picike1

Kormány: az intézkedések a hajléktalan emberek méltóságát szolgálják
@tudode: van képzelő erőd de mi lenne ha mindenki utcán végezné minden dolgát he ??? azt tyukszaros életedet .azt !!!
Harrach Péter: A demokráciára napjainkban azok jelentik a legnagyobb veszélyt, akik magukat liberális demokratáknak nevezik, de tesznek a demokrácia játékszabályaira
@tulipan: kedves tulipán nem azért vagy az oldalon bent hogy mindenkit csesztes világos ha nem tudsz okosat komnetelni az nem baj fogd be a szád és hallgass nem otthon vagy világos remélem ez !
Harrach Péter: A demokráciára napjainkban azok jelentik a legnagyobb veszélyt, akik magukat liberális demokratáknak nevezik, de tesznek a demokrácia játékszabályaira
@Shikari: ezt az oldal azért van hogy ne legyen egyforma véleményünk mert hogy egy autónak van egy kormánya és jobbra és balra is kormányoz attól megy jól az autó érted már ez egy nagyon lényeg hogy ha eltévedsz legyen vissza huzó erő érted már !nem vagyunk egyformák és ez igy jó !
Tudta? Ha nincs két gyermeke, Ön okozza Magyarország pusztulását! - Városi Kurír
Tudtjátok a mások akik apa nélküli szülők hogy minnél több pénzt szakszanak le az államtól beszéljetek erről is ám . na szülnek de kérik az árát duplán is meg . haj aj aj
Tudta? Ha nincs két gyermeke, Ön okozza Magyarország pusztulását! - Városi Kurír
lobbizás a tiszta levegőért! irjatok a kiskutyákról ami be vannak rakva atizedik emeletig mert ugye a tiszta levegő értékes a kutyákkal mint a szaros életük. IRJÁL a kutyákról mint a lakás kutyaólok lettek . Éljen a szabadság a kutyáknak !! a családtagok
Tudta? Ha nincs két gyermeke, Ön okozza Magyarország pusztulását! - Városi Kurír
@Clavigo: már most kell gyüjteni az adózókat bizony ki fog adózni a jövőben itt és mennyien ez bizony lét kérdés lesz ! vannak akik szülnek de adózni na még ilyet kitalálni is hogy én milyen vagyok oh !!horgászni is nehéz lesz ahogy haladunk adózókat lehet@CsipkeRózsa: @álomgép: @tulipan:
Friderikusz nem kertel: "a Fidesz szétlopja, szétcsalja, széthazudja Magyarországot"
mert ebben az időszakban nem tudtál másik kastélyt lopni milyen igaza van a Fidinek?! igy elkell adni amid van igy kéne járjatok mind !valóban nevetek már most nem ti vagyok és az nem jó ugye ?
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követelők
Ne állitsuk az ember elé az állatot ! Éljen az emberiség soká ! Az istennek minden teremtett állata jó ! Az emberért lőn az állat állatok . Tartsunk szabályt az emeberért ! Én is nagyon sajnálom ami történt de tul kell tudni lépnünk mint az más dolgokon is ! /Mint a halálon is / A gyermeké a védelem !!
Családtagot vesztett el a kecskeméti állatkert Zarával – a vemhes szurikátát egy iskolás földhöz vágta, az állat halálát aortaszakadás okozta – megszólalt a fiú apja
@görbetükör: igen a szül köteles ilyen helyen a saját gyermekét a szabályok betartására kötelezni !! mért nyult be a gyerek és hagyták a szülők !!
A földekre küldené dolgozni a magyar fiatalokat a migránsszendvicses miniszter
ugyan már ki fog a traktorra ülni a fiatal aki ki tanult az nem fog
a föld azé aki müveli !!
Durva: a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indított Mága Zoltán ellen
millios tételekben nagyságrendbenn lájkolják a youtubon is ott kell vizsgálódni azt meg még fizetik is aha, de nem ellenőrizhető ez olyan !
Lelőtte a saját kislányát egy férfi Miskolcon
@lópicigáspár: én is szedtem már szét de akkor lőni nem kell attól még élessel hát hogy ne !!
Orbán új minisztere: a nőkkel élés rövidíti meg az életet
@papa.49: tizparacsolat= AIDS ezzel kikerülhető . továbbá nem azt irta hogy egy nővel nem lehet élni hanem nőkkel - tehát többeszámot használt szándékosan . nem értem mit nem lehet orvosilag megérteni belőle !