percsi

Ilyen címletekben és ennyi idő alatt kapják meg az Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok
@wagabund: Szerintem nem mindegy, úgy tudom, hogy minden egyes utalvány után felmarkolja a pénzt az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.
Fényes nappal szexeltek az erkélyen – videó
@Dr plágium: Nem attól jó egy feleség, mert hagyja magát, és nem attól jó egy férfi, mert odatartják neki. Ha egy férfi nem tudja elterelni a figyelmet a tésztagyúrásról, azt le kell cserélni!
Vasárnap a rendszer hibái miatt vonulnak Budapesten a maszkos ellenállók
@Pegero: Jól teszik!
Ahogy elnézem 5 hozzászólóból, velem együtt 6, sincs pofánk álarc nélkül ide írni.
Nekik van lábuk, és a nemes cél érdekében használják is, nem csak fotelből jártatják a maszkos szájukat!
Puzsér megszólalt a Marton-ügyben, Stohl András nem teszi zsebre, amit kapott
@X-ray: Én kívánom, hogy éljen át egy-két szaftos zaklatást, számára sem lesz unalmas és marhaság, bár nem értem, hogy mi a fenének olvassa.
Közhírré kell tenni, plakátra velük! Minden nő és férfi, akit zaklatnak, kürtölje szét! Az ilyen mocskok gátlástalanul élnek vissza hatalmukkal, szégyen táblát érdemelnek nem pedig jól fizető állást, rangot, kitüntetést. Ezek az erkölcstelen patkányok között vannak akik gyerekeket (fiúkat-lányokat) is zaklatnak. Hallottunk mostanában róla!
A reptéren csapott le a NAV az adóval tartozó fodrászra
Csődbe menne a rablóbanda, ha az alja nép nem fizetné be az adóját.Tehát érthető a szigor!

Egy vállalkozó ismerősöm minden hónapban időben utalta (utalja) a járulékait, nincs adótartozása, és nem azért nincs, mert Qrva sokat keres, és az adóbefizetés után bőven marad neki is. Kb. két évvel ezelőtt hó 12-ig elfelejtette átutalni az adót, a pénz a bankszámlán volt, 13-n rendezni akarta, és lám a NAV megtette helyette, leszívta a pontos összeget a bankszámláról, és megbüntette 5000 Ft-ra.
@X-ray: Hát igen, vannak ilyen esetek, nem csak a fodrászoknál, hanem szinte minden kicsi vállalkozásnál-kereskedésnél. Elszegényedett népnek nincs pénze fodrászhoz menni, egyre kevesebb a bevétel, a NAV mint látjuk, keményen követel, és nem kevés összeget, ha mindent nyugtázna, ingyen dolgozna. Egyre több fodrász visszaadja a vállalkozását és a vendégeit otthon nyírja. Nincs bérleti díj, rezsi, adó. De nem csak fodrász teszi ezt, hanem a villanyszerelő, vízszerelő, mosó- és hűtőgép szerelő, varrónő stb. Én igazat adok nekik, ha megdolgoznak a pénzükért, akkor egyenek is. Majd ha kiírtjuk a férgeket, ha azt látjuk-érezzük, hogy az országra és saját magunkra, nem a férgekre dolgozunk, akkor lehet követelni a nyugtákat is.
Szél Bernadett beleköpött a levesbe: Mégsem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án (+videó!)
Marad a fidesz, vagy lesz a jobbik :(
Az ellenzék olyan mint a nép, fecseg össze vissza, de a csatamezőt nagy ívben elkerüli!
Gyenge paszujok vagyunk, ismét győzni fog a diktatúra!.
A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt
A fidesznek Soros volt a sikere, és Soros lesz a veszte?
Kitette férje a 8 hónapos babájukkal Fejős Éva írónőt
@namihami: "1. Nyolchónapos gyerek (csecsemő) mellett mi lehet az a roppant fontos munka, ami miatt ráhagyom a bébisintérre?"
Az én lányom 5 hónapos korától bölcsődébe járt, napi 8 órán át más vigyázott rá. Nem egyedi eset, régen nem volt gyes-gyed. A legtöbb családban nem tehetik meg, hogy a nő otthon marad évekig. Bébiszitterek itt Magyarországon mindig is léteztek, régen bébiőrnek nevezték őket. Miből gondolod, hogy nem létezik "roppant fontos munka" a nők életében?
""nyilván beleegyezett"" 71 éves öregurat nem teszek apává. Nem az első eset lenne, amikor a ""boldog ifjú"" apuka csak a terhesség vége felé vagy a szülés után szerez tudomást a beálló családi szaporodásról."
Az apukák, amikor ágyba bújnak az anyukákkal, arra is gondolniuk kellene, hogy apukákká válhatnak. Rengeteg módja van a védekezésnek, vegye igénybe az, aki nem akar apuka lenni!
Bojár Gábor: Az ellenzék a Fidesz választási rendszerével szerezhet kétharmadot.Akkor hajrá!
Aki nem megy szavazni, az a fideszt támogatja.Az ellenzék egy rakás...
De! Akinek nem tetszik a rendszer, az elmegy szavazni, és arra voksol, amelyik párt az esélyesebb a mostani leváltására.
Úgy gondolom alaposan megtanultuk a leckét, az új kormány minden lépését figyelemmel fogjuk kísérni.
Csecsemőjével együtt vágták a földhöz a rendőrökkel lökdösődő asszonyt
@lópicigáspár: Ne forgasd ki a szavaimat! Olvasd el még kétszer-háromszor amit írtam, hátha megérted! Én a vétlen gyermeket sajnálom, csúnyán bántak vele, és nem az anyját, aki megkapja a neki járó büntetést. Egy nőt simán le lehet szerelni, elő lehet vezetni úgy, hogy a karon ülő gyermek ne sérüljön. Ha ezt egy képzett rendőr nem tudja megoldani, ott kell hagynia a hivatását és menjen a kocsmába hőzöngeni, ott legénykedjen, ha mer.
@division: Sima lökdösődésről van szó, nem rugdosásról, fegyverhasználatról, ne keverjetek, mint az NDK-s turmixgép!
Szerintem egy apa sem hagyná szótlanul, még ha az asszony meghibbant akkor sem, hogy a gyermekét földhöz vágják.
Csecsemőjével együtt vágták a földhöz a rendőrökkel lökdösődő asszonyt
@lópicigáspár: Nem volt itt akkora ellenállás, nem voltak vészhelyzetben a rendőrök, ezért idejük lett volna átgondolni, és a gyermek védelmének érdekében másképp leszerelni a nőt. Gondolom kiképzést kaptak arról is, hogy ilyen esetben vigyázniuk kell mások testi épségére, még vészhelyzetben is. A rendőrök kiskorút bántalmaztak, akár meg is halhatott volna az a gyerek, szerintem kijár nekik a büntetés!
Titokban Somorján járt Bill Gates
@Sámannus: Csak lopni és hazudni kell! Szerintem OKJ sem kell hozzá.
Éjjel-nappal résen kell lenni, hogy nehogy lemaradj az elosztásról, nap mint nap viaskodni, áskálódni, na meg aztán a sértést elviselni, mert a másik egy milliárddal többet kap. Nem vagy szabad, testőrök nélkül nem tudsz egy jó nagyon sétálni, koldusnak 100 Ft-t adni. Igazad van, nem jó politikusnak lenni!!!
Szijjártó szerint a holland-ügy is a bevándorlás miatt van
Felháborító, hogy nem csak az ország népének 3/4-e, hanem lassan az egész világ sértegeti kormányunkat. Pedig nekik köszönhetjük a gazdaság dübörgését, az ország apraja-nagyja jó létét, a nép békés összefogását, a korrupció megszüntetését, a független bíróságot és tisztességes igazságszolgáltatást, bűnesetek drasztikus lecsökkenését. Vajon mi-ki lehet az oka a sorozatos támadásoknak? Szijjártó nem tudja! Remélem hamarosan eljön az az idő, amikor elfogjuk magyarázni neki (nekik).
Nagy erőkkel nyomoz a BKV a sofőr után, aki lefotózta, hogy 45 fok volt a vezetőfülkében
@human: Addig, míg a sofőrnek kell elvinnie a balhét, addig nem lényeges a biztonság. Ha a vezetők felelnének, mint minden normális országban, akkor nem lenne napi probléma.
Tömegközlekedésről beszélünk, és mint tudjuk, aki igénybe veszi, annak az egészsége, élete, kényelme fabatkát sem ér.
A nagy uraknak nincs ilyen gondjuk, az öt milliós fizetés mellé légkondis "Trabantot" kapnak, ha netán elromlik, azonnal van helyette másik, és semmiért sem kell felelősséget vállalniuk, tehát haszontalan paraziták. Remélem már nem sokáig élvezik az állami autókat!
„Itt jön a diktátor!"- hová lett a demokrácia?
Mi az a demokrácia?1989 óta nem tudok rájönni. Árulja már el valaki, köszi:)
Újabb Fidesz-őrület: Soros György a XXI. századi tömeggyilkos
Soros fosztogatja hosszú évek óta az országot, Soros miatt nincs oltó anyag a kicsiknek, Soros miatt dőlnek össze a kórházak, Soros miatt épülnek a stadionok, Soros miatt lettek hajléktalanok a devizahitelesek, mennek el a fiatalok az országból, stb.
Mert ha a Soros 30 évvel ezelőtt nem ad több száz milliót a megalakulásukra, nem itt tartanánk!
Megrázó részletek a jemeni kivégzésről: mosolygott az apa, mikor agyonlőtték a lánya gyilkosát
@wagabund: Unijó kvóta nélkül, 20 ezer ilyen finom ember kapott letelepedési engedélyt. Pénzért, mert ugye a pénz megnyitja a határt minden jött-ment előtt. Na ezek fogják majd elkapni lányinkat, asszonyainkat, bármit megtehetnek, a pénz nem szab határt.
Nem hiába tűnt el a lista, semmit nem tudhatunk róluk! Remélem félelmem alaptalan!
Ezek a pénzes finom emberek között hány terrorista vezető lehet?
Vádat emeltek az ország egyik leggazdagabb emberének zaklatói ellen
@division: Jó lenne tudni az ismerősöd különleges esetéből többet, mert rajta kívül senki sem járt ilyen jól. Szerintem lódított, nem is vett fel devizakölcsönt. Az én ismerősöm 10 évig fizette a hatalmas összeget, jött a forintosítás, jelenleg több a tőketartozása, mint amennyit felvett!
Nekem is autós devizakölcsönöm volt, 50%-t kifizettem, 50%-a kölcsön. A szerződésemben az áll, hogy mennyi Ft-ot veszek fel, deviza, esetemben chf, nincs meghatározva. Egy táblázatból én választottam ki, hogy hány hónapra igénylem, és mennyit fogok majd havonta törleszteni. Tehát az én akaratom az volt, hogy 60 hó és havi 38e Ft. Ez három évig így is volt, majd 2010-től elkezdett emelkedni, 50-60-70 majd 80e ft. A futamidőt kitolták 72 hónapra. Írogattam a banknak, hogy nem ebben állapodtunk meg. Minden esetben, azt a választ kaptam, hogy aláírtam és punktum! Mit írtam alá? Azt, hogy 60 hónapig 38e Ft-t fogok törleszteni! Ha tájékoztatnak arról, hogy kiakarnak rabolni, akkor kirohanok a szalonból! Én bolond 68 hónapig napra pontosan, a bank megálmodott követelését fizettem, nem kellett volna! A 69. havi törlesztőm átlépte a 80e-t, akkor azt mondtam, hogy vége! A bank felmondta a szerződést és benyújtotta a 740e Ft-s követelését. Tehát, ez a kölcsön nem kölcsön! Ha 72 hónapot törlesztek, akkor sem lett volna vége! 2013-ban pert indítottam, 1 milliót kérek vissza. A nem független bíróság kétszer felfüggesztette, egyetlen egy tárgyalás nem volt a négy év alatt!

Meggyengítették a forintot, a bank nem a számviteli törvény szerint számolt, nem tud pontosan elszámolni, egyoldalúan kamatot emelt (mindenhol csökkent), a bank nem tud felmutatni deviza nyilvántartást, stb., stb., stb... Minden egyes szerződés devizakölcsönnek nevezett rablás!
Nyomorba döntöttek több millió embert, több százezer családot lakoltatnak ki, és fognak kilakoltatni. És ezek vannak felháborodva? Megtehetik, mert a nép egymás ellen, és nem a kizsákmányolók ellen harcol.
A Jobbik elvenné az alacsony iskolázottságúak választójogát
"A Jobbik elvenné az alacsony iskolázottságúak választójogát"
Ajjaj!! Jól indít a Jobbik! Mindenért a Nép a hibás!
Szegény, iskolázatlan embertől az adót beszedjük, jogaitól megfosztjuk.
Sok alacsony iskolázottságút nem lehet megvenni, és sok magas iskolázottságút meg igen.
És mit érdemel az a főbűnős, aki szavazatokat vásárol? Négy év kormányzást?
35 millióval lesz drágább az idei tűzijáték augusztus 20-án
De jó! Mindenki látni fogja az ablakból!
Ezért a pénzért egész Magyarországot be kell terítenie!
Betörtek az egyik letelepedési kötvényt áruló céghez, félmilliárd forintnyi pénz tűnt el
Letelepedési engedélyhez jutottak titokzatos egyének. Pénzért beengedünk akár terroristákat is, gyalázat! Mert ugye ritka az a terrorista, aki többezer km-t gyalogol robbanószerrel a hátán. Lehet, hogy hamarosan migrálnunk kell!
Betörtek az egyik letelepedési kötvényt áruló céghez, félmilliárd forintnyi pénz tűnt el
@bakcsubakka: Soros volt! A közel félmilliárd kellett neki, hogy szétosztja a tüntetők között!
550-600 ezer forintot kellene keresnünk, hogy közelítsünk az uniós átlaghoz
A felzárkózási folyamat 27 éve elindult, 2010-ben felgyorsult, csak rá kell pillantani a képviselő urak-hölgyek, családtagok, barátok bérjegyzékére. A költségekből még az is kiderül, hogy vannak, akik éjjel nappal hajtják a járgányt. Szegények, csoda, hogy bírják ezt a hajszát.
Hogy a fenében tud egy olyan ember, aki egy értelmes mondatot sem tud elmondani, szaktudás hiányában egyszerre több céget (60) irányítani úgy, hogy minden évben hatalmas bevételt profitál, miközben több százezer kitűnő szakemberrel rendelkező cég-vállalkozó éhen döglik, mire kifizeti az alkalmazottjait, járulékait és adóját?
Ezek a milliárdos rabszolgasorsban élők megérdemlik a k...t! Amíg nem kapják meg, addig a gazdaság sem fog dübörögni, sőt egyre lejjebb süllyed!