percsi

Agyhalál: le akart szállítatni egy családot a sofőr a buszról, mert egy kislány vizet ivott
Következő lépés, izzadni és leülni sem szabad majd a járatokon. A TEK fogja gépfegyverrel eltakarítani a súlyos szabályt sértő utast.
Bocskos emberektől bűzlik az ország :(
LMP: függesszék föl a devizaalapú hitelszerződésekkel kapcsolatos végrehajtásokat
@papa.49: " és csak még annyit kellett volna tenniük a fiúknak, hogy az elsétálási jogot behozzák !!!"
Semmi elsétálás. Nem volt érvényes szerződésetek, a banknak az járt volna csak, amennyit adott, ha 1000 ft-t, akkor 1000 ft, kamat sem!!! A tisztességtelenséget büntetni kellene!
LMP: függesszék föl a devizaalapú hitelszerződésekkel kapcsolatos végrehajtásokat
@Pálinkás Pál: Nekem is autós, gyermekeimnek ingatlanos. Hat éve pereskedünk, megjártuk a Törvényszéket, Alkotmánybíróságot, és több, mint egy éve a Kúrián van az egyik ügyünk.
Ez idáig egyetlen bíróság sem vizsgálta a beadványunkat, csak elporoltak. Nincs független bíróság! A bankok két lábbal tapossák a törvényt, a bírók nem vizsgálhatják, minden szerződés érvénytelen, érvénytelen szerződésre nem lehet végrehajtást elrendelni!
Te is felvetted a kölcsönt, és azért, mert nem kaptál részletes tájékoztatást. Ha szerződéskötés előtt (nem utólag) tájékoztat arról, hogy majd mennyit fog követelni, biztos nem vetted volna fel. Tudták, hogy a hitelek be fognak dőlni, az ingatlanra utaznak, majd jó lesz az idegeneknek.
Jó, hogy idejében ki tudtad fizetni, sajnos több millióan nem tudták megtenni. Az ingatlanosok sokkal rosszabb helyzetben vannak. A bank annyit kér, amennyit akar, nincs ki felügyelje őket, peres eljárás nélkül végrehajtót küldhetnek a nyakukra.
LMP: függesszék föl a devizaalapú hitelszerződésekkel kapcsolatos végrehajtásokat
@Pálinkás Pál: Húúú de okos valaki, gratulálok! Megsúgom, a forinthitelesek is bajban vannak! A te és az én adóm is nem a devizahitelesekre megy, hanem apátok és barátai zsebébe. A hitelesek minden vagyonát lenyúlják, majd sorra kerülsz te is, ha már minden hitelest nincstelenné tettek. A tőzsdét ne keverjük a kölcsönnel. A sajtós paloták nem a kifosztottak palotái, én láttam pár végrehajtást, köze nincs a palotához az az ingatlan, amit erőszakkal, alaptalanul elvettek.
A legtöbb adósnak, amikor felmondta a bank a szerződését, nem volt hátraléka, a tisztességtelenül felszámolt összeg miatt. Kilakoltatnak olyan családokat, akiknek nincs hátraléka, tartozása. Szerinted mit érdemel az a fél, aki egy szerződésben tisztességtelen?
Aki a bankkal kapcsolatban van, azt lehúzzák, legyen deviza vagy forinthiteles, hitelkártyás, betétes, bankszámlás stb. Volt mostanság éppen elég banki csalás, lopás.
A rezsicsökkentéssel is havonta kivesznek a zsebedből több ezer forintot. A hatalom erejénél fogva elvették, elveszik az emberek pénzét!
A devizahiteleseknél nem csak árfolyam probléma van, az árfolyam miatt nem emelkedhetett volna meg több mint háromszorosára a törlesztő, annál sokkal több és súlyosabb a baj.
Egy bank sem tud devizaelszámolást, számlát bemutatni, nincs nekik, mert nem is volt idegen deviza a kölcsön mögött. Senki nem tekinthet bele a saját devizaszámlájába. És még számítási csalások is vannak. Ezért nem fordulnak bírósághoz.
A bankok azt mondták, adok 1000 cht-t, amit forintban kapsz meg. Ezt az 1000 chf-t papíron odaadták több millió embernek. Majd amikor bajban voltak, mert annyi chf-k nem volt, mint amennyit kölcsön adtak, akkor matolcsy kisegítette őket, a mi chf-kat odaadta 265 ft-t, hatalmasat nyert a devizahiteleseken. Ezt a pénzt herdálja el.
Ezek azért fordulhatnak elő, mert a magyar emberek nem tartanak össze, örülnek a másik kárán. El kellene gondolkodni azon, hogy ahol több millió ember bajba jutott, ott a rendszerben lehet a hiba.
Orrvérzéssel került a dunaújvárosi kórházba egy fiatal, injekciókat kapott, két nap múlva meghalt
@Fradigege: Proli ide, proli oda, én is proli vagyok, és jogom van az igazságszolgáltatásra. Valamiért leszíjazták, bepelenkázták, az biztos, hogy ebbe nem halt bele, hacsak nem fulladt meg a saját vérében. Az is lehet, hogy drogos volt. A rendőrség megállapította a bűncselekményt, akkor valami mégis csak nem kerek, a prolinak igaza lehet.
Orrvérzéssel került a dunaújvárosi kórházba egy fiatal, injekciókat kapott, két nap múlva meghalt
@Yoda69: Évekkel ezelőtt a parkettánkat csiszolta a szakember. Csiszolás után a pórt az orrából olyan erősen fújta ki, hogy eleredt az óravére. A vér csak csordogált, nem akart elállni. Már egy órája ott ült a mosdó fölé hajolva, csak folyt, csak csordogált a vér. Tampont (női intim) adtam neki, hogy dugja fel mind a két orrlukába, nagy nehezen meg is tette :)
Az is megtelt vérrel, nem vártunk tovább, nem akarta, ennek ellenére úgy döntöttem, mentőt hívok, még mielőtt elvérzik nekem.
Jöttek a mentősök, mikor a szerencsétlen emberre ránéztek, halálra röhögték magukat. Az orra cipóra dagadt a véres tampontól és két madzag lógott ki.
Nem vették ki a tampont, és azt mondták jól cselekedtünk, hogy tampont használtunk az orrvérzés csillapítására, röhögve mondták azt is, hogy ilyen ötletes megoldással még nem találkoztak. Mikor kísérték le szegény szakit, a liftben is röhögtek rajta.
Pár nap múlva jött a kis betegünk, mondta, hogy több ér elpattant, csak kiégetéssel tudták megállítani a vérzést.
Megijedtünk, nem tudtuk, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem áll el a vérzés, jobbnak láttunk mentőt hívni.
Egy 2 hónapos kisbabát szivatott egy dunaújvárosi orvos és egy főnővér több mint 10 órán át!
@volvós: Sajnos a "kigyúrt kopasz dakota verőlegényekre" máshol, más ügyekben van szükség, és ezek többsége nem a jó közcélt szolgálják.
Én megkérdőjelezném az orvos és nővér diplomáját, mert nem tudom elhinni, hogy egy ilyen felelősségteljes hivatást választó szakember ilyesmire képes. A fene se tudja, hogy kik pótolják az elvándorolt egészségügyben dolgozókat, lehet, hogy migránsok, o.v. szerint azok mind lelketlenek. Sajnos a jó szakemberek elhúztak az országból!
Megszökött két gyermek egy szegedi óvodából
"Valószínűleg a kerítésen másztak át, a rendőrségi jegyzőkönyvekben legalábbis szomszédok elmondása alapján ez szerepel"
A szomszédok látták? Ennyire közömbösek lettünk? Én biztos visszakísértem volna őket!
Gyurcsány pártja megismételné a választást
Ismét nincs ellenzék, mint Kádár idejében. Ezt akartuk? Nagy hiba egy párta bízni az országot!
Kádár idejében az állami cégvezetők, párt-kisz titkárok loptak. Most kik is? Hagytuk, ez lett a vesztünk!
Akkoriban gyárakat, kórházakat, iskolákat, óvodákat építettünk, volt mezőgazdaság, nehézipar...
A vidéki ember sem maradt munka nélkül, ha a mezőgazdaságban volt kedve dolgozni, akkor ott dolgozott, ha az iparban, akkor ott.
Nem kellett attól félnünk, hogy munka nélkül maradunk és éhezni fogunk.
Fiatal házasok alacsony bérű bérlakáshoz, vagy munkáltató (állami) támogatásával, megfizethető bankkölcsönnel lakáshoz jutottak. Sok gyerek született.
Cégüdülők, mely nyáron fillérekért két hét családi nyaralást biztosítottak a dolgozóknak. Jutalmak 5-10-15...év munka után, minden évben "kiváló dolgozó" cím, ami után szintén jutalmat osztottak.
A gyermekruhákat, cipőket támogatta az állam, tejjegy, és sok egyéb támogatást kaptak a gyermekesek.
Nyugat európai körúton, Német-Lengyel- Görögországban voltunk, útlevél kellett hozzá, nagy ügy. Sokszor eljutottunk Balatonra, Tatai és Velencei tóra. És volt Zsigulink.
Öntödében dolgoztunk, a férjem nehéz fizikai, én irodai munkát végeztem.
Mi valóban a saját lábunkon álltunk! A mostani fiatalok vajon megtehetik ezt? Fenéket, egy gyereket nem mernek bevállalni!

Na de, a mostani "egy" párt nem olyan, mint a 30-40 évvel ezelőtti, sokkal rosszabb.
Harminc évvel ezelőtt elkezdődött az ország lerombolása, ez azok bűne, akik 30 éve koptatják a parlament lépcsőjét. Vajon kik lehetnek? És ebben a rombolásban sajnos még idén is 2,5 millió ember asszisztál, bár én ezt a számot nem tudom elhinni.
Az elmúlt nyolc évben gyárak, kórházak, iskolák, óvodák helyett magán palotákat, stadionokat építettünk egy-két embernek, a fiatalok százezrével elhúznak innen, és 2,5 millió ember ezt jónak tartja. Páran kimondottan tapsikolnak, öröm táncot járnak, miközben a szomszédja éhezik-fázik, ez hihetetlen!
Gyurcsány pártja megismételné a választást
@cikicakk55: "Minek nekünk megint az a hajcihő? Meg kell változtatni a választási törvényt"
Gondolod, hogy a fidesz meg fogja változtatni?
444.hu: a kormányzat alá rendelik a bírói igazságszolgáltatást
Úgy játszanak velünk, ahogy akarnak! Buta népnek nincs hazája, lassan csomagolhatunk és beállhatunk a migránsok közé. Az országot elfoglalta pár ember, gyenge paszulyok, és nagy mar..ák vagyunk.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Istvántóth: 2001. Origó: Orbán Viktor több millió bevándorlót vár:
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.Ahogy közeledik a csatlakozás időpontja az Európai Unióhoz, reálisan számolni lehet a bevándorlók számának növekedésével, mert a magyar tagság komoly vonzerőt jelenthet - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója. Az utazás, letelepedés lehetősége megnövelheti az állampolgárságért folyamodók számát is, amely 1999-ben 6000, tavaly 7500 fő volt. Évente 10-12 ezer letelepedési és 30 ezer huzamos tartózkodási kérelem érkezik a hivatalhoz - közölte a főigazgató, aki emlékeztetett rá, hogy más, az EU-hoz csatlakozó országok esetében is nagyarányú bevándorlás indult meg.

Ki engedi be a migránsokat???
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Én nem gondolom, ez történt házon kívül. A kvóta ötlet Orbántól ered! És még ki tudja milyen titkot rejtegetnek, lassan csak előkerülnek. A többség kormányváltást akart, ezt mutatják a számok, ha összeadod az ellenzék-kamupártok szavazatait látni fogod. Egyenlőtlen szavazati esély, megvásárolt szavazók mellett is többen szavaztak ellene. Te dolgod kinek hiszel, bár a videóban orbán beszél, akkor azt is elhiszed, hogy a kvóta orbán ötlete volt. Megértenélek, ha nem Neteznél, ha csak a tv1 csatorna lenne az egyetlen hírforrásod. Saját magadat csapod be, majd rájössz, csak az a baj, hogy lehet már késő lesz.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Istvántóth: Sajnos és is csak két napja akadtam rá, most kerülhetett ki a Netre. Ez és még sok videó, migráns lista stb. titkosan vannak kezelve. Szomorú, de talán még nem késő, terjeszteni kellene, hátha hajlandóak lesznek megnézni a fideszes szavazók, lássák már végre meg, hogy milyen embert (pártot) támogatnak.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Orbán beszédét láthatod a videóban, ha hazugság, akkor Orbán hazugsága!
Vedd ki a homokból a fejed, nézz szembe a valósággal! A politikusokban nem szabad megbízni, minden lépésüket figyelnünk kell. Nézd meg a videót, a közös jövőnk a tét!
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@csipetke: A videókat terjeszteni kell, mert a mi szavunk nem ér semmit, azt érjük el, hogy lehordanak mindennek. Hát akkor hallgassák azt, akiben vakon bíznak.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Itt az ENSZ videó - Nem Soros hanem Orbán Viktor kezdeményezte a kvótarendszert. Tehát Ő indította el a lavinát. Így fogalmazott: A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként. Most meg ellenzi, hazudozik!
https://www.youtube.com/watch?v=uZu7NOCNnTE...
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
Mi szeretjük a "saját" hazánkat, csak az a fránya több millió dolgozó ember, aki nem ránk szavazott, húzzon innen.
Kíváncsi lennék arra, mit kezdenének a közmunkásokkal és a határon túliakkal?
Máris botrány van Hódmezővásárhelyen
Feljelentem a szolgáltatókat, a Bankot, mert felvették a telefonon történő beszélgetéseinket.
45 ezer laptopot osztanak ki a tanároknak
Hmm, valaki megszámolta azt a 45e laptopot? Pár évvel ezelőtt eltűntek, csak nem előkerültek?
Nem biztos, hogy a választás előtt minden jogosult megkapja az Erzsébet-utalványt
@peterkelemen: Ez csúnya volt!
Nem tetszik a rendszer? Egy-egy tüntetésnél fel kell állni a fotelból, és ki kell menni az utcára!