nemfideszes

Trócsányi László: Le fogom győzni a bizalmatlanságot
Ahhoz előbb le kellene mondanod, majd magatokra nézve terhelő tanúvallomást tenni az elmúlt 8 évben általatok elkövetett mocskos bűnök miatt... kezdhetnéd mindjárt Gruevszkivel vagy a jó pénzért elengedett baltás gyilkos ügyével... és persze a magyar nép kisemmizését se felejtsd ki...
Párbeszéd: Szijjártó Péternek le kell mondania a Gruevszki-ügy miatt
Egy következmények nélküli, minden jogállamiságot nélkülöző országban?! Ugyan kérem...
Miniszterelnökség: a magyar hatóságok nem segítették kijutni Nikola Gruevszkit Macedóniából
@solidedge: Ha nincsenek érvek se magyarázat arra, hogy hogyan is jutott három országon át Budapestre egy jogerősen elítélt bűnöző, hogy a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, mint illegális bevándorló miért nincs a tranzitzónában, hogy miért is nem adják át azonnal a Macedón hatóságoknak... akkor marad a szánalmas "libsizés". Szó sincs akasztásról, csak a saját és a nemzetközi tőrvényeket kellene betartani... még akkor is ha emiatt nem a fidesznek és Moszkvának megfelelően alakulnának a dolgok.
A szelíd fidesz s(z)avazók:
https://www.youtube.com/watch?v=gkFQptqO1dk...
https://www.youtube.com/watch?v=qH73D48PFiI...
https://www.youtube.com/watch?v=ghZTp4WRpFc...

... talán nem mindig magatokból kéne kiindulni...
Miniszterelnökség: a magyar hatóságok nem segítették kijutni Nikola Gruevszkit Macedóniából
@Eriksson: Ja, bocs akkor majd szólj ha rászánod magad. Akkor talán érdemben is lehet majd veled vitatkozni... addig is minden jót!
Miniszterelnökség: a magyar hatóságok nem segítették kijutni Nikola Gruevszkit Macedóniából
@Eriksson: "Nem érdekel, hogy mennyibe került, és te is fölöslegesen eszed rajta magad. Nem ettől lesz drágább a kenyér."... na igen a régi szép idők, amikor a sok fityf@sz azon hisztizett habzó szájjal, hogy Gyurcsány mért ment tárgyalni Brüsszelbe bérelt géppel?! Nem 20 milliárdért vásárolt repülővel, nem milliárdokat érő luxusgéppel, nem foci meccsre a haverokkal, csak egy átlagos géppel, egy EU-s megbeszélésre.
"A belinkelt cikknél ott egy repülőgép útvonal. Lehet tudni, ki ült rajta? Ugye nem. Semmi közelebbi. Erre vonatkozott a "na és".
... ehhez képest Gyurcsány ügybe való belekeveréséhez elég volt számotokra annyi, hogy a felesége apja bolgár származású, érdekes ezt nem intézted el annyival, hogy "na és?"
Miniszterelnökség: a magyar hatóságok nem segítették kijutni Nikola Gruevszkit Macedóniából
@Eriksson: Már ne haragudj, hogy megkérdezem, de Te szoktál néha gondolkodni is? Egyáltalán érted is amit olvasol? Ki a tököm beszélt arról, hogy Gruevszki a kormány által használt luxusgéppel érkezett Magyarországra. Pusztán csak érdekes az egybe esés, hogy a csuti által használt repülő éppen akkor jár Belgrádban, amikor Gruevszkij éppen Magyarország felé tart, többek között Szerbián keresztül. Focimeccs pedig éppen nem volt Belgrádban.
Miniszterelnökség: a magyar hatóságok nem segítették kijutni Nikola Gruevszkit Macedóniából
@Eriksson: 1. Nem állítottam, hogy mindent tisztán látok, pusztán jobban hiszek a független médiának, vagy éppen az albán hatóságnak, mint annak a kormánynak, aki jó pénzért már szabadon engedett egy gyilkosságért elitélt muszlim bűnözőt, vagy éppen terrorizmusért körözött arabokkal üzletel.
2. Ha kérhetném, ne akarj a számba olyat adni, amit soha nem mondtam. Nem akarok senkit „akasztófa alá állítani”, pusztán csak azt, hogy tartsák be a saját és a nemzetközi törvényeket.
Amúgy veletek ellentétben ellenzem a halálbüntetést, és a menekülteket sem én akartam sortűzzel fogadni…. talán nem magadból kéne kiindulni…
3. „Felhívnám a becses figyelmedet”, hogy itt nem csak a még tisztázatlan részletekről van szó, azaz, hogy hogy jutott el Magyarországra, hanem a cáfolhatatlan tényekről is.
Tény, hogy Gruevszki elitélt bűnöző. Tény, hogy ellene nemzetközi elfogató parancs van érvényben. Tény, hogy illegálisan érkezett Magyarországra. Jogerősen elítélt bűnözők ugyanis nem szoktak érvényes útlevéllel utazgatni. Ha lenne érvényes útlevele repülővel egyszerűbb lett volna ide utaznia. Ehhez nincs szükség konteókra csak józan észre.
Tény, hogy a hatályos törvények szerint, mint illegális bevándorlónak a tranzitzónában lenne a helye. Vagy talán nem értesz egyet, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartania?
4. „Én inkább megvárnám az illetékesek döntését, mielőtt véleményt mondanék. Először is: nem rám tartozik az ügy megítélése,….. ki se röhögtetem magam konteók gyártásával” ..ehhez képest a habony média által gyártott Gyurcsány szálra épített konteora úgy rá buktál, mint gyöngytyúk a takonyra…..
Nincs az a hazugság, nincs az az aljasság, nincs az a bűn, amit ez a kormány ne követhetne el, hogy a hozzád hasonlók ne próbálnák, akár vért izzadva is, védeni a védhetetlen, megmagyarázni a megmagyarázhatatlant… ez több mint szánalmas, ez hányingerkeltő…..
Miniszterelnökség: a magyar hatóságok nem segítették kijutni Nikola Gruevszkit Macedóniából
@Eriksson: (14.:04)
Miattam ne fáradj, már csak azért sem mert veled ellentétben én így is értem a cikket.
Igen, a több milliós üzemköltséggel repkedő luxusgépek csak azért szoktak felszállni, hogy tegyenek egy "kunkort". Azt hittem értelmesebb vagy... de hát tévedni emberi dolog...
Miniszterelnökség: a magyar hatóságok nem segítették kijutni Nikola Gruevszkit Macedóniából
@Eriksson: „Ha itt van, akkor hol van?”
Gondolom szeretett kormányodnak és seggnyalóinak csak hiszel : Gulyás elismételte, hogy „egy külképviseleten tett szándéknyilatkozatot a volt macedón miniszterelnök”, és menekültügyi eljárás folyik.”… tehát itt van.
„Menekülttáborban miért lenne?”
Mert a fidesz által hozott törvények alapján az illegális bevándorlónak ott lenne a helye… tehát a fidesz szarik a saját törvényeire, ha az érdekeik úgy kívánják.
„Kijárhat neki a különleges bánásmód, mégiscsak egy volt kormányfő.”
Gruevszkij elsősorban egy elítélt bűnöző, és illegális határátlépő, jogállamban pedig a törvények nem tesznek különbséget, ember ás ember között, akár miniszterelnök volt az illető akár nem…. tehát ez is csak azt bizonyítja, hogy Magyarország nem jogállam.
„Hogy kiadják-e, még nem lehet tudni.”
Valószínű azért utaztatták tökön-babon át Putyin csicskáját, Putyin másik csicskájához hogy aztán kiadhassák…sok értelme nem lenne…
Csuti ezt nagy valószínűséggel benézte, azt hitte, hogy nem derül ki. Csak hát, aki megragadt a múlt században az nem is fogja érteni azt a századot, ahol ha egyet eleresztesz a föld egyik oldalán, azt a másik oldalon is hallani fogják online. Itt már semmi nem marad titokban. Ettől persze EU vagy Amerika nyomására kiadhatják, már ha egyáltalán be akarják tartani a nemzetközi törvényeket, (amit ugye Hernádi esetében is magasról leszarnak), de nagyobb a valószínűsége, hogy inkább az oroszoknak fogják átjátszani…. ezért sincs menekülttáborban.
Miniszterelnökség: a magyar hatóságok nem segítették kijutni Nikola Gruevszkit Macedóniából
@Eriksson: Ha már belinkelsz egy cikket, legalább próbáld meg értelmezni előtte. Először is, Szerbiából nem azt erősítették meg, hogy Gruevszki fehérorosz diplomata autóval utazott, hanem csak azt, hogy az 55 kezdődő rendszámú autók a fehérorosz illetőségű autókat illetik. Másodszor, az egész egyenlőre, csak a Független Hírügynökség egyik olvasója hozzászólására alapul, ami ugye távolról sem nevezhető hiteles hírforrásnak szemben a Deutsche Welle –vel vagy az Albán hatóságokkal. Harmadszor, nem csak Szerbián de Albánián és Montenegrón is keresztül kellett utaznia, amiről ugye nincs szó az általad hivatkozott cikkeben.
Negyedszer, idézném a kormány belbiztonsági főtanácsadóját: „"ha a migránsok nem tudnának átjutni ezen az útvonalon, akkor nem is indulnának erre."…és ez ebben az esetben is igaz, vagyis ha Gruevszki nem lett volna biztos abban, hogy eljut Magyarországra akkor nem indult volna el…..
Ötödször, valószínű ez sem véletlen:
https://blog.atlatszo.hu/2018/11/tegnap-belgr...
Hollik: a migránskártyák ügyében az ENSZ menekültügyi főbiztosától is választ várnak a kormánypártok
Segglik Pityuka, szerintem vedd le a cipődet és kezd el azzal verni az asztalt az ENSZ-ben, mint szellemi elődeitek. Amúgy a migrációra, mint alapvető emberi jogra, hamarosan nektek is szükségetek lesz...
Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon
Bakondi, még a hazudozáshoz is ostoba vagy!
"ha a migránsok nem tudnának átjutni ezen az útvonalon, akkor nem is indulnának erre." ... ezzel sikerült is öngólt lőnöd Gruevski ügyben.
Boros Imre: a béremelkedés nem az inflációt serkenti, hanem a gazdaságot
Tehát amikor a vidéki kisvállalkozó, a gyenge forint és a magas benzinárak mellett árat emelni kényszerül, hogy az alkalmazottjának ki tudja fizetni a kötelező minimálbéremelést, akkor a 10-30%-os áremelkedés nem az inflációt, hanem a gazdaságot serkenti. Mert minél drágább valami, akkor azt annál többen vásárolják, igaz szakértő „úr”?! Azt az apróságot, hogy fogyasztás növekedés tekintetében sereghajtók vagyunk Európában, már meg sem említeném

A GDP növekedéshez pedig nyilván semmi köze, az ide ömlő EU-s milliárdoknak, még ha a beruházások 99%-a abból valósul meg. És persze annak se, hogy európai viszonylatban a magyar emberek dolgoznak a legtöbbet a legkevesebb pénzért, a multik és a fideszes oligarchák nagy örömére.
Ami meg a turizmust illeti, a gyenge forintnak köszönhetően sok magyarnak már nem futja külföldre, de a külföldiek igen csak jól járnak az eurójukkal ha Magyarországon költik el. És persze a megadóztatott cafeteriát se felejtsük el. Egész pontosan, hogy kedvező adózás mellet, azt már csak stadionbelépőre, és hazai szállásra lehet költeni. Na és kinek vannak stadionjai és szállodái?
Szóval Boros úr, húzzon bőrt a fogára és tűnjön a halál f..ra!
Orbán: 2030-ra Magyarország tartozzon az EU 5 legjobb országa közé!
„a remény fontosabb a magyar választópolgár számára, mint a tény; ez egy döntő eleme a magyar népléleknek” by csuti g..i
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: Akkor ezek szerint azon szerencsés kevesek közé tartozol, akinek a sorstársaival ellentétben nem csökkentették a rokkantsági nyugdíját, vagy ők hazudnak ?!
Nincs autód, nincs hiteled, nem voltál MANYUP tag, nincsenek egyetemista gyerekeid, 10 éve nem dolgozol a gazdaságban, abban a gazdaságban ahol a NER lovagjai zsarolással, fenyegetéssel bírják rá a cégtulajdonosokat cégeik, részvényeik eladására... erre csak azt tudom mondani hogy boldogok a "tudatlanok" mert övék a mennyek országa... tényleg felesleges "vitatkoznom" veled, úgyhogy jó éjszakát!
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: Neked is csak azt tudom mondani, mint pegero haverodnak, ha demagóg vagyok akkor nem gond cáfolni sem, szóval rajta...
Egyébként írtam valahol, hogy csak azért rühellem a kormányt mert csak a szegényeket húzza le?! Ugye hogy nem...
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: Ezek szerint a nyugdíjad több, mint a fizetésed volt, és így nem gond pl. a 27%-os áfa, a 400 forintos benzin, és a 2010 óta végbement kb. 30-40%-os élelmiszer áremelkedés. Ez ugye pedig kizárt, ha csak nem dolgozol a nyugdíjad mellett. Ugye nem gond ha finoman is szólva nem hiszem amit írsz, még akkor is ha nem érdekel...
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Pegero: Ha f@szság akkor nem nehéz cáfolni, úgyhogy nosza rajta...
Aztán meséld el azt is, hogy hova tűnt a 2 milliós MANYUP megtakarításom, mért nőtt 2010 után évi félmillióval a devizahitelem törlesztőrészlete, mért nőtt 4 millióval a tőketartozásom amikor a kormány "megmentett" és napi árfolyamon forintosította a devizahitelemet, szembe a horvátokkal ahol a bankok fizettek vissza a hiteleseknek 4 millió forint értékű kunát, mért kellett fizetnem a gyerekem több százezres "nem tandíját" a csúnya Gyurcsányék 2000 forintja helyett, mért törli el a csuti a hiteltörlesztés adókedvezményét, miközben a vajdaságban 5 milliót osztogat szét családonként lakhatási támogatásra... szóval ha választ tudsz adni ezekre a kérdésekre akkor rendben, ha nem akkor akár el is húzhatsz a 3.14csába!
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: Amikor Te dolgoztál sávos volt az adó, aki nem keresett annyit, 18%-os adót fizetett... és ahogy írtam a minimálbérből élők ( a munkavállalók igen jelentős része) egyáltalán nem adóztak. De a közmunkásoknak is minimálbér járt, nem 47 ezer forint! Anno ment a hiszti a 300 forintos vizitdíj miatt is, aztán a fidesz 0.5%-al emelte az eü. járulékot, ami minimálbér esetén is jóval több mint 300 forint, és akkor is fizeted ha nem mész orvoshoz, még sincs hiszti... ennyit a következetességről és a tartásról.
És ebben az egészben az a legszebb, hogy 7 számjegyű a fizetésem, mégis bosszant, hogy a szegényekkel, rászorultakkal, kiszolgáltatottakkal azt teszi a kormány amit... a gondolkodás módunkban már csak emiatt is nagy különbség van...
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: Szeretett viktorkádnak köszönhetően több tízezren kerültek utcára 2010 óta, minek után szándékosan gyengítették a forintot, amin aztán Matolcsy és családja milliárdokat keresett.
De arra a kérdésemre se válaszoltál még, hogy hova is tűnt a 3000 milliárdnyi MANYUP vagyon.
Viktorkádék nem adtak semmit a 30 új adón kívül, viszont elvették amit mások adtak. Attól még, hogy valamit nem neveznek nevén még az ami, például a 3000 milliárdos "nem megszorítás" a 850 milliárdot kitevő Matolcsy csomagokkal. Bajnaiékhoz képest csak 10% csökkentették a gáz árát, miközben annak világpiaci ára közel 60%-al csökkent.De viktorka kötélbarátja egyetlen gázüzlettel 100 milliárdot keresett a magyar nép kárára. Gyurcsányék idején 125 dollár volt az olaj hordonkénti ára, most 75 dollár. Akkor a 300 forintos benzin miatt ment a hiszti, most a 400 feletti árnál kuss van. Akkor 25% volt a benzin áfája most 27%, és 2010 óta kétszer is emelték a jövedéki adóját. De rogán tóni letelepedési kötvény bizniszét és a magyar adófizetők állják, ahogy a NER lovagok luxus villáit, kastélyait, milliárdos jachtjait, repülőit...
Gyurcsányék 36 milliárdra növelték az MNB valuta tartalékát, hogy megakadályozzák a forint gyengülését az egész világot érintő válság idején.Mára ebből 24 milliárd sem maradt, és sehol egy válság...
...szóval viktorkádék valójában csak elvettek, hogy ennek még te tapsolsz is, az csak téged minősít...
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: Járulék és nem járadék, de ne vesszünk el a részletekben...amúgy:
10 százalék nyugdíjjárulék,
8,5 százalék egészségbiztosítási és munkaerőpiaci járulék
19,5 százalék szociális hozzájárulási adó (szocho),
1,5 százalék szakképzési hozzájárulás.

A 15%, amiről te beszélsz az az SZJA. Nem kéne keverni a szezont a fazonnal.
De ha már itt tartunk, az SZJA csökkentésével csak azok jártak jól akiknek a bruttó fizetése 200 ezer felett volt, minek után megadóztatták az addig adómentes minimálbért, illetve eltörölték az adójóváírást. Szóval mielőtt neki állnál "mellett döngetni" nem ártana előtte tájékozódni.
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: 14. havi nyugdíjat beígérni, főleg nem áll semmiből, pláne úgy, hogy tudták a birkák úgy sem fogják rajtuk számon kérni. Amúgy ha Bajnai nem hozott volna egy ilyen törvényt, akkor most ez sem lenne...maradna a 3%-os nyugdíjemelés miközben az árak 25-30%-al emelkedtek.
A 18 ezer forint nyugdíjprémium pedig pont elég ahhoz, hogy taxival kimenj a reptérre megnézni szeretett viktorkádat, ahogy hazaérkezik a focimeccsről a 17 milliárdos luxus repcsivel...
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: Jut is eszembe, a 3000 milliárdos magánnyugdíj vagyont ki is vette el majd nullázta le?
Nem tetszett a kérdés Novák Katalinnak, kiakadt az ATV riporterére
@Eriksson: "Ha a Fidesz kormányra kerül, július 1-től tíz százalékkal, a jelenlegi 29-ről 19-re csökkenti a munkát terhelő járulékokat, ez lehetővé teszi a 14. havi nyugdíj bevezetését is a következő kormányzati ciklusban"
Ezt még rogán tonyó "füttyögte az ő szájával," 2006-ban..."majd egyszer valamikor"...

De az az apróság se zavarja meg a "tisztán látásodat", hogy a nyugdíj prémium kifizetéséről még a Bajnai kormány hozott törvényt, a csutiék most nem csinálnak mást, mint eleget tesznek ennek a törvénynek...kivételesen... viszont így több marad a zsebükben, mintha visszaadnák a 13. havi nyugdíjat, a beígért 14. havi nyugdíjról már nem is beszélve...
A bécsi törökök érzékenysége miatt nem épül meg Sobieski János emlékműve?
@durbincs: Eddig csak lájkoltad magadat, most már magaddal is diskurálsz?... szeded a gyógyszert rendesen?!
"Macron vesztésre van ítélve Orbánnal szemben"
@durbincs: Mi van idióta fidesz troll, "báncsák" a gazdit? Nyüszíts csak tovább kutya, hátha dobnak egy kis koncot... én sz@rok a fejedre, úgyhogy csá!
"Macron vesztésre van ítélve Orbánnal szemben"
@Eriksson: 16:45
... de akkor is ha a habony médiát olvasod... durbincs rá az élő példa.
"Macron vesztésre van ítélve Orbánnal szemben"
Nincs annál nagyobb képmutatás, mint amikor valaki a mellét döngetve beszél keresztényi értékrendről, miközben börtönnel sújtja azt aki enni ad egy éhező gyereknek!
"Macron vesztésre van ítélve Orbánnal szemben"
Úgy látszik Salvininek csak az olasz cigányokkal van gondja, a magyar cigánnyal már szívesen barátkozik...