nemfideszes

Orbán üzent a tüntető fiatalokat
@Shikari: Szellemi szintetekre már van élő bizonyíték:
https://www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4...
... a többire meg majd térjünk vissza akkor, amikor Polt Petikét vezetőszáron viszik el...
Orbán: olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van
Munkaalapú társadalomról hadovál az, aki soha életében nem dolgozott egy percet sem, mégis milliárdos. Ráadásul teszi ezt azok előtt, akik nagy valószínűséggel, a "saját lábon álló" valamelyik szállodájában fognak majd robotolni, aprópénzért.
Orbán üzent a tüntető fiatalokat
@Shikari: Segítenél abban, hogy melyik ellenzéki politikust is hívják Orbánnak? Csak, hogy tudjam kinek is zengett az "Orbán takarodj!"...
Semjén Zsolt milliókkal tartozik a NAV-nak
Nem az a fő kérdés, hogy mennyivel tartozik a NAV-nak, hanem az, hogy mennyivel tartozik a NÉPNEK?!
Tiltott kampányfinanszírozás, feljelentették Márki-Zay Pétert
A tetves fidesz és seggnyalói nem tudják magukat túltenni azon, hogy "annyit is ér" janikájuk kurva nagy zakót kapott Hódmezővásárhelyen. Vajon a vejkóval közös lámpa bulija mennyit hozott nekik, és mennyit költöttek belőle párt és kampányfinanszírozásra?! Érdekes, hogy a szőröstalpú román ebben és lézer jani hátrahagyott 22 milliárdos adósságban már nem lát semmi kivetnivalót! Szóval csizmás szar, hogy is van ez a "nekik mindent szabad" dumával?!
Hatályon kívül helyezték Budaházy György ítéletét
@Shikari: Miről ugatsz már megint te szellemi nyomorék?! Ugyan azért amit ez a mélymagyar szar és bandája elkövetett egy menekült már rég a börtönbe rohadna élete végéig terrorizmus vádjával.
Koncepciós perek?!!! 2006-ban a kubatov legényei által vezetett fideszes és szélsőjobboldali csürhe szétverte és felgyújtotta a fél fővárost. Molotov koktélokkal, utcakővel, husángokkal, vagy éppen egy elkötött tankkal támadtak a rendőrökre. Ennek eredményeként 399 rendőr szenvedett sérülést közülük 43-an súlyosan. Minek után a fidesz hatalomra került, a fideszes bírónő semmisé tesz minden korábbi jogerős ítéletet, "munkájának" elismerése képen a fidesz beülteti az alkotmánybíróságba. Kubatovnak a 2006-os érdemei elismeréseként pedig odaadják a 6.2 milliárdért visszavásárolt és felújított FTC stadiont és ingatlanjait. A randalírozók között pedig szétosztanak 270 millió forintot... szóval el lehet húzni a bús 3.14csába a koncepciós per dumáddal egyetemben!
Rogán: ágyútűz fog zúdulni ránk
Amikor ti kimentetek 2006-ban "tüntetni" szétvertétek és felgyújtottátok a fél fővárost!!!
A tüntetés során 399 rendőr sérült meg, közülük 43 súlyosan.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Shikari: "Mi a probléma?"
1. A 4-es metró esetében érdekes módon nem volt probléma , hogy nyilvánosságra hozták a jelentést még a nyomozás lezárása előtt? Ezt úgy hívják, hogy kettős mérce
2. Annak az esélye, hogy a fidesz vezette ügyészség és rendőrség, bármi terhelő adattal álljon elő a vejkóval szemben, és a saját lábon állót a bíróság elé állítsák, egyenlő a nullával (és nem azét mert a kis g..i nem lenne nyakig sáros). Ezt pedig úgy hívják, hogy hatalommal való visszaélés.
Ez a jelentés is megy a másik 36 mellé amiket polt pot petike jó mélyen eldugott a fiókjában.
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
@Pálinkás Pál: Ilyen esetekben pártoknak sem adhatják ki, max. betekintésre, de akkor sem beszélhetnek róla. Ha csak nem vállalják a pert, amit nagy valószínűséggel elbuknának az állammal szemben.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Aki semmi kivetnivalót nem lát b. zsótika stílusában, az inkább ne ugasson modorról, mert csak magát teszi hiteltelenné. Úgyhogy tűrjél kutya!
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Először is, sehol, senki nem írta elő, hogy minden "migránst" be kell fogadnunk, csak azokat akik jogosultak a menekült státuszra. Ami amúgy keresztényi kötelesség, mely megegyezik az európai értékrenddel. Másodszor, a "kvóta" amiről folyamatosan ugattok, nem automatikus befogadásról szól, pusztán az adott számú menekült esetében, Magyarországnak kéne lefolytatnia a menekültügyi eljárást. Ami akár azzal is végződhet, hogy mindenkit kiutasítanak. Ezzel azon országok adminisztrációs terheit szeretnék csökkenteni ahol nagy a nyomás a sok menedékkérő miatt. Ezt pedig úgy hívják, hogy szolidaritás, de gondolom ez a szó sem szerepel a szótáratokban. Szolidaritás olyan országokkal melynek állampolgárai amúgy adójukkal Magyarországot is támogatják a kohéziós pénzek formájában.
Ha valaki mindezzel nincs tisztában az vagy egy idióta, vagy egy gerinctelen g..i, mint viktátor, és csak azért hazudik és csúsztat, hogy uszíthasson. Hogy lásd milyen rendes vagyok veled szemben, megadom a választási lehetőséget...
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Jogállamról majd akkor ugass kutya, amikor a kakadut Tarsoly Csaba mögé kötik a vezetőszárra!
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Azt ugye tudod te félkegyelmű, hogy EU tagnak lenni nem kötelező! Ha viszont beléptél, akkor fogadd el a közös törvényeket és szabályokat is, ne csak a pénzt! A csuti g..i, ahhoz már gyáva, hogy kiléptesse az országot az EU-ból. Egyrészt nem lenne mit ellopni, másrészt nem verhetné a mellét az EU-s pénzek nélkül a béka segge alá süllyedő gazdaság miatt.
Szijjártó Péter szerint Soros azért tárgyal Brüsszelben, mert meg akarja büntetni a magyar embereket
@csipetke: Azt még talán arra fordították, de az emberek (soros bérencek) által "összedobott" két milliárdot viszont lenyúlták.
https://24.hu/belfold/2017/07/05/egy-forintot...
Nem hozzák nyilvánosságra OLAF-jelentést
Érdekes, hogy a 4-es metróról szóló OLAF jelentés nyilvánosságra hozatala nem sértette a nyomozás érdekeit!!!...most már tudható ami eddig csak sejthető volt, Péterfalvi is csak a csuti csicska akár csak Patyi elvtárs...
Szijjártó Péter szerint Soros azért tárgyal Brüsszelben, mert meg akarja büntetni a magyar embereket
@wagabund: Ha a határon túli magyarok bele üthetik az orrukat a mi életünkbe akkor talán ezen nem kéne fennakadni. Amikor a vörösiszap károsultakat "megdobta" 1 millió dollárral akkor éppen bajt csinált vagy lázított?
Milliárdokat vesznek vissza a kórházaktól a kampány pénzesője után
@Shikari: Rosszul tudod. Ami meg az egészségügyet illeti:
https://index.hu/gazdasag/2017/06/12/egeszseg...
Ez a másokkal való takarózás, azon kívül, hogy gyerekes és defacto nem igaz,
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/europaban...
meglehetősen nevetséges akkor amikor állítólag Magyarország "jobban teljesít"...
Fekete Győr András: Felszabadítjuk Magyarországot és Európát a Fidesz alól
@Shikari: Az persze ne zavarjon, hogy tavaly a 10 milliós Magyarországon többen estek áldozatául fehér keresztény ember által elkövetett erőszaknak, mint muszlimok által az 500 milliós Európában. Az se zavarjon, hogy aki terror cselekményt akar elkövetni az el is fogja, akár van migráció akár nincs, akár van kerítés akár nincs. Főleg nem egy 50 ezer kilométeres határhosszon 170 kilométeren felhúzott kerítés fogja megállítani a migrációt. No meg az se zavarjon, hogy egy menekültnek is több esze van annál, hogy egy olyan országban telepedjen le ahonnan már több 100 ezren migráltak a francia, német, osztrák városokba. De az se zavarjon, hogy Budapesten nem jött be ez a migráns szöveg, szembe vidékkel ahol a legeldugottabb faluba is attól retteg a 80 éves Mariska néni, hogy a menekült csak ezért gyalogol több ezer kilométert, hogy őt megerőszakolja.
Ez eddig csak egy muszlim bűnözői csoportot számoltak fel Magyarországon, de őket is a gazdád engedte be, tonyó gyerek letelepedési kötvényének köszönhetően. Gazdád egykori üzleti partneréről a terrorizmus támogatásáért körözött Pharaonról már nem is beszélve.
Szóval szép csendben el lehet sunnyogni a 3.14csába!
Üzenetem minden “Soros berencnek”, aki részt vett a tüntetésen
@Shikari: Látom az arab számok téged is zavarnak. Talán méllyedj el egy kicsit mondjuk a holland választási rendszerben.
"Ez valószínűleg az az ország, ahol a cigányok és a migrik teljes egészében beilleszkedtek! "... érdekes ezt olvasni, annak fényében, hogy a fityesz kilóra vette meg a cigányok szavazatait.
Farkas Flóri vezette Lungo Drom, vagy a bűnözők irányította Romano Kraj, ezek bizony mind a filyeszt támogatták.
Üzenetem minden “Soros berencnek”, aki részt vett a tüntetésen
@division: Állítasz valamit, aztán bedugod a fejed a "homokba" és nem vagy kíváncsi a cáfolatra. Ez aztán a vita kultúra. De ha már nem kérsz linket, engedj meg egy idézetet:
"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed"... orbán viktor 2007
Zsótikától már inkább nem is idéznék.
Üzenetem minden “Soros berencnek”, aki részt vett a tüntetésen
@Shikari: Tudod a "liberálfasiszta" kifejezést azoknak a hülyéknek találták ki akik egy normális világban egy liberális demokráciában, tehetség, tudás és szorgalom híján képtelenek boldogulni ezért azt mint elnyomó (fasiszta) rendszert élik meg. Viszont ezek az emberek nagyon jól feltalálják magukat a diktatúrákban, mivel ott csak a hűség és a seggnyalás számít, nem az értékelhető tudás. Nem véletlenül, hogy azok akik egykoron kádárék szekerét tolták most mind ott hemzsegnek a fidesz háza táján. Hozzájuk csapódtak aztán az olyan IQ bajnokok, mint kupakos Lala vagy a zsírfejű rezsi sziszi.
Na és persze ők is a fideszt erősítik:
https://www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4...
https://www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4...
Büszke lehetsz a "szabad magyarjaidra"!
Üzenetem minden “Soros berencnek”, aki részt vett a tüntetésen
@Shikari: "liberálisnak van gazdája, nem egy szabad magyarnak!"... ha tisztában lennél a "liberális" szó jelentésével akkor nem írnál le ekkora marhaságot.
"Szabad magyar"?! És ki lenne az? Te meg zsótika, az egykori spicli, KISZ titkár, liberális alelnök farkán csüngő gerinctelen kis férgek? Ugyan kérem, több komolyságot!
https://www.youtube.com/watch?v=ARxL56UnIF4...
https://www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow...
Üzenetem minden “Soros berencnek”, aki részt vett a tüntetésen
@Shikari: A 48% csak a fidesz rendszerében jelenti a többséget, a matematikában és a demokráciákban a kisebbséget.
Üzenetem minden “Soros berencnek”, aki részt vett a tüntetésen
@Shikari: Zsótika haverod meg hisztizik és fröcsög, mert a külföldről és vidékről a mi pénzünkön Budapestre buszoztatott bértapsolókból sem tudott összehozni ekkora tömeget. Mehet majd a gazdátokhoz a szőnyeg szélére, ha már meg nem kaptad a fejmosást...
Fekete Győr András: Felszabadítjuk Magyarországot és Európát a Fidesz alól
@Shikari: Hülyéknek nincs is többre szükség, úgyhogy erre azért nem lennék olyan büszke.
Az igazság tartalma pedig a nullához konvergál...se Soros-terv, se migránsok milliói, csak az a 25 ezer akit a csutiék beengedtek.
Fekete Győr András: Felszabadítjuk Magyarországot és Európát a Fidesz alól
@Eriksson: És hivatalosan pontosan hol jegyeznek be egy becenevet? Személyiben, útlevélben ?!