nemfideszes

Meghalt Vámos György, az Echo Tv egykori műsorvezetője
@division: Wittner Mariska:
"...és ott vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni”
... és még te beszélsz itt "részvétnyilvánításról"?!!!
42 fokot mértek a békásmegyeri HÉV-en
@division: 1. A cinikus megnyilvánulás csak fidiótáéknál számít normálisnak, egyáltalán véleménynek.
2. Attól még, hogy valaki a csuti maffia rendszerét vagy éppen annak szervilis idióta híveit kritizálja még nem lesz liberális, csak egy fidióta szerint. Úgyhogy már csak ezért is rászolgáltál a jelzőre.
3. Felhívnám a figyelmedet a cikkben szereplő alábbi mondatrészre:
"Bár az ablakok végig nyitva voltak... " azaz a 17.26-os hozzászólásodban javasolt ablaknyitás ebben az esetben nem volt opció...
4. Nyilván mindenki igényinek nem lehet eleget tenni, de a klímától még senki sem lett rosszul vagy ájult el... a hőségtől viszont igen. De az általad felvetett problémára a megoldás lehet, hogy a kocsik egy részében van klíma a másik részében pedig nincs.
5. Ha a napi átlagosan 1-2 utast szállító felcsúti kisvasútra is tudtak klímát szerelni a napi több százezer utast szállító HÉV-re miért is nem? Annak a pár embernek a kényelme fontosabb, mint a több százezeré? Vagy szerinted a kisvasútra csak olyanok szállnak fel akik bírják a klímát? Nem hinném!...
42 fokot mértek a békásmegyeri HÉV-en
@division: Milliárdokat költenek a gyep fűtésére az üresen tátongó stadionokban rohangászó falábuak kedvéért, de a naponta több százezer embert szállító HÉV klímájára már nem futja! De ez biztos a Nap hibája... igaz fidióta?!
Távoznia kell Magyarországnak az EU-ból? - Már EP-képviselők feszegetik ezt a kérdést
@Csizmás Kond: Hol is van az megírva, hogy csak te minősíthetsz másokat?! Mint ahogy azt már a múltkor megírtam rohadt nagy különbség van mások minősítése, főleg ha rászolgált mint te, és az "anyazás" között! Nem mellesleg rákban halt meg több mint húsz éve...
Majd akkor fogok agyatlanokkal "nevezgetésmentesen" társalogni, ha a tények, és érvek nélküli pártpropagandán kívül mást is képesek lesznek felbüfögni. Mert ha csak "anyázásra" futja akkor valóban kár erőltetned, soha sem fogsz felnőni egy értelmes vitához.
Távoznia kell Magyarországnak az EU-ból? - Már EP-képviselők feszegetik ezt a kérdést
@Csizmás Kond: Idióta! Mielőtt arról hablatyolsz, hogy ki és mit vert szét kis hazánkban, előbb nézz utána, hogy a béka menetelő Széles Gabika mit is művelt például az Ikarusszal.
Ami meg a multikat illeti, a gazdád köt velük stratégiai szerződéseket, úgyhogy az ő "lábtörlőjén " sírjon a szád. Mint ahogy arról sem a multik tehetnek, hogy jobban megéri az IKEA-ban "székeket pakolni", mint szaros ágyneműt cserélgetni éhbérért, három műszakban!
Távoznia kell Magyarországnak az EU-ból? - Már EP-képviselők feszegetik ezt a kérdést
@Csizmás Kond: Látom érvek híján megint maradt az anyázás. De mit is várhat az ember egy bocskoros paraszttól?!
Miközben értelmiségiek, orvosok, mérnökök, szakemberek, tízezrével hagyják el az országot addig a csuti disznó milliárdost csinál egy föld buta gázszerelőből, aki lassan az egész országot felvásárolja. Az, hogy egy, a gázszerelő szellemi szintjén vegetáló ember, ebben semmi kivetni valót nem lát abban sincs semmi meglepő.
Pontosan melyik "múlt rendszerről" is beszélsz?... amikor a párt vezetői szintén buta, iskolázatlan, ám hűséges kádereket helyeztek jól fizető állásokba? Mert, hogy az a gazdasági rendszer egyszer már megbukott... Tudom, hogy neked és a hozzád hasonlóknak tetszenek az ilyen rendszerek, ahol tudás nélkül pusztán seggnyalással is sokra viheti az embere, de ez csak kizárólag téged minősít.
"istent pedig a baromfiak ne vegyék a szájukra"
...mondja ezt az, akinek szellemi közössége semmi kivetnivalót nem lát egy nő megverésében, megalázásában, sőt ha tehetné maga is részt venne benne.
„szóval Budapesten kellett volna picsánrúgni „
Mondd csak, reggelente a tükör előtt állva hányszor okádod le a tükröt?
Távoznia kell Magyarországnak az EU-ból? - Már EP-képviselők feszegetik ezt a kérdést
@Csizmás Kond: "és azt dokumentáltátok-e hogy mennyit vittek el ?"
... mármint a gázszerelő, és a többi fideszes haver, rokon a többszörösen túlárazott projektjeikkel?! Alsó hangon minimum az 50%-át ! Különben miből tellene, milliárdos yachtra, szállodákra, földekre, kastélyokra, médiákra, erőműre, horvátországi villákra, focicsapatokra stb. stb. ?!
Isten barma, még a szeretett gazdád üresen közlekedő, soha meg nem térülő kisvasútját is az EU finanszírozta, mint ahogy a Magyarországi beruházások 90%-át!
Fürjes Balázs: Azonnal repülőre ültek a japánok, mikor meglátták a Duna Arénát
"Azonnal repülőre ültek a japánok, mikor meglátták a Duna Arénát"... de ahogy meglátták a kórházakat fordultak is vissza...
Parragh László, a "fekete ördög" + videó
Parragh elvtárs, inkább arról nyilatkozzon, hogy hova is tűnik el az az évi 2.5 milliárd ami a kötelező kamarai regisztrációból folyik be a kamara "kasszájába"...
Kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország ellen a civil törvény miatt
@Csizmás Kond: 1. Pontosan értettem a minden valóságalapot nélkülöző uszító és rágalmazó hozzászólásodat a témához. Ezzel szemben neked lövésed sincs arról, hogy mi is az az irónia.
2. A kérdésemre valahogy "elfelejtettél" válaszolni... úgy gondolom nem véletlen...
3. Egy dolog a kommentelő társadat "lehülyézni", "leökrözni", főleg ha a jelző helytálló, mint például a te esetedben, és megint más dolog az "anyázás". Ha még arra sem vagy képes, hogy megértsd mi is a különbség a kettő között, akkor ne csodálkozz ha úgy minősítenek ahogy...
4. "most akkor ismét én kezdtem a nevezgetést vagy... " ... ez nem az óvoda ember!
Kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország ellen a civil törvény miatt
@Csizmás Kond: A primitívségen túl az "anyázás" mióta is számít "véleménynek" ?
Kötelezettségszegési eljárás indul Magyarország ellen a civil törvény miatt
@Csizmás Kond: Igazad van. Tényleg felháborító, hogy az unió a maffiát támogatja, minek után az összes EU-s pénzt a fideszes rokonok és haverok rakják zsebre, miközben a maffiavezér terrorizálja a népét!
Aztán mondd csak szőröstalpú, az SOS Gyermekfalunak, vagy a daganatos gyerekekkel foglalkozó Bátor tábornak, mint külföldről támogatott szervezeteknek mi a f@sz közük van bármilyen maffiához, vagy terrorszervezethez?!
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@Equus: Látom bugyog fel a szar a NER szövetén keresztül rendesen...
Egy dolog magán emberként megakadályozni egy bűncselekményt ( tetten érés), megint más dolog jogi felhatalmazás nélkül szervezetten , csoportosan, szándékolt céllal "rendőrösdit" játszani. Ezt a jog úgy nevezi, hogy önbíráskodás.
Igen a határsértés bűncselekmény, az ügyben eljárni illetékes hatóság pedig a rendőrség és a határőrség, ennek a f@sznak erre nincs felhatalmazása.
Amúgy a szír menekültet 10 évre ítélték terrorizmusért, mondván rendőrökre támadt, és a tömeget megafonnal irányította. Toroczkai mit is csinált 2006-ban? Hány évet is kapott?
Gondolkodó emberek nem szoktak habzó pofával gyűlölködni, de főleg nem húznak párhuzamot egy európai keresztény ország és egy arab királyság közé...
Neked is jó éjszakát!
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@hemami: Ajánlom figyelmedbe 19:24 és 19:25-ös hozzászólásomat. "Csócsáld" végig és ha valahol az olvasod, hogy azt írtam volna, minden rendben van velük, és mindenkit be kell engedni, akkor szólj és megkövetlek, addig viszont gondolkodj el, hogy szerinted mit is jelent kereszténynek, európainak lenni.
Addig is jő éjszakát!
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@hemami: Az általánosításon túl, és persze azon, hogy minden nációban vannak sz@r emberek ("Magyar ne lopj") milyen alapon is teszel TE különbéget ember és ember között?
Ami meg "kultúrkört" illeti mi, pontosabban ti, csak szeretnétek oda tartozni...
https://kolozsvaros.com/2017/03/24/a-sarki-ar...
A letelepedési kötvénnyel érkezők "kultúrköréről" már nem is beszélve...
De az is elgondolkodtató, hogy miközben Magyarországon 32 ezren halnak meg évente az egészségügy állapota miatt, a nyugat Európába érkezőkön rugóztok, akiknek amúgy esze ágába sincs Magyarországra jönni. Hidd el előbb megoldják ezt a problémát, mint mi az egészségügyet...
Neked is további jó gyűlölködést...
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@Peller Anikó: "kiscsibém" az is nagy tévedésben van aki azt hiszi, hogy a több ezer kilométer hosszú schengeni határra felhúzott 200 kilométernyi kerítés fogja majd megállítani a bevándorlást, és nem a menekültek visszatartására és az ottani helyzet normalizálására költött euró milliárdok, amit a nyugat európai országok fizetnek, viszont Magyarország egy petákkal sem járul hozzá. Viszont a kerítésen és a "migránsozó" kampányon milliárdokat kerestek a fideszes haverok.
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@Cicamama55: Aztán mondd csak cicamama a háború káoszában, bezárt hivatalok és követségek mellett mégis honnan szerezzenek útlevelet, vízumot?
Arról nem is beszélve, hogy ha a hivatalos utat választják a magyar hatóságok azonnal visszaküldik őket Szerbiába, vagy hónapokig tartják embertelen körülmények között, példát statuálandó, és csak aztán utasítják ki, valódi menekültügyi eljárás nélkül. Már bocsánat a személyeskedésért, de mind ezeket figyelembe véve Te melyik utat választanád mondjuk a gyerekeddel a karodon?
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@verőce21: 1. A befogadó táborokig is el kellett jutni... ezt pedig nem repülőn vagy hajón tették, és nem azért mert nem lett volna rá pénzük.
2. A befogadó tábor már biztonságos területen volt mégis menekült státuszt kaptak. Az alap kérdés ez volt! Azaz a tengeren túli országok nem utasították el a magyarok menekült státusz iránti kérését pusztán azon az alapon, hogy Ausztria vagy Olaszország már biztonságos ország.
3. Csak ezért nem vonultak sáskahadként végig Európán mert csak Ausztriáig kellett eljutni... és már az akkori Ausztria sem volt egyenlő a mostani Törökországgal vagy Szerbiával, akár a gazdaságot akár az emberi jogok betartását nézzük.
4. Bírom amikor a gyűlölettől fröcsögő emberek a "kereszténységre" hivatkoznak...
http://24.hu/kozelet/2017/06/20/ket-magyar-pu...
... úgyhogy nyugodtan fröcsögj tovább, de tedd meg azt a szívességet, hogy a "kereszténységet" mint olyat nem veszed a szádra, mert csak lejáratod magad a képmutatásoddal...
További jó gyűlölködést a kereszténység nevében!
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@jancsipapa: Aztán mondd csak papa az 56-os menekültek, hogy is kaphattak Amerikában, Ausztráliában stb. menekült státuszt ha kizárólag Ausztrián vagy Olaszországon keresztül juthattak el oda?!
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@feco fero: Én meg neked, a végtelen primitívségedhez, amire még büszke is vagy!
Miért nem hivatkozol mindjárt a náci időkre, tudod amikor nem vesződtek holmi irányzékkal, megoldották gázkamrával... szóval még egyszer, büszke lehetsz magadra és szellemi elődeidre...
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@Pálinkás Pál: Ötödször. Felhívnám a figyelmedet arra, hogy miközben azokon a menekülteken rúgóztok, akiknek eszük ágába sincs Magyarországon letelepedni, Habony-Rogán duó bizniszének köszönhetően már 18 ezren kaptak letelepedési engedélyt, köztük ukrán, orosz, kínai maffiózók. Azon felül, hogy az ország milliárdokat bukik ezen a bizniszen, megindokolnád ennek szükségességét?!
https://444.hu/2016/09/22/igy-rimankodik-a-ko...

Hatodszor. Bár ez már nagyon magas lesz a hozzád hasonlóknak. Azzal, hogy Európában nő a muszlimok elleni gyűlölet az iszlám, vallási fanatikusai járnak jól, ugyanis így sokkal könnyebb lesz híveket toborozniuk. A gyűlölet csak gyűlöletet szül.

Hetedszer. A bevándorlást nem a kerítés fogja megállítani, hanem azok a dollár és euró milliárdok, amit a nyugati államok fizetnek például Törökországnak illetve az érintett országoknak.
Végezetül:
https://kolozsvaros.com/2017/03/06/tisztelt-g...
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@Pálinkás Pál: Először. Picinyke agyatokkal azt kéne felfogni, „értelmezni”, attól még hogy valaki az európai és a keresztény értékrendet tekinti mérvadónak még nem lesz se „libsi” se „migránssimagató”. Ti már viszont itt „elvéreztek”. Amúgy:
http://magyarnarancs.hu/belpol/finkelstein-fi...

Másodszor. A menekültek nem azért indulnak el, mert Európában szükség van rájuk, egyszerűen csak nem akarnak az otthonaikban meghalni, bombázástól, éhségtől stb. Szerintem indoknak neked is elég lenne ennyi, ha a te családod lenne nap, mint nap életveszélyben.

Harmadszor. A hozzád és Toroczkaihoz hasonló korlátolt képességű szélsőségesek, pontosan ugyan ezt kérdezik nyugaton, hogy mi szükség van a kelet-európaiakra köztük a több százezer magyarra?
Főleg az ilyenekre? http://faktor.hu/faktor-sorozatgyilkos-feher-...

Negyedszer. Soha senki nem mondta, hogy válogatás nélkül mindenkit be kell engedni. Pusztán csak annyit, hogy emberként kell bánni velük. Aztán ha jogosult a menekült státuszra, akkor kapjon ideiglenes letelepedési engedélyt (ez is történik nyugati országok esetében), ha pedig nem, akkor ki kell utasítani. Tehát mi még csak azt sem mondjuk, hogy : „Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldi bevándorlót kell befogadnia, „ Orbán Viktor
Az Együtt és a Párbeszéd is feljelenti Toroczkaiékat a menekültek hasaltatásáért
@Pálinkás Pál: " biztos magasan kvalifikált emberek,akikre szükség van itt igaz "
Mert Toroczkai szabadcsapatában csak úgy tolonganak a magasan kvalifikált emberek igaz?!
Most sikerült elsőre letalálni a határra vagy megint bolyongtak egy napig, mint legutóbb?
De ha már szóba hoztad, te például milyen végzettséggel is osztod itt az észt?!

"...meg kussoljon,pont olyan feje van amibe szívesen beletapos az ember!!!"

...szerintem meg a náci Toroczkainak, és akkor 1:1.
Angliai választás: kormányt alakíthat Theresa May
@verőce21: Akkor még egyszer, utoljára. Azok akik a Szovjet pártállam ellen harcoltak a liberális, még egyszer mondom a liberális(!), demokráciákat képviselték. Akár elfogadod akár nem. Egyébként nézz már utána legalább a szónak, hogy mit jelent!
Amit pedig te "tehetetlenségnek" nevezel az valójában a felvilágosult, demokratikus gondolkodás. Ha ugyanúgy gondolkodott és cselekedett volna mint elődei, vagy most putyin akkor se peresztrojka, se rendszerváltás, vagy csak óriási véráldozatok árán... úgyhogy mocskolódás helyett inkább köszönet illetné, ha másért nem mert feloszlatta a Szovjetunió Kommunista Pártját. Vagy te mint "főkomcsizó", esetleg ezt is a szemére hánynád?!
Na most már tényleg elég volt belőled...