nemfideszes

Rétvári: az Európai Unió inkább a migrációt támogatja, mint a rászorulókat
Azon felül, hogy a rászoruló családokat nem az Uniónak hanem a kormányodnak kéne támogatnia, látott már valaki KDNP-st mondjuk meleg ételt osztani?
"Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben" – Orbán szerint azonosan látják a 21. század több kérdését is az izraeli miniszterelnökkel
@Shikari: Megint a szokásos fideszes retorika. Amikor már nincsenek érvek, se tények, nem lehet védeni a védhetetlent, megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, akkor magát a személyt próbáljátok támadni és hiteltelennek beállítani... kissé unalmas. Az az egészben a "legszebb", hogy elsősorban nem azért utálom ezt a g...it mert milliókat vett ki a zsebemből, hanem azért amit az országgal tett, számomra semmi sem undorítóbb a személyi kultusznál!
Ja, és jövőre megszűnik a cafetériám, viszont cserébe fizethetem a nagyobbik gyerekem után a kisebbik gyerekem több százezres "nem tandíját" is!
Úgyhogy elhúzhattok a vérbe!
"Magyarország kiáll Izrael mellett, és harcol az antiszemitizmus ellen" – Netanjanu köszönetet mondott Orbánnak Izrael védelmezéséért
A csuti patkány kiutazott megköszönni az izraeli titkos szolgálatok egykori embereinek hathatós közreműködését, a magyarországi civil szervezetek és magyar emberek lejáratásában. Ezt "jobb" helyeken úgy hívják hogy hazaárulás!
"Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben" – Orbán szerint azonosan látják a 21. század több kérdését is az izraeli miniszterelnökkel
@Shikari: Amikor Gyurcsány külön gépen utazott akkor ugatott a fideszes csürhe... pedig olcsóbb volt, mint gépet venni. Amúgy a böfögésed nem magyarázza fidesz hazugságát. Mindenki tudta, hogy alapvetően a megalomán csuti g..inek veszik a gépet, mégis körömszakadtukig tagadták, mondván csak katonai célokra használják. Hogy értsd, egy repülőgépet elég nehéz lenne rejtegetni fedélzetén a csuti patkánnyal, ergo teljesen feleslegesen hazudoztak. Pontosabban a hazudozásnak csak egyetlen célja volt, a hülye hívek megetetése, ugyanis katonai gépnek(is) hazudva könnyebben megemésztik... és erre te vagy az élő példa.
Eddig ködösített a kormány, Orbán most leleplezett mindent a repülővel
@36:
A baj az, hogy azok, akik ebben semmi kivetnivalót nem látnak, ugyan ezért Gyurcsányt vagy bárki mást már felhúzták volna az első oszlopra... de a megalomán, elmebeteg dagadt kis törpének elnézik, hogy a mindenkori amerikai elnököt majmolja.
Novák Katalin: minden eddiginél több pénz jut a családokra
Jövő évtől megszűnik:
a lakáscélú munkáltatói támogatás adómentessége
a mobilitási célú lakhatási támogatás adómentessége
a kockázati biztosítás munkáltató által megfizetett díjának adómentessége
a diákhitel törlesztéséhez adott munkáltatói juttatás adómentessége
a sportrendezvényre szóló belépők adómentessége
a kultúrautalványok adómentessége
a készpénzben kifizethető 100 ezer forintos juttatás kedvezménye

Ez az én családom esetében éves szinten mínusz 600 ezer forint. Ezek után csak annyit mondanék dagadék, hogy ott rohadjál meg ahol vagy!
Pintér: a V4-ek utat nyitottak Európában, ma már több európai ország is követi ezt a politikát
Olajszőke sanya a nyolcvan évre titkosított ügyeivel... a ragyásnak a kóterbe kéne utat nyitni nem Európába!
Orbán: a közigazgatásnak nincs más mértéke, mint a haza szolgálata
@RonaGyuri: Már akkor úgy gondolta amikor habzó pofával kajabálta, hogy " a haza nem lehet ellenzékben"... az állapota azóta pedig csak romlott...
Szájer: Brüsszel nyolc éve támadja Magyarországot
Az a 4-5 perc pontosan 4-5 perccel több, mint amennyi lehetőséget ti biztosítotok az általatok megrágalmazottaknak a védekezésre a lakáj médiáitokban... és pontosan 4-5 perccel több, mint amennyit politikai, társadalmi, vagy szakmai egyeztetésre fordítotok mielőtt meghozzátok a saját hatalmi és egzisztenciális céljaitokat szolgáló törvényeket. A képmutató, gyűlöletkeltő és hazug konzultációitokat pedig feldughatjátok magatoknak az elcsalt választással egyetemben!
Orbán: Azért bántanak, mert sikeresek vagyunk
Az unió csecsén lógtok mind a négyen, törpe g..i!
De, hogy a lopott milliárdokból még egy valamire való szabóra se fussa... bár a gumicsizmás paraszt Armaniban is csak paraszt marad, ahogy a kép is bizonyítja...
Fidesz: 2018-ra a magyar az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság egész Európában
@Shikari: Megint olyan dologban próbálsz okoskodni amiben nem vagy érintve.2008-ban vettem fel devizahitelt, de csak mert 20%-al kevesebb volt a törlesztője, mint a forint alapú hitelé.
Természetesen van némi mozgástér de a trendtől nem igen lehet eltérni, mert annak súlyos következményei is lehetnek az ország gazdaságára nézve.
http://www.tozsdearnyek.hu/kamatlab-vezeto-ga...
Fidesz: 2018-ra a magyar az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság egész Európában
@Shikari: Persze én vagyok a hülye, hogy leállok egy idiótával vitatkozni...
1. A megemelt béreket ki is kell termelni, ha pedig nincs fizetőképes kereslet akkor lehúzhatják a redőnyt ahogy tette ezt már több ezer kisvállalkozás.
2. Nem csak a bérek miatt menekülnek az emberek, hanem az elől a sötétség elől ami belőletek árad. Tudod nem azért tanul az ember éveken át és szerez diplomát, hogy aztán egy büdös bunkó gázszerelőnek dolgozzon éhbérért.
https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/mennyit...
3. Ez eddig 100 millióból 100 embert sikerült visszacsábítani, miközben 100 ezrek menekültek el. Ez aztán a siker!
4. Számtalan dolog nem érint téged közvetlenül mégis nyomod ez ügyekben is a hazug kormányzati dumát. Ezért is vagy hiteltelen.
5. A "jól felfogott érdek követése" következtében mára eltűnt a teljes MANYUP vagyon, így az én millióim is. Viszont kuszaszemű Mariska és szivek norbika nagyot kaszált az államosított MANYUP részvényeken. De ahogy írtam írd ide a címed, csak hogy tudjam hova menjek majd a nyugdíjamért amit a fidesz ellopott. Addig ebben az ügyben is hiteltelen vagy.
6. A letelepedési kötvénnyel nem csak a futamidő végéig hanem egész életükre kaptak letelepedési engedélyt. Nézz utána agyatlan! A futamidő végén viszont visszakapják a pénzüket amin az állam, azaz az adófizetők milliárdokat buknak.
7. Ellentétben veled, veletek, akik folyamatosan a munkaalapú társadalomról pofáznak, diplomásként sem nézem le a közmunkásokat mivel ők is munkát végeznek. Mert veled, veletek és főleg a csuti vezéretekkel ellentétben én valóban úgy gondolom, hogy minden embert meg kell becsülni aki munkát végez, legyen az akár egy utcaseprő.
De hát, mint tudjuk, akinek az IQ-ja alacsony annak az EQ-ja sem magas, és ezt most neked sikerült ismét bebizonyítani. Úgyhogy nekem ennyi is elég.
Fidesz: 2018-ra a magyar az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság egész Európában
@Shikari: Hogy jön ide Bokros? Az alapkamatot az MNB monetáris tanácsa határozza meg nem a pénzügyminiszter! Ezzel az erővel írhattad volna Járait is aki, a szoci kormány kérésére sem volt hajlandó csökkenteni az alapkamaton, így az embereknek forint helyett devizában vették fel a hiteleiket, mert a magas forint alapkamat mellett jobban megérte. Meg is lett az eredménye.
Amúgy az alapkamat 1990 óta kisebb nagyobb kilengésekkel, követve a világ pénzügyi változásait csökken. Az euró övezetben most 0%, nálunk meg 0.9%. Ha a világgazdaság vezető országaiban majd nőni fog, akkor a többi országban, így nálunk is, máskülönben a tőke azonnal kiáramolna. Ebben nincs semmi unortodoxia.
Fidesz: 2018-ra a magyar az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság egész Európában
@Shikari: A tejtermék és a pékárú valóban nem az összes árú, de alapvető élelmiszerek, főleg a szegények esetében. Mellesleg az ebből készülő egyéb termékek, amik már lassan luxusnak számítanak, joghurt, tejföl stb. ára még inkább emelkedik.
Azért keresik, mert elhúztak nyugatra még magasabb bérért, szerencsétlen. Szerinted a Balaton mellett azért nem lehet munkaerőt találni, mert duplájára nőtt a lángososok száma?!
Amúgy a vidéki falvakban több ezer kis üzlet zárt be, mert nem tudták kitermelni a kötelezően megemelt minimálbért.
"Aki rendesen, bejelentett helyen dolgozik, annak nőtt az életszínvonala"
A cafetéria megadóztatásával és a hiteltörlesztés támogatásának megvonásával 400 ezret bukok évente. Szerinted akkor most nő vagy csökken az életszínvonalam baromarcú?!!!
Az államadósság csak GDP arányosan csökkent ( az is csak trükközéssel lsd. Exim bank) nominálisan nőtt, minek után 2010 áprilisában még "csak" 19340 milliárd volt. Nem tudom milyen matekra jártál de az nálam kevesebb, mint a 27300 milliárd. Minek után defacto megzsarolták a népet, hogy ha nem lépnek át, akkor azt a pénzt amit amúgy az államnak fizettek be elvesztik valóban nem volt "kötelező". Mellesleg állami alkalmazottaknál a munkájuk elvesztésével fenyegették meg az embereket. De tényleg nem volt kötelező!
A csuti által befogadott 23000 ember akkor migráncs vagy menekült?!
Te tényleg azt gondolod, hogy közmunkát mérnökök, informatikusok és szakácsok végeznek, és nem az iskolázatlan csóró emberek?! Öreg, a te fejedben tényleg nagy a sötétség!
Fidesz: 2018-ra a magyar az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság egész Európában
@Shikari: Pontosan mire is vered a nyálad a 0.9%-os alapkamattal?
https://tradingeconomics.com/euro-area/intere...
Majd akkor nyálazzál, amikor szép lassan emelni fogják, a hitelesek pedig sorra csődbe mennek.
Fidesz: 2018-ra a magyar az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság egész Európában
@Shikari: Annyira "stagnál" az infláció, hogy a tej, vaj és pékárú termékek ára alapból 15-20%-al nőtt.
A munkahelyek száma sem nőtt max. csak a közmunkáé. Azért nincs munkanélküliség mert már több száz ezren külföldön... Amúgy a szocializmusban sem volt munkanélküliség de attól a gazdaság még olyan volt amilyen. Az átlagbér és az életszínvonal csak az átlagot mutatja.Attól, hogy a fideszes gecik még gazdagabbak lettek a többségnek nem lett jobb.
Az államadósság sem csökkent hanem nőtt, mégpedig 27300 milliárdra, azaz 8000 milliárddal 2010 óta. És ebben nincs benne az orosz és a kínai hitel. Közben elköltötték a 3000 milliárdos MANYUP vagyont, a 3000 milliárdos nem megszorításból befolyt pénzt, és a szocik által felhalmozott 36 milliárd euró valutatartalékból több mint 10 milliárdot. Ami meg a migrációt illeti a menekülteknek is több esze van annál, hogy egy olyan országba akarjanak letelepedni ahonnan már több száz ezren migráltak. Segély most is van 28 ezer forint, viszont a közmunkáért kevesebb pénz jár mint 2010 előtt, akkor még minimálbért kaptak. Ami akkor még ráadásul adómentes volt. És akkor nem beszélve a 320 feletti euróról, vagy a 400 feletti benzinről.
"Gondoltam kiemelek pár példát, hogy te is átlásd a Fidesz gazdaságpolitikájának hozadékát!"... hogy miért is van annyi "csóró gyerek"!
Fidesz: 2018-ra a magyar az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság egész Európában
"biztonságos növekedés és a gazdaságfejlesztés költségvetése"... meg az anyátok 3.14csája!!!
Minek után a cafetéria és a lakás hiteltámogatás kedvezményes adózását megszüntettétek, ezzel lényegében magát a cafetériát és a hiteltámogatást, nyugodtan nevezhetitek a megszorítás költségvetésnek!
Az EU elkezdi kivonni a forrásait: tiltakozik a magyar agrárminiszter
Nem értem mire veri a nyálát az agrárminiszter, a főnöke megmondta: "Magyarországnak nem kell megijednie, nincs rászorulva senkinek a pénzére, megáll a saját lábán."... most lehet bizonyítani...
Szabó Tímea saját fegyverükkel tenné nevetségessé a sorosozó Orbánékat
@Eriksson: Ugye emlékszel Géza 'bá viccére, a logikáról és az akváriumról?! Az "érveléseidet" olvasva nekem valamiért mindig ez ugrik be.
Na, további szép estét!
Szabó Tímea saját fegyverükkel tenné nevetségessé a sorosozó Orbánékat
@Csizmás Kond: "de tisztelettel csak tisztelettel vagy pofa be."
majd:
"nem követelek és nem is várok el tőled semmit"
Tajparaszt, akkor most sikerült megcáfolnod önmagad...
Ha neked mások halott szüleinek emléke magyarázkodás, akkor nálad tényleg nincs nagyobb bunkó paraszt ezen az oldalon... büszke lehetsz magadra.
A múltkor küldtem címet és időpontot, aztán eltűntél... ezek szerint nem csak bunkó vagy de gyáva is. Úgyhogy ha nem haragszol nem pazarlom a drága időmet egy büdös pakulárra!
Szabó Tímea saját fegyverükkel tenné nevetségessé a sorosozó Orbánékat
@Eriksson: "főleg ahol a volt szocialista országok kárára ügyködik."
Sorolnád azokat a károkat?!
"Ha nyitott szemmel-füllel figyelnéd a küleseményeket is, ez egyből evidens lenne még számodra is."
Én azt látom, hogy a gyakran Putyin által pénzelt populista, EU ellenes szélsőjobb, egyre erősödik. Putyinnak és az EU szétverésében segédkező csicskájának, pedig nagyon is kapóra jött a menekültválság. Úgyhogy mindkét törpe összeteheti a kezét, mert a menekültválságból leginkább ők húztak politikai hasznot. Egy erős összetartó EU fel tud lépni a ruszkikkal szemben, de egy széteső EU-ban, az egyes országokat, különösen a volt szocialista országokat, egyesével fogja politikai befolyása alá vonni a volt KGB tiszt. Magyarország volt az első.
Szabó Tímea saját fegyverükkel tenné nevetségessé a sorosozó Orbánékat
@Csizmás Kond: Először is szögezzük le! Engem minősíthetsz paraszt, de a 48 éves korában rákban elhunyt édesanyámat hagyd ki ebből! A tiszteletet pedig kiérdemelni szokták, nem kikövetelni! Egy gyáva, csak anyázni képes szőrős talpú román paraszt esetében a tisztelet fel sem merül. Amúgy a múltkor privátban adtam címet és időpontot aztán szépen elkussoltál!