rokker33

Tarlós nyílt levélben kritizálja az ellenzéki jelöltek programját
Azt ugye senki sem hiszi el amit ezek az ellenzéki csűrhe ígérget! A fidesz semmit sem fog nekik megengedni bármelyik nyeri az csak veszteni fog!Ezt most tapló Pista is megmondta gondolom a főnöke mondta neki aki ugye nem parancsol pistának!! :) :)
Gyermekhalál a MOM tetején: nyilatkozott a mentőszolgálat
@Szeparepa2: gondolom a gyerekek gyújtották fel és félre sikerült a móka! Magától nem gyullad meg, ha csak elektromos tűz nem keletkezett akkor viszont mit keresett ott egy gyerek!!!??
Megtalálták a lábhoz tartozó holttestet Mezőlaknál – videó
@desir62: @desir62: valószínűleg cserben hagyásos baleset történhetett egy teherautó vagy egy kamion már letudja vinni az ember lábát, ha jól kapja el és gondolom nem akart magának problémát egy halott hajléktalan ember miatt!Bedobta a nádasbaés tovább hajtott!Kitudja hány ilyen holtest lehet Magyarországon ezt is csak véletlenül találták meg.
Felmérés: ez lenne az eredmény, ha most tartanák a főpolgármester-választást
@kishonda: @kereső: Jó elnéztem nem vagyok Budapesti lakos,de más ellenzéki polgármester jelölt sem lenne jobb mint aki most van! És míg Orbán van hatalmon és egy ellenzéki polgármestere lenne hatalmon akkor Budapestnek vége lesz semmilyen támogatást sem fog kapni semmire az Orbán kormánytól!!
Felmérés: ez lenne az eredmény, ha most tartanák a főpolgármester-választást
Tapló Pista legalább valamit tett a fővárosért ezek a tolvaj ellenzék csak élősködne a város és az adófizetők pénzén!! Gyurcsánynak kevesen hisznek már elkúrta a bizalom nem jön vissza.A többieket meg nem is ismerik miért szavazna bárki is rájuk!!??
Felmérés: ez lenne az eredmény, ha most tartanák a főpolgármester-választást
@tudode: Én nem védem ezt a tapló Pistát,de aki előtte volt MSZP s polgármester az mit csinált hosszú éveken keresztül??? Semmit megtömte a zsebét a 4 es metro beruházással és lelépett!!Ha demszky lenne még ma sem lenne kész a 4 metró a 3 meg fel sem újítanák!!
Trump bejelentette: újraindul az elnökválasztáson
@Jozefina: Orbánnal találkozott azóta beszél félre!! Később majd jön a Soros migráns Brüsszel duma és meg is nyerte a választást 2/3 os győzelemmel!!:D Orbánnak bevált Trumpnak miért ne?
Karácsony mögül ugyan kiszállt a DK, de máshol közösen indulna
Izgulhatnak most a szarháziak! Már intézik a csalást,ahol csak lehet szavaztot vesznek el az ellenféltől a saját javukra!!Megint narancsba fog borulni az ország a polgármester választás után lesz majd öröm a disznó nak röfögi majd Orbán sertés Viktor hogy GYŐZTÜNK röf röfff!!
A kereskedők a vasárnapi nyitva tartás rövidítésére kényszerülnek?
Ausztriában szombaton reggel 7-8 tól este 18:00ig vannak nyitva az üzletek vasárnap jóformán semmi sincs nyitva esetleg Bécsben tudom elképzelni,de a környéken az összes bolt éspláza zárva van!!Az emberek nem halnak bele már rég alkalmazkodtak csak mi vagyunk ilyen birka nép semmi sem tetszik senkinek!!
Kockaköves teknős-gyilkos: a rendőrség nyilvánosságra hozta a zöld overallos nő fotóit
Ugyan azt kell vele tenni mint azzal a szerencsétlen teknőssel tett! 2 méter magasról a fejére dobni azt a követ kíváncsi lennék mi maradna abból a k.b...ott fejéből!!
Soros György beszólt Orbán Viktornak
Mit vergődik és miért foglalkozik Európa sorsával ez a vén f.sz!Lassan koporsóba teszik a milliárdos üzletember nem hogy kihasználná ezta pár évet ami még maradtt!Ha most újra megszületne és 88 évig élne úgy hogy egy percet sem dolgozna, akkor sem tudná a felhalmozott pénzét elkölteni egy igazi zsidó!!Pénz és hataloméhes ember aki a pokolra fog kerülni Orbánnal együtt!!!
Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@bence: "de becsülöm Gyurcsányt , hogy Ő el is ismert orbántól ugyanezt nem fogod hallani soha" Gyurcsány nem ismert el semmit,mert egy zárt fórumon elvileg csak Mszp-s tagoknak mondta el az öszödi beszédet és nem számított rá,hogy kifog szivárogni!Orbán ennyire azért nem ostoba,hogy bármit is bevalljon, hisz cigány vér van benne a hazudozás lopás a vérében van!! "Ez a nép úgy meg van vezetve , ahogyan senki más ! " Ez igaz a sok 1000 forintos birka a nyuggerek és a cigányok rá szavaznak mert az értelmi képességük gyerekcipőben van egy zsák krumpli egy szatyor élelmiszer már megy is az X ahova kell! !! " Dobrev Klára" úgy tudom csak főpolgármesteri címért indul,ha Ő nyeri vagy más ellenzék akkor Budapestnek vége!!!Orbán nem fogja eltűrni,hogy egy ellenzéki politikus vezesse a fővárost nagy csalások lesznek itt ősszel.Majd meglátjuk mi lesz Én már sok jóra nem számítok!Orbánt csak ERŐSZAKKAL fogjuk elzavarn i!!
Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@bence: csak tudod 2008 ápr. ban kb 8.500.000 szavazásra jogosult emberből 5.5 millióan mentek el szavazni abból külföldi szavazatokkal együtt kb 2.800.000 a Fidesznek ment!A maradék 3 millió ember miért nem ment el szavazni ??Biztos ha a Fidesz ellen szavaznának sokkal gyengébbek lennének,de egy értelmes ellenzéki párt sincs!Én sem szavaztam minek??Kire??Sajnos a maradék értelmes ember így gondolja,ha lenne egy szavahihető párt tuti elmennék én is de sem a dk sem az mszp jobbik stb stb nem fogott meg egyik pártnak sem hiszek már a fidesznek sem minegyik hazudik ez az igazság egyik sem jobb a másiktól??Vagy tévedek??
Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@bence: Mert az ellenzék balf.sz mind és nem tettek és tesznek a fidesz ellen semmit!Annak idején Orbán nagyon fellázadt Gyurcsány ellen mikor kiderült,hogy miket mondott Magyarországról és a kormányzásukról! A nép egyből vérszemet kapott valószínűleg okt 23 át is a fidesz intézte, de ez mind Gyurcsány beszéde miatt történt!Tönkre is tette az MSZP-t Orbán meg Gyurcsány karrierjét intézte el! Most ilyenek nem történnek mindenki csak ül a parlamentbe háborognak lázítanak demonstrálnak , de ennyi Orbán meg kinevet mindenkit!Kb 2 millió szavazója van csalás nélkül! (sajnos) ami miatt nem kell idegeskednie a győzelme (sajnos) mindig meglesz az ellenzéknek nevezett csürhe miatt!!
Csúnyán átvertek egy dél-korai újságírót, aki a hajóbaleset miatt jött Budapestre
Elég szánalmas, hogy egy 28 áldozattal járó hajó baleset után ilyen gyorsan elintézték ezt a csalót!! Jó színben akarják a koreai turistáknak feltüntetni Magyarországot! Persze aki drogosan ittasan 200 al balesetet okozott,de van kapcsolat annak évekig elhúzódik a tárgyalás végül kis ejnye bejnyével megússzák!!!
Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@Szeparepa2: mint annak idején Gyurcsány!!13 év után még most sem felejtették el az emberek hogy mit mondott 2006 nyarán!!
Nincs tüntető, aki ilyet akarna hallani
@Madácsi Pali: O1G-t soha nem fogjuk békés úton leváltani lecsukni!Túl sok embert épített be a rendszerébe 9 ev alatt és azok akik tehetnének valamit azok mind fideszes katona!! Ezt a cseh mini diktátort még ellehet zavarni a k...a édes anyjaba ha nem a népet szolgálja!!!
Úgy érzi, hogy minden egyre drágább? Igaza van
@desir62: Soproni Tescoba 1.050-1.100 a lapocka a karaj 1.600 forint a comb 1-400 !Soprontól kicsit nyugatabbra pár km kell csak menni 5-7-8 euró a hús kg ára a Lidlbe, de legalább az nem büdös meg ecettel átmosott hús... Jah és pár hónapja még 950 ért is meglehetett venni mikor a fidesz aktívan kampányolt most már nem!
Ha Junckeren múlna, sokkal könnyebben nyaralhatnánk az Adriánál
Minden országban pozitív hatással van az EU csatlakozás! Horvát o. Szlovákia Románia Lengyelország mindegyik tudott fejlődést mutatni!! És Magyarország??Az egész EU ban csak úgy ismerik, hogy a tolvaj ország az EU támogatás 90% át ellopták a kedves vezetőink és lassan már Bulgária is lehagy minket meg ha belépnek az ukránok is jobban fogják hasznosítani a fejlődéshez szükséges támogatást!!!
Úgy érzi, hogy minden egyre drágább? Igaza van
Ez a valóság sajnos minden csak drágább lesz a bérek meg évi pár% al emelkedik !Lassan a minimálbér arra sem lesz elég hogy éhen dögöljünk!! Decemberben még a lapocka ára sokáig 959 volt a legtöbb üzletben.A Tej tejtermékek januárban 5 % ra vitték le az áfát! Mégis a hús most 1050 / kg a tej sem lett olcsóbb a kenyér is egyre drágább !! Hol van a rezsicsökkentés duma már feledésbe merült minden csak drágább lesz a béreket soha nem fogják uniós szintre emelni!! Ausztriában 1250 a minimálbér és ugyan annyiba kerül minden mint otthon!!
Varga Mihály a 325 forintos euróról: „itthon is lehet nyaralni”
Elég szomorú hogy mióta ez a tolvaj banda van hatalmon azóta 300 alá már nagyon ritkán megy a forint árfolyama!2010 előtt meg vergődtek mikor 300 Ft volt 1 euró most 20-25 forinttal többe kerül! Miért nem mond le a kormány vagy miért nem tud adni erre magyarázatot?? Ellenzék pozícióba tudtak sírni most mindegyik kussba van!
680 ezren mennek szembe az Orbán-kormány akaratával
@RonaGyuri: folyamatosan lopják a pénzt mert a további lopáshoz az szükséges .Ha nem lesz EU pénz a fidesznek vége 1- 2 éven belül! Sajnos az ország gazdasága össze fog omlani a rengeteg hiány tartozás és lopás miatt!!
Pintér: gyors és szakszerű volt a mentés a dunai hajóbaleset után
@görbetükör: alapból felsem voltak rá készülve!Egy ilyen baleset ritkán fordul elő,de azért megtörténik és egy Sintér Sanyi meg a csapata már nem tud mit tenni! Még ha megmentettek volna valakit azt mondanám gratulálok,de az a 7 ember sem nekik köszönhetik az életüket!
Pintér: gyors és szakszerű volt a mentés a dunai hajóbaleset után
Gyors és szakszerű persze... Azért halt meg 28 ember,mert ők annyira siettek! Legalább ez a vén sz,rházi ne fényezné így magát, ha baleset után csak fél óra múlva értek oda az egyáltalán nem nevezhető gyorsnak ami nem feltétlenül gond,de azért a Sanyi megint elvan magától meg a csapatától szállva!!!
Döntöttek a duhai hajóbaleset okozásával vádolt kapitány sorsáról
Helyes a döntés! Még ha nem volt szándékos a baleset akkor is min 7 ember meghalt a felelőtlen döntése miatt!!
Az LMP július 6-án választja meg új vezetőit
Már szégyen amit ezek a pár % pártok művelnek! Komolyan csak a pénzt nyelik folyamatosan és semmit nem tudnak a népnek nyújtani, hiszen annyira jelentéktelennek, hogyha többé nem szólalnának meg soha senki nem kérdezné , hogy mi van velük!!
Ujhelyi István kapja az MSZP-Párbeszéd EP-mandátumát
Magyarország legnagyobb pártja VOLT az MSZP és sokáig jóval alattuk volt a fidesz most meg folyamatosan csökken a támogatottsága!Nagy szégyen hogy aki tönkretette a pártot vagyis Gyurcsány Ferenc annak meg csak nő és 4 képviselőt is elküldheti Brüsszelbe, hogy Magyarországot képviseljék!!A fidesz meg a 13 párt katonával elmehet a pi...ba!!
Ma van Orbán Viktor születésnapja, így reagált a köszöntésekre
56 éves?? Jó sokáig eláll a [email protected]! Azért Isten éltesse még vagy 2 hétig utána mehet a búza mezőre trágyának! 1 hektár földet azért 100 kg [email protected] belehet trágyázni!!!
A DK Brüsszelbe utazott, hogy alkudozzon
Én nem szeretem Gyurcsányt,de kezd újra hatalmi pozícióba kerülni ami jó,ha tartja a szavát és nem veri át a szavazóit!A csúti rût dagadt cigány g.ci meg senkinek sem kell, majd örüljön,ha egy kis pártba beveszik a nagy győztest és következő választásig kuss ba lesznek!!!
Milliós büntetés a fővárosnak, mert blokkolták a meleg oldalakat
A káros tartalmakat blokkolni szokták!Ez a meleg dolog meg különösen veszélyes a normális társadalom számára!! A másik dolog meg hogy azt blokkolnak egy köz intézményben amit akarnak ott tényleg nincs szükség a buzàk reklámjára!!