percsi

Kilakoltatás fenyegeti Bíró Icát és lányát
@KisGenyo2: Igazad van, ez valóban nem egyedi eset, és nem harmada, hanem mind így jár.

Régebben az uzsorásokat, fosztogatókat, rablókat börtönbe zárták!

Naponta 30-40 családot lakoltatnak ki, és még csak az elején járunk. Két-három év és közel 1 millió család hajléktalan lesz :(

Nagyon sok, ez már népirtás! Előre kitervelten, aljas módon fosztogatják a magyar népet. A bankok már a szerződés aláírásakor tudták, hogy a kölcsön be fog dőlni, és utcára kerülnek a családok. Becsapták az embereket! És ebben a kifosztásban partnerek a közjegyzők, a bíróság, a kormány, a végrehajtók.
Ha összetartás lenne, ha kiállnánk egymásért, nem tudnák megtenni velünk. Sajnos hatalmat adtunk olyanok kezébe, akik mindenre képesek.
Ma Én, holnap Te kerülhetsz általuk bajba. Ha a bajban egyedül vagy elvesztél, ha én is melletted állok, együtt legyőzzük a hatalommal visszaélő haramiákat.
Kilakoltatás fenyegeti Bíró Icát és lányát
@ittott: Azért bólint, mert már tud valamit :)
Jól gondold át, Ica napi normája: 5 km kocogás és 5000 lépcső féllábon, be tudod vállalni?
Demeter Márta előtt meghajolnának a magyar katonák
Szerintem nem csak a béreknek köszönhető a létszámhiány. Vajon mi lehet még az oka?
Ütik és megfélemlítik a hajléktalanokat Csepelen
@Nessy: Ezeknek nem kell ruhásszekrény, elég ha egyedül kell szembenézniük egy igazi emberrel, azonnal tele lesz a nadrág. Mocskos, rohadékok, kaptak egy karszalagot, és erősek-bátrak, embertelenek lettek, az ilyen még az anyját is ...
Magyarországon győzött az erőszak!
A csepeli önkormányzat megbízásából? Vajon ki bízhatta meg őket?
Azzal egyetértek, hogy úton, útfélen ne feküdjenek, italozzanak a padon. De a bántalmazást, kirekesztést gyűlölöm. Ezek az emberek elesett, gyenge, beteg emberek, segítségre szorulnak. Aki alkesz is beteg! Egy jó keresztény a kezét nyújtja, nem pedig arcon rúgja embertársát. Helyet kellene nekik biztosítani, Csepelen és az országban rengeteg üres építmény van, volt állami gyárak, szövetkezetek stb. amik hosszú évek óta üresen állnak. A konténeres megoldás is remek ötlet. Nem verőlegényeket kellene fizetni, azt a pénzt oda kéne adni azoknak az önkéntes csoportoknak, akik ez idáig is kinyújtották segítő kezüket. A migrációs üldözés a hajléktalanoknál folytatódik! Vajon a többi magyarra mikor kerül sor?
Önrész nélkül kaptak 3,3 milliós lakhatási támogatást a vajdasági magyarok
@1magyar: Orbán Viktor kezdeményezte a kvótarendszert, így fogalmazott:: A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként. Tehát Ő indította el a lavinát, és teljesítette is, jó pénzért 30 ezernek letelepedési engedélyt adott. Senki nem tudja milyen veszélyes embereket juttatott be Európába. Pár kemény magról tudjuk, hogy megfordult az országban.
Tehát kitalálta a kvótarendszert, majd jó pénzért beengedett több tízezer kétes alakot, a magyart meg megetette, hogy megvédte az országot.
ENSZ közgyűlésen készült videó:
https://www.youtube.com/watch?v=uZu7NOCNnTE...
Önrész nélkül kaptak 3,3 milliós lakhatási támogatást a vajdasági magyarok
Mindig oda rak pénzt, ahol nem lehet leellenőrizni. Nem tudom elhinni, hogy érdek nélkül ennyire adakozó lenne. Az is lehetséges, hogy kapott 3-4 család pár milliót, a többi pénzt meg elfújta a szél.
Ez az ország már nem a miénk!
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
@Pálinkás Pál: Nincsenek migránsok, helyükbe léptek a hajléktalanok. Nem segítünk rajtuk, hanem éheztetjük, elüldözzük őket jó keresztény módra. A hajléktalanok után következnek a betegek, idősek, munkanélküliek és Magyarország minden bajtól megtisztul.
Most már csak az a kérdés, hogy a szoc. hozzájárulást, eü. hozzájárulást, nyugdíjjárulékot, és a különféle adókat MINEK vagy KINEK fizetjük.
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
Találkoztam már tiszta, józan és koszos, alkesz hajléktalannal. Ha elém állnak és kérnek, mindig adok nekik egy kis aprót. Nem érdekel, hogy mire költik, és nem ítélkezek felettük, mert nem tudom a történetüket. Lehet, hogy lehúzott 35 évet egy bányában, ami bezárt, és munkanélküli lett. Betegen, idősen hova tud elhelyezkedni? Általában idősebb emberek lesznek hajléktalanok, legalább is én nem láttam fiatalt.
A pia nyugtat és melegít, ha kaját vesz megfagy, ha piát akkor éhezik.
A hajléktalanszállásnak nincs jó híre, ott is a mocskosabbja uralkodik, azért nem mennek oda, inkább megfagynak.
A gödöllői polgármesternek és a többi naplopónak csak jó teljesítmény után járna fizetés és egyéb juttatás, évente szigorú vagyonellenőrzés mellett.
Nagyon elegem van abból, hogy ebben az országban csak bajok vannak.
Nincs mezőgazdaság, ipar, termelés, egészségügy, oktatás...
Fogy a magyar, pár év és eltűnünk a föld felszínéről.
Több mint félmilliót netezett el egy képviselő
@Yoda69: Sajnos "Nálunk" egy hangyányival többet, mint a nyugdíjvagyon!
Több mint félmilliót netezett el egy képviselő
@csipetke: Mi halandók ezért vagyunk! Legalább is pár Fan szerint.
Orbán luxusrepülése: kétharmad szerint ez korrupció
@Eladott Ország: Engem is érdekelne, szerintem üresen maradna az országház. Nem hiába hallgatnak a bárányok.
Nem árulja el az Államkincstár, hogy mennyi az átlagnyugdíj
@Nessy: A kormányunk nem szégyelli, hanem lenyúlta, pl. kormányfők, képviselők béremelése.
EMBEREK! Legyünk már megértőek, egyszerre mind a két oldalra nem lehet ezt a keveset szétosztani, vagy ők vagy a nyugdíjasok. Ők kevesebben vannak, tehát sokkal több jut egy főre, ebből már lehet költekezni, a nyugdíjasokra jutó fejenként ezer forinttal még a közérit sem mehetnek el. Ne legyünk önzőek, örüljünk, tapsoljunk, mint ahogy az ország "2/3-a" teszi ezt.

Azt viszont jó lenne tudni, mennyi az a 2/3. A fene egye meg, mindig rossz voltam matekból, SZÁZ ismerősből ÖT szavazott rájuk, lehet, hogy NÉGY.
Na ez az átlagnyugdíj is ezzel a számítási módszerrel jött ki! Lehet, hogy min. 40-50% járna a kisnyugdíjasoknak, de mi csak 2,7%-t adunk.
Lehet, hogy 5% szavazott ránk, de kimondjuk, hogy 2/3-l győztünk.
Vegyük tudomásul, hogy a kormányban jogászok és nem matematikusok ülnek.
Fizikai erőszak a Kossuth téren: megint felbukkant a titokzatos hajnali védett vezető
@nezelodo: Nappal az alvilág alszik!
Láttuk, nem is egyszer, és milyen morcosak, mikor ráesik a fejük a padra. Alvásért csak pár milliót kapnak havonta. Éjjel milliárdokat keresnek :)
Agyhalál: le akart szállítatni egy családot a sofőr a buszról, mert egy kislány vizet ivott
Következő lépés, izzadni és leülni sem szabad majd a járatokon. A TEK fogja gépfegyverrel eltakarítani a súlyos szabályt sértő utast.
Bocskos emberektől bűzlik az ország :(
LMP: függesszék föl a devizaalapú hitelszerződésekkel kapcsolatos végrehajtásokat
@papa.49: " és csak még annyit kellett volna tenniük a fiúknak, hogy az elsétálási jogot behozzák !!!"
Semmi elsétálás. Nem volt érvényes szerződésetek, a banknak az járt volna csak, amennyit adott, ha 1000 ft-t, akkor 1000 ft, kamat sem!!! A tisztességtelenséget büntetni kellene!
LMP: függesszék föl a devizaalapú hitelszerződésekkel kapcsolatos végrehajtásokat
@Pálinkás Pál: Nekem is autós, gyermekeimnek ingatlanos. Hat éve pereskedünk, megjártuk a Törvényszéket, Alkotmánybíróságot, és több, mint egy éve a Kúrián van az egyik ügyünk.
Ez idáig egyetlen bíróság sem vizsgálta a beadványunkat, csak elporoltak. Nincs független bíróság! A bankok két lábbal tapossák a törvényt, a bírók nem vizsgálhatják, minden szerződés érvénytelen, érvénytelen szerződésre nem lehet végrehajtást elrendelni!
Te is felvetted a kölcsönt, és azért, mert nem kaptál részletes tájékoztatást. Ha szerződéskötés előtt (nem utólag) tájékoztat arról, hogy majd mennyit fog követelni, biztos nem vetted volna fel. Tudták, hogy a hitelek be fognak dőlni, az ingatlanra utaznak, majd jó lesz az idegeneknek.
Jó, hogy idejében ki tudtad fizetni, sajnos több millióan nem tudták megtenni. Az ingatlanosok sokkal rosszabb helyzetben vannak. A bank annyit kér, amennyit akar, nincs ki felügyelje őket, peres eljárás nélkül végrehajtót küldhetnek a nyakukra.
LMP: függesszék föl a devizaalapú hitelszerződésekkel kapcsolatos végrehajtásokat
@Pálinkás Pál: Húúú de okos valaki, gratulálok! Megsúgom, a forinthitelesek is bajban vannak! A te és az én adóm is nem a devizahitelesekre megy, hanem apátok és barátai zsebébe. A hitelesek minden vagyonát lenyúlják, majd sorra kerülsz te is, ha már minden hitelest nincstelenné tettek. A tőzsdét ne keverjük a kölcsönnel. A sajtós paloták nem a kifosztottak palotái, én láttam pár végrehajtást, köze nincs a palotához az az ingatlan, amit erőszakkal, alaptalanul elvettek.
A legtöbb adósnak, amikor felmondta a bank a szerződését, nem volt hátraléka, a tisztességtelenül felszámolt összeg miatt. Kilakoltatnak olyan családokat, akiknek nincs hátraléka, tartozása. Szerinted mit érdemel az a fél, aki egy szerződésben tisztességtelen?
Aki a bankkal kapcsolatban van, azt lehúzzák, legyen deviza vagy forinthiteles, hitelkártyás, betétes, bankszámlás stb. Volt mostanság éppen elég banki csalás, lopás.
A rezsicsökkentéssel is havonta kivesznek a zsebedből több ezer forintot. A hatalom erejénél fogva elvették, elveszik az emberek pénzét!
A devizahiteleseknél nem csak árfolyam probléma van, az árfolyam miatt nem emelkedhetett volna meg több mint háromszorosára a törlesztő, annál sokkal több és súlyosabb a baj.
Egy bank sem tud devizaelszámolást, számlát bemutatni, nincs nekik, mert nem is volt idegen deviza a kölcsön mögött. Senki nem tekinthet bele a saját devizaszámlájába. És még számítási csalások is vannak. Ezért nem fordulnak bírósághoz.
A bankok azt mondták, adok 1000 cht-t, amit forintban kapsz meg. Ezt az 1000 chf-t papíron odaadták több millió embernek. Majd amikor bajban voltak, mert annyi chf-k nem volt, mint amennyit kölcsön adtak, akkor matolcsy kisegítette őket, a mi chf-kat odaadta 265 ft-t, hatalmasat nyert a devizahiteleseken. Ezt a pénzt herdálja el.
Ezek azért fordulhatnak elő, mert a magyar emberek nem tartanak össze, örülnek a másik kárán. El kellene gondolkodni azon, hogy ahol több millió ember bajba jutott, ott a rendszerben lehet a hiba.
Orrvérzéssel került a dunaújvárosi kórházba egy fiatal, injekciókat kapott, két nap múlva meghalt
@Fradigege: Proli ide, proli oda, én is proli vagyok, és jogom van az igazságszolgáltatásra. Valamiért leszíjazták, bepelenkázták, az biztos, hogy ebbe nem halt bele, hacsak nem fulladt meg a saját vérében. Az is lehet, hogy drogos volt. A rendőrség megállapította a bűncselekményt, akkor valami mégis csak nem kerek, a prolinak igaza lehet.
Orrvérzéssel került a dunaújvárosi kórházba egy fiatal, injekciókat kapott, két nap múlva meghalt
@Yoda69: Évekkel ezelőtt a parkettánkat csiszolta a szakember. Csiszolás után a pórt az orrából olyan erősen fújta ki, hogy eleredt az óravére. A vér csak csordogált, nem akart elállni. Már egy órája ott ült a mosdó fölé hajolva, csak folyt, csak csordogált a vér. Tampont (női intim) adtam neki, hogy dugja fel mind a két orrlukába, nagy nehezen meg is tette :)
Az is megtelt vérrel, nem vártunk tovább, nem akarta, ennek ellenére úgy döntöttem, mentőt hívok, még mielőtt elvérzik nekem.
Jöttek a mentősök, mikor a szerencsétlen emberre ránéztek, halálra röhögték magukat. Az orra cipóra dagadt a véres tampontól és két madzag lógott ki.
Nem vették ki a tampont, és azt mondták jól cselekedtünk, hogy tampont használtunk az orrvérzés csillapítására, röhögve mondták azt is, hogy ilyen ötletes megoldással még nem találkoztak. Mikor kísérték le szegény szakit, a liftben is röhögtek rajta.
Pár nap múlva jött a kis betegünk, mondta, hogy több ér elpattant, csak kiégetéssel tudták megállítani a vérzést.
Megijedtünk, nem tudtuk, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem áll el a vérzés, jobbnak láttunk mentőt hívni.
Egy 2 hónapos kisbabát szivatott egy dunaújvárosi orvos és egy főnővér több mint 10 órán át!
@volvós: Sajnos a "kigyúrt kopasz dakota verőlegényekre" máshol, más ügyekben van szükség, és ezek többsége nem a jó közcélt szolgálják.
Én megkérdőjelezném az orvos és nővér diplomáját, mert nem tudom elhinni, hogy egy ilyen felelősségteljes hivatást választó szakember ilyesmire képes. A fene se tudja, hogy kik pótolják az elvándorolt egészségügyben dolgozókat, lehet, hogy migránsok, o.v. szerint azok mind lelketlenek. Sajnos a jó szakemberek elhúztak az országból!
Megszökött két gyermek egy szegedi óvodából
"Valószínűleg a kerítésen másztak át, a rendőrségi jegyzőkönyvekben legalábbis szomszédok elmondása alapján ez szerepel"
A szomszédok látták? Ennyire közömbösek lettünk? Én biztos visszakísértem volna őket!
Gyurcsány pártja megismételné a választást
Ismét nincs ellenzék, mint Kádár idejében. Ezt akartuk? Nagy hiba egy párta bízni az országot!
Kádár idejében az állami cégvezetők, párt-kisz titkárok loptak. Most kik is? Hagytuk, ez lett a vesztünk!
Akkoriban gyárakat, kórházakat, iskolákat, óvodákat építettünk, volt mezőgazdaság, nehézipar...
A vidéki ember sem maradt munka nélkül, ha a mezőgazdaságban volt kedve dolgozni, akkor ott dolgozott, ha az iparban, akkor ott.
Nem kellett attól félnünk, hogy munka nélkül maradunk és éhezni fogunk.
Fiatal házasok alacsony bérű bérlakáshoz, vagy munkáltató (állami) támogatásával, megfizethető bankkölcsönnel lakáshoz jutottak. Sok gyerek született.
Cégüdülők, mely nyáron fillérekért két hét családi nyaralást biztosítottak a dolgozóknak. Jutalmak 5-10-15...év munka után, minden évben "kiváló dolgozó" cím, ami után szintén jutalmat osztottak.
A gyermekruhákat, cipőket támogatta az állam, tejjegy, és sok egyéb támogatást kaptak a gyermekesek.
Nyugat európai körúton, Német-Lengyel- Görögországban voltunk, útlevél kellett hozzá, nagy ügy. Sokszor eljutottunk Balatonra, Tatai és Velencei tóra. És volt Zsigulink.
Öntödében dolgoztunk, a férjem nehéz fizikai, én irodai munkát végeztem.
Mi valóban a saját lábunkon álltunk! A mostani fiatalok vajon megtehetik ezt? Fenéket, egy gyereket nem mernek bevállalni!

Na de, a mostani "egy" párt nem olyan, mint a 30-40 évvel ezelőtti, sokkal rosszabb.
Harminc évvel ezelőtt elkezdődött az ország lerombolása, ez azok bűne, akik 30 éve koptatják a parlament lépcsőjét. Vajon kik lehetnek? És ebben a rombolásban sajnos még idén is 2,5 millió ember asszisztál, bár én ezt a számot nem tudom elhinni.
Az elmúlt nyolc évben gyárak, kórházak, iskolák, óvodák helyett magán palotákat, stadionokat építettünk egy-két embernek, a fiatalok százezrével elhúznak innen, és 2,5 millió ember ezt jónak tartja. Páran kimondottan tapsikolnak, öröm táncot járnak, miközben a szomszédja éhezik-fázik, ez hihetetlen!
Gyurcsány pártja megismételné a választást
@cikicakk55: "Minek nekünk megint az a hajcihő? Meg kell változtatni a választási törvényt"
Gondolod, hogy a fidesz meg fogja változtatni?