rokker33

Fegyelmit indítottak az ügyeletes rendőr ellen a budai mészárlás ügyében
Hát a meggyilkolt nőn meg gyereken ez már nem segít!!Elkellene már törölni ezt a baromságot, hogy csak súlyos testi sértés vagy ha vér folyik csak akkor intézkednek!!Itt is folyt vér több liter ami az áldozatok életébe került!!!
Gulyás: 54 ezer forint egyszeri plusz juttatást kapnak a közfoglalkoztatottak
Mostmár nem Erzsi utalvány hanem Rezsi ;) ! Majdnem ugyanolyan csak ezzel a szánalmas apró pénzzel nem tudják a fél havi szükségleteiket kifizetni a nyomorban élő nyugdíjasok.Pl gyógyszer élelmiszert stb max 1 havi rezsit amivel nem sokra mennek!
Leveszik a Barátok köztöt a főműsoridőről
@Nyírfa: akkor nem lenne nézője!!A birkák a Balázs Majka produkcióját meg a sok semmit mondó szappanoperákra kíváncsiak nem a minőségi műsorok ra!!
Szécsény összes fideszes képviselője kiszállt a Fideszből, a kétharmados többség lenullázódott
Ezek szerint vannak még becsületes emberek a fideszen belül!! Nincsenek sokan a két kezemen biztos megtudnámv számolni hogy mennyien vannak!!
Vajna Tímea: "Félek, hogy egy csóróba szeretek bele"
@Macskaszem: azért annyira nem ! van bőven még válogatni is tud a timike!!
Sikeresen szétválasztották a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket – fotó
Indiában elég gyakori a rendellenességgel született babák és nem véletlen!Ez lesz az eredmény,ha az apa és anya testvérek rokonok sajnos ott ez megszokott dolog! Abba nem gondolnak bele, hogy a megszületett gyerekek nyomorékok vérfertőzöttek lesznek!!
Medveczky Ilona örül, hogy erre a világra nem szült gyereket
Majd ha beteg lesz és maga alá fog kakálni meg nem fog tudni egyedül semmit csinálni kíváncsi leszek rá,hogy a karrier ott lesz e,hogy ápolja!!?? Szerintem az életbe 1 gyerek kell!!
Megint letartóztatták az ukrán hajóskapitányt – fotó
@papa.49: Lehet ha azonnal segít a bajba jutott embereknek akkor többen is túlélhették volna! Így hogy cserben hagyta őket a halálos ítéletet írta alá ez az ukrán senkiházi kutya!! Nem 15 hanem 150 millió óvadék ellenében kellett volna csak kiengedni vagy sehogy!
Áder János döntött: ekkor lesz az önkormányzati választás
@kereső: dehogy döntött!A csúti "vezír" szólt neki, hogy hee Jancsi okt 13 jó lesz ?? Bólogató Kádár János meg ok főnök ok ok már írom is alá kb így ment ez a párbeszéd!!
"Ültem a kanapén és bőgtem" – Szujó Zoltán először beszélt kirúgásáról
@jesz: Jól fogalmaztál szuerintem!Több 100 ezer forintos fizetése biztosan megvolt nehogy már Őt sajnálja fél Magyarország!Majd túléli talál másik munkát jó fizetéssel és van olyan érzésem,hogy nem összeszerelő gyárban fog dolgozni!
"Ültem a kanapén és bőgtem" – Szujó Zoltán először beszélt kirúgásáról
@görbetükör: Profi a munkájához ért nem fogom megsajnálni,mert kirúgták! A fizetése sem annyi volt mint egy átlag gyári munkásnak sőt biztos jól keresett!Ha meg már érezte a levegőben,hogy elmegy vagy befejezi ott a pályafutását, akkor csak volt annyi esze,hogy tett félre pénzt a szűkebb időkre!!A 100 ezer forintért robotoló majd kirúgott embereke,t azért jobban sajnálom főleg akinek nem adatik meg,hogy több 100 ezer forintot keressen és családja hitele van!!!
Rétvári: "az Orbán-kormány 2010-es felállása előtt csak csökkentek a nyugdíjak"
"a családok támogatására 2228 milliárd forintot különítettek el " az kimaradt hogy 2000 milliárdot ellopnak belőle az a 228 milliárd egy évre nem is olyan sok!!
"Ültem a kanapén és bőgtem" – Szujó Zoltán először beszélt kirúgásáról
Röviden tömören hisztizett egy rendszer hiba miatt nem csinálta meg a munkát amit meg kellett volna ezért kirúgták/felmondott és még Ő van vérig sértve!!
Fidesz: Karácsony pártja egyetlen béremelést sem szavazott meg
@solidedge: hát azért Gyurcsányék is megérik a pénzüket az egész csűrhe ellenzéki bandával!! Nem jobbak Karácsony is csak a hatalom hajtja, ahol irányít meg káosz és fejetlenség uralkodik!!Mit fog Budapesttel csinálni ez a ripacs!!!?? Kérdezem én aki nem is budapesti!
Tarlós: Budapest saját halottjának tekinti Heller Ágnest
Heller Ágnes nem halt meg!!Aki szerette az nem fogja elfelejteni! Viszont ha ez a vén szar meghalna az minden bizonnyal pozitív hatással lenne a budapesti emberekre és Budapestre! Úgyhogy hajrá Pista!!!
Csepeli polgármester: "Egy település akkor lehet sikeres, ha jó együttműködést alakít ki a kormányzattal"
Te büdös nyalis kutya! Azért kap: Csepel támogatást,mert a fidesz csicskája vagy és még te erre büszke is vagy!!Akik nem adták el magukat azok az igazi emberek,de ezt te nem tudhatod te szopós malac!!!
Berki Krisztián nagy bejelentést tett egy medencéből kisétálva: indul a főpolgármesteri posztért – videó
Most a fidesz csak arra játszik, hogy a valódi ellenzéket gyengítse és sikerülni fog! Ez a sok barom Berki Puzsér stb jó sok pénzt kap a fidesztől és nem kell attól tartani,hogy lejáratják magukat ezt már évekkel ezelőtt elérték!Van jó vastag bőr a pofájukon,hogy kiálljanak Tarlós ellen persze a szavazatuk érvénytelen lesz vagy Pista bá hoz fog kerülni!! Én a Kárpátia zenekar ban csalódtam...
Idén sem múlt el támadás nélkül a Pride
Jól tette sok bu.i inkább a 4 fal között mutogassak magukat senki sem kíváncsi az ilyen felvonulásokra
Ezt tenné Magyarországgal Brüsszel új vezetője
Nem fog történni semmi figyeljetek meg ennek is csak a szája nagy,de majd ha tenni kell valamit akkor fog majd jól leégni!! Orbán ellen kevés lesz már bebiztosították magukat min 30 évre...
A hatóság szerint a debreceni kolbászok némelyikével gondok vannak
@Cincinntatus: Amelyiket a Kósa úr készíti...De abból kijön több kerítés is...
Döntött a Alkotmánybíróság a lakástakarék-támogatás eltörlésének ügyében
@kereső: a Gyurcsány kormány is vett el bőven a családoktól mégsem emlékszik rá már senki pl 13 nyugdíj 13 havi fizu család támogatásokat stb.., de adni nem adott soha semmit! Mindig arra hivatkoztak, hogy nincs pénz vagy válság van. Orbán sem jobb meg lehet meggondolatlan volt ez de biztos volt valami oka hogy megszüntette!
Döntött a Alkotmánybíróság a lakástakarék-támogatás eltörlésének ügyében
@Qqberci: 20 vagy 25 volt és?!! Nem volt jobb élet akkor sem! Itt soha nem a fizetésekhez van beállítva az árak gondolom ezt már Te is észrevetted!!
Döntött a Alkotmánybíróság a lakástakarék-támogatás eltörlésének ügyében
Azért azt ne felejtse el senki, hogy ez egy támogatás amit nem kötelező adni az államnak és egyszer véget fog érni!Tavaj októberben ez megtörtént, azóta több és új támogatásokat hoztak létre többet mint az egész ellenzék Gyurcsányal együtt!Sose volt egyik párt sem család barát ezt azért nem kell elfelejteni !!
Karácsony elrendezte a csődeljárást
@Cicamama55: @ágimami: Nincs esélye Tarlós ellen ezt azért Orbán nem fogja annyiba hagyni! Folyamatosan nyomják a lejárató kampányt és Karácsony se tökéletes sok hibát vétett amit most a fidesz csűrhe ellene fordít!! Tapló Pista kb 45-50 % al fogja megnyerni ki fogad velem??
Annyi volt a jó tanuló Zuglóban, hogy végül egyik sem kapott oklevelet a tankerülettől
Zugló polgármestere mit fog csinálni ez ügyben, vagy már le se sz.rja a zuglói polgárokat...
Üzent Von der Leyen: "aki Európát meg akarja fosztani az értékeitől, az ellen nagyon keményen fogok harcolni"
@csak úgy...: Hát fontosabb téma évek óta,mint a magyar politikusok vezetők rokonok barátok ellenőrzése,hogy miért is lett egy gázszerelőből milliárdos üzlet ember ráadásul 2010 után a vagyona rohamosan nőtt több mint 300 milliárd forintig Tiborznak meg "csak" 40 milliárd jutott 2-3 év alatt!!! Nem vagyok fideszes vak bégető birka és azért átlehet látni a magyar és EU rendszer hiányosságait hibáit és azt tudom,hogy Magyarországgal mint uniós országgal a pénzkifizetésen kívül semmivel nem foglalkoznak. Ígérgetéséből elegem van Orbán egy tapló senkiházi hazug erkölcstelen ember meg az egész uniós semmit tevő parlamenti naplopók is!! Figyeld meg SEMMI nem fog változni sajnos ugyan úgy fogják a pénzt lopni mint eddig!Ursula sem fog csinálni semmit nekünk nem lesz jobb elzavarni Orbánt már nem lehet erőszak nélkül!
Üzent Von der Leyen: "aki Európát meg akarja fosztani az értékeitől, az ellen nagyon keményen fogok harcolni"
@csak úgy...: És most megválasztják mi fog történni!?Semmi!! Ugyan úgy fog a lopás folytatódni, pedig ez nem a nép meg az ellenzéki oldalnak lenne a dolga,hogy a fidesznek a körmére nézzen hanem ott akik ülnek Brüsszelben és mindig csak a migráció a fő téma !!
Üzent Von der Leyen: "aki Európát meg akarja fosztani az értékeitől, az ellen nagyon keményen fogok harcolni"
@csak úgy...: Nem vagyok tisztában Junker es Ursula munkásságával, de azt tudom hogy mióta unió tagja vagyunk értünk magyarokért nem sokat tett mondhatnám a kisujját sem mozdította! És most nem arra gondolok, hogy adjon több pénz támogatást stb:Sem a Medgyessy sem a Gyurcsány kormány sem a Fideszt Orbánnal soha senki nem ellenőrzi hogy hová tűnik a rengeteg milliárd támogatás!A korrupció a média birtoklás az uniós pénzek Mészáros Tiborz stb senki nem ellenőrzi a mai napig hogy lettek milliárdosok pár év alatt!A választási csalások Medgyessy is Gyurcsány is lopott bőven és mégis senkit nem érdekel!! Hányok az ilyen ígérgetős emberektől!!
Üzent Von der Leyen: "aki Európát meg akarja fosztani az értékeitől, az ellen nagyon keményen fogok harcolni"
Ursula Ursula te olyan vagy mint a dékás emeszpés fúzió!! Ígérgetsz fűt fát hogy hatalmi pozícióba kerülj és majd kb nem fog semmi érdemleges történni európában! Nagy ígérgetések azért pl egységes uniós bér, illegális migráció korlátozása,női vezetők,környezet védelem stb stb!! Szerintem semmit sem fog tudni ebből betartani,de majd kiderül hogy milyen tökös csaj!!