percsi

Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@verőce21: "Mert sokat tudnak egymásról Orbánnal" és ennek ellenére a fideszre szavaztok?
Orbán 30 éve szabadon szövögeti hálóját, ez idáig 12 évet irányított, 8 évet a háttérben ügyeskedett, nem lehet, hogy minden bajnak ő az okozója?
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@Desischado: "Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot. "Minden idők legkorruptabb kormányzása fűződik a nevéhez" Éjjel-nappal ezt harsogják, miért nem történt elszámoltatás, feljelentés? Nekik a 2/3-al, a bírósággal, a főügyésszel könnyen ment volna, mégsem tették a dolgukat, vajon miért? Fideszes honfitársaim, tudjátok erre a választ?
Kiderült, hogy ki Luxus Vivien édesanyja – fotó
@Elégvolt911: Akinek van pénze, az luxus ku...ra költi, akinek nincs, annak jó a sarki ku...va. Ha nem lennének kicsapongó férfiak, akkor ku...ák sem lennének!
Alpári módon próbálta szexre csábítani utasát egy BKV-sofőr
@Macskaszem: Igazad van, életfogytiglant ezért nem lehet kiszabni, de leégetni lehet ezeket a nyomorultakat.
Alpári módon próbálta szexre csábítani utasát egy BKV-sofőr
Én nem azt kérdeztem, hogy mit nem csinálnál, hanem azt, mit csinálnál.
Szerintem a sofőr rohant volna az újsághoz! Vagy tévedek?
A nőnek más lehetősége nem volt.
Alpári módon próbálta szexre csábítani utasát egy BKV-sofőr
@peterkelemen: A férfiak is csúnyán beszélnek, ezek szerint ha egy idegen azt mondja, vegye fel a szappant, akkor mosolyogva meg kell tennie? Ugye, hogy nem? Mindegy, hogy ki hogyan öltözik, beszél, senki nem tehet olyat, amit a másik nem akar, nem mondhat olyat, amit a másik nem akar hallani. Pláne a buszon a sofőr. Nem a kupiban voltak, ahol mind a ketten tudják, miért vannak ott! A férfi meg tudja magát védeni, a nő meg nem, akkor az erősebb azt tehet a gyengébbel amit akar? A migránsok is így gondolják!
Alpári módon próbálta szexre csábítani utasát egy BKV-sofőr
@Pálinkás Pál: Ha neked tesz fel olyan kérdést a sofőr, ami nem tetszik, mit csinálsz?
Alpári módon próbálta szexre csábítani utasát egy BKV-sofőr
Én elhiszem, hogy megtörtént. Mi nők tudjuk, hogy nagyon sok farokmumus él a földön.
Már kicsi lánykaként (8-10 éves) találkoztam velük. Több esetben belebotlottam az utcán mutogatóssal, kicsi barátnőmet megerőszakolta az apja, apám barátja simogatni akart, osztálytársnőm apja megfogta a ci-met, buszon hozzám dörgölődtek. Héven, du. 5-6 óra, három fiatal pasi felváltva mocskos szavakat sugdosott a fülembe, és nyerítettek, mert jó fejnek érezték magukat, csak mi négyen voltunk, szerencsémre jött egy megmentőm, aki belevágott a fejükbe és a megállóban lehajította mind a hármat. Egy munkatársam ronda-mocskos-perverz szavakkal zaklatott, ha nem tartott volna attól, hogy beléphetnek, fizikai támadástól sem rettent volna el. Mertem elmondani, kirúgták. És még sorolhatnám.
Ezek a farokmumusok suttognak, vérbe forog a szemük, kéjencek, félelmetesek. Ha valaki más a közelben van, udvariasak, rád sem néznek, kerülnek, de ahogy egyedül vagy rád vetik magukat.
Ezek nem ártatlan bókok, udvarlások, hanem mocskos perverz állatok nyomulása.
Ha az utcán-közterületen történik az eset és kiabálsz, elszaladnak. Ha ismerős teszi, akkor jámbor, barátságos szolid emberként kimagyarázza-letagadja, a nőt hibáztatja, és mi nők kerülünk kényelmetlen helyzetbe. Ha az apádnak-kedvesednek mondod el, akkor az apádnak-kedvesednek lesz baja. Tehát sok oka van annak, amiért a nő hallgat.
A normális agyú férfiak csodálkoznak, nem hiszik el, pedig sajnos nem ritkán léteznek.
És akad pihentagyú nő is, aki kitalál egy történetet, ez a ritka eset.
Orbán levele kicsapta a biztosítékot a hitelkárosultaknál
Folytatás:
Miért kell új törvényt hozni? Nem a törvény volt a rossz, azt csak be kellett volna tartani!! Kötelezően, mindenkinek!!
Ki a hibás ebben? Az a több millió adós, akit legálisan, a szemünk előtt fosztanak ki?
Már rég oda kellett volna csapni az asztalra! Azoknak is, akiknek nincs devizahitelük, mert ma engem, holnap téged, ha hagyjuk!
Ez sajnos évek óta tartó kemény háború! Az ország negyede már elvesztette, a másik negyede idén fogja elveszteni a csatát, ha a többi magyar csak szidja-köpködi a bajba jutott honfitársát.
Lehet az újratervezés helyett köpködni, egem már nem zavar, megszoktam!
Orbán levele kicsapta a biztosítékot a hitelkárosultaknál
"egyre erőteljesebben hallatják a hangjukat a devizahitel-károsultak"
Már hét éve megy a magyar nép tulajdonának, vagyonának elkobzása. Családok mentek szét, külföldre költöztek a fiatalok, itthon hagyva az öregeket. Albérletbe-erdőbe menekült kb. 1,5 millió ember és nemsokára 700 e devizahiteles, kb. 2,1 millió magyar kényszerül követni őket.
Ismét Migránsok és koldusok lettünk!
És még mindig csak "egyre" erőteljesebben!
Több, mint 2,5 millió bedőlt kölcsön, pontosabban az összes. Nem száz és nem is ezer, akikre azt lehetne mondani, hogy nem akarja visszaadni azt, amit kölcsön kapott!
Az adós több milliót berakott a lakásba, hogy be tudjon költözni, majd 10 év alatt visszafizette azt az összeget, amit kölcsön kért, és a „devizaadós mentés” után több a „tőke”tartozása, mint amennyit felvett! A több millió, amit törlesztett eltűnt a Mátrixban! Az autós ügy szintén így néz ki. És ez a devizaadós nem akar fizetni? Ez az adós az utcára akar kerülni? Ez az adós felelőtlen?
NEM! Ez az adós vagy nem tudta már fizetni, vagy még nagy nehezen törleszt (kidobott pénz), vagy beintett, mert ez a devizának nevezett kölcsön kifizethetetlen!!!
A bankoknak volt 100 chf-je, és ezt a 100 chf-t több millió embernek kölcsön adta, ugyan is forintot folyósított.
Nem semmi haszonra tett szert, és még a 100 chf-je is megmaradt. Eladta (nem kölcsön adta) a chf-t, és még kamatot is kapott érte, amit tisztességtelenül emelt. A havi törlesztő részletek 2-3x-ra emelkedtek, nem az árfolyamváltozás miatt. Jelenleg több az adósok tartozása, mint amennyit felvettek!

Mi ez, ha nem a magyar nép legális kifosztása? Ha nem így lenne, akkor már rég körmére koppintottak volna az uzsorásoknak.
A devizahitelesek nem megmentést akarnak, hanem igazságszolgáltatást! Minden hónapban átírják vagy új törvényt hoznak, mert a bankok zsebét tömik (nem ismeretlen ügy), az adósok keresetét semmibe veszik, két lábbal tapossák a jogaikat stb.
Miért kell új törvényt hozni? Nem a törvény volt a rossz, azt csak be...
Kegyetlen: bulizó fiatalok felakasztottak egy kutyát Szekszárdon
Ezekből normális felnőtt nem lesz, a társadalom torzszülötteivel mit lehet kezdeni?
Kiderült, hogy ki Luxus Vivien édesanyja – fotó
Hmmm, egyikőtöknek sem jön be, hozzá nem érnétek, mert...
Akkor mivel érte el a "Luxus" érdemrendet? Talán Soros keze van benne? :)))
Nyomoznak az ukrán-magyar nyugdíjbiznisz miatt
40 év folyamatosan ledolgozott munka után (36 alkalmazotti, 4 év kényszervállalkozó) nem sokkal több a nyugdíjam, mint a csökkentett rezsim egy hónapra. Két éve vagyok nyugdíjas, most is dolgozom, és dolgoznom kell míg élek, hogy a napi két zsemlém is meglegyen. Én már nem akarok dolgozni! Valaki jelentsen már be engem is Kispalád-ra, ha kell nevet változtatok!
Az Együtt alelnöke vehette föl Karácsony Gergely beszédét az Origo információja szerint
Árulók mind! Egy-egy mondatért eladják a lelkület, ilyen emberek irányítják az országot. Bezzeg a milliárdok eltűnését eddig még senki nem vette fel, abban nagyon összetartanak!
Ilyen címletekben és ennyi idő alatt kapják meg az Erzsébet-utalványt a nyugdíjasok
@wagabund: Szerintem nem mindegy, úgy tudom, hogy minden egyes utalvány után felmarkolja a pénzt az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.
Fényes nappal szexeltek az erkélyen – videó
@Dr plágium: Nem attól jó egy feleség, mert hagyja magát, és nem attól jó egy férfi, mert odatartják neki. Ha egy férfi nem tudja elterelni a figyelmet a tésztagyúrásról, azt le kell cserélni!
Vasárnap a rendszer hibái miatt vonulnak Budapesten a maszkos ellenállók
@Pegero: Jól teszik!
Ahogy elnézem 5 hozzászólóból, velem együtt 6, sincs pofánk álarc nélkül ide írni.
Nekik van lábuk, és a nemes cél érdekében használják is, nem csak fotelből jártatják a maszkos szájukat!
Puzsér megszólalt a Marton-ügyben, Stohl András nem teszi zsebre, amit kapott
@X-ray: Én kívánom, hogy éljen át egy-két szaftos zaklatást, számára sem lesz unalmas és marhaság, bár nem értem, hogy mi a fenének olvassa.
Közhírré kell tenni, plakátra velük! Minden nő és férfi, akit zaklatnak, kürtölje szét! Az ilyen mocskok gátlástalanul élnek vissza hatalmukkal, szégyen táblát érdemelnek nem pedig jól fizető állást, rangot, kitüntetést. Ezek az erkölcstelen patkányok között vannak akik gyerekeket (fiúkat-lányokat) is zaklatnak. Hallottunk mostanában róla!
A reptéren csapott le a NAV az adóval tartozó fodrászra
Csődbe menne a rablóbanda, ha az alja nép nem fizetné be az adóját.Tehát érthető a szigor!

Egy vállalkozó ismerősöm minden hónapban időben utalta (utalja) a járulékait, nincs adótartozása, és nem azért nincs, mert Qrva sokat keres, és az adóbefizetés után bőven marad neki is. Kb. két évvel ezelőtt hó 12-ig elfelejtette átutalni az adót, a pénz a bankszámlán volt, 13-n rendezni akarta, és lám a NAV megtette helyette, leszívta a pontos összeget a bankszámláról, és megbüntette 5000 Ft-ra.
@X-ray: Hát igen, vannak ilyen esetek, nem csak a fodrászoknál, hanem szinte minden kicsi vállalkozásnál-kereskedésnél. Elszegényedett népnek nincs pénze fodrászhoz menni, egyre kevesebb a bevétel, a NAV mint látjuk, keményen követel, és nem kevés összeget, ha mindent nyugtázna, ingyen dolgozna. Egyre több fodrász visszaadja a vállalkozását és a vendégeit otthon nyírja. Nincs bérleti díj, rezsi, adó. De nem csak fodrász teszi ezt, hanem a villanyszerelő, vízszerelő, mosó- és hűtőgép szerelő, varrónő stb. Én igazat adok nekik, ha megdolgoznak a pénzükért, akkor egyenek is. Majd ha kiírtjuk a férgeket, ha azt látjuk-érezzük, hogy az országra és saját magunkra, nem a férgekre dolgozunk, akkor lehet követelni a nyugtákat is.
Szél Bernadett beleköpött a levesbe: Mégsem lesz közös ellenzéki tüntetés október 23-án (+videó!)
Marad a fidesz, vagy lesz a jobbik :(
Az ellenzék olyan mint a nép, fecseg össze vissza, de a csatamezőt nagy ívben elkerüli!
Gyenge paszujok vagyunk, ismét győzni fog a diktatúra!.
Kitette férje a 8 hónapos babájukkal Fejős Éva írónőt
@namihami: "1. Nyolchónapos gyerek (csecsemő) mellett mi lehet az a roppant fontos munka, ami miatt ráhagyom a bébisintérre?"
Az én lányom 5 hónapos korától bölcsődébe járt, napi 8 órán át más vigyázott rá. Nem egyedi eset, régen nem volt gyes-gyed. A legtöbb családban nem tehetik meg, hogy a nő otthon marad évekig. Bébiszitterek itt Magyarországon mindig is léteztek, régen bébiőrnek nevezték őket. Miből gondolod, hogy nem létezik "roppant fontos munka" a nők életében?
""nyilván beleegyezett"" 71 éves öregurat nem teszek apává. Nem az első eset lenne, amikor a ""boldog ifjú"" apuka csak a terhesség vége felé vagy a szülés után szerez tudomást a beálló családi szaporodásról."
Az apukák, amikor ágyba bújnak az anyukákkal, arra is gondolniuk kellene, hogy apukákká válhatnak. Rengeteg módja van a védekezésnek, vegye igénybe az, aki nem akar apuka lenni!
Bojár Gábor: Az ellenzék a Fidesz választási rendszerével szerezhet kétharmadot.Akkor hajrá!
Aki nem megy szavazni, az a fideszt támogatja.Az ellenzék egy rakás...
De! Akinek nem tetszik a rendszer, az elmegy szavazni, és arra voksol, amelyik párt az esélyesebb a mostani leváltására.
Úgy gondolom alaposan megtanultuk a leckét, az új kormány minden lépését figyelemmel fogjuk kísérni.
Csecsemőjével együtt vágták a földhöz a rendőrökkel lökdösődő asszonyt
@lópicigáspár: Ne forgasd ki a szavaimat! Olvasd el még kétszer-háromszor amit írtam, hátha megérted! Én a vétlen gyermeket sajnálom, csúnyán bántak vele, és nem az anyját, aki megkapja a neki járó büntetést. Egy nőt simán le lehet szerelni, elő lehet vezetni úgy, hogy a karon ülő gyermek ne sérüljön. Ha ezt egy képzett rendőr nem tudja megoldani, ott kell hagynia a hivatását és menjen a kocsmába hőzöngeni, ott legénykedjen, ha mer.
@division: Sima lökdösődésről van szó, nem rugdosásról, fegyverhasználatról, ne keverjetek, mint az NDK-s turmixgép!
Szerintem egy apa sem hagyná szótlanul, még ha az asszony meghibbant akkor sem, hogy a gyermekét földhöz vágják.
Csecsemőjével együtt vágták a földhöz a rendőrökkel lökdösődő asszonyt
@lópicigáspár: Nem volt itt akkora ellenállás, nem voltak vészhelyzetben a rendőrök, ezért idejük lett volna átgondolni, és a gyermek védelmének érdekében másképp leszerelni a nőt. Gondolom kiképzést kaptak arról is, hogy ilyen esetben vigyázniuk kell mások testi épségére, még vészhelyzetben is. A rendőrök kiskorút bántalmaztak, akár meg is halhatott volna az a gyerek, szerintem kijár nekik a büntetés!
Titokban Somorján járt Bill Gates
@Sámannus: Csak lopni és hazudni kell! Szerintem OKJ sem kell hozzá.
Éjjel-nappal résen kell lenni, hogy nehogy lemaradj az elosztásról, nap mint nap viaskodni, áskálódni, na meg aztán a sértést elviselni, mert a másik egy milliárddal többet kap. Nem vagy szabad, testőrök nélkül nem tudsz egy jó nagyon sétálni, koldusnak 100 Ft-t adni. Igazad van, nem jó politikusnak lenni!!!