nemfideszes

Voksán Virág dekoltázsán kiakadtak Egyiptomban
Valaki azért elmondhatná ennek a luvnyának, hogy intelligens emberek nem szokták magukat intelligensnek beállítani, mert intelligens emberek.
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Miért is kéne? Csak fideszes elvárásoknak megfelelően hanyagoltam a PC beszédet. Úgyhogy ne nálam reklamálj!
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: Vitatkozni érvekkel és tényekkel alátámasztva szoktak, pro és kontra.De te csak "sorosozol", "migráncsozol", minősíted a cikkben szereplőket vagy a kommentelő társaidat, esetleg próbálod őket hiteltelennek beállítani. Ami persze érvek és tények nélkül megint csak nem fog menni.
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Egész pontosan milyen "izébe"? A CEU ügyben, vagy úgy általában a felső oktatásban?
Magyar diplomatákat utasítottak, hogy keressenek külföldi partnereket a CÖF-nek
Minek kell itt szarakodni. A csuti szóljon a gazdájának, ő majd Moszkvából egyenesen ide küldi a győzelem napi felvonulókat, oszt jó napot!
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Ráadásul mindezt úgy, hogy még csak nem is Magyarországon élsz! Majd akkor verd az asztalt habzó pofával, ha a CEU Csíkszeredára költözik, addig pedig tedd meg azt a szívességet, hogy nem ugatsz bele a mi ügyeinkbe!
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: "Nekem sincsenek kedvenc politikusaim és kedvenc politikám sincs..."
Akkor ezek szerint pusztán pénzért élteted a vezírt és annak maffia NER rendszerét!
"..az nem jó ha az ember fantomképek előtt képzeleg..."
... mindenesetre nem én szenvedek soros fóbiában...
"...ilyen hülyeséget normális ember nem zagyvál össze."
A helyzet az, hogy amíg tényekkel nem tudod cáfolni állításaimat addig azok tények maradnak, bármi másnak is próbálod meg beállítani. De mint mondtam, ne a határ túloldaláról akarj belepofázni a mi életünkbe. Mert, hogy téged idézzelek, mi közöd van ahhoz, hogy mi hogy akarunk itt élni?
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
@Csizmás Kond: Arcod az van, főleg ha azt vesszük, hogy úgy pofázol bele egy felső oktatást érintő ügybe, hogy még csak kívülről sem láttál egyetemet!
Egy magyar állampolgárt vesznek rá idetévedt idegenek, hogy alázkodjon meg
@Béla333: ...hogy a fidesz érdekeit szolgálják! A fidesz érdeke pedig az, hogy a piszkos munkát valaki elvégezze helyettük, csak hogy az ő kezükhöz ne tapadjon "vér".
Normális országban az ilyenek már rég a sitten rohadnának kubatov kopaszaival egyetemben.
http://24.hu/belfold/2017/04/20/megvertek-egy...
Kormánypárti politikusfeleségek kapták a legtöbb agrártámogatást tavaly
@Eladott Ország: A fitneszedző feleséget edzésként bekötni a lovak helyett az eke elé, hagy szokja a szántást!... ha már földje van...
Egy csecsen óriás megkereste a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy Gergőt
Érdekes, hogy ezek a "fiatalok" se a fideszeseket se a KDNP-seket nem keresték meg 2007-ben, amikor még el akarták távolíttatni az emlékművet, ahogy a jobbikos Novák Elődöt sem amikor a csillagot akarta leverni róla.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@SystemError: 11:11
Igazad van. Bár én az "ügyes" jelzőt semmiképpen sem használnám egy pitiáner, bosszúálló, gyáva, hatalommániás elmebeteg ember esetében. Sőt az sem biztos, hogy ez csak az ő "keze munkája". Valószínű Finkelsteinnek és Gucci Árpikának is van benne érdeme.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@SystemError: Nem is várok többet egy szőrös talpútól. :)
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: 4. Ha jobban hiszel a hazug magyar vagy orosz kormány propagandának a független hírcsatornák helyett az a te bajod. De csak a félkegyelműek és a gerinctelen seggnyalók nem hajlandók elfogadni a valóságot, mert akkor saját magukat kéne szembeköpni. Amúgy ha „kiagyalt mese” akkor talán cáfold tényekkel…..
5. Valóban, addig senki nem akart „migrálni” amíg csak a határon lőtték volna le őket, de most, hogy már az otthonaikban gyilkolják az embereket, és a határokon már nem állnak ott az elnyomók katonái, inkább a menekülést választják. És nem Soros hanem az oroszok és Assad bombái miatt.
6. A helyzet az, hogy ma Magyarországon csak a nemzet gázszerelőjén keresztül lehet állami vagy önkormányzati megrendeléshez, azaz munkához megélhetéshez jutni, méghozzá piaci áron alul. Vidéken pedig fideszes kiskirályok, polgármesterek dolgoztatják a közmunkásokat saját cégeikben, földjeiken szolgaként, éhbérért, és nem Soros!
Szóval elmehetsz te 3.14-ba a hülye dumáddal egyetemben! Főleg ha nem itt élsz, és nem vagy elszenvedője a fidesz mocskos maffia rendszerének, csak tapsikolsz a határ túloldaláról!
Úgy is mondhatnám, a saját pöcsöddel verd a csalánt ne a mienkével! Capisce?!
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: 1. Nincsenek kedvenc politikusaim ahogy kedvenc „hatalmasaim” sincsenek. Az hogy veled ellentétben a nyugati demokráciákat preferálom a keleti diktatúrákkal szemben nem engem, hanem téged minősít.
2. Veletek ellentétben normális emberek nem csak végletekben gondolkodnak. 2010 előtt habzó pofával szidtátok az oroszokat a vezérrel az élen. Most meg csontig benyaltok a „kedvenc” putyinnak. Az amerikai választások előtt habzó pofával szidtátok Amerikát, most csontig benyaltok a „kedvenc” Trumpnak. A vezér elsők között gratulált neki, a hívek pedig még beiktatási bulit is rendeztek Trump tiszteletére. A fidesz apparátus pedig vért hugyozva az erőlködéstől, próbál összehozni egy washingtoni meghívást a vezérnek.
3. És az oroszoknak momentán mi köze van ahhoz, hogy az ukránok, hogy akarnak élni, hogy kelet helyett inkább nyugathoz szeretnének tartozni?! Az oroszoknak mi köze van ahhoz, hogy a szíriaiak nem akarnak Assad diktatúrájában élni?!
Ami meg Magyarországot illeti, nem Soros vagy Amerika akar belepofázni az emberek vásárlási szokásaiba a vasárnapi boltzárral, hanem a kedvenc pártod.
Nem Soros vagy Amerika pofázik bele, hogy mi is egy nő dolga, hanem a kedven pártod.
Nem Soros vagy Amerika szabja meg, hogy kinek lehet földje, trafikja hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika fenyeget következményekkel alkalmazottakat, tanárokat, diákokat ha részt vesznek a kormány elleni tüntetésen, korlátozva ezzel a jogaikat, hanem a kedvenc pártod és emberei. Nem Soros vagy Amerika akarja megszabni, hogy gyermekeink milyen egyetemeken is tanulhatnak, hanem a kedvenc pártod.
Nem Soros vagy Amerika akarja megszabni, hogy mi számít családnak és mi nem, hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika nyomja percenként a képünkbe a különböző média felületeken a hazug és uszító kormányzati propagandát, hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika miatt mennek el fiataljaink 10 ezrével nyugatra, hanem a kedvenc pártod miatt.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: "Szálasit rákosi és a fajtáját is a hozzád hasonló pénzért üvöltözők tartották hatalmon, mert nekik is a zűrzavar a széthúzás a világhatalom volt az életelvük."

Ezzel a mondatoddal be is bizonyítottad, hogy nem vagy 100-as.

Szálasi nacionalista, míg rákosi kommunista eszmék mentén próbálta a nemzetet egy "zászló" alá tömöríteni. Azokat pedig, akik nem akartak beállni a sorba, azaz az ő értelmezésük szerinti "széthúzókat" a „hazaárúlókat”pedig likvidálták. Mint ahogy ma a fidesz is „széthúzónak” és „hazaárulónak” titulál mindenkit, aki nem áll be a csuti seggnyalók táborába.
Szálasinak, mint a nácik bábjának, Rákosinak, mint az oroszok bábjának pontosan milyen világhatalmi törekvései is voltak? Pontosan milyen gazdasági és (vagy) katonai erővel is rendelkeztek ennek eléréséhez? Bár az lehet, hogy ők is nagy formátumú politikusnak és vezetőnek képzelték magukat akár csak viktorka.

„pénzért üvöltözők tartották hatalmon…”

A helyzet az, hogy a CÖF akkor még nem létezett, de szellemi elődeik már ott vonultak „üvöltözve” a regnáló hatalom mellett.
Szóval, az a „ruha” amit az ellenzékre próbálsz kicsavart módon ráhúzni, az nagyon is a fideszre illik. Úgy is mondhatnám, hogy fordítva ülsz a lovon.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: "...és tudtommal az orosz az ottlévő kormányt pártolta nem lerohanta..."
Azt a kormányt mely 10 ezrével végeztette ki a politikai ellenzékét... azt a kormányt mely 10 ezrével éheztette halálra a körbe zárt városokban ott rekedt civil lakosokat... azt a kormányt mely vegyi fegyverekkel írtja a saját népét. És persze szerinted mindez az oroszoknak is felmentést az alól, hogy szarrá bombáznak iskolákat, kórházakat...
Az országot pedig nem támadta meg senki. Már rég dúlt a polgárháború amikor a mérsékelt ellenzéki erőket képviselő szunnitákat segítve Amerika és kb. másik 10 állam (köztük arab államok is) beszállt a háborúba.
Mindez elkerülhető lett volna ha Assad elfogadja akkor még csak tüntetők reform követeléseit, vagy legalább leül velük tárgyalni... ehelyett közéjük lövetett, és harckocsikat vetett be fegyvertelen emberek ellen.
De te csak tapsikoljál, annak hogy az egyik diktátor "kisegíti" a másikat, közben ezrével halnak meg az emberek vagy indulnak el Európa felé... azaz nem Soros hanem putyin haverod miatt.
Egy csecsen óriás megkereste a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy Gergőt
A "keleti nyitás" hozadékai. Úgy is mondhatnám, hogy a vízum és a letelepedési kötvény biznisz kuncsaftjai.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Csizmás Kond: "Hányszor történt meg, hogy az orosz a saját etnikai határain kívül fenyegetett volna valakit mint ámerika és csatlósai ?"

Szíria pontosan mikor is került "etnikai határon" belülre?

"És putyin...ő a magáét akarja soros meg a másét...ennyi csak a kettő között az eltérés."

Erről azért a Grúziában, Ukrajnában, vagy a Balti államokban élőknek "kicsit" más a véleménye.

"Soha nem voltam oroszbarát viszont a mostani oroszozás ugyanarra a sorosféle politikára épül mint a migráció...a félrevezetésre."

Mondja ezt az aki simán felül az orosz dezinformációs propagandának...
http://index.hu/belfold/2016/04/07/kozel_negy...
65 milliót követel a CEU-tól egy cigány nő, mert nem vették fel
A '97 óta fidesz tag és 2002-ben a CEU-n diplomázott "desikerült" Kovács Zolika mennyire nevezhető "balos" beállítottságúnak?!
Szörényi Levente betiltaná a plakátokat, de nem akar migránsokat Magyarországra
Magyarországon legutoljára 2006-ban volt "felfordulás" amikor a nemzetinek álcázott fidesz kubatov kopaszaival az élen, szétverette a fél fővárost.
Kósa: Erdogannak ugyanúgy jár a gratuláció, mint Tállainak
Lala megint nagyot ment. Remélem azért a "kedves" vezető pusztán udvariasságból nem gratulált Kim Dzsongunnak is a legnagyobb nemzeti ünnepük alkalmából...
Botrányba fulladhatott volna Puzsér beszéde a tüntetésen
@Szókrakész: A nagypofájú Puzsér a hír TV-ben folyamatosan fikázza a tüntetőket, akkor miért is akar odapofátlankodni?! Azoknak, akiket folyamatosan köpköd, vagy éppen "fasisztának" titulál, miért is kéne meghallgatnia?! A demokrácia nem azt jelenti, hogy az embereknek meg kell hallgatniuk minden hülyét, ráadásul úgy, hogy nem adhatnak hangot a nemtetszésüknek. Másképpen fogalmazva, neki demokratikus joga, hogy felszólalhat, másoknak pedig az, hogy kifejezhetik a nemtetszésüket. Nem olyan bonyolult...
"továbbá leszarják Európát, ha annak én is a polgára vagyok. "
... azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt a következtetést miből is vonta le. Gyanítom csak a nagy arca okán húzott lényegében egyenlőséget saját maga és Európa közé.
Orbán eddig az egyetlen uniós kormányfő, aki gratulált Erdogannak
@Szókrakész: A hülyék a "másik oldalon" vannak, ahogy Trump seggnyalói is!
http://propeller.hu/itthon/3261397-gigantikus...
A "varrjatok" pedig két r-el írandó.Ezt egy olyan "nagy" magyarnak, mint amilyennek hiszed magad azért illene tudnia.
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@Béla333: 16.53.

Ez nem válasz a kérdésemre. De ha neked úgy jobban tetszik mondj egy "szóbeszédet" arról, hogy melyik jelenleg ellenzéki politikus is mutyizott volna együtt a fidesszel.

"Azért mert a Fidesz mohó lett 2010-ben és kiszorította a mutyitársat a vályú mellöl, az még nem ad felmentést a korábbi közös lopkodásokra!"

Felmentést ugyan valóban nem ad, de arra jó lesz hogy a tanulságot levonva, ha esélyük lesz leváltani a fideszt többet nem engedik őket a "vályú" mellé. Ha pedig ez megtörtént és visszaállt a valódi demokrácia, akkor már sokkal könnyebb lesz leváltani őket is annak veszélye nélkül, hogy a jelenlegi hatalom kerülne vissza. Demokratikusan ez csak így képzelhető el, vagy marad a kasza és a kapa...
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@Villon: Senki nem beszélt alkotmánymódosításról. Azzal ugye tisztában vagy, hogy a fidesz alkotta azt a törvényt is mely szerint vagyonosodási vizsgálat nem indítható politikus ellen?!
A fidesz részéről már csak ezért is csak egy ócska képmutató duma ez a "Senki nem állhat a törvények felett" szöveg.
A visszahívhatóság nem lenne rossz, persze megfelelően kidolgozva annak technikai hátterét, hiszen az országnak, a parlamentnek, a törvényhozásnak stb. fent kell tartania a folyamatos működését, máskülönben káoszba fulladna az egész. Márpedig soha egy képviselő se fog 100%-os támogatottsággal bírni, ergo a vesztes támogatói folyamatosan kezdeményezhetik a győztes képviselő visszahívását... szóval ez is alapos kidolgozást igényelne. Arról már nem is beszélve, hogy hiába ítéltek el képviselőket, polgármestereket erőszakos bűncselekményért, vagy sikkasztásért stb. a nép (az Isten adta nép) újra megválasztotta őket. Szóval valahogy nálunk semmi sem működik normálisan...
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@Béla333: "Amiben közös a többi hasonló lopással, az az, hogy a jelek szerint mindkét oldal vastagon merített a jóbol, ezért a bűnözők közös érdeke, hogy nem is legyen ez hosszú ideig téma!"

Oké, tudjuk mi volt 2010 előtt! De áruld már el, hogy az elmúlt 7 évben melyik ellenzéki párt vagy politikus is "merített a jóból" a fidesszel közösen?!