qwertt

A nyaraló Csobot Adél megmutatta terhespocakját – fotó
@Horizont: Azt nem tudom ki faszom vagy, de jó lenne végre kusba vágni magad. Az ilyen félresikerült, agyhalott, köcsög, kriptaszökevény, vénkurváknak meg kellene mutatni, merre van a temető.
Nagyon megdrágulhat a cigaretta
@Pálinkás Pál: Ő menjen arrébb, az ilyen magadfajta semmirevalók miatt??? Te normális vagy???
A magadfajtát Stihllel kellene szaporítani! Mennyi ilyen idióta tahó van.
Botot hajigált és autóst kergetett egy dühös járókelő Nyíregyházán – videó
@Equus: Te sem tudod, mikor kell kussolni. Ahelyett, hogy lapitanal, mint szar a gazban, inkabb lokod az ertelmetlen hulyeseget. Rad is kellene szajkosar.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@gulyasgyula: Tegnap, 19;52

,,Egyébként érdekes a kalauzok , ellenőrök . néha a buszsofőrök valahogy már máshol Pl buszon is keverednek hasonló szituációban ..Ez valami sajátos betegség ..''
Akarnok MÁV-ellenőr, megszégyenített külföldi utas
@papa.49: Sajnos a Start kereskedelmi szabalyzata meglehetosen egyertelmu (fekete-feher), innentol csak szabalytalan kiskapuk alkalmazasaval lehet embersegesen dolgozni. Vagyis lehet emberseges a jegyvizsgalo, csak az mar nem szabalyos, amelyert adott esetben o tartja a hatat.
Pelda erre: ha az utas mj nelkul ul fel a vonatra, olyan allomason, megallohelyen, ahol van mukodo automata es/vagy nyitva levo penztar, akkor adhat mj-et egy masik, olyan allomastol is, ahol nincs penztar vagy van, de nincs nyitva, ekkor potdijmentes a tortenet, tehat 2600 ft-al olcsobb.
Ez emberseges, am nem szabalyos, bukta eseten a jv rafarag(hat).
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@gulyasgyula: Nem, ez nem ,,erdekes'', hanem altalanositas. Mintha azt irtad volna, hogy egy adott tarsadalom minden egyes tagja szo szerint bunozo, ami sehol a vilagon nem igaz.
Selejt mindenutt van, ebbol messzemeno, altalanos ervenyu konkluziot levonni nagyon nem szerencses dolog.
Akarnok MÁV-ellenőr, megszégyenített külföldi utas
A Start jegyvizsgaloinak nem kotelezo a nyelvtudas, a munkaltato nem kotelez senkit nyelvizsgara, hivatalosan nem is teheti meg a belfoldi alkalmazottakkal. Termeszetesen lett volna mas megoldas is, de a lustasag es a nemtorodomseg gyozott. Szamara sokkal konnyebb volt kizarni az utast, mint megoldani a helyzetet. Ez az altalanos hozzaallas; sokszor kizarjak azt a figurat, akinek nincs menetjegye, az utasleadasi lap kiallitasa vagy a menetjegy egy penztar es automata nelkuli megallotol torteno kiadasa helyett. Ennek az esetek tobbsegeben a lustasag az oka. Az esetek kisebb hanyadaban pedig a nemtorodomseg az alulfizetettseg miatt. Kis penz, kis munka. Tudom, tudom, akkor lehet mashova menni, de az ember nem igy mukodik... Ennyi a tortenet.
A megoldas utolag: irasos panasz, majd a munkaltatoi eljaras eredmenyekeppen 6 honap 20% bercsokkentes.
Itt vannak azok a titkok, amikről csak a repülőgépek pilótái tudnak
,,De ha te is kíváncsi, olvasson tovább nyugodtan!''

Szep, magyar megfogalmazas.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
Sot, ha hagyta volna a francba, akkor is jobban jart volna a jegyvizsgalo, hiszen nem zarja ki az utast es a tortenet nem kerul a mediaba. Sajnos nem volt elorelato...
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@Villon: A Start jegyvizsgaloinak nem kotelezo a nyelvtudas, a munkaltato nem kotelez senkit nyelvizsgara, hivatalosan nem is teheti meg a belfoldi alkalmazottakkal. Termeszetesen lett volna mas megoldas is, de a lustasag es a nemtorodomseg gyozott. Szamara sokkal konnyebb volt kizarni az utast, mint megoldani a helyzetet. Ez az altalanos hozzaallas; sokszor kizarjak azt a figurat, akinek nincs menetjegye, az utasleadasi lap kiallitasa vagy a menetjegy egy penztar es automata nelkuli megallotol torteno kiadasa helyett. Ennek az esetek tobbsegeben a lustasag az oka. Az esetek kisebb hanyadaban pedig a nemtorodomseg az alulfizetettseg miatt. Kis penz, kis munka. Tudom, tudom, akkor lehet mashova menni, de az ember nem igy mukodik... Ennyi a tortenet.
A megoldas utolag: irasos panasz, majd a munkaltatoi eljaras eredmenyekeppen 6 honap 20% bercsokkentes.
Külföldi nőt szállíttatott le a vonatról egy kalauz
@peterkelemen: Ez igy csak altalanositas, ami nem szerencses, ahogy az sem, hogy minden MAV-Start-nal dolgozo jegyvizsgalo bunko, szemet es nem torodom. Sajnos vannak ilyenek is.
Menekültpurgatórium a szerb-magyar határon
Vajon forditva mi lenne a helyzet?

Ha az Obol-menti allamoknak nem kellenek, akkor miert a kereszteny Europaba kell beengedni ezeket, foleg ugy, hogy visszaelnek az EU menekultrendszerevel?
Visszaszámolt, majd leugrott az Árkád tetejéről a fiú
@durbincs: Pontosan. A nemzet dicso tartalekai kozott persze nem divat az ongyilkossag...
Bakondi: A magyarok nem támogatják migránsok betelepítését
@karma1: Vagyunk ezzel igy paran. De jo hir, hogy soha, semmi es senki nem tart orokke.
40 menekült jutott át a határkerítésen
@Cicamama55: Az unios menekult joggal elnek vissza. Ugyanazt csinaljak, mint a Kanadaba kivandorolt ciganyok. Gazdasagi bevandorlok, menekultnek alcazva.
Bakondi: A magyarok nem támogatják migránsok betelepítését
@karma1: Sajnos igazam lett, elbeszelunk egymas mellett, ezert nem kerdeztem meg.
Bakondi: A magyarok nem támogatják migránsok betelepítését
@karma1: Nem tekintem pechnek, hogy teged kerdeztelek; erdekelt a velemenyed, ami szamomra erdeklodes, nem szerencsetlen veletlen.
Magam teljesen mas velemenyen vagyok, mivel alapjaiban kulonbozik a hozzaallasunk.
Nem kerdezem meg, hogy szerinted mi a kulonbseg a menekult es az illegalis bevandorlo kozott, mert nem lenne ertelme; szepen elbeszelnenk egymas mellett, ami nem szerencses.