pungapeter

Megmutatta testét a magyar extra duci modell
@papa.49: akinek nem működik a műszere az már csak a kifogást keresi. Régen a hozzád hasonlók örizték a szultánok asszonyait.
Rekordokat dönt az álláshirdetések száma
@papa.49: Ráadásul hirdethetnek állást százezret is, de 120-130 nettóért senki nem fog itthon dolgozni, márpedig az állások 80 százaléka ennyit ígér.
Hivatalos: kiutasították Magyarországról a putyinista háttérembert, James Dowsont
@desiro: a kiutasított félkegyelmű szélsőjobbos kavarógép egyetlen országnak sem köztársasági elnöke. Értelmezhetetlen blődség összemosni a két személyt.
Ez jár egy kismamának vacsorára a János kórházban
Kevés sajnos de hát nyilván hozzá kell pótolni. Én soha nem panaszkodtam a kórházi ételre (igaz nem szültem még és biológiai adottságomnál fogva nem is fogok), inkább a mentőhiány a várólista, az orvoshiány a gyógyszerek drágasága és a modern orvostudományi gyakorlatok hazai bevezetésének hiánya jobban bosszantott. A kaján nem múlik semmi azt lehet pótolni otthonról, de jó és becsületes, szakmailag is kiváló orvost nem tudok az otthoni spájzból leakasztani. Ez legyen a legkisebb problémánk.
Faképnél hagyta az utasokat a budapesti taxis, mert vizesek voltak
Nagyon szép szotyiszemű propaganda, az equus féle szélső-rubeloldaliaknak. Hát képzeljük el, meleg erős-savanyú-keserű- levest kaptak és nájlonzacsiból készült törölközővel itatták fel magukról a vizet. Ezek a migráns vendéglősök ilyen szociálisan érzékenyek. Bezzeg a gonosz bennszülött (magyar) taxis ha nem esik az eső még hátba is rúgta volna a ronggyá ázott potenciális utasokat. Én teljesen meghatódtam. Holnap sziamiaút ki is rántom ebédre a családnak.
Egy 13 éves roma kislány nyerte az országos német szépkiejtési versenyt
Ilyen hírek is kellenének, mert vannak csak látni kellene ezeket és végre elfogadni azt, hogy ők is velünk élnek.
A Dózsa György úti baleset összes sérültje a Citroënben ült, amikor beléjük szállt a Mercedesszel M. Richárd
@Horizont: egyetértek minden szavaddal, csak hamarabb kerül börtönbe egy kiskerti gyümölcs tolvaj mint ez a trágyaszóró.
Bakondi: Erősödik a migrációs nyomás a magyar-román határon
@Pálinkafőző Rézüst: A gyrosokra gondolsz? Azok törökök. Rengeteg kínia itt van és szinte minden 2. üzlet az övék a belvárosban és akkor nem beszéltem a kazárokról.
Majka durván beszólt Puzsérnak
@terlasz: nem tudom Puzsér minek született, embernek alapvetően ahogyan kívülről látni llehet. Viszont a "villonyszerelő-sóman" ha fikázni akar valakit - mellesleg olyat aki nála ezerszer képezettebb - akkor illene legalább utánanéznie annak, hogy amit magából felböfög azt, hogyan kell helyesen leírnia. Szánalmas az a társadalom amelyben a Majka-féle "tálentumok" televízió képernyőre kerülhetnek és rendszeres szereplési lehetőséget kapnak, míg a képzett színészek, műsorvezetők és média munkások arra kényszerülnek, hogy Londonban koszos tányért mosogassanak vagy bútort cipeljenek. A többség értelmi nívójára hatással van a média, nem beszélve az ifjúságról. Valahol gyalázat az egész!
Pápai Joci élete felpörgött, de a siker nem változtatta meg
@Zeta: Magyarország 1994 óta van jelen a versenyben. Az eddigi legjobb helyezést 1994-ben Bayer Friderika érte el. A második legjobb helyezést 2017-ben Pápai Joci, aki 8. lett. A harmadik Rúzsa Magdi volt 2007-ben aki a 9. helyezettje lett a versenynek. A többiek az első tízbe sem jutottak be. Pápai sikere mindenképpen siker, de az is nyilvánvaló, hogy az előítéletesen gondolkodó nagy többségnek nem az.
Műfűszőnyeggel dobta fel a lopott lakókocsit a kecskeméti tolvaj
Ez már őrizetben van. A Dózsa György úti két ember halálos áldozatával járó baleset nagy mercise eközben rózsákat vesz a csajának és egy tepsi sült kolbásszal vigasztalódik...otthon, szabadon.
Majka durván beszólt Puzsérnak
"Fennhéjazó"... amikor a villanyszerelőből lett média-komornyik nagyon okosnak akar látszani.
Már két halálos áldozata van a Dózsa György úti tömegbalesetnek
A Dózsa György úti balesetet valószínűsíthetően okozó autós szabadlábon van.
Már két halálos áldozata van a Dózsa György úti tömegbalesetnek
http://www.vezess.hu/hirek/2017/03/21/letarto...
Elrendelték a Szentendrei úton halálos balesetet okozó férfi előzetes letartóztatását, hogy nehogy elmeneküljön. Vezess •MTI• 2017.03.21. kedd 07:50
Médiatanács: továbbra is sok a klasszikus bűncselekmény a híradókban
A gally-gyűjtögetőkön, az egy darab péksüteményt eltulajdonítókon vagy a fél zsák éretlen, koszos dinnyét zsákbaszedőkön vígan böfögve elcsámcsog a rasszista, suttyó tömeg. Amíg a sutyerákok böfögnek, szellentenek és csámcsognak az eléjük rakott moslékon addig a háttérben nem száraz gallyakról, péksüteményről vagy éretlen dinnyéről szól a valóság 27 éve.
A trolimegállóba csapódott Mercedes tulajdonosa a baleset előtt félórával vette az autóját
Az elkövető nem piros Zsugilis roma és nem is régi Suzukis panelproli ezért nem szabad keménykedni vele. Két ember meghalt és a trágyaszóró szabadlábon van. A Lajcsi bácsi ánuszában lakó, melegklubbos jóbikusok ilyenkor nem "meddigtűrjükmég"-eznek. Érdekes nem?
Házi őrizetbe került tíz, hivatali vesztegetéssel gyanúsított határrendész
A mi kutyánk kölykei elven csak nem kell börtönbe menniük. Arra ott vannak a két száraz gallyat hazavivők meg a kakaós csiga tolvaj nemzetközi bűnözők. Azok arra születtek, ezek meg csak megtévedtek.
Hírhedt futballhuligán volt az agresszív jobbikos képviselő
@Aki Én: itt van számodra egy másik hír, a "Szabolcsi Szeb Lyövő - raddikkális úlyság a szabólcsi jobiktol..."http://belepofazok.blog.hu/2012/08/17/szabolc... Innen üdvözlöm pumpás pistát!
Szabolcsi Szeb Lyövő - raddikkális úlyság a szabólcsi jobiktol.....
Szánalmas egy lúzer társaság. A hatelemis falubolondok teremtenek majd nekünk "szeb lyővőt". Az biztos is! Aki ezeket meghallgatja annak már lőttek, agyilag...
„Gyere ki, úgy nyakon b…szlak, hogy leszáll a fejed!” – hangzott el az Országgyűlésben
Jobbikos suttyó vademberek. Hogy lehet ilyet mondani egy Parlamentben ülő, választott képviselőként? Törődjenek inkább a melegbárokat látogató vagy az adócsaló, esetleg a péniszpumpás társukkal. Jó ég, kik ezek és ezeknek még vannak támogatóik. A sötétségnek legmélyebb bugyrai kis hazánkban léteznek, méghozzá a suttyó sokaság fejében...
Kimaradtak Botka vagyonnyilatkozatából a milliós luxusórái
@quadrocopter: A primitív agyú és lelkű, alkohol-problémás fazonokkal nem állok szóba. El lehet tolni a biciklit a presszóig, öreg!
Kimaradtak Botka vagyonnyilatkozatából a milliós luxusórái
@desiro: Ki a fittyfene vagy te, öreg? Azért it sokaknak keményen be va szűkülve a tudatuk. Rogán helikopterezése meg táskája évekig téma mindenhol az ellenzékinek hazudott körökben, de amikor rolex laciról lerántják a leplet és bemutatják, hogy 20 milliós terepjárója van, mellette három rolex órája (összértéke alsó hangon 10 millió, csak a karóráinak!) azt meg elengedik a fülük mellett, sőt úgy tesznek mintha ez a hír nem is létezne vagy nem lenne igaz. Pedig a saját kis disznó szemeikkel látják. Egyik politikus urizálását sem bírom, egyformán elítélem azokat akik ezt teszik.
Kidobták a lányt az edzőteremből, mert túl sokat láttatott magából
@namihami: szép világ az ahol egy vállalkozó szabhatja meg azt hogyan öltözködjek. Vajon mit szólna az ilyen Isten barma ahhoz ha mások meg azt akarnák megszabni, hogy az ilyen szexista, perverz álszenteknek nem lehet üzletük? Sztem a nő leperli róla a gatyáját is.
Külföldiek vertek meg egy ellenőrt a Bajcsyn
Leszállítják őket és még büntetést is fizessenek? Ez így nem logikus.
Óriásit blöffölt Gyurcsány az oroszokkal kapcsolatban
@Horizont: Elóször bizonyíték kellene, utána lehetne pampogni ügyészségről. A sorrend nem mindegy. Légvárakkal nem tudnak foglalkozni a hatóságok sem.
Medveczky Ilona brutális mellbimbót villantott a színházavatón
@a helység kalapácsa: 1.) Medveczky Ilona magyar táncművész, színésznő, érdemes művész. 2.) Szerinted minden balettművész, revütáncos, pantomim-művész, stb. ha nő akkor prosti, ha férfi akkor lator? Ugye nem az lesz a következő gondolatod, hogy a tánc az ördög műve? 3.) A táncművészek egyébként nem a testükből élnek, ezt a kifejezést azokra használják akik másoknak használatra árulják a testüket, a táncművésznek a teste a művészetének kifejezőeszköze. 4.) A cikk címe primitív, ebben egyetértünk. 5.) Medveczky semmit nem akar senkire erőltetni, kizárólag az újságok mutatják a testi előnyeit és a hozzászólókat ez annyira nem érdekli, hogy azonnal megnézik a fényképeket és azután írnak valami nagyon álszent hozzászólást bizonyítva, hogy ők aztán nem olyanok és meg vannak döbbenve. 6.) Szerintem meg az ország nagy része még olyanabb...