nemfideszes

Trump arra kérte az FBI vezetőjét, hogy állítsa le a Michael Flynn elleni nyomozást
@Csizmás Kond: még egy kis kiegészítés @teuton által leírtakhoz.
A nagypapi a borbélykodás mellett kuplerájt működtetett. A papi elsikkasztotta a veteránok lakásépítésére kapott állami támogatást. Trump amellett, ahogy teuton is írta, közel 20 éve nem fizet adót, az adóbevallását sem hajlandó nyilvánosságra hozni. Miközben a bevándorlók ellen uszít, ő maga is bevándorlók leszármazottja, ahogy a feketén, éhbérért dolgozó munkásainak nagy része, vagy éppen a felesége aki szintén bevándorló és aki szintén feketén "dolgozott", pontosabban vetkőzött jó pénzért, mielőtt ágyba bújt a vén kecskével.
A bevándorlók leszármazottja pedig most éppen olajvezetéket épített az őslakos indiánok földjein, illetve olajfúró tornyokat északon, természetvédelmi területeken. Mert "üzletember"... ezért számára a pénz fontosabb, mint a környezetvédelem, azaz a föld jövője. Arról nem is beszélve, hogy Trump az ingatlan piacon ugyanúgy "játszik", mint Soros a pénz piacokon. De sok a hasonlóság a csutival is. Ugyanúgy az alternatív tények világában él, és ugyanúgy hülyének nézi a szavazóit...
"Ha elindulnék, republikánusként tenném. Ők a szavazók leghülyébb csoportja az országban. Bármit elhisznek a Fox News-nak. Csak hazudnék és megennék. Fogadok borzasztó sok szavazatom lenne." - Donald Trump, People magazin, 1998
... talán nem véletlenül.
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
@verőce21: 15:26

A posztkádárista párttitkárok, SZB-titkárok, a posztkommunisták és leszármazottaik akik most próbálnak keresztény-konzervatív köpönyegbe burkolózni:
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Vonza András – MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
@verőce21: Csak nem a pártitkár csemetéről, a volt besúgó KISZ titkárról, a liberális internacionálé volt alelnökéről vartyogsz?! Tudod, aki a hatalomért és a pénzért bármire képes. Ha kell csontig benyal putyinnak, terroristákkal üzletel, vagy éppen muszlim gyilkost enged szabadon egy kis baksisért. Aki "puccsot hajtott végre a saját népe ellen" az orosz szerződések titkosításával. Aki miatt már több százezren hagyták el ezt az országot. Aki függöny mögé bújik a kérdések elől. Aki senkivel nem mer kiállni egy vitára. Aki testőrök gyűrűjében megy az öregasszonyok közé kezet csókoltatni. Aki gyáván meghátrál minden olyan népszavazástól melyről pontosan lehet tudni, hogy annak végeredménye nem neki és hatalmának kedvez.
Nézőpont: soha ennyien nem szavaztak volna Orbán Viktorra
http://index.hu/belfold/2016/08/19/ketszer_an...
Azaz, ha 44% kedveli akkor 88% utálja... az viszont már 132% ! Mráz elvtárs csapata ismét "jobban teljesített" !
Egyszerű kérdésekkel kegyetlenül zavarba hozták a Fidelitast – videó
Ráadásul ennek a végtelenül buta libának a havi félmilliós ösztöndíját is mi adófizetők finanszírozzuk...
Hetvenezer helyett egymilliót kereshettek, akik nem hallgattak a kormányra nyugdíjügyben
@almalibre: Vegyük pl. az MKB kiegyensúlyozott portfóliójának hozamait:
2011: 1,89%
2012:17,34%
2013: 7,12%
2014: 9,28%
2015: 5,05%
2016: 5,17%

2011-es államosításnál a 2 millió forintra kaptam 190 ezer forint hozamot.( lásd átlag 70 ezer). Ha bent maradok a 2 millió helyett ( egy kis számolással könnyen ellenőrizhető ) most lenne 3.092.477 forintom, azaz a 2 millió után kaptam volna 1.092.477 forintot... és lám már meg is van a milliós nagyságrendű hozam... és "csak" 2 millióról beszélünk, sokaknak ennél eleve sokkal több volt már a MANYUP számlán, ráadásul még csak nem is a legmagasabb hozamot eredményező portfólióval számoltam.
A hozamokat itt ellenőrizheted:

http://www.azenpenzem.hu/nyugdijam/magannyugd...
Hetvenezer helyett egymilliót kereshettek, akik nem hallgattak a kormányra nyugdíjügyben
@verőce21: " Az állami nyugdíjkasszában van, kedves Vakbéla. Ott, ahonnan a 75%-odat is kapni fogod. Majd lesz róla nevesítés."

http://index.hu/gazdasag/2015/10/08/nyugdijre...

Szóval miről is vartyogsz fidióta? Hol is van a lenyúlt 3000 milliárd?! Hol vannak a beígért egyéni számlák?

"Így jobban járt minden pénzét megtakarító."

Ha kérhetném ezt a kijelentést névvel és címmel ellátni. Csak, hogy tudjam hova kell majd menni a lenyúlt MANYUP pénzemért és a kamataiért!
Voksán Virág dekoltázsán kiakadtak Egyiptomban
Valaki azért elmondhatná ennek a luvnyának, hogy intelligens emberek nem szokták magukat intelligensnek beállítani, mert intelligens emberek.
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Miért is kéne? Csak fideszes elvárásoknak megfelelően hanyagoltam a PC beszédet. Úgyhogy ne nálam reklamálj!
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: Vitatkozni érvekkel és tényekkel alátámasztva szoktak, pro és kontra.De te csak "sorosozol", "migráncsozol", minősíted a cikkben szereplőket vagy a kommentelő társaidat, esetleg próbálod őket hiteltelennek beállítani. Ami persze érvek és tények nélkül megint csak nem fog menni.
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Egész pontosan milyen "izébe"? A CEU ügyben, vagy úgy általában a felső oktatásban?
Magyar diplomatákat utasítottak, hogy keressenek külföldi partnereket a CÖF-nek
Minek kell itt szarakodni. A csuti szóljon a gazdájának, ő majd Moszkvából egyenesen ide küldi a győzelem napi felvonulókat, oszt jó napot!
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Ráadásul mindezt úgy, hogy még csak nem is Magyarországon élsz! Majd akkor verd az asztalt habzó pofával, ha a CEU Csíkszeredára költözik, addig pedig tedd meg azt a szívességet, hogy nem ugatsz bele a mi ügyeinkbe!
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: "Nekem sincsenek kedvenc politikusaim és kedvenc politikám sincs..."
Akkor ezek szerint pusztán pénzért élteted a vezírt és annak maffia NER rendszerét!
"..az nem jó ha az ember fantomképek előtt képzeleg..."
... mindenesetre nem én szenvedek soros fóbiában...
"...ilyen hülyeséget normális ember nem zagyvál össze."
A helyzet az, hogy amíg tényekkel nem tudod cáfolni állításaimat addig azok tények maradnak, bármi másnak is próbálod meg beállítani. De mint mondtam, ne a határ túloldaláról akarj belepofázni a mi életünkbe. Mert, hogy téged idézzelek, mi közöd van ahhoz, hogy mi hogy akarunk itt élni?
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Arcod az van, főleg ha azt vesszük, hogy úgy pofázol bele egy felső oktatást érintő ügybe, hogy még csak kívülről sem láttál egyetemet!
Egy magyar állampolgárt vesznek rá idetévedt idegenek, hogy alázkodjon meg
@Béla333: ...hogy a fidesz érdekeit szolgálják! A fidesz érdeke pedig az, hogy a piszkos munkát valaki elvégezze helyettük, csak hogy az ő kezükhöz ne tapadjon "vér".
Normális országban az ilyenek már rég a sitten rohadnának kubatov kopaszaival egyetemben.
http://24.hu/belfold/2017/04/20/megvertek-egy...
Kormánypárti politikusfeleségek kapták a legtöbb agrártámogatást tavaly
@Eladott Ország: A fitneszedző feleséget edzésként bekötni a lovak helyett az eke elé, hagy szokja a szántást!... ha már földje van...
Egy csecsen óriás megkereste a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy Gergőt
Érdekes, hogy ezek a "fiatalok" se a fideszeseket se a KDNP-seket nem keresték meg 2007-ben, amikor még el akarták távolíttatni az emlékművet, ahogy a jobbikos Novák Elődöt sem amikor a csillagot akarta leverni róla.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@SystemError: 11:11
Igazad van. Bár én az "ügyes" jelzőt semmiképpen sem használnám egy pitiáner, bosszúálló, gyáva, hatalommániás elmebeteg ember esetében. Sőt az sem biztos, hogy ez csak az ő "keze munkája". Valószínű Finkelsteinnek és Gucci Árpikának is van benne érdeme.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@SystemError: Nem is várok többet egy szőrös talpútól. :)
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: 4. Ha jobban hiszel a hazug magyar vagy orosz kormány propagandának a független hírcsatornák helyett az a te bajod. De csak a félkegyelműek és a gerinctelen seggnyalók nem hajlandók elfogadni a valóságot, mert akkor saját magukat kéne szembeköpni. Amúgy ha „kiagyalt mese” akkor talán cáfold tényekkel…..
5. Valóban, addig senki nem akart „migrálni” amíg csak a határon lőtték volna le őket, de most, hogy már az otthonaikban gyilkolják az embereket, és a határokon már nem állnak ott az elnyomók katonái, inkább a menekülést választják. És nem Soros hanem az oroszok és Assad bombái miatt.
6. A helyzet az, hogy ma Magyarországon csak a nemzet gázszerelőjén keresztül lehet állami vagy önkormányzati megrendeléshez, azaz munkához megélhetéshez jutni, méghozzá piaci áron alul. Vidéken pedig fideszes kiskirályok, polgármesterek dolgoztatják a közmunkásokat saját cégeikben, földjeiken szolgaként, éhbérért, és nem Soros!
Szóval elmehetsz te 3.14-ba a hülye dumáddal egyetemben! Főleg ha nem itt élsz, és nem vagy elszenvedője a fidesz mocskos maffia rendszerének, csak tapsikolsz a határ túloldaláról!
Úgy is mondhatnám, a saját pöcsöddel verd a csalánt ne a mienkével! Capisce?!
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: 1. Nincsenek kedvenc politikusaim ahogy kedvenc „hatalmasaim” sincsenek. Az hogy veled ellentétben a nyugati demokráciákat preferálom a keleti diktatúrákkal szemben nem engem, hanem téged minősít.
2. Veletek ellentétben normális emberek nem csak végletekben gondolkodnak. 2010 előtt habzó pofával szidtátok az oroszokat a vezérrel az élen. Most meg csontig benyaltok a „kedvenc” putyinnak. Az amerikai választások előtt habzó pofával szidtátok Amerikát, most csontig benyaltok a „kedvenc” Trumpnak. A vezér elsők között gratulált neki, a hívek pedig még beiktatási bulit is rendeztek Trump tiszteletére. A fidesz apparátus pedig vért hugyozva az erőlködéstől, próbál összehozni egy washingtoni meghívást a vezérnek.
3. És az oroszoknak momentán mi köze van ahhoz, hogy az ukránok, hogy akarnak élni, hogy kelet helyett inkább nyugathoz szeretnének tartozni?! Az oroszoknak mi köze van ahhoz, hogy a szíriaiak nem akarnak Assad diktatúrájában élni?!
Ami meg Magyarországot illeti, nem Soros vagy Amerika akar belepofázni az emberek vásárlási szokásaiba a vasárnapi boltzárral, hanem a kedvenc pártod.
Nem Soros vagy Amerika pofázik bele, hogy mi is egy nő dolga, hanem a kedven pártod.
Nem Soros vagy Amerika szabja meg, hogy kinek lehet földje, trafikja hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika fenyeget következményekkel alkalmazottakat, tanárokat, diákokat ha részt vesznek a kormány elleni tüntetésen, korlátozva ezzel a jogaikat, hanem a kedvenc pártod és emberei. Nem Soros vagy Amerika akarja megszabni, hogy gyermekeink milyen egyetemeken is tanulhatnak, hanem a kedvenc pártod.
Nem Soros vagy Amerika akarja megszabni, hogy mi számít családnak és mi nem, hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika nyomja percenként a képünkbe a különböző média felületeken a hazug és uszító kormányzati propagandát, hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika miatt mennek el fiataljaink 10 ezrével nyugatra, hanem a kedvenc pártod miatt.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: "Szálasit rákosi és a fajtáját is a hozzád hasonló pénzért üvöltözők tartották hatalmon, mert nekik is a zűrzavar a széthúzás a világhatalom volt az életelvük."

Ezzel a mondatoddal be is bizonyítottad, hogy nem vagy 100-as.

Szálasi nacionalista, míg rákosi kommunista eszmék mentén próbálta a nemzetet egy "zászló" alá tömöríteni. Azokat pedig, akik nem akartak beállni a sorba, azaz az ő értelmezésük szerinti "széthúzókat" a „hazaárúlókat”pedig likvidálták. Mint ahogy ma a fidesz is „széthúzónak” és „hazaárulónak” titulál mindenkit, aki nem áll be a csuti seggnyalók táborába.
Szálasinak, mint a nácik bábjának, Rákosinak, mint az oroszok bábjának pontosan milyen világhatalmi törekvései is voltak? Pontosan milyen gazdasági és (vagy) katonai erővel is rendelkeztek ennek eléréséhez? Bár az lehet, hogy ők is nagy formátumú politikusnak és vezetőnek képzelték magukat akár csak viktorka.

„pénzért üvöltözők tartották hatalmon…”

A helyzet az, hogy a CÖF akkor még nem létezett, de szellemi elődeik már ott vonultak „üvöltözve” a regnáló hatalom mellett.
Szóval, az a „ruha” amit az ellenzékre próbálsz kicsavart módon ráhúzni, az nagyon is a fideszre illik. Úgy is mondhatnám, hogy fordítva ülsz a lovon.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: "...és tudtommal az orosz az ottlévő kormányt pártolta nem lerohanta..."
Azt a kormányt mely 10 ezrével végeztette ki a politikai ellenzékét... azt a kormányt mely 10 ezrével éheztette halálra a körbe zárt városokban ott rekedt civil lakosokat... azt a kormányt mely vegyi fegyverekkel írtja a saját népét. És persze szerinted mindez az oroszoknak is felmentést az alól, hogy szarrá bombáznak iskolákat, kórházakat...
Az országot pedig nem támadta meg senki. Már rég dúlt a polgárháború amikor a mérsékelt ellenzéki erőket képviselő szunnitákat segítve Amerika és kb. másik 10 állam (köztük arab államok is) beszállt a háborúba.
Mindez elkerülhető lett volna ha Assad elfogadja akkor még csak tüntetők reform követeléseit, vagy legalább leül velük tárgyalni... ehelyett közéjük lövetett, és harckocsikat vetett be fegyvertelen emberek ellen.
De te csak tapsikoljál, annak hogy az egyik diktátor "kisegíti" a másikat, közben ezrével halnak meg az emberek vagy indulnak el Európa felé... azaz nem Soros hanem putyin haverod miatt.
Egy csecsen óriás megkereste a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy Gergőt
A "keleti nyitás" hozadékai. Úgy is mondhatnám, hogy a vízum és a letelepedési kötvény biznisz kuncsaftjai.