nemfideszes

Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
@dr Feco: 6. Az IMF hitel nagyobb részével a szocik a devizatartalékot növelték 36 milliárd euróra, megakadályozva ezzel többek közt a forint gyengülését. A kisebbik részét már a csutiék vették fel és költötték MOL részvényekre, ami eddig 150 milliárdos veszteséget hozott az országnak. Az IMF hitel kamata 3.5% volt. Ezt váltották ki a csutiék 6-8% -os kamatozású devizakötvényekre. Az oroszoktól pedig most felvesznek 10 milliárdot 4-5%-os kamatra.
7. Az egykulcsos adóval kizárólag a magasabb keresetűek jártak jól, a minimálbér megadóztatásával, az adójóváírás eltörlésével, és az egészségügyi járulék növelésével 200 ezer forintos kereset alatt mindenkinek csökkent a nettó fizetése.
8. A szocik a nyugdíjkorhatár fokozatos emelését 65 évre 2027-re tervezték. Ezzel szemben a fityesz már 2014-ben 65-re emelte.
9. A svájci indexálást a Horn kormány vezette be. Ahogy a 13. havi nyugdíjat is a szocik vezették be még 2003-ban. A 2008-as válság miatt az ország gazdasági stabilitása érdekében ezt visszavették, és eltörölték a svájci indexálást, azonban bevezették a nyugdíjprémiumot.
2010-ben a fityesz a 14. havi nyugdíj bevezetésével kampányolt, de most, hogy állítólag az ország jobban teljesít még a 13. havit sem vezették vissza. Helyette kiszúrják a nyugdíjasok szemét 10 ezer forintos böske utalvánnyal, amit sokan be sem tudnak váltani, és persze ezen is a fideszes haverok keresnek leginkább. A rokkantsági nyugdíj csökkentéséről, és a szolgálati nyugdíj eltörléséről már nem is szólva.

Summa summarum a fityeszes propaganda szöveget dugd fel magadnak!
Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
@dr Feco: Akkor tételesen:
1. 1945-2010 között volt 8 év jobboldali kormányzás (1990-94 MDF, 1998-2002 Fidesz)
2. A 800 ezer forintos fizetés és a Bécsi kávézó felháborít, de a csuti strómanjának 2 milliárdos osztaléka, luxus magánrepülőgépe, jachtja, horvátországi villái nem éri el nálad az ingerküszöböt. Mint ahogy az sem hogy a „felcsúti Maradona” az adófizetők pénzén építtetett magának több milliárdért stadiont, a földjén?!
3. Miközben szeretett vezéred az országot Putyin, azaz Oroszország csicskásává tette, az ország beruházásának 99%-át az EU finanszírozza, a GDP növekedés pedig jórészt a nyugati multiknak (Audi, Mercedes stb.) köszönhető.
4. Mivel a csuti patkány nem akarta, hogy az EU rálásson az ország pénzügyeire minden áron ki akart kerülni a túlzott deficit eljárás alól. Ezért beszántotta a magán nyugdíjpénztárakat, és szándékosan bedöntötték a forintot, hogy a szocik által felhalmozott deviza tartalékon aztán kaszálhassanak. Végeredmény eltűnt 3 millió ember nyugdíj megtakarítása, bedőlt több tízezer devizahiteles. 3x annyi, mint 2010 előtt!!!
5. A fidesznek köszönhetően tanárok, orvosok ezrével hagyják el a pályát, vagy mennek külföldre a jobb megélhetés miatt. A bezárt postákat ugyan megnyitották, majd szép csöndben sorra be is zárták őket, mivel rentábilis a fenntartásuk, (főleg a kis településeken).
A bezárt mellék vonalakkal lényegében ugyan ez a helyzet. Csak azért közlekedtetnek rajta, nem kis veszteséggel, napi 1-2 lényegében üres szerelvényt, hogy ne érhesse őket támadás az esetleges lezárásuk miatt. A soha meg nem térülő felcsúti kisvasútról már nem is beszélve.
Angela Merkel távozását szeretné a németek fele
@durbincs: Csak nem fizetésemelés volt a habony-műveknél, hogy ilyen szorgalmasan fosod teli a propi oldalát a fideszes szennymédiával?!
Vágó István beszólt a kritikusoknak és védelmébe vette Gyurcsányt
@Béla333: Tényleg mennyire is titkolni szeretnék:
http://pestisracok.hu/rejtelyes-randevu-boros...
Meg aztán nem éppen veled beszéltük végig a múltkor, hogy az MSZP-ben mind a mai napig ott ülnek a fidesz szekértolói?! Lásd pl. Botka mai nyilatkozatát.
Nem élünk belőle te szerencsétlen, pont hogy azóta kerüli a nyílt vitákat a csuti patkány, és ha tehetné egy kanál vízben megfojtaná Gyurcsányt. Amúgy mi is gátolta meg a csutit abban, hogy cáfolja Gyurcsány állítólagos hazugságait?! Mert ugye azt azért nem mondhatnánk, hogy nem akarta mindenáron megszerezni a hatalmat!
Vágó István beszólt a kritikusoknak és védelmébe vette Gyurcsányt
@Béla333: Te tényleg ennyire hülye vagy?! Az idézettel arra próbáltam meg rávilágítani, hogy bizonyos emberek, mint viktorka és Dettike mást mondanak, mint amit cselekszenek.
Ami meg a DK külön indulását illeti, ha nem akart velük senki összefogást, akkor miért ne indulhatnának külön listán?! Amúgy ha jól tudom az MSZP, a DK, a Párbeszéd és most már úgy néz ki, hogy az Együtt is megegyezik abban, hogy nem indítanak egymás ellen külön jelöltet az egyéni választókörzetekben. Szemben a különutas LMP-vel aki a csuti nagy örömére igen. Ahogy már a múltkor is megírtam 2014-ben "csak" 11 körzetet bukott az ellenzék az LMP különutassága miatt? Szóval ki is hajtja fidesz malmára a vizet?!
Vágó István beszólt a kritikusoknak és védelmébe vette Gyurcsányt
@Béla333: A helyzet az, hogy fideszes politikusok egyetlen egy ellenzéki politikussal sem hajlandók leállni vitázni.
Ami meg az általad folyton emlegetett "szekszárdi borospincét" illeti talán nem a fidesz lakájmédiájából kéne informálódnod...
http://nepszava.hu/cikk/1143329-pentek-13---a...
Amúgy a 2006-os vitában ki is mosta fel a padlót a csuti patkánnyal?... Ja, hogy a Gyurcsány!
Vágó István beszólt a kritikusoknak és védelmébe vette Gyurcsányt
@Béla333: Erről egy tisztességes embernek tudod mi, pontosabban ki jut az eszébe?!
".. ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" .. ugye tudod, hogy kitől ered?!
Rálőttek a Baranya megyei cigány önkormányzat elnökére, majd brutálisan összeverték - Városi Kurír
@Pálinkás Pál: Palika, amikor folyton "libsizel" valójában a csuti kottájából játszol, hisz az ő volt tanácsadója Finkelstein tette szitokszóvá a "liberalizmust" még Amerikában, aztán jó pénzért importálta hazánkba is.
Ami meg a kérdésedet illeti. A Cigány Önkormányzatot azért nevezik annak mert ez a neve. A vezetőt pedig azért nevezik cigánynak mert, mint a Cigány Önkormányzat vezetője maga vállalta fel származását. Harmadszor pedig, és ez a lényeg, etnikai vagy vallási alapon az elkövetők esetében tiltja a törvény a megkülönböztetést, áldozatok esetében, főleg ha saját maga is vállalja a származását, akkor nyugodtan lehet annak nevezni.
Ja, és mielőtt elkezdenél "libsizni", nem vagyok az. Bár a te, és hozzád hasonló "gondolkodású" emberek szájából ez amúgy is dicséret lenne.
Orbán: aki Lengyelországot támadja, az Közép-Európát támadja
Nem csoda, hogy hisztizik a kis g..i, Kaczyński is az ő kottájából, egészen pontosan Putyin kottájából játszik. Csakhogy a lengyeleknek Moszkva nem opció, nem úgy mint a csüngőhasúnak.
Orbán összevert feleségét állítólag a kecskeméti kórházba szállítják
Elég csak megnézni Lévai Anikóról 10 évvel ezelőtt készült fotókat és a mostaniakat... és már nincs is szükség bizonygatásra... Anikó asszony arca, szeme mindent elárul... és persze annak is meg volt az oka, hogy a Gazsi gyereket miért kellett hazahozatni Afrikából, pontosabban, hogy miért is menekült el otthonról...
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Ki az aki ellátta a csuti védelmét még 2010 előtt?
Ki az aki úgy viselkedett a stúdióban mint egy sértődött hisztis kisgyerek?
Ki az aki aktívan részt vett Gyurcsány lejáratásában Sukoró ügyben? Ezek most mért nem tesznek feljelentést Mészáros Balaton parti ügyei miatt?
Ki az aki segített a fidesznek a fideszes alkotmánybíróság felállításában?
Kinek a fiacskája gazdagodott a MANYUP pénzek államosításán?
Ki vádol másokat korrupcióval, miközben nem hajlandó nyilvánosságra hozni, hogy miből és mennyit is fizetnek a tanácsadójuknak?!
Ki az aki fennen hirdeti, hogy a múlthoz semmi közük miközben a soraikban fideszes és mszp-s, sőt még mszmp-s is található? A tanácsadóról már nem is beszélve.
Ki az aki miatt 2014-ben az ellenzék 11 körzet bukott el, mert külön jelöltet indított az esélyesebb baloldali jelölttel szemben?
Kinek a vezetője is ücsörgött együtt a pódiumon a fidesz teljes vezérkarával, a fideszes dzsemborin?
Ki az aki úgy gondolja, hogy egymagában leválthatja a fideszt?... hát az LMP!

Schiffer nagynénjét, ha rá gondoltál, nem Gréczi szólaltatta meg először, hanem magától írt nyílt levelet az unokaöcsinek, és úgy gondolom ehhez joga van, akár tetszik ez neked akár nem...
http://nepszava.hu/cikk/509306-kinos-nyilt-le...
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Látom nem akarod megérteni az istenért sem. Ezért megpróbálom a lehető legrövidebben, és lényegre törően megfogalmazni. AMÍG NINCS DEMOKRÁCIA, ADDIG NINCS ELSZÁMOLTATÁS, AKÁR MELYIK OLDALRÓL, ÉS AKÁRMENNYI PÉNZRŐL IS LEGYEN SZÓ!!! A HANGSÚLY A DEMOKRÁCIA, ÉS A JOGÁLLAMISÁG HELYREÁLLÍTÁSÁN VAN!
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Ember, senki nem mocskolja az LMP-t, legalább is én biztos nem, csak próbálok "kívülről" rávilágítani a dolgokra. Az egyik ilyen, hogy pontosan tudod mi zajlik ebben az országban a fidesznek köszönhetően, de te szinte az összes beírásodban az ellenzéket szapulod, és leginkább Gyurcsányon rugózol. Ki nem szarja le, hogy Gyurcsányék felveszik a fizetésüket vagy sem, amikor egy bunkó, földbuta gázszerelő defacto már megvette fél Magyarországot, miközben értelmiségiek tízezrei hagyják el az országot, és már lassan nincs az országban olyan munkahely ahol nyíltan elmondhatnád a politikai véleményed anélkül, hogy másnap ki ne rúgjanak érte.
Ami meg az ellenzéki "impotenciát" illeti, azért lássuk be nehéz dolga van azoknak akiknek a populizmussal és a demagógiával kell szembe szállnia egy olyan országban ahol a nép jelentős része tudatlansága és tájékozatlansága okán igen csak vevő az effajta a politikára. Ráadásul úgy hogy a "játékszabályokat" kizárólag a fidesz szabja meg, a média (főleg a legnagyobb lefedettséggel bíró közmédia) teljes egészében a fidesz kezében van, és persze csak a fidesz rendelkezik kifogyhatatlan pártkasszával, hála az offshore cégeknek, és a mészáros féléknek.
Az LMP most még nem jelent akkora veszélyt a fidesz számára, hogy különösebben foglalkozzanak vele, akkor lesz a vízválasztó, ha legalább akkorára nő a támogatottságuk, mint a Jobbiké... ha majd Dettikének mondja a csuti patkány, hogy "kicsinállak"... na akkor kezd majd érdekessé válni a dolog, addig az LMP is csak biodíszlet a csuti látszat demokráciájában...
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Erre az írásodra én is írhatnám, hogy a fidesz lassan 8. éve tartó rablása és országdúlása ellenére többet foglalkozol az MSZP és a DK viseltes dolgaival, mint azzal ami jelenleg zajlik... és persze LMP-t illető kritika nélkül. Számtalan kritikával illethetném akár az MSZP-t akár a DK-t, de most nem ők jelentik a "célpontot". Az MSZP-t elsősorban abban tartom bűnösnek, amit már te is karcolgattál, hogy az olajszőkítések óta összejátszottak a fidesszel, és úgy gondolták hogy 4 vagy maxi 8 évente szépen cserélgetik majd egymást a kormányon. De vakok voltak és nem számoltak a csuti hataloméhségével, illetve sokan most is a fidesznek "dolgoznak". Ezen felül pedig, mind a DK-ra , mind pedig az MSZP-re neheztelek, amiatt amit Bajnaival műveltek. Ha 2014-es választásoknak Bajnaival futnak neki, ha nyerni nem is nyertek volna, az biztos, hogy megszorították volna a fideszt, és ma egész más pozícióból lehetne nekivágni a 2018-as választásoknak.
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Félre ne érts, senki sem akart meggyőzni arról, hogy ne szavazz az LMP-re. Minden szavazat amit nem a fidesz kap az már nyereség.Személy szerint én még azt sem tudom, hogy kire fogok szavazni, csak az az egy biztos, hogy kire nem. Engem csak az érdekel, hogy a fidesz el legyen zavarva, de örökre! Erre viszont kevés esélyt látok, és nem csak az ellenzéki pártok miatt... a fidesz minden szinten bele ette magát a társadalom "szöveteibe", mint egy rákos tumor (lásd pl. fidesz hívők), szóval a csuti, polt, rogán, pintér és a többiek eltávolításával, még messze nem lesz kijelenthető a társadalmunkról, hogy gyógyult... ahhoz utána még hosszú éveknek kell eltelnie...
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Ez így egy parttalan vita. Javaslom rakd kronológiai sorrendbe a dolgokat, a lényeges momentumokat egy rövid mondatba leírva, aztán talán megvilágosodsz. Bár ahhoz előbb a Gyurcsány fóbiádat félre kéne tenni, legalább is egy kis időre. Én sem komálom különös képen, de nem is vagyok elfogult vele szemben.
Az MSZP-t sem ő amortizálta le, ahhoz elég volt Botka és a többi párttag bénázása. De ezt már a múltkor leírtam neked.Tarjányitól Lattman jelöltségéig... vagy éppen Botka: nem vállalom, mégis vállalom, nem fogok össze Gyurcsánnyal, mégis összefogok Gyurcsánnyal...
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Valószínű most is azt teszi. De elárulok egy titkot,nem csak ő, és nem csak az MSZP-ben...
Ha abból amit a demokrácia leépítéséről és a korrupcióról írtam, megint csak az jött le neked, hogy ki lopott többet, akkor megint nem értetted meg a lényeget. Felőlem az MSZP akár fel is számolhatja magát, legalább tisztulna a kép. De abban ne reménykedj, hogy a szavazói az LMP-hez pártolnának. A DK és a Jobbik osztozna rajtuk.
Az LMP szerződtette, de még mindig nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyit és pontosan miből kap?! Egyáltalán nem célom az LMP mocskolása, már csak Hadházy miatt sem, csak veled ellentétben nem vagyok elfogult. Például nekem már az sem tetszik ha egy párt, nyilvánvalóan közösen kidolgozott tervét, a párt vezetőjéről nevezik el, és még ő maga is így hívja. Az ilyen személyi kultuszra jellemző dolgokat senkitől, és semmilyen mértékben nem tudom elfogadni, főleg nem egy magát demokratikusnak valló párttól.
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Nem Gyurcsány véleménye változott te szerencsétlen! Senki nem akart vele közös listán szerepelni... hiszen még te is őt szapulod itt a fidesz helyett, egyfolytában... ezek után milyen más választása maradt azon kívül, hogy egyedül induljon?!!! Erre válaszolj komám!
Nem hittem, és most sem hiszek semmiben!! Veled ellentétben nem vagyok elvakult. ( na jó a csuti iránt érzett gyűlöletemet leszámítva) Mint műszaki ember pusztán a számok és a realitások oldaláról próbálom megközelíteni a dolgokat. Márpedig ezek alapján egyik ellenzéki pártnak sem lesz minimum 2 millió szavazója, ami szükséges lenne a kormányváltáshoz. De a választási törvénynek köszönhetően még ez is kevés lenne a győzelemhez, ha az egyéni választókörzetek jelentős részét elbukná. Márpedig ha az LMP és a Momentum is külön jelöltet fog indítani akkor 0, azaz nulla az esélye a fideszes jelölt legyőzésének. De ha szerinted nem így van akkor cáfolj rá, ha lehet számokkal, tényekkel, ész érvekkel, nem pedig propaganda dumával, hogy így az LMP meg úgy az LMP...
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Most komolyan, azt hiszed, hogy azzal újat mondtál, hogy Molnár a fidesz szekerét tolta?! Erre utaltam volt a skinhead bejegyzésemmel, mondván szélső jobbosból soha nem lesz baloldali... de neked még ez sem esett le...
"Gyurcsány olyan mint egy fertőző beteg: mindenkinek jobb, ha messze elkerülik!"... ja, hogy ez nem szapulás?! ... gondolom csak akkor lenne az, ha mondjuk Dettikéről írna valaki hasonlót, igaz?!
Nem, nem fogadom el az ellenzék 2010 előtti cselekedeteit, csak én egész másért "neheztelek" rájuk mint te, azon túl persze, hogy jelenleg a demokrácia leépítését sokkal súlyosabbnak problémának tartom, mint néhány baloldali politikus által elkövetett korrupciót...
Ha igazak a hírek Ungár Pétike finanszírozza Werbert, Ungár Petikének pedig anyucival közös cégéből telik rá. A cég pedig igen csak jól kaszált a MANYUP pénzek államosításán. Tehát ha úgy vesszük az én pénzem is benne van Werber honoráriumában, holott én erre soha senkinek nem adtam egy fillért sem. Már többször mondtam, nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani!
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Te nagyon sötét! Minek után Gyurcsánynak mindenki helyből beintett, bele értve Botkáékat is, akiknek aztán végül szintén mindenki beintett, élen az LMP-vel, akkor mégis ki a f@sszal tudtak volna összefogniuk?! A pofám szakad le, komolyan... Az LMP nem volt hajlandó összefogni azokkal, akik kezdettől fogva összefogást szerettek volna, aztán jössz te mint LMP-s és számon kéred az összefogás elmaradását? ... és még te pofázol önkritikáról?! A képmutatással párosult arroganciád vetekszik a fidiótákéval...
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Először is, egyik párthoz sincs semmi közöm, soha nem is volt és soha nem is lesz. Másodszor, gondolkodásmódod semmiben nem tér el a fideszes agyhalottakétól. Szerintük aki nem fideszes az csak kommunista, liberális, soros-ügynök lehet. Ugyan ez LMP-s változatban, aki nem LMP-s az vagy fideszes vagy gyurcsányista... már csak ebből kiindulva sem vagytok jobbak a fidiótáknál...
Harmadszor Molnár Zsoltról, mint az egykori Göncz Árpádot kifütyülő skinheadről meg van a külön véleményem...
Negyedszer ha Werber tud bármiféle bűncselekményről, akkor álljon elő vele és mondja el, már csak azért is mert a bűncselekmény elhallgatása éppen úgy bűntett...
Ötödször lehet Molnár Csabázni, de Werber ott volt a 2006-os MSZP kampányban, ugyan úgy mint a 2014-esben. Az aki egykor még Gyurcsánynak osztotta az észt, most Gyurcsányt szapulja... mit is mondhatnék , ez is olyan fideszes, amikor lényegében leköpöm a korábbi énemet... pontosabban leköpné ha lenne benne annyi gerinc, de nincs mert, a pénz az ami számít..
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: "Semelyik ellenzéki párt nem kötött szövetséget senkivel az LMP és az Új Kezdet kivételével."

Ez most komoly?! Azoknak veted a szemére, hogy nem kötöttek szövetséget senkivel, akik kezdettől fogva szövetségben gondolkodtak, szemben az LMP-vel és a Momentummal?!
Amúgy az Együtt-el és a Párbeszéddel mi is volt a problémája Dettikének?! Mármint azon kívül, hogy a háttérből irányító Schiffer még mindig nem tudta lenyelni a "békát" a 2013-as szakadásért?! Pitiáner ember, akár csak egykori védence a csuti patkány...
"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
@Béla333: Hogy, a fidesz hogyan szerezhetett 2/3-ot, azt talán a szocik egykori tanácsadójától Werbertől kéne megkérdezni... vagy ő már tisztázta magát?!
80 milliót hagyott Áder Jánosra egy magyar mérnök – erre költi a pénzt a köztársasági elnök
@Shikari: Na ja, elverik majd üresen tátongó stadionokra, kisvasútra, grazi kezelésre (csuti patkány), kastélyokra, kikötőkre (tiborcz), jachtra, horvátországi villára (mészáros), gucci táskára, ibizai szipákolásra (habony), helikopterezésre, luxus utakra, folyamatosan növekvő ingatlanokra (rogán), kaszinókra, propaganda médiára, timikére (vajna)….vagy csak egyszerűen átutalják a csuti svájci bankszámlájára…. na persze csak és kizárólag a magyarok érdekeit szem előtt tartva!!
Idióta troll, látom az sem zavar, hogy flóri gyerek a fidesz jóváhagyásával és védelme alatt teszi azt, amit tesz.