percsi

Rabszolgatörvény a gyakorlatban: nem maradhatunk otthon a beteg gyerekkel?
Azon csodálkozom, hogy a fideszesek a rabszolga törvény súlyát sem érzékelik. Talán azért mert nem dolgoznak, vagy nyugdíjasok és az Erzsébet utalvány elvakitotta őket, vagy szeretnek szenvedni?
Élő adásban verte meg terhes feleségét egy videojáték-streamer
Megérdemel 1-2 évet a sitten, ott legyen erős. Szegény gyerekeknek mit kell átélniük.
A nők bántalmazása 95 %-ban családon belül történik. Ez az arány lassan ugyan, de csökken, és nem azért, mert ezek a bátor, családszerető férfiak elkezdik emberszámba venni a nőt, a szerelmét, a gyerekei anyját, hanem azért, mert egyre több nő megszabadul a macsótól, egyre több nő nem akar férfi társat. A nők egyedül is tudnak boldogulni! Azt a férfit, aki kezet emel a szerelmére, ott kell hagyni. Vita minden kapcsolatban előfordul, nálunk is volt már ajtócsapkodás, tányértörés, de soha nem ütött meg a párom. Férfiakkal tud kakaskodni, nem ijed meg, ha muszáj, megmutatja az erejét, és ennek minden családban így kellene lenni.
Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól
@kereső: Igazad van, egy a véleményünk.
"hiába a magyarázata, az nem irja felül még azokat az aljas törvényeit sem"
-Egy jogállamban az alkotmánybíróság feladata megvédeni a társadalmat a hatalmi elit túlkapásaitól.-
Sajnos ez csak papíron létezik!
Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól
@kereső: Olyan nincs, ha kell visszamenőleges hatállyal alkot egy új törvényt. Ami jogállamban tilos, de nálunk nem.
Gruevszki ügy nem törvénytelen. Ugyan is, aki segített megvédeni az országot a migránstól és Sorostól, az a szövetségesünk, tisztességes bánásmódban kell részesülnie.
Íme a magyarázata: http://www.atv.hu/belfold/20181123-orban-vikt...

2015-ben, amikor királyunk nem védte meg az országot a migránsoktól, amikor tízezrek feküdtek a pályaudvarokon, kétségbe esve kért segítséget az Osztrákoktól és a Németektől. Mind a két helyről azonnal a segítségére siettek, felszabadítottak bennünket. Érdekes, ez a két ország nem lett a szövetségese. Gruevszkinak elég volt a Macedón határnál elkezdeni a kerítés építését. Ki érti ezt?
A kvóta is az ő agyából pattant ki, nem Soroséból, kérésére vezették be: https://www.youtube.com/watch?v=FBOEXaUUjt0...
Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól
@Aki Én: Igazad van! Évek óta próbálom megérteni, de sajnos nem megy. És azért nem, mert eddig nem volt, ki elmagyarázza, hogy mit miért is. Hogy miért jó nekem, hogy mészáros milliárdokat érő yahtján kezeli a saját vagyonnyilatkozatát, semlyén helikopterrel lopja a szarvast, és országunk első embere szegény, mint a templom egere.
Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól
@kereső: Magyarországon csak egyoldali orbánctörvény létezik, az felülír mindent, csak azt kell betartani.
Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól
@Shikari: Biztos voltam benne. Pedig jó lenne, ha normálisan meg tudnánk beszélni, mi az, amit én, és mi az, amit te nem érzékelsz. Nagyon fontos lenne mindnyájunknak, hogy megértsük egymást.
Fidesz-KDNP: Gyurcsány és a szocialisták mindig csak elvettek a családoktól
@Shikari: Vezesd le légyszi, szeretném tudni, Gyurcsány idejében mennyi maradt a családoknak, és Orbán idejében mennyi jut a családoknak.
Kiszivárgott információk: Orbán csalva nyerte meg a választásokat!?
"Orbán Viktor (Diktátorbán) annyira hozzászokott a párt-és kormányszintre emelt hazudozáshoz, hogy bárhol, bármikor, bárkit hülyének tud nézni szemrebbenés nélkül.
Forrás: https://kuruc.info/r/9/94946/...
Munkavállalókat szívató törvénymódosítást talált ki a Fidesz – reagált a szakszervezeti szövetség
@F_Viktor: Kevés a rendőr, a tűzoltó, az eü. dolgozó, a tanár stb. A pénz is kevés, ezért zavartak el több ezer dolgozót. Milyen megoldás maradt még? Túlóráztatni kell, azt majd 3 év múlva kifizetik őket, ha kifizetik, mert 3 év múlva sem lesz pénz.
Rafináltak, eddig is azok voltak, gyorsan a cégekre, vállalkozókra terelik a balhét. Haha, csak úgy 3 évig lemondanak az adóról?
Jól bevált módszer, míg egymást szidjuk, köpködjük, addig ők osztozkodnak, helikoptereznek, vadászni járnak.
Kilakoltatás fenyegeti Bíró Icát és lányát
@KisGenyo2: Igazad van, ez valóban nem egyedi eset, és nem harmada, hanem mind így jár.

Régebben az uzsorásokat, fosztogatókat, rablókat börtönbe zárták!

Naponta 30-40 családot lakoltatnak ki, és még csak az elején járunk. Két-három év és közel 1 millió család hajléktalan lesz :(

Nagyon sok, ez már népirtás! Előre kitervelten, aljas módon fosztogatják a magyar népet. A bankok már a szerződés aláírásakor tudták, hogy a kölcsön be fog dőlni, és utcára kerülnek a családok. Becsapták az embereket! És ebben a kifosztásban partnerek a közjegyzők, a bíróság, a kormány, a végrehajtók.
Ha összetartás lenne, ha kiállnánk egymásért, nem tudnák megtenni velünk. Sajnos hatalmat adtunk olyanok kezébe, akik mindenre képesek.
Ma Én, holnap Te kerülhetsz általuk bajba. Ha a bajban egyedül vagy elvesztél, ha én is melletted állok, együtt legyőzzük a hatalommal visszaélő haramiákat.
Kilakoltatás fenyegeti Bíró Icát és lányát
@ittott: Azért bólint, mert már tud valamit :)
Jól gondold át, Ica napi normája: 5 km kocogás és 5000 lépcső féllábon, be tudod vállalni?
Demeter Márta előtt meghajolnának a magyar katonák
Szerintem nem csak a béreknek köszönhető a létszámhiány. Vajon mi lehet még az oka?
Ütik és megfélemlítik a hajléktalanokat Csepelen
@Nessy: Ezeknek nem kell ruhásszekrény, elég ha egyedül kell szembenézniük egy igazi emberrel, azonnal tele lesz a nadrág. Mocskos, rohadékok, kaptak egy karszalagot, és erősek-bátrak, embertelenek lettek, az ilyen még az anyját is ...
Magyarországon győzött az erőszak!
A csepeli önkormányzat megbízásából? Vajon ki bízhatta meg őket?
Azzal egyetértek, hogy úton, útfélen ne feküdjenek, italozzanak a padon. De a bántalmazást, kirekesztést gyűlölöm. Ezek az emberek elesett, gyenge, beteg emberek, segítségre szorulnak. Aki alkesz is beteg! Egy jó keresztény a kezét nyújtja, nem pedig arcon rúgja embertársát. Helyet kellene nekik biztosítani, Csepelen és az országban rengeteg üres építmény van, volt állami gyárak, szövetkezetek stb. amik hosszú évek óta üresen állnak. A konténeres megoldás is remek ötlet. Nem verőlegényeket kellene fizetni, azt a pénzt oda kéne adni azoknak az önkéntes csoportoknak, akik ez idáig is kinyújtották segítő kezüket. A migrációs üldözés a hajléktalanoknál folytatódik! Vajon a többi magyarra mikor kerül sor?
Önrész nélkül kaptak 3,3 milliós lakhatási támogatást a vajdasági magyarok
@1magyar: Orbán Viktor kezdeményezte a kvótarendszert, így fogalmazott:: A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként. Tehát Ő indította el a lavinát, és teljesítette is, jó pénzért 30 ezernek letelepedési engedélyt adott. Senki nem tudja milyen veszélyes embereket juttatott be Európába. Pár kemény magról tudjuk, hogy megfordult az országban.
Tehát kitalálta a kvótarendszert, majd jó pénzért beengedett több tízezer kétes alakot, a magyart meg megetette, hogy megvédte az országot.
ENSZ közgyűlésen készült videó:
https://www.youtube.com/watch?v=uZu7NOCNnTE...
Önrész nélkül kaptak 3,3 milliós lakhatási támogatást a vajdasági magyarok
Mindig oda rak pénzt, ahol nem lehet leellenőrizni. Nem tudom elhinni, hogy érdek nélkül ennyire adakozó lenne. Az is lehetséges, hogy kapott 3-4 család pár milliót, a többi pénzt meg elfújta a szél.
Ez az ország már nem a miénk!
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
@Pálinkás Pál: Nincsenek migránsok, helyükbe léptek a hajléktalanok. Nem segítünk rajtuk, hanem éheztetjük, elüldözzük őket jó keresztény módra. A hajléktalanok után következnek a betegek, idősek, munkanélküliek és Magyarország minden bajtól megtisztul.
Most már csak az a kérdés, hogy a szoc. hozzájárulást, eü. hozzájárulást, nyugdíjjárulékot, és a különféle adókat MINEK vagy KINEK fizetjük.
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
Találkoztam már tiszta, józan és koszos, alkesz hajléktalannal. Ha elém állnak és kérnek, mindig adok nekik egy kis aprót. Nem érdekel, hogy mire költik, és nem ítélkezek felettük, mert nem tudom a történetüket. Lehet, hogy lehúzott 35 évet egy bányában, ami bezárt, és munkanélküli lett. Betegen, idősen hova tud elhelyezkedni? Általában idősebb emberek lesznek hajléktalanok, legalább is én nem láttam fiatalt.
A pia nyugtat és melegít, ha kaját vesz megfagy, ha piát akkor éhezik.
A hajléktalanszállásnak nincs jó híre, ott is a mocskosabbja uralkodik, azért nem mennek oda, inkább megfagynak.
A gödöllői polgármesternek és a többi naplopónak csak jó teljesítmény után járna fizetés és egyéb juttatás, évente szigorú vagyonellenőrzés mellett.
Nagyon elegem van abból, hogy ebben az országban csak bajok vannak.
Nincs mezőgazdaság, ipar, termelés, egészségügy, oktatás...
Fogy a magyar, pár év és eltűnünk a föld felszínéről.
Több mint félmilliót netezett el egy képviselő
@Yoda69: Sajnos "Nálunk" egy hangyányival többet, mint a nyugdíjvagyon!
Több mint félmilliót netezett el egy képviselő
@csipetke: Mi halandók ezért vagyunk! Legalább is pár Fan szerint.
Orbán luxusrepülése: kétharmad szerint ez korrupció
@Eladott Ország: Engem is érdekelne, szerintem üresen maradna az országház. Nem hiába hallgatnak a bárányok.
Nem árulja el az Államkincstár, hogy mennyi az átlagnyugdíj
@Nessy: A kormányunk nem szégyelli, hanem lenyúlta, pl. kormányfők, képviselők béremelése.
EMBEREK! Legyünk már megértőek, egyszerre mind a két oldalra nem lehet ezt a keveset szétosztani, vagy ők vagy a nyugdíjasok. Ők kevesebben vannak, tehát sokkal több jut egy főre, ebből már lehet költekezni, a nyugdíjasokra jutó fejenként ezer forinttal még a közérit sem mehetnek el. Ne legyünk önzőek, örüljünk, tapsoljunk, mint ahogy az ország "2/3-a" teszi ezt.

Azt viszont jó lenne tudni, mennyi az a 2/3. A fene egye meg, mindig rossz voltam matekból, SZÁZ ismerősből ÖT szavazott rájuk, lehet, hogy NÉGY.
Na ez az átlagnyugdíj is ezzel a számítási módszerrel jött ki! Lehet, hogy min. 40-50% járna a kisnyugdíjasoknak, de mi csak 2,7%-t adunk.
Lehet, hogy 5% szavazott ránk, de kimondjuk, hogy 2/3-l győztünk.
Vegyük tudomásul, hogy a kormányban jogászok és nem matematikusok ülnek.
Fizikai erőszak a Kossuth téren: megint felbukkant a titokzatos hajnali védett vezető
@nezelodo: Nappal az alvilág alszik!
Láttuk, nem is egyszer, és milyen morcosak, mikor ráesik a fejük a padra. Alvásért csak pár milliót kapnak havonta. Éjjel milliárdokat keresnek :)
Agyhalál: le akart szállítatni egy családot a sofőr a buszról, mert egy kislány vizet ivott
Következő lépés, izzadni és leülni sem szabad majd a járatokon. A TEK fogja gépfegyverrel eltakarítani a súlyos szabályt sértő utast.
Bocskos emberektől bűzlik az ország :(
LMP: függesszék föl a devizaalapú hitelszerződésekkel kapcsolatos végrehajtásokat
@papa.49: " és csak még annyit kellett volna tenniük a fiúknak, hogy az elsétálási jogot behozzák !!!"
Semmi elsétálás. Nem volt érvényes szerződésetek, a banknak az járt volna csak, amennyit adott, ha 1000 ft-t, akkor 1000 ft, kamat sem!!! A tisztességtelenséget büntetni kellene!