percsi

Szél Bernadett beleköpött a levesbe: Mégsem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án (+videó!)
Marad a fidesz, vagy lesz a jobbik :(
Az ellenzék olyan mint a nép, fecseg össze vissza, de a csatamezőt nagy ívben elkerüli!
Gyenge paszujok vagyunk, ismét győzni fog a diktatúra!.
A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt
A fidesznek Soros volt a sikere, és Soros lesz a veszte?
Kitette férje a 8 hónapos babájukkal Fejős Éva írónőt
@namihami: "1. Nyolchónapos gyerek (csecsemő) mellett mi lehet az a roppant fontos munka, ami miatt ráhagyom a bébisintérre?"
Az én lányom 5 hónapos korától bölcsődébe járt, napi 8 órán át más vigyázott rá. Nem egyedi eset, régen nem volt gyes-gyed. A legtöbb családban nem tehetik meg, hogy a nő otthon marad évekig. Bébiszitterek itt Magyarországon mindig is léteztek, régen bébiőrnek nevezték őket. Miből gondolod, hogy nem létezik "roppant fontos munka" a nők életében?
""nyilván beleegyezett"" 71 éves öregurat nem teszek apává. Nem az első eset lenne, amikor a ""boldog ifjú"" apuka csak a terhesség vége felé vagy a szülés után szerez tudomást a beálló családi szaporodásról."
Az apukák, amikor ágyba bújnak az anyukákkal, arra is gondolniuk kellene, hogy apukákká válhatnak. Rengeteg módja van a védekezésnek, vegye igénybe az, aki nem akar apuka lenni!
Bojár Gábor: Az ellenzék a Fidesz választási rendszerével szerezhet kétharmadot.Akkor hajrá!
Aki nem megy szavazni, az a fideszt támogatja.Az ellenzék egy rakás...
De! Akinek nem tetszik a rendszer, az elmegy szavazni, és arra voksol, amelyik párt az esélyesebb a mostani leváltására.
Úgy gondolom alaposan megtanultuk a leckét, az új kormány minden lépését figyelemmel fogjuk kísérni.
Csecsemőjével együtt vágták a földhöz a rendőrökkel lökdösődő asszonyt
@lópicigáspár: Ne forgasd ki a szavaimat! Olvasd el még kétszer-háromszor amit írtam, hátha megérted! Én a vétlen gyermeket sajnálom, csúnyán bántak vele, és nem az anyját, aki megkapja a neki járó büntetést. Egy nőt simán le lehet szerelni, elő lehet vezetni úgy, hogy a karon ülő gyermek ne sérüljön. Ha ezt egy képzett rendőr nem tudja megoldani, ott kell hagynia a hivatását és menjen a kocsmába hőzöngeni, ott legénykedjen, ha mer.
@division: Sima lökdösődésről van szó, nem rugdosásról, fegyverhasználatról, ne keverjetek, mint az NDK-s turmixgép!
Szerintem egy apa sem hagyná szótlanul, még ha az asszony meghibbant akkor sem, hogy a gyermekét földhöz vágják.
Csecsemőjével együtt vágták a földhöz a rendőrökkel lökdösődő asszonyt
@lópicigáspár: Nem volt itt akkora ellenállás, nem voltak vészhelyzetben a rendőrök, ezért idejük lett volna átgondolni, és a gyermek védelmének érdekében másképp leszerelni a nőt. Gondolom kiképzést kaptak arról is, hogy ilyen esetben vigyázniuk kell mások testi épségére, még vészhelyzetben is. A rendőrök kiskorút bántalmaztak, akár meg is halhatott volna az a gyerek, szerintem kijár nekik a büntetés!
Titokban Somorján járt Bill Gates
@Sámannus: Csak lopni és hazudni kell! Szerintem OKJ sem kell hozzá.
Éjjel-nappal résen kell lenni, hogy nehogy lemaradj az elosztásról, nap mint nap viaskodni, áskálódni, na meg aztán a sértést elviselni, mert a másik egy milliárddal többet kap. Nem vagy szabad, testőrök nélkül nem tudsz egy jó nagyon sétálni, koldusnak 100 Ft-t adni. Igazad van, nem jó politikusnak lenni!!!
Szijjártó szerint a holland-ügy is a bevándorlás miatt van
Felháborító, hogy nem csak az ország népének 3/4-e, hanem lassan az egész világ sértegeti kormányunkat. Pedig nekik köszönhetjük a gazdaság dübörgését, az ország apraja-nagyja jó létét, a nép békés összefogását, a korrupció megszüntetését, a független bíróságot és tisztességes igazságszolgáltatást, bűnesetek drasztikus lecsökkenését. Vajon mi-ki lehet az oka a sorozatos támadásoknak? Szijjártó nem tudja! Remélem hamarosan eljön az az idő, amikor elfogjuk magyarázni neki (nekik).
Nagy erőkkel nyomoz a BKV a sofőr után, aki lefotózta, hogy 45 fok volt a vezetőfülkében
@human: Addig, míg a sofőrnek kell elvinnie a balhét, addig nem lényeges a biztonság. Ha a vezetők felelnének, mint minden normális országban, akkor nem lenne napi probléma.
Tömegközlekedésről beszélünk, és mint tudjuk, aki igénybe veszi, annak az egészsége, élete, kényelme fabatkát sem ér.
A nagy uraknak nincs ilyen gondjuk, az öt milliós fizetés mellé légkondis "Trabantot" kapnak, ha netán elromlik, azonnal van helyette másik, és semmiért sem kell felelősséget vállalniuk, tehát haszontalan paraziták. Remélem már nem sokáig élvezik az állami autókat!
„Itt jön a diktátor!"- hová lett a demokrácia?
Mi az a demokrácia?1989 óta nem tudok rájönni. Árulja már el valaki, köszi:)
Újabb Fidesz-őrület: Soros György a XXI. századi tömeggyilkos
Soros fosztogatja hosszú évek óta az országot, Soros miatt nincs oltó anyag a kicsiknek, Soros miatt dőlnek össze a kórházak, Soros miatt épülnek a stadionok, Soros miatt lettek hajléktalanok a devizahitelesek, mennek el a fiatalok az országból, stb.
Mert ha a Soros 30 évvel ezelőtt nem ad több száz milliót a megalakulásukra, nem itt tartanánk!
Megrázó részletek a jemeni kivégzésről: mosolygott az apa, mikor agyonlőtték a lánya gyilkosát
@wagabund: Unijó kvóta nélkül, 20 ezer ilyen finom ember kapott letelepedési engedélyt. Pénzért, mert ugye a pénz megnyitja a határt minden jött-ment előtt. Na ezek fogják majd elkapni lányinkat, asszonyainkat, bármit megtehetnek, a pénz nem szab határt.
Nem hiába tűnt el a lista, semmit nem tudhatunk róluk! Remélem félelmem alaptalan!
Ezek a pénzes finom emberek között hány terrorista vezető lehet?
Vádat emeltek az ország egyik leggazdagabb emberének zaklatói ellen
@division: Jó lenne tudni az ismerősöd különleges esetéből többet, mert rajta kívül senki sem járt ilyen jól. Szerintem lódított, nem is vett fel devizakölcsönt. Az én ismerősöm 10 évig fizette a hatalmas összeget, jött a forintosítás, jelenleg több a tőketartozása, mint amennyit felvett!
Nekem is autós devizakölcsönöm volt, 50%-t kifizettem, 50%-a kölcsön. A szerződésemben az áll, hogy mennyi Ft-ot veszek fel, deviza, esetemben chf, nincs meghatározva. Egy táblázatból én választottam ki, hogy hány hónapra igénylem, és mennyit fogok majd havonta törleszteni. Tehát az én akaratom az volt, hogy 60 hó és havi 38e Ft. Ez három évig így is volt, majd 2010-től elkezdett emelkedni, 50-60-70 majd 80e ft. A futamidőt kitolták 72 hónapra. Írogattam a banknak, hogy nem ebben állapodtunk meg. Minden esetben, azt a választ kaptam, hogy aláírtam és punktum! Mit írtam alá? Azt, hogy 60 hónapig 38e Ft-t fogok törleszteni! Ha tájékoztatnak arról, hogy kiakarnak rabolni, akkor kirohanok a szalonból! Én bolond 68 hónapig napra pontosan, a bank megálmodott követelését fizettem, nem kellett volna! A 69. havi törlesztőm átlépte a 80e-t, akkor azt mondtam, hogy vége! A bank felmondta a szerződést és benyújtotta a 740e Ft-s követelését. Tehát, ez a kölcsön nem kölcsön! Ha 72 hónapot törlesztek, akkor sem lett volna vége! 2013-ban pert indítottam, 1 milliót kérek vissza. A nem független bíróság kétszer felfüggesztette, egyetlen egy tárgyalás nem volt a négy év alatt!

Meggyengítették a forintot, a bank nem a számviteli törvény szerint számolt, nem tud pontosan elszámolni, egyoldalúan kamatot emelt (mindenhol csökkent), a bank nem tud felmutatni deviza nyilvántartást, stb., stb., stb... Minden egyes szerződés devizakölcsönnek nevezett rablás!
Nyomorba döntöttek több millió embert, több százezer családot lakoltatnak ki, és fognak kilakoltatni. És ezek vannak felháborodva? Megtehetik, mert a nép egymás ellen, és nem a kizsákmányolók ellen harcol.
A Jobbik elvenné az alacsony iskolázottságúak választójogát
"A Jobbik elvenné az alacsony iskolázottságúak választójogát"
Ajjaj!! Jól indít a Jobbik! Mindenért a Nép a hibás!
Szegény, iskolázatlan embertől az adót beszedjük, jogaitól megfosztjuk.
Sok alacsony iskolázottságút nem lehet megvenni, és sok magas iskolázottságút meg igen.
És mit érdemel az a főbűnős, aki szavazatokat vásárol? Négy év kormányzást?
35 millióval lesz drágább az idei tűzijáték augusztus 20-án
De jó! Mindenki látni fogja az ablakból!
Ezért a pénzért egész Magyarországot be kell terítenie!
Betörtek az egyik letelepedési kötvényt áruló céghez, félmilliárd forintnyi pénz tűnt el
Letelepedési engedélyhez jutottak titokzatos egyének. Pénzért beengedünk akár terroristákat is, gyalázat! Mert ugye ritka az a terrorista, aki többezer km-t gyalogol robbanószerrel a hátán. Lehet, hogy hamarosan migrálnunk kell!
Betörtek az egyik letelepedési kötvényt áruló céghez, félmilliárd forintnyi pénz tűnt el
@bakcsubakka: Soros volt! A közel félmilliárd kellett neki, hogy szétosztja a tüntetők között!
550-600 ezer forintot kellene keresnünk, hogy közelítsünk az uniós átlaghoz
A felzárkózási folyamat 27 éve elindult, 2010-ben felgyorsult, csak rá kell pillantani a képviselő urak-hölgyek, családtagok, barátok bérjegyzékére. A költségekből még az is kiderül, hogy vannak, akik éjjel nappal hajtják a járgányt. Szegények, csoda, hogy bírják ezt a hajszát.
Hogy a fenében tud egy olyan ember, aki egy értelmes mondatot sem tud elmondani, szaktudás hiányában egyszerre több céget (60) irányítani úgy, hogy minden évben hatalmas bevételt profitál, miközben több százezer kitűnő szakemberrel rendelkező cég-vállalkozó éhen döglik, mire kifizeti az alkalmazottjait, járulékait és adóját?
Ezek a milliárdos rabszolgasorsban élők megérdemlik a k...t! Amíg nem kapják meg, addig a gazdaság sem fog dübörögni, sőt egyre lejjebb süllyed!
Facebookon kér Orbán Viktortól sportcsarnokot Hajdúszoboszló polgármestere
Már meg is van Hajdúszoboszlónak a stadion! Így kell ezt csinálni, kérni kell! A beruházás 1,5 milliárdból 20 milliárd lesz, mert ugye jó munkához pénz kell!
Terrortámadástól tart a Volán, ezért nem szolgáltatnak ki egy közérdekű adatot
@solidedge: Én már láttam terroristákat körözni a kandeláberek körül, volt amelyik nagyon magasra, volt amelyik alig emelte fel a hátsó lábát!
Na most, ha ezek a terroristák megtudják, hogy ki cserélte ki a kandelábereket, akkor csomagokat fognak elhelyezni, amibe senki sem szeretne belelépni, tehát a nemzetbiztonsági kockázat megállja a helyét.
Egyedül közlekedő nőket molesztáltak tinédzserkorú fiúk a Parlamentnél
Én nem engedtem volna ki őket, két-három nap sötét zárka, finom menüvel. Meg kell ijeszteni ezeket a neveletlen kölyköket. Egy-két nap azt máshol folytatják a szórakozásukat. Hónapok-évek múlva hoznak egy büntetés nélküli ítéletet, így nem lehet megállítani őket.
Évek óta botrányos állapotban van a csepeli tüdőgondozó
@Nessy: Az a 70 ezer csepeli ne menjen tüdőszűrésre! Focizzon és birkózzon! Aki beteg lesz, az dögöljön meg, Magyarországon az átlag- és szegény embernek nem lehet betegeskedni!
Meghackelték Németh Szilárdot
"Mindent tudunk rólad"
Mi az a minden? Van 3 lyukas foga, újságot olvas a wc-n, megcsalja a feleségét (bár nincs az a nő), szereti a sült csirkét?
Gyerekek, ne máá, fél munkát végeztetek! Na, még egyszer kezdjetek neki, de alapos legyen!
"Aki teleszüli a világot azé a világ"
Végre, minden nő szüljön 2-3 gyereket, s miénk lesz a világ!
Már csak az a kérdés, mi legyen majd a sziszihez hasonló farkokkal!
Budai Gyula szerint ez az utóbbi évek legsikeresebb nemzeti konzultációja
Terrorcselekmények azért nincsenek, mert orbán lezárta a határt, és ezzel megment bennünket! Sajnos nem így van!
Bármelyik pillanatban megtörténhet, nem az orbánon múlt, hogy eddig kimaradtunk belőle.
A kvótát aláírta, miért nem tagadta meg?
A rezsicsökkentés egy nagy kamu, ezt csak az idióták szopják be! Mindenki nézzen utána, adó 12%-ról 27%, gázolajár mindenhol csökkent, Magyarországon nőtt!
Az EU nem elvenni akarja tőlünk a legdrágább "rezsit", hanem azt vetette fel, hogy szabadáras legyen, legyenek több szolgáltatók és a felhasználó majd eldönti, kivel szerződik. Amennyiben egy nem szavazat lesz (itt a lehetősége), minden marad a régiben. Akkor meg mit görcsöl? Ja, hogy ezt nem akarja? Talán kiderülne, hogy a felhasználók jobban, az orbán és a csókosok rosszabbul járnának?