nemfideszes

A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve
Az egy dolog, hogy ez a szervilis idióta az internet és számítástechnika korszakában lenyom egy ilyen középkori dumát, de hogy lett ebből baromból energetikai államtitkár, jogi végzettséggel?!
Orbán levelet írt az osztrák választások győztesének
Alig várom, hogy a seggnyalás mikor fordul majd át pocskondiázásba, és hisztizésbe ha Ausztria nem vonja vissza keresetét Paks II. ügyében.
Saját autójában robbantották fel Málta legismertebb oknyomozó újságíróját
Mivel az azeri pénzek ügyében "mi" is érintettek vagyunk, csak halkan kérdezem, Clodo még aktív állományban van?
Dancsó Peti paródiájára reagált az egyik luxusfeleség
De a luxusra nyilván nem a "színészi" fizetésedből futja! Főleg, hogy vannak igazi színészek akik jószerivel nyomorognak...
Nem csak a nyugdíjas korúak kapnak a nyugdíjprémiumból
Nyugdíjemelések:
2003 13,1%
2004 9.6%
2005 9,5%
2006 7,6%
2007 6,5%
2008 7,3%
2009 -1,9%
2010 1,6%

Akárhogy is számolom ez 53,3%... úgyhogy húzzatok bele Balog mert a 26% qurva karcsú, főleg most, hogy az ország jobban teljesít!
Amúgy mi a helyzet azokkal a nyugdíjasokkal akik még mindig nem kapták meg a 10 ezer forintos Böske utalványt?
A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt
@division: Mondom, hogy szerencsés vagy. Az én pedagógus ismerőseimnek ugyan emelkedett a fizetése, de minekután megszüntették a pótlékokat és emelték a kötelező óraszámot, így összességében valójában csökkent az órabérük. A kutató orvos rokonom, aki nem mellesleg a SOTE-n is tanított havi 200 ezerért, valamint a több szakvizsgával bíró belgyógyász felesége, havi nettó 180 ezres kórházi fizetéssel lassan 1 éve úgy döntöttek , hogy Németországba költöznek a három gyerekkel. Azóta is köszönik szépen, jól vannak...
Persze egy orvos fizetése attól is függ, hogy az állami vagy a magánszektorban dolgozik. Illetve állami alkalmazottként elfogad-e hálapénzt vagy sem.
Ami meg a hitelt illeti, ha valaki nem örököl, vagy nyer a lottón akkor bizony hitelt kell felvennie ha saját lakást szeretne. Ugyanis ma Magyarországon tisztességes, becsületes munkából nem lehet annyit keresni, hogy zsebből kifizess egy lakást, ne adj Isten egy házat. A hitellel önmagában pedig nincs semmi probléma. A probléma azzal van, ha gazdaság nem kiszámítható pl. ha cégedet csődbe viszik, hogy aztán egy fideszes cég kaparinthassa meg a piacot, vagy ha szándékosan gyengítik a forintot, hogy azon Matolcsy és családja, és persze a fideszes bagázs milliárdokat kereshessen a hitelesek kárára.
Ami meg az állásokat illeti. Több tízezer állás betöltetlen, az eladótól, az orvoson át informatikusokig. Itt sem a tudás hiányával, vagy a rátermettséggel van a gond, hanem azzal, hogy külföldön a többszörösét keresik meg annak, amit itthon megkereshetnek. A „légkőrről” már nem is beszélve. Így aztán mérnökök, orvosok, ezrével hagyják el az országot miközben a csuti és bandája milliárdost csinál egy föld buta gázszerelőből.
Na persze ha a rátermettségen és a "tudáson" azt érted, szintén jó magyar szokás szerint, hogy ki tud jobban ügyeskedni, helyezkedni, lopni, csalni, segget nyalni az már más kérdés... egész pontosan "gerinc" és "gyomor" kérdése.
A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt
@division: Ezek szerint nem vagy közalkalmazott (orvos, tanár)...nem vagy közmunkás, aki 47 ezerért a helyi fideszes kiskirály földjén dolgozik... nem vagy érdekelt EU által finanszírozott állami és önkormányzati beruházásokban, ahol csak a gázszerelő és a kötélbarát vagy a vejkó juthat munkához...nem voltál MANYUP tag... nem volt devizahiteled...a gyereked nem vesz részt a "nem tandíjas" felsőoktatásban... nincs családtagod aki külföldön kénytelen a megélhetését biztosítani... nem volt földed... nem volt trafikod, vagy jó menő céged, amire szemet vetett volna egy fideszes... nem kell 27%-os áfát fizetned, a közel 30 új másik adó mellett... a világpiaci áraknak megfelelően a te rezsid másokéval ellentétben nem 10, hanem 50%-al lett kevesebb... szóval te egy szerencsés ember vagy a többiek meg le vannak szarva... jó magyar szokás szerint...
A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt
@division: A csuti patkány, hányszor is tett feljelentést az őt ért (hozzá teszem jogos) vádak kapcsán? Pl. a Jobbikos plakátok miatt?!
Meg aztán Sorosnak kinél is kéne feljelentést tennie? A Polt pot Petike vezette fideszes ügyészségen? És mi lenne a feljelentésben? Hogy idióta barmok, a 21. században, rózsafüzérrel ördögűzést végeznek ellene, és a nem létező terve ellen?
Bíró perli a bírói hivatal fejét
Ez is csak egy fideszes akinek a szeme sem áll jól...
Szél Bernadett keményen ostorozza Orbánt és az ellenzéket is
@Béla333: Az LMP-nek, különösen Schiffer Bandikának 2010 előtt nem kis szerepe volt a jelenlegi ellenzék ekézésében (lásd pl. Sukoró). De ha jól emlékszem még a csuti patkány védelmét is ellátta anno. Ő is, mint a legtöbb politikus egy kis "gyurcsányozással" akarta növelni népszerűségét, és azzal elősegíteni a politikai előmenetelét... gyerekes kirohanásairól már nem is beszélve...
Azt még valahol megértem, hogy a korábban kormányzó erőkkel nem akarnak összefogni, de a többi kis párttal miért is nem? Bandika és Bernike kicsit el vannak szállva maguktól...
A különutas politika már 2010 és 2014 között sem igazán jött be, ha a szavazatok számát tekintjük….
„LMP hangsúlyozottan nem akar részt venni az ellenzék minősítésében…” ehhez képest Bernike most is „minősít”…
Azt azért elárulhatnád, hogy a 250-300 ezres támogatottságú párt, mindenféle együttműködést és összefogást megtagadva, hogy is akarja leváltani a 2 milliós támogatottságú csuti maffiát?
Meglepő fordulat Simicska reklámcégeinél: nincs több politikai reklám
@gulyasgyula: Szóval ezeknél a rohadékoknál bárki jobb... aki helyre állítja a demokráciát, a jogállamiságot... akiknek nem a megosztás és a gyűlöletkeltés a legfőbb politikája... akik nem akarják megmondani, hogy ki a jó hazafi és a jó keresztény, vagy hogy éppen mikor mehetek vásárolni, vagy mikor nem, azaz nem pofáznak bele az élet minden területén az emberek mindennapjaiba... akik politikai hatalmukat nem kicsinyes személyes bosszúkra használják, lásd Ángyántól a Heinekenig... akik nem akarnak Putyin pincsérjévé válni, az országot pedig ismét Moszkvához kötni és nem a nyugathoz, amiről közel 50 éven át vágyakoztunk... akinek nem ez a legfőbb hitvallása:
„"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed"…
Meglepő fordulat Simicska reklámcégeinél: nincs több politikai reklám
@gulyasgyula: Itt már rég nem pusztán csalásról vagy korrupcióról van szó! Hanem a demokrácia módszeres és fokozatos leépítéséről!
Ez a tetves banda a nemzeti érzelmekre és a menekültek elleni félelemre játszva mind gazdaságilag, mind morálisan a bányász béka valaga alá süllyeszti ezt az országot, amit évtizedek alatt sem lehet majd rendbe rakni.
Bele gondoltál abba, hogy mi lesz itt 2020 után amikor már nem lesznek EU-s pénzek, nem lesz föld alapú támogatás? Honnan fogják előteremteni azokat a milliárdokat melyekkel most a saját és rokonaik, haverjaik zsebét tömik? Az üresen tátongó stadionokból, milliárdokért felújított luxus ingatlanokból? Mit fog csinálni a műkörmös, a fitness edző stb. a parlagon heverő több 100-1000 hektárnyi földterülettel, ha már nem kap utána sok száz milliós támogatást? Bérbe adják majd azoknak akik értenek is a földműveléshez és állattenyésztéshez? Ezzel csak az a baj, hogy pont ezek az emberek nem jutottak földhöz, így elszegényedtek? Nem valószínű, hogy annyi bérleti díjat tudnának fizetni a tulajdonosoknak, mint amennyi bevételük volt az EU-s támogatásból!
Mi lesz a nyugdíjakkal? A lenyúlt MANYUP pénzből egy fillér sem maradt. Évente 7000 gyerekkel kevesebb születik, mint a csúnya "család ellenség" Gyurcsány kormány alatt. Plusz a fiatalok is ezrével hagyják el az országot, miközben egyre több lesz a nyugdíjas! A munkavállalók jelentős része minimálbéren, vagy közmunka béren él. Azok után fizetett járulék pedig, már megbocsáss, de lóf@szra sem elég, nem hogy több millió nyugdíjas nyugdíjára.
Meglepő fordulat Simicska reklámcégeinél: nincs több politikai reklám
@gulyasgyula: Akkor kezet is foghatsz eriksson "haveroddal", állítása szerint ő sem fideszes de mégis folyamatosan nyomja a fideszes mantra szövegeket.
A csutinak pedig nem "hibái" hanem bűnei vannak... Gyurcsány nekem se a kedvencem, (mondjuk egy politikus sem az) DE Gyurcsány alatt:
- nem élt közel 4 millió ember, azaz a lakosság közel 40 %-a létminimumon vagy az alatt.
- nem hagyta el az országot több száz ezer ember,
- nem gyengítették szándékosan a forintot, hogy milliárdokat keressenek, a devizahitelesek kárára
- nem vették el az emberek MANYUP pénzét és költötték MOL részvényekre, vagy játszották át a MANYUP kötvényeket a haveroknak (S. Mariska, Szivek Norbi) akik aztán 100 milliókat kerestek rajta.
- nem csináltak milliárdost egy föld buta gázszerelőből
- nem vették el az emberek megélhetését és adták oda a rokonoknak, csókosoknak... földek, trafikok, szerencsejáték, különböző médiumok, most éppen a vidéki rádiók
- nem építettek maguknak stadiont, kisvasutat a saját földjükön az adófizetők pénzéből,
- nem építettek maguknak 3 milliárdért kazánt a fű fűtésére, miközben a kórházakban nincs fűtés!
- nem rakta, nem rakták tele a független hatalmi ágakat a saját pártkatonáikkal, haverjaikkal, alkotmánybíróság, ügyészség, ÁSZ, MNB, köztársasági elnök,NVI
- a szülőkkel és tantestülettel szembe menve nem neveztek ki buta, alkalmatlan, gyakran iskolázatlan kádereket az iskolák élére... igazgatónak, kancellárnak
- nem hoztak személyre szabott törvényeket durván beavatkozva a piaci versenyekbe
- nem csak a haveri és rokoni cégeknek adtak kizárólag állami és önkormányzati megbízásokat többszörös áron...
- nem küldtek kopasz bűnözőket békésen tüntetőkre, vagy a jogaikat törvényesen gyakorló állampolgárokra
- nem írták át az alkotmányt vagy éppen a választási törvényt, hogy aztán 25%-os támogatottság mellett is 2/3-ot kaphassanak a parlamentben.
- nem rúgtak ki embereket a munkahelyükről, mert akár csak szakmailag is kritizálni merték a rendszert
Orbán: nagyon helyes, hogy az őcsényiek hangosan kiálltak a menekültek ellen
"Migráns" ügyben egyedül csak ti hazudtok, méghozzá folyamatosan, te gané!
"Nagyon helyes, hogy határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket "
Remélem akkor is ez lesz a véleményed, amikor a nép öntudatra ébred, és ásóval, kaszával hajtja el a tetves maffia bandádat, veled együtt!
Meglepő fordulat Simicska reklámcégeinél: nincs több politikai reklám
@gulyasgyula: „nem tud magán segíteni egy kormány se segített az elmult 27-évben”

gyagya gyula! Az imádott kormányod nem hogy nem segített, de le is húzta a szegényeket minek után a minimálbér (2010-ben 73 ezer forint) helyett 47 ezer forinttal szúrta ki a közmunkások szemét, a minimálbérből élőket pedig megadóztatta. 2010 előtt a minimálbér ugyanis adómentes volt! A 30 különböző új adóról már nem is beszélve. Szintén a szeretett kormányod bűne, hogy a szándékos forintgyengítésük miatt, 3x annyi devizahiteles dőlt be mint 2010 előtt!

„A váltás és a Brüsszeli segnyalás a bevándorlók miatt a szegényekre ,egészségügyre, oktatásra stb még kevesebb fog jutni az új adók miatt”

Valóban, sokkal jobb Putyin seggét nyalni, ahogy szeretett viktorod is teszi… és miközben a hozzád hasonló idiótákat uszítja Brüsszel ellen, ő és rokonai, haverjai, strómanjai, kamion számra nyúlják le a „Brüsszeli” milliárdokat. Abból bőven jutna a szegényekre, egészségügyre, oktatásra….
Aztán mondd csak, hogy van az, hogy 2010 és 2015 között, tehát a menekültválság előtt, már jóval kevesebb pénz jutott oktatásra, egészségügyre, szociális juttatásokra, mint 2010 előtt? Hogy van az te Isten barma, hogy milliárdokért építünk üresen tátongó stadionokat, Vietnámba kórházat, miközben itthon meg nincs fűtés a kórházakban?!

„de Orbán legalább nem engedi be a migránsokat „

Az persze egy percig se zavarjon, hogy egy „migráns” sem akar olyan országban letelepedni ahonnan már 600 ezren migráltak nyugatra!

„... leszenek munkahelyek...”

Azok már most is vannak, CSAK SZAKKÉPZETT MUNKAERŐ NINCS, mert elhúztak nyugatra!!!
A helyesírásod pedig csapnivaló...
A migránsok sivalkodnak az AfD népszerűsége miatt
@durbincs: Javaslom ellenőriztesd a gyógyszer adagodat az orvosoddal, mert vagy túl sokat, vagy túl keveset szedsz, de az biztos, hogy nem vagy százas!
A migránsok sivalkodnak az AfD népszerűsége miatt
@durbincs: 888.hu?? habony-takony média, mint hiteles forrás?? Csak kiröhögteted magad, fidióta!
Közgyűlés: továbbra is a Római-part letarolása a cél
A fidesz maffia ismét keresztül vitte az akaratát. A csuti disznó "kötélbarátja" megnyugodhat, az ártéren általa épített luxus ingatlanokat nem fenyegeti értékcsökkenés... mindenki más meg le van sz@rva!
A kormány eltörölné a kötelező kéményellenőrzést
@Eriksson: Igen. Leírtad, hogy miről beszélgettél a kéményellenőrrel, majd az alapján tettél egy kijelentést:
"Tehát minden ellenkező híresztelés humbug." ... ez pedig már következtetés pusztán az alapján amit hallottál, anélkül hogy alaposabban utána néztél volna a dolgoknak. Ezért írtam, amit írtam, és nem azért mert téged hibáztatnálak az új rendszerért. Az kizárólag a kormány bűne... pontosabban a szokásos mocskos trükkje... az egyik kezével ad, míg a másikkal, közvetett módon, sokkal többet vesz el...
Meglepő fordulat Simicska reklámcégeinél: nincs több politikai reklám
Úgy látszik "Lajosunk" nem akar egy rendőr autó hátsó ülésén "hirtelen" meghalni, vagy hogy "véletlenül" elüsse egy osztrák nyugdíjas...
A kormány eltörölné a kötelező kéményellenőrzést
@Eriksson: A 2013-as rezsiharc során a felére csökkentették a kéményseprés díját, ezzel sok kéménysepréssel foglalkozó cég került a csőd szélére. Ezért is nem volt pénzük "semmire". Az államosítást követően a lakosság számára ugyan ingyenessé tették az ellenőrzést, de azon családi, kis és közép vállalkozások esetében ahol a cég a lakhelyükre vannak bejelentve, keményen fizetni kell, átlagosan 20 ezer forintot kéményenként! Ráadásul a vállalkozások esetében a kötelező kémény ellenőrzést évenként írja elő a törvény, szemben a szimpla lakosoknál előírt 2 év helyett! Hogy értsd, ugyan az a katasztrófavédelmis aki fő állásban ingyen ellenőriz a lakosságnak, a "maszek" cégénél, az állam által biztosított felszereléssel (amit szintén az adófizetők finanszíroznak) a vállalkozások esetében igen jó pénzért végzi ugyan azt az ellenőrzést. Így aztán nem csoda, ha "boldog" kéményseprővel találkozol, csakhogy ennek az árát is mi fizetjük! Arról már nem is beszélve, hogy a módosított szabályok tág értelmezése miatt gyakran a fűtési rendszer részbeni, vagy teljes átalakítására kötelezik a tulajdonost (kisvállalkozót), aki ha nem akar fűtés nélkül maradni, illetve horribilis büntetést fizetni, vagy hogy a céges tevékenységét felfüggesszék, akkor további tízezreket, százezreket kell kifizetnie... és ahogy általában lenni szokott, a kéményseprő mindig tud egy "jó" céget aki "jó" áron elvégzi az általa előírt változtatásokat... és amiből természetesen ő is profitál.
Szóval megint csak a jéghegy csúcsát látod komám, és az alapján vonsz le következtetéseket!
Szijjártó a kvótaítéletről: "A politika megerőszakolta az európai jogot"
A helyzet az, hogy a kartellező apukával egyetemben a toporzékolásügyi miniszternek már rég a sitten kéne rohadnia a forint szándékos bedöntéséért, ezáltal deviza hiteles családok ezreinek tönkretételéért, nem pedig itt hisztizni, balján a deviza hitelesekkel szemben a bankokat képviselő miniszterrel.
A Lidl szerint a kereszt félelmet kelt a vásárlóikban
@Eriksson: Ez dicséretes! De akkor lenne csak hiteles ha mondjuk durbincs vagy csizmás, gyakran alpári hozzászólásai kapcsán is felháborodásodnak adnál hangot. De mivel szellemiségükben (értsd politikai világnézet) közelebb állnak hozzád, ezért hát olyankor inkább "hallgatsz".