picike1

Könyvvel verte fejbe a diákot a hetesi igazgató – kirúgták
vesző nélkül nem létezik gyereket nevelni ,vagyis a fenyitést nem alkalmazva, elkanászosodnak a gyerekek ,mert ugye ők mindent tehetnek ! A biblia is elismeri a fenyiték nem a verést az más . de hogy mindent ráhagynak a gyerekekre az nem nevelés .
Koncz Zsuzsa: “A magyar egy elfajzott nyelv és elfajzott nép”
@karma1: de ő tudja sérteni a magyar embereket nekem se kell tudni ő honnét fajzott ide !
Koncz Zsuzsa: “A magyar egy elfajzott nyelv és elfajzott nép”
@karma1: a koncz nem magyar név a szabók meg a stb igen de a koncsz nem ezért volt a falumba csak egy bevándorló biztos migráns koncz volt !
Koncz Zsuzsa: “A magyar egy elfajzott nyelv és elfajzott nép”
Kedves müvészn tégedet viszont a jó igaz magyar közönség helyett én kivánom az hallgasson csak aki elfajzott ok
A közelgő apokalipszis miatt ölték meg gyereküket és magukat a hajdúszoboszlói szülők
@F_Viktor: hófehérlepedőkkel tekart hivek a hit gyüliseknél , mint szekta nem kitalálom a saját szemmemel láttam hynotizálása a hiveknek. !
A közelgő apokalipszis miatt ölték meg gyereküket és magukat a hajdúszoboszlói szülők
minden szektást mint nem állami büntetnék ,mert hujeséget hirdet ! Nem igaz a prédikáció kavart evangélium hirdetése büntedendő cselekmény ! BÜN !!!@wagabund:
Ferenc pápa: A menekülteknek is joguk van a békés jövőhöz
@SystemError: költözzél el mondjuk Sziriába és szeresd őket Afrika is jó lesz menj hozzájuk te és nem kell ide fáradniuk
Megölte a barátnőjét egy férfi Szegeden
idiotendusz baja volt alkoholósta - tények sose igyál ennyit !
Boldog(abb) új esztendőt Propisok!
Szeretsz nevetni és szórakozni akkor nincsen más tenni valód csak ide bebejutni .ha csenben vagy jót mulatsz ha nem fájni fog! köszönöm a beszólásokat negativ és pozitiv dolgokat is . Isten tartsa meg szokástokat ! Boldog uj évet kivánok mindenkinek! Jövőre is megtartlak benneteket ! az év oldala Buék.!!!
Boldog(abb) új esztendőt Propisok!
Áldjon meg az Isten minden szenvedő, jövő-magot vető, béke-szerető, vendég-szerető, igaz magyar embert.BUÉK BUÉK !!
Az Apple lassítja telefonjait, a többiek tagadnak
Az Apple lassítja telefonjait, a többiek tagadnak( ne erőszakoljanak meg nem vásárolok mobilon mindent le akar töltetni és addig nem müködik a mobilom ez van
Kutyák és macskák, akik tönkretették, vagy épp megették a karácsonyt
van megoldás ki kell menni a kutyaólba őt meg bent hagyni! nincsen sirás nyafofogás a kutya a mint mondják családtag akkor joga van bent lakni !
Nagy Bandó András: bocsánatát kérem a megbántott Miniszterelnöknek, és Mindazoknak, akiket még megbánthattam - Városi Kurír
" Az idősebbek elpanaszolták, hogyan maradtak magukra, özvegy magányosként, mert a jobb jövőjükért külföldre menekültek a gyerekeik, unokáikkal együtt, a fiatalabbak arról beszéltek, hogy a szívük szakad meg, de itt hagyják az országot." a gyerekeink idegenbe és a sirás fojtogat egész évben . Boldog karácsonyt !