percsi

Orrvérzéssel került a dunaújvárosi kórházba egy fiatal, injekciókat kapott, két nap múlva meghalt
@Fradigege: Proli ide, proli oda, én is proli vagyok, és jogom van az igazságszolgáltatásra. Valamiért leszíjazták, bepelenkázták, az biztos, hogy ebbe nem halt bele, hacsak nem fulladt meg a saját vérében. Az is lehet, hogy drogos volt. A rendőrség megállapította a bűncselekményt, akkor valami mégis csak nem kerek, a prolinak igaza lehet.
Orrvérzéssel került a dunaújvárosi kórházba egy fiatal, injekciókat kapott, két nap múlva meghalt
@Yoda69: Évekkel ezelőtt a parkettánkat csiszolta a szakember. Csiszolás után a pórt az orrából olyan erősen fújta ki, hogy eleredt az óravére. A vér csak csordogált, nem akart elállni. Már egy órája ott ült a mosdó fölé hajolva, csak folyt, csak csordogált a vér. Tampont (női intim) adtam neki, hogy dugja fel mind a két orrlukába, nagy nehezen meg is tette :)
Az is megtelt vérrel, nem vártunk tovább, nem akarta, ennek ellenére úgy döntöttem, mentőt hívok, még mielőtt elvérzik nekem.
Jöttek a mentősök, mikor a szerencsétlen emberre ránéztek, halálra röhögték magukat. Az orra cipóra dagadt a véres tampontól és két madzag lógott ki.
Nem vették ki a tampont, és azt mondták jól cselekedtünk, hogy tampont használtunk az orrvérzés csillapítására, röhögve mondták azt is, hogy ilyen ötletes megoldással még nem találkoztak. Mikor kísérték le szegény szakit, a liftben is röhögtek rajta.
Pár nap múlva jött a kis betegünk, mondta, hogy több ér elpattant, csak kiégetéssel tudták megállítani a vérzést.
Megijedtünk, nem tudtuk, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem áll el a vérzés, jobbnak láttunk mentőt hívni.
Egy 2 hónapos kisbabát szivatott egy dunaújvárosi orvos és egy főnővér több mint 10 órán át!
@volvós: Sajnos a "kigyúrt kopasz dakota verőlegényekre" máshol, más ügyekben van szükség, és ezek többsége nem a jó közcélt szolgálják.
Én megkérdőjelezném az orvos és nővér diplomáját, mert nem tudom elhinni, hogy egy ilyen felelősségteljes hivatást választó szakember ilyesmire képes. A fene se tudja, hogy kik pótolják az elvándorolt egészségügyben dolgozókat, lehet, hogy migránsok, o.v. szerint azok mind lelketlenek. Sajnos a jó szakemberek elhúztak az országból!
Megszökött két gyermek egy szegedi óvodából
"Valószínűleg a kerítésen másztak át, a rendőrségi jegyzőkönyvekben legalábbis szomszédok elmondása alapján ez szerepel"
A szomszédok látták? Ennyire közömbösek lettünk? Én biztos visszakísértem volna őket!
Gyurcsány pártja megismételné a választást
Ismét nincs ellenzék, mint Kádár idejében. Ezt akartuk? Nagy hiba egy párta bízni az országot!
Kádár idejében az állami cégvezetők, párt-kisz titkárok loptak. Most kik is? Hagytuk, ez lett a vesztünk!
Akkoriban gyárakat, kórházakat, iskolákat, óvodákat építettünk, volt mezőgazdaság, nehézipar...
A vidéki ember sem maradt munka nélkül, ha a mezőgazdaságban volt kedve dolgozni, akkor ott dolgozott, ha az iparban, akkor ott.
Nem kellett attól félnünk, hogy munka nélkül maradunk és éhezni fogunk.
Fiatal házasok alacsony bérű bérlakáshoz, vagy munkáltató (állami) támogatásával, megfizethető bankkölcsönnel lakáshoz jutottak. Sok gyerek született.
Cégüdülők, mely nyáron fillérekért két hét családi nyaralást biztosítottak a dolgozóknak. Jutalmak 5-10-15...év munka után, minden évben "kiváló dolgozó" cím, ami után szintén jutalmat osztottak.
A gyermekruhákat, cipőket támogatta az állam, tejjegy, és sok egyéb támogatást kaptak a gyermekesek.
Nyugat európai körúton, Német-Lengyel- Görögországban voltunk, útlevél kellett hozzá, nagy ügy. Sokszor eljutottunk Balatonra, Tatai és Velencei tóra. És volt Zsigulink.
Öntödében dolgoztunk, a férjem nehéz fizikai, én irodai munkát végeztem.
Mi valóban a saját lábunkon álltunk! A mostani fiatalok vajon megtehetik ezt? Fenéket, egy gyereket nem mernek bevállalni!

Na de, a mostani "egy" párt nem olyan, mint a 30-40 évvel ezelőtti, sokkal rosszabb.
Harminc évvel ezelőtt elkezdődött az ország lerombolása, ez azok bűne, akik 30 éve koptatják a parlament lépcsőjét. Vajon kik lehetnek? És ebben a rombolásban sajnos még idén is 2,5 millió ember asszisztál, bár én ezt a számot nem tudom elhinni.
Az elmúlt nyolc évben gyárak, kórházak, iskolák, óvodák helyett magán palotákat, stadionokat építettünk egy-két embernek, a fiatalok százezrével elhúznak innen, és 2,5 millió ember ezt jónak tartja. Páran kimondottan tapsikolnak, öröm táncot járnak, miközben a szomszédja éhezik-fázik, ez hihetetlen!
Gyurcsány pártja megismételné a választást
@cikicakk55: "Minek nekünk megint az a hajcihő? Meg kell változtatni a választási törvényt"
Gondolod, hogy a fidesz meg fogja változtatni?
444.hu: a kormányzat alá rendelik a bírói igazságszolgáltatást
Úgy játszanak velünk, ahogy akarnak! Buta népnek nincs hazája, lassan csomagolhatunk és beállhatunk a migránsok közé. Az országot elfoglalta pár ember, gyenge paszulyok, és nagy mar..ák vagyunk.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Istvántóth: 2001. Origó: Orbán Viktor több millió bevándorlót vár:
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.Ahogy közeledik a csatlakozás időpontja az Európai Unióhoz, reálisan számolni lehet a bevándorlók számának növekedésével, mert a magyar tagság komoly vonzerőt jelenthet - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója. Az utazás, letelepedés lehetősége megnövelheti az állampolgárságért folyamodók számát is, amely 1999-ben 6000, tavaly 7500 fő volt. Évente 10-12 ezer letelepedési és 30 ezer huzamos tartózkodási kérelem érkezik a hivatalhoz - közölte a főigazgató, aki emlékeztetett rá, hogy más, az EU-hoz csatlakozó országok esetében is nagyarányú bevándorlás indult meg.

Ki engedi be a migránsokat???
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Én nem gondolom, ez történt házon kívül. A kvóta ötlet Orbántól ered! És még ki tudja milyen titkot rejtegetnek, lassan csak előkerülnek. A többség kormányváltást akart, ezt mutatják a számok, ha összeadod az ellenzék-kamupártok szavazatait látni fogod. Egyenlőtlen szavazati esély, megvásárolt szavazók mellett is többen szavaztak ellene. Te dolgod kinek hiszel, bár a videóban orbán beszél, akkor azt is elhiszed, hogy a kvóta orbán ötlete volt. Megértenélek, ha nem Neteznél, ha csak a tv1 csatorna lenne az egyetlen hírforrásod. Saját magadat csapod be, majd rájössz, csak az a baj, hogy lehet már késő lesz.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Istvántóth: Sajnos és is csak két napja akadtam rá, most kerülhetett ki a Netre. Ez és még sok videó, migráns lista stb. titkosan vannak kezelve. Szomorú, de talán még nem késő, terjeszteni kellene, hátha hajlandóak lesznek megnézni a fideszes szavazók, lássák már végre meg, hogy milyen embert (pártot) támogatnak.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Orbán beszédét láthatod a videóban, ha hazugság, akkor Orbán hazugsága!
Vedd ki a homokból a fejed, nézz szembe a valósággal! A politikusokban nem szabad megbízni, minden lépésüket figyelnünk kell. Nézd meg a videót, a közös jövőnk a tét!
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@csipetke: A videókat terjeszteni kell, mert a mi szavunk nem ér semmit, azt érjük el, hogy lehordanak mindennek. Hát akkor hallgassák azt, akiben vakon bíznak.
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
@Shikari: Itt az ENSZ videó - Nem Soros hanem Orbán Viktor kezdeményezte a kvótarendszert. Tehát Ő indította el a lavinát. Így fogalmazott: A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként. Most meg ellenzi, hazudozik!
https://www.youtube.com/watch?v=uZu7NOCNnTE...
Szijjártó: "mi szeretjük a saját hazánkat, és nem fogjuk átadni azt másoknak"
Mi szeretjük a "saját" hazánkat, csak az a fránya több millió dolgozó ember, aki nem ránk szavazott, húzzon innen.
Kíváncsi lennék arra, mit kezdenének a közmunkásokkal és a határon túliakkal?
Máris botrány van Hódmezővásárhelyen
Feljelentem a szolgáltatókat, a Bankot, mert felvették a telefonon történő beszélgetéseinket.
45 ezer laptopot osztanak ki a tanároknak
Hmm, valaki megszámolta azt a 45e laptopot? Pár évvel ezelőtt eltűntek, csak nem előkerültek?
Nem biztos, hogy a választás előtt minden jogosult megkapja az Erzsébet-utalványt
@peterkelemen: Ez csúnya volt!
Nem tetszik a rendszer? Egy-egy tüntetésnél fel kell állni a fotelból, és ki kell menni az utcára!
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
A hírek szerint Magyarországon 2001-ig nem lehetett lakossági devizahitelezést folytatni. Az első Orbán-járai zs. készítette elő és a Fidesz többségű parlament fogadta el a 2001. évi XCIII. törvényt, amely megszüntette a devizakorlátozásokat. Járait Orbán jelölte, évekig vezette az MNB-t, nem állította le ezt a népirtó hitelezést.
2018-t Írunk, orbán vagy gyurcsány? Mindkettő, de elsősorban orbán, és azért, mert 12 év kormányzás, 8 év erős ellenzéki "munka" van mögötte. Remélem hamarosan kiderül, hogy hányan hibáztathatóak, és lesz végre elszámoltatás. Ahhoz hogy így legyen, szerintem egyikük sem lehet hatalmon.
Nem érzem magam rosszindulatúnak, sajnos a nép vérét egyre agresszívebben szívják ezek a piócák, rosszabbul élünk, mint a rendszerváltás előtt. Vegyük már ki a fejünket a homokból!
- Felkészültem, hogy mondani fogod... - devizahiteles vagyok, az együtt érző megjegyzéseket sokszor megkapom, inkább védekezés, mint rosszindulat. Az én ügyem nem annyira lényeges, autós kölcsön, a bank 700e körül követel, vagy is már csak 400e körül, én 1 milliót kérek vissza. ez elenyésző a gyermekeiméhez képest, nekik az otthonuk forog kockán. De nem hagyjuk magunkat, addig tapossuk az ösvényt, míg az igazságot el nem érjük.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@verőce21: Nem is mondtam, hogy mondtad (nem múltidőben írtam), de félreérthető. Felkészültem, hogy mondani fogod, mert általában ha devizahitelesekről van szó, akkor keményen támadják őket. Magyar ember már csak ilyen!
A "régi szép időkben", ahonnan jöttek a miniszterek, nem volt szükség arra, hogy pénzügyi szakembert vigyen az ember magával, ha kölcsönt szeretne felvenni. Akkor még a fogyasztóvédelem úgy ahogy végezte a dolgát. Nem fordulhatott elő olyan, hogy a szerződésbe (akkor még volt ilyen is) belefoglalták, hogy 20 évig mennyi lesz a havi törlesztő, majd 3-4x annyit követelnek. Ezt használták ki, tudatosan tették tönkre az embereket. Szerintem a fidesz kitervelte, hogy zongorát-festményt tudjanak majd venni az erőszakkal elvett pénzből, az ingatlanokat meg oda tudják adni a kínaiaknak, gazdag migránsoknak. Csak nem gondolták, hogy 2002-ben leváltja őket az mszp (2010-ben fél év sem kellett és minden bársony székben ott ültek az emberei).
Az mszp hagyta működni a dolgot, biztos jutott nekik is pár tábla csoki.
Fideszék ott voltak végig a parlamentben, mint ellenzék felléphettek volna, nem tették. Mszp-nek nem volt 2/3-a, könnyű dolguk lett volna. Meg is tették volna, ha nincs benne érdekeltségük, kiismerjük már őket!
Tehát egyik kutya, másik eb!
Ő Berki Krisztián új barátnője? – fotó
@volvós: Nem is rusnya, szerintem szép kis pofija van a hölgynek!
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@verőce21: Látom kerülöd a forró kását, nagy kár :(
Kíváncsi kacsa vagyok, szerettem volna megtudni azt, hogy egy fideszesnek mi a véleménye a pártja korrupciójáról, a hazudozásairól, az ország tudatos tönkretételéről...
A gyurcsány iránti harag elvakít, pedig szerintem kevesebbet ártott nekünk, mint az orbán és bandája.
Ismét elmondom, nem gyurcsányra fogok szavazni! És azért nem, mert ő is benne volt, illetve amikor hatalmon volt nem tett komoly lépéseket azért, hogy a fél ország ne legyen adósrabszolga. Sajnos úgy látszik, hogy a jövőben neki sincs szándékában a bankok körmére csapni.
Ha az Orbán hatalmon marad, több millió ember az utcára kerül, májusban 900 ezer adós+családja. Ne gyere azzal a szöveggel, hogy aláírták, nem akarják visszafizetni, akkor jó volt a bank stb., mert ezek csak gonosz kijelentések. Senkinek nem kívánom azt, hogy legálisan kifosszák, jogaitól megfosszák. Ezt csak az tudja, aki benne van. Olyan nem létezik, hogy több millió adós nem akar fizetni. Senki nem akar az utcára kerülni, senki nem akarta azt a több millió forintot amit 10-20 év alatt visszafizetett + az ingatlant elveszíteni. Kormányunknak köszönhetően sajnos elveszítették, amikor a forintot forintosították (2014). Mindenkinek több lett a tőketartozása mint amennyit felvett, és amit ez idáig törlesztett letűnt a Mátrixban. Az adósok elkezdtek perelni, 2013-ig meg is nyerték, mert minden szerződés érvénytelen. Gyorsan új jogszabályokat, törvényeket hoztak, ami szintén érvénytelen, mert a szerződéskor érvényben lévő jogszabályt-törvényt kellene figyelembe venni.Ilyen a világon nincs, csak itt nálunk. És ezt a magyar nép elleni gyalázatot 2001-ben tervelték ki! Remélem hamarosan napvilágra kerülnek a bűnösök, és megkapják a méltó büntetésüket.

Amíg az adósok problémája nem oldódik meg, addig az ország gazdasága is mélyponton marad! A adósok pénzét a bankok kapják meg, nem a kereskedő, termelő, szolgáltató, építőipar, állam stb. Összefogás!
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@verőce21: Hallottam egyesmást róla, és a devizás sárga pólósokat is lerázta, ezért sem fogok rá szavazni. A fillérekért-ingyen megszerzett vállalkozások nyereségesek, gondolom azért, mert tolja a szekeret, munkabért-adót fizet.
De most beszélj egy kicsit orbánról is, miért rá szavazol?
Mit szólsz ahhoz, hogy a fél Fidesz Soros pénzén tanult, a KISZ-s (kommunista) korszakához, apja kőbányájához- kastélyaihoz, fél Tokaj megszerzéséről, a fidesz székház eltapsolásához?Mi a véleményed a vő-testvér-mészáros-kommunista cimborák stb. kimagasló sikeres üzleteiről, felesége földjeiről. A befogadott migránsokról, a stadion építésekről, a magánnyugdíj lenyúlásáról, a haldokló önkormányzatokról, iskolákról, egészségügyről stb. stb. stb.
Orbánnak sem rövidebb a listája!