ment volna vér nélkül, ha egyáltalán megtörtént volna. Gazdaságilag ugyan padlót fogtak, de még mindig ők rendelkeztek a világ egyik legnagyobb haderejével. Eltekintve a fidesz hívek újabb pálfordulásától, ami Amerika megítélését illeti, a Reagan kabinetet váltó Bush kabinet ígéretet tett, hogy a kivonulásért cserébe, az oroszokkal szomszédos országok nem lesznek a NATO tagjai… ezt az ígéretet pedig valahogy nem siker betartaniuk… a NATO „szomszédság” miatt csuti haverja most „hisztizik” is rendesen.
Ami pedig Afganisztánt illeti, valóban egy „siker” történet. Főleg ha azt nézzük, hogy akkor az amerikaiak által pénzelt, kiképzett, és felfegyverzett Tálibok most az amerikaiak ellen harcolnak, vagy éppen terrortámadásokat követnek el szerte a világban.
Ismét coki van öreg!
Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@verőce21: Az a "hülye" Gorbacsov többször is felajánlotta az atomarzenál teljes leszerelését cserébe ha a színész eláll a csillagháborús projekttől. A színésznek fontosabb volt az otthoni politikai megítélése, így nem ment bele az alkuba. Amúgy az Egyesült Államok a liberális demokrácia fellegvára, csak szólok, hogy nehogy hülyén halj meg.

"lipsik képtelenek a gazdasági versenyre"

Mondod te, annak a fidesznek a seggnyalója, mely a személyre szabott törvényeivel defacto megszüntette a tisztességes piaci versenyt az országban. Strómanok, haverok, rokonok nulla szakmai tapasztalattal, nulla szakmai referenciával, nulla szakmai végzettséggel nyernek el tendereket, közvetlenül a tender kiírás előtt létrehozott cégeikkel. A sorra felvásárolt médiumaik pedig csak és kizárólag az adófizetők pénzéből finanszírozott kormányzati propagandának köszönhetik életben maradásukat. Piaci alapon erre képtelenek lennének, minek után az eladott példányszám után befolyó összegből csak száraz kenyérre futná...

Úgyhogy elmész te a 3.14-ba, Vajnával, Mészárossal, Garancsival, Sántával, Matolcsyval és a többi ganéval egyetemben!

http://www.portfolio.hu/gazdasag/magyarorszag...

... úgyhogy coki van öreg!
Lázár: a terror és a bevándorlás elválaszthatatlan
@1magyar: https://kolozsvaros.com/2017/06/04/a-palya-sz...

... hát bizony a tények valóban makacs dolgok, csak azt nem "annyitisér" János szájából fogjuk meghallani...
Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@verőce21: "Merthogy Angliában sem hülyék az emberek! Tudják értékén kezelni a sz@rt!"

Látod ebben igazad van, a nacionalisták (UKIP) ezért nem jutottak be a parlamentbe!
Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@verőce21: Először is nem kéne magadból kiindulva általánosítani. Attól még hogy nálad hatott Finkelstein által teremtett gyűlölet politika, nem mindenki néz gyűlölettel a liberalizmusra, illetve a liberálisokra. Már, csak azért sem mert a liberalizmus nem kis mértékben járult hozzá a pártállami rendszer bukásához. A 48-as szabadságharc nagyjairól már nem is beszélve.
Másodszor. Ha rajtuk múlik a Toryk többségi kormányzása akkor az bizony nem a „futottak még” kategória. Szemben az euroszkeptikus nacionalista párttal, akik óriásit buktak, minek után be sem jutottak a parlamentbe.
Harmadszor nehezen elképzelhető, hogy az EU-ból való kilépést támogató Toryk szövetségre lépnének, az EU tagság mellett kampányoló liberálisokkal, és ez fordítva is igaz……
Trump arra kérte az FBI vezetőjét, hogy állítsa le a Michael Flynn elleni nyomozást
@Csizmás Kond: még egy kis kiegészítés @teuton által leírtakhoz.
A nagypapi a borbélykodás mellett kuplerájt működtetett. A papi elsikkasztotta a veteránok lakásépítésére kapott állami támogatást. Trump amellett, ahogy teuton is írta, közel 20 éve nem fizet adót, az adóbevallását sem hajlandó nyilvánosságra hozni. Miközben a bevándorlók ellen uszít, ő maga is bevándorlók leszármazottja, ahogy a feketén, éhbérért dolgozó munkásainak nagy része, vagy éppen a felesége aki szintén bevándorló és aki szintén feketén "dolgozott", pontosabban vetkőzött jó pénzért, mielőtt ágyba bújt a vén kecskével.
A bevándorlók leszármazottja pedig most éppen olajvezetéket épített az őslakos indiánok földjein, illetve olajfúró tornyokat északon, természetvédelmi területeken. Mert "üzletember"... ezért számára a pénz fontosabb, mint a környezetvédelem, azaz a föld jövője. Arról nem is beszélve, hogy Trump az ingatlan piacon ugyanúgy "játszik", mint Soros a pénz piacokon. De sok a hasonlóság a csutival is. Ugyanúgy az alternatív tények világában él, és ugyanúgy hülyének nézi a szavazóit...
"Ha elindulnék, republikánusként tenném. Ők a szavazók leghülyébb csoportja az országban. Bármit elhisznek a Fox News-nak. Csak hazudnék és megennék. Fogadok borzasztó sok szavazatom lenne." - Donald Trump, People magazin, 1998
... talán nem véletlenül.
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
@verőce21: 15:26

A posztkádárista párttitkárok, SZB-titkárok, a posztkommunisták és leszármazottaik akik most próbálnak keresztény-konzervatív köpönyegbe burkolózni:
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Vonza András – MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
@verőce21: Csak nem a pártitkár csemetéről, a volt besúgó KISZ titkárról, a liberális internacionálé volt alelnökéről vartyogsz?! Tudod, aki a hatalomért és a pénzért bármire képes. Ha kell csontig benyal putyinnak, terroristákkal üzletel, vagy éppen muszlim gyilkost enged szabadon egy kis baksisért. Aki "puccsot hajtott végre a saját népe ellen" az orosz szerződések titkosításával. Aki miatt már több százezren hagyták el ezt az országot. Aki függöny mögé bújik a kérdések elől. Aki senkivel nem mer kiállni egy vitára. Aki testőrök gyűrűjében megy az öregasszonyok közé kezet csókoltatni. Aki gyáván meghátrál minden olyan népszavazástól melyről pontosan lehet tudni, hogy annak végeredménye nem neki és hatalmának kedvez.
Nézőpont: soha ennyien nem szavaztak volna Orbán Viktorra
http://index.hu/belfold/2016/08/19/ketszer_an...
Azaz, ha 44% kedveli akkor 88% utálja... az viszont már 132% ! Mráz elvtárs csapata ismét "jobban teljesített" !
Egyszerű kérdésekkel kegyetlenül zavarba hozták a Fidelitast – videó
Ráadásul ennek a végtelenül buta libának a havi félmilliós ösztöndíját is mi adófizetők finanszírozzuk...
Hetvenezer helyett egymilliót kereshettek, akik nem hallgattak a kormányra nyugdíjügyben
@almalibre: Vegyük pl. az MKB kiegyensúlyozott portfóliójának hozamait:
2011: 1,89%
2012:17,34%
2013: 7,12%
2014: 9,28%
2015: 5,05%
2016: 5,17%

2011-es államosításnál a 2 millió forintra kaptam 190 ezer forint hozamot.( lásd átlag 70 ezer). Ha bent maradok a 2 millió helyett ( egy kis számolással könnyen ellenőrizhető ) most lenne 3.092.477 forintom, azaz a 2 millió után kaptam volna 1.092.477 forintot... és lám már meg is van a milliós nagyságrendű hozam... és "csak" 2 millióról beszélünk, sokaknak ennél eleve sokkal több volt már a MANYUP számlán, ráadásul még csak nem is a legmagasabb hozamot eredményező portfólióval számoltam.
A hozamokat itt ellenőrizheted:

http://www.azenpenzem.hu/nyugdijam/magannyugd...
Hetvenezer helyett egymilliót kereshettek, akik nem hallgattak a kormányra nyugdíjügyben
@verőce21: " Az állami nyugdíjkasszában van, kedves Vakbéla. Ott, ahonnan a 75%-odat is kapni fogod. Majd lesz róla nevesítés."

http://index.hu/gazdasag/2015/10/08/nyugdijre...

Szóval miről is vartyogsz fidióta? Hol is van a lenyúlt 3000 milliárd?! Hol vannak a beígért egyéni számlák?

"Így jobban járt minden pénzét megtakarító."

Ha kérhetném ezt a kijelentést névvel és címmel ellátni. Csak, hogy tudjam hova kell majd menni a lenyúlt MANYUP pénzemért és a kamataiért!
Voksán Virág dekoltázsán kiakadtak Egyiptomban
Valaki azért elmondhatná ennek a luvnyának, hogy intelligens emberek nem szokták magukat intelligensnek beállítani, mert intelligens emberek.
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Miért is kéne? Csak fideszes elvárásoknak megfelelően hanyagoltam a PC beszédet. Úgyhogy ne nálam reklamálj!
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: Vitatkozni érvekkel és tényekkel alátámasztva szoktak, pro és kontra.De te csak "sorosozol", "migráncsozol", minősíted a cikkben szereplőket vagy a kommentelő társaidat, esetleg próbálod őket hiteltelennek beállítani. Ami persze érvek és tények nélkül megint csak nem fog menni.
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Egész pontosan milyen "izébe"? A CEU ügyben, vagy úgy általában a felső oktatásban?
Magyar diplomatákat utasítottak, hogy keressenek külföldi partnereket a CÖF-nek
Minek kell itt szarakodni. A csuti szóljon a gazdájának, ő majd Moszkvából egyenesen ide küldi a győzelem napi felvonulókat, oszt jó napot!
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Ráadásul mindezt úgy, hogy még csak nem is Magyarországon élsz! Majd akkor verd az asztalt habzó pofával, ha a CEU Csíkszeredára költözik, addig pedig tedd meg azt a szívességet, hogy nem ugatsz bele a mi ügyeinkbe!
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: "Nekem sincsenek kedvenc politikusaim és kedvenc politikám sincs..."
Akkor ezek szerint pusztán pénzért élteted a vezírt és annak maffia NER rendszerét!
"..az nem jó ha az ember fantomképek előtt képzeleg..."
... mindenesetre nem én szenvedek soros fóbiában...
"...ilyen hülyeséget normális ember nem zagyvál össze."
A helyzet az, hogy amíg tényekkel nem tudod cáfolni állításaimat addig azok tények maradnak, bármi másnak is próbálod meg beállítani. De mint mondtam, ne a határ túloldaláról akarj belepofázni a mi életünkbe. Mert, hogy téged idézzelek, mi közöd van ahhoz, hogy mi hogy akarunk itt élni?
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Arcod az van, főleg ha azt vesszük, hogy úgy pofázol bele egy felső oktatást érintő ügybe, hogy még csak kívülről sem láttál egyetemet!