picike1

Závecz: A Fideszben él a félelem
ha a pénzemet egyik zsebből a másikba rakosgatom át és attól még több nem lesz csak rakosgatom és a végén elcsuszik csuszkál az a kicsi a zsebbe és elveszlik . hát ettől jobb több nem lesz a zsebben.
Závecz: A Fideszben él a félelem
@justhpeter: én attól félek lesz még rosszabb is lehet !!
Román műsorvezető: “A magyar is migránsnép, amelynek nincs mit keresnie Európában!”
őshonos magyarország aki idebevándorolt már azis magyar ha itt született de azis akit lecsatoltak magyarországtól a román területen él magyarok is magyarok ez ilyen egyszerü és kész !
Október végéig érkezik az újabb nemzeti konzultáció
Sajnos Europa ugy lefog rongyolodni mint a kukás ruha ugy kell elképzelni a sok éhes befogadott száj miatt ,hogy visszaesünk a multba majd ez lesz .ezek az emberek nem fognak dolgozni de rombolni az sokat fognak.
@anka:
Bakondi: egyre több migráns jön Románián keresztül
@lusta: és ha menekülni kéne a magyaroknak merre fognak futni ha baj van ha minden lezárva lesz?a hörcsögök vannak kalikában csak
Bakondi: egyre több migráns jön Románián keresztül
érdekes amikor én gyerek voltam emlékszem amikor azt mondták a határon ha valaki át akar jutni ott lőnek és nem érdemes kockáztatni az életetet tehát ez van . nincsen védelem ma ?
Kishantos vezetője beolvasott Szél Bernadettnek
@Béla333: kedves Béla nem történt semmi csak a senki nem szereti ha elszámoltatják és főleg olyan aki még bent sincsen . hát ennyi történt nem nehéz ez meg lehet érteni
Nem üdülni mentek volna Őcsénybe a menekültek, hanem beilleszkedni a magyar társadalomba
egy koldus két koldus aztán igy tovább és nagyon szegények leszünk ha a kenyéeret törjuk el a gazdagéknak nem lesz kenyér törésük mert oda nem jut be ez az egy két koldus szóval lesz itt sok koldus még
Bűnösnek találta a bíróság a rugdosódó operatőrt
@Mirabilis: várták hogy elévüjön jól tették !Igy müködik egy reflex aki beijedt pánic lett
A Fidesz szerint az ellenzék nem tiszteli a nyugdíjasokat
. "Az idősek megbecsülése, tisztelete nem lehet kérdés" - velünk senki nem törödik mint nyugdijassal de sebaj viszont kérdés lesz !@justhpeter:
Gyurcsányék nem várnak tovább: önállóan indulnak
fél fülről mondom hallásom szerint a jobbik fog győzni azt szeretné a többség no majd meglássuk hány zsákkal teilk rá !