rokker33

A kormány betiltaná a civileket? A Századvég már készíti elő a terepet
@Shikari: Ki lenne a többség??A hamisított 2/3 amit Orbán alkotott??Vagy itt a propin!?? Akibe szorult egy kis ész az tudja hogy mi folyik ma Magyarországon!! Csak a korrupció lopás csalás és már rég nem az ellenzéki politikusok teszik hanem orbánék! És egyre több turpisság kerül elő amit már nem tudnak kimagyarázni, szóval lassan de biztosan össze fog dőlni az a kártyavár, csak idő kérdése!!
A kormány betiltaná a civileket? A Századvég már készíti elő a terepet
Gondolom megkérdezték 800 birkát meg 200 átlag embert és innen jött ez a hiteles a kormánnyal nem összeköthető adat. Tudjuk hogy sosem lesz hiteles hiszen nem függetlenek így mindig a megfelelő adatokat adják meg, persze Orbán ezt várja el tőlük, hisz ezért fizet milliárdokat nekik
A kormány betiltaná a civileket? A Századvég már készíti elő a terepet
@Shikari: Akkor kezdjük a fidesz és fidelitas nevű csoporttal, mert amit írtál az igaz rájuk és kikell tiltani őket mondjuk egész Európa területéről!A ruszkikhoz mehetnek nyugodtan!
Megjöttek az első fotók a budapesti tűzről – öt épület gyulladt ki, gázpalackok robbantak fel
@rokker33: az emberek mert ha fizetni kell azt nem vagy csak nehezen kivitelezhető főleg több milliót!
Megjöttek az első fotók a budapesti tűzről – öt épület gyulladt ki, gázpalackok robbantak fel
@Málna: Szerinted így lesz! Szerintem nem!A biztosítást meg hagyjuk majd kitalálnak mindent csak fizetni ne kelljen,de szerintem nem sok ott lakóknak volt biztosítása! Kimennek a "szakértők" és mondják ez nem felelt meg a tűzvédelmi előírásoknsk az nem felelt meg és máris buktak pár milliót!
Megjöttek az első fotók a budapesti tűzről – öt épület gyulladt ki, gázpalackok robbantak fel
Idegen kezűség kizárva! Gondolom hogy valakinek kellene a terület és így szabadultak meg az ottani lakóktól! Egy diktatúra rendszerben ez így működik!! Majd kapnak egy putrit oszt vagy elfogadják vagy mennek az utcára!
Erzsébet utalvány a nyugdíjasok szavazataiért? A lengyelekhez képest kispályások vagyunk
¯\_(ツ)_/¯Itt meg Gyurcsány vette el a 13 havi nyugdíjakat meg a 13 havi fizetéseket!Orbán folytatta az étkezési utazási utalványokat szép kártyát a szegényektől a benzinpènzt a mai napig nem emelték 1 forinttal sem!! Tanulhatnak a lengyelek től ők legalább valamit adnak nem csak vesznek!
Erzsébet utalvány a nyugdíjasok szavazataiért? A lengyelekhez képest kispályások vagyunk
¯\_(ツ)_/¯Itt meg Gyurcsány vette el a 13 havi nyugdíjakat meg a 13 havi fizetéseket!Orbán folytatta az étkezési utazási utalványokat szép kártyát a szegényektől a benzinpènzt a mai napig nem emelték 1 forinttal sem!! Tanulhatnak a lengyelek től ők legalább valamit adnak nem csak vesznek!
Erzsébet utalvány a nyugdíjasok szavazataiért? A lengyelekhez képest kispályások vagyunk
@human: én már 100x jelentettem és még semmi tiltás! Lehet fizetnek a Propellernek,hogy reklámot helyezzenek el a kommentek közé??Kitudja??
Fokozódik a helyzet: Irán elismerte, hogy lelőtte az ukrán utasszállítót
@cikicakk55: De már a Bush család is az ott lévő olajról álmodozott, csak ezek a kecskebaszó népségek nem engedtek a nyomásnak! Nyilván az atom nem megoldás,de valahogy össze fogják ugrasztani az ottani népet vagy egymással vagy a környező országokkal és ha eléggé legyengült már mindenki a háborúban nah akkor fog az USA közbelépni, persze nem a nép érdekében!! !!
Fokozódik a helyzet: Irán elismerte, hogy lelőtte az ukrán utasszállítót
@Yoda69: hát az a sok analfabéta kecske b&szótòl ne várj sokat! Gondolom hogy most mindenre lőnek ami mozog hát a repülőgép is ilyen célpont volt! Sajnálatos hogy ezek a primitív állatok miatt halt meg sok normális ember! Már rég elkellett volna törölni Irán Irakok meg az egész szemétdombot az Allahal meg a kecsketoszó néppel együtt nem életképes társadalom!
Elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát Budapesten
@Pálinkás Pál: Azért azt vedd figyelembe hogy a járművek száma a 80 90 évektől nem megduplázódott hanem sokkal sokkal több autó van forgalomban mint annó! Jah és még mindig a 90-2000 es autók vannak divatba a légszennyezés csak nőtt és nem csak 1 városban hanem az egész országban! Nem szabad figyelmen kívül hagyni mert hosszú távon visszafordíthatatlan következménye lesz!
A BKV az orosz gyártóval fogja megtéríttetni a metrókocsik miatti kárát
Shikari: Ugye milyen "szakemberek" ültek "karigeri" előtt! Megvették az ócska elhasznált metró kocsikat az oroszoktól ugyan annyi pénzért amennyiért már újat is vehettek volna klímával!! Pár év üzemeltetés után már jönnek elő a hibák! Egy új metró szerelvénnyel semmi probléma nem lett volna 20 évig! Tapló Pista tényleg szakember volt a lopás és sikkasztás téren!!
Két magyar településnek már veszélyes a levegője
Hogy meglepődtem...A sok cigány miatt van meg a Borsod Chem ...
Orbán: a klímavédelem fontos, de drága dolog
Azért kb 25 ezer milliárd az államadósság és ez a törpe cigány meg 50 ezer milliárdot mondd a klíma védelemre! Sokkal kevesebből is megvalósítható például lehetne több embert alkalmazni városok falvak és a környezetük folyamatos rendbetételére és az ócska buszokat Diesel autókat is kilehet tiltani nagyobb városból és az embereket is ösztönözni kellene, hogy környezet barát autót vegyenek Kilehetne alakítani úgy a városokat hogy a kerékpáros közlekedés legyen előnyben ne az autós!A gyárakat amely mérgező anyagokat juttat a levegőbe azoknak lehetne szigorítani a működési engedélyüket! Sok pénz az igaz de közel sem annyi mint ez a skizofrén kerti törpe mondja!
Cserék lesznek a budapesti cégek élén
@Shikari: "Eddig szakemberek ültek a posztokon, most jönnek a komisszárok" Mert a fidesz olyan híres szakembereket alkalmazott eddig is inkább bohócok gyülekezete! Most jönnek az igazi szakemberek, akik legalább pályázat útján lettek és lesznek vezetők és nem seggnyalás útján vagy pofára választanak embert ,mint ahogy a fidesz szokta csinálni!
Cserék lesznek a budapesti cégek élén
Jól teszi! Eddig Tapló Pista emberei ültek a vezető székben és sok kárt okoztak a fővárosnak!Ez a nézzük meg az emberek szokásait évi 6 millióért hát már ez kiverte nálam a biztosítékot és még kitudja hány ember végez hasonló munkát hasonló fizetésért!
Pánik tört ki a drónnal kilövetett iráni kémfőnök temetésén, legkevesebb negyvenen meghaltak
Ezt a moslék embernek nevetett szart a több napja éhes disznók elé kellett volna dobni lehetőleg még élve !! Ezek a terrorista birkák meg siratják nemhogy örülnének hogy lassan az ilyen mocsoktól felszabadítják őket!!
Nincs újabb döntés a gyöngyöspatai iskola ügyében
A sok cigány által agyon vert szülők nagyszülők gyerekek akiket már nem lehet visszahozni azoknak a családoknak ki fog fizetni??Cozma Szögi Lajos sok idős embert vertek halálra ezek a férgek és mit kaptak?! Pár év börtön!;Ezek a kis tetveket is ketrecbe kéne zárni és úgy tanítani!! Nem tanultak meg beilleszkedni több mint 60o éve már mit várunk mi fog változni??
Mégsem januártól ingyenesek a meddőségkezelésben használt gyógyszerek
@ágimami: Semmi gond nekem tetszik hogy 3 percre a kommentem után valaki ugyanazt leírta :D ! Csakis a valóságot írtuk le,de ha csúnyábban akarunk fogalmazni,akkor Orbán jól átb.szt. a népét!Megint...
Pénz, siker, csillogás – ezt kellene Ferenc pápa szerint elutasítani
@jesz: Igen először ott kellene a fényűző életnek véget vetni!Míg több milliárd ember szegénységben és nyomorban él addig a hazug papok és az egész vallásban részt vevő személyek dús gazdagok megvan mindenük nekik minden ingyen van mindenki felett állnak nem számít,ha bűncselekményt követnek el(pedofilia adomány pénzek lenyúlása ami mindenhol ugye adómentes!!??) Ezeket a bűncselekményeket rendszerint megússzák vagy kapnak egy ejnye bejnyét, mert ugye isten szolgái és ők mindent megtehetnek Isten nevében, bár nem értem ezt az ócska 10 parancsolatos sz.rságot, ha ők nem tartják be akkor kinek kell?? Szóval először ott a vatikánban kellene végre megszüntetni a pénz és hatalom mániát amit már több 1000 éve alkalmaznak az egyházfők és társaik!
Teljes készültség az Egyesült Államokban
@Gauntlet: Jól tették! Évtizedek óta nem tudnak rendet tenni az országban az ott élő politikusok az emberek és a katonák sem!! Nem véletlenül vannak ott amerikai katonák! Lőjjék csak a sok gyilkos terrorista szervezetet nem kár értük!
Bocsánatot kért Ferenc pápa, amiért elveszítette a türelmét és rácsapott egy nő kezére a Szent Péter téren – videó
@fahrenheit451: Azért elég tiszteletlenül viselkedett a nő látszott rajta, hogy nem 100as. Mégha sokan elítélik a pápát akkor is helyesen cselekedett! Azért nem volt ez annyira durva az ütés.Szerintem a nő jobban megszoritotta a kezét és már nem egy 20 éves fiatalember biztos neki is fájt a szorítása!
Minimum ennyit kell kapnia a munkájáért
Ausztriában több mint a 2x ét keresik meg németben 3-4:X magasabb a minimálbér mint Magyarországon! Szlovákia is lehagyta már több éve jobban keresnek az emberek mint itthon szóval annyira nem kell a oicsáját a földhöz verni nem nagy szám ez a nyóc százalék !!
Újabb egy hónap dugóban araszolás várható az M0-son
@namihami: Hát igen nyáron is mikor átmentem rajta össze vissza volt szűkítve meg terelve az utak szinte már életveszélyes volt mikor a román rendszámú furgon 4-5 kocsival a platóján előzött 100 al mikor 60-80 as korlátozások vannak és a tükrök majdnem össze érnek! Ausztriában ezt 2 hónap alatt befejezték volna, mert nem is olyan hosszú szakaszról van szó csak gondolom, hogy az időhúzással több pénzt lehet keresni, mintha 2 hónap alatt befejezték volna ! Nekik mindegy nekünk nem!
Újabb egy hónap dugóban araszolás várható az M0-son
@Nessy: A körülményekhez képest gyorsan talán túl gyorsan :( Valamivel jobb lett azon a kis szakaszon az út minősége,de tudjuk hogy a kamionok és a nagy forgalom, valamint a belerakott silány minőségű bitumen miatt max 1 év és ugyan olyan kátyús lesz!
Súlyos munkaerőhiány van a német kórházakban
@Eriksson: Biztos Magyarországra jöttek a német orvosok,mert olyan jól fizetnek orbánék, hogy megéri ide jönni! Ápolót meg lehet találni bárhol gondolják!
Újabb egy hónap dugóban araszolás várható az M0-son
Este nem rossz,de nappal nem szívesen mennék át rajta. Amúgy már elég régóta csinálják,már nyár elején is levolt szűkítve az a szakasz!!Az M1 tatabányai szakaszát meg befejezték volna vagy van róla valamit infó??
Pintér bejelentette: félmilliós extra juttatást kapnak a fegyveres testületeknél dolgozók
Sintér elvtárs nagylelkűen osztja a jó magyar adó forintot ezeknek a semmirekellő fegyveres csűrhének!! Inkább adna azoknak akik igazán megérdemlik pl sebészek orvosok mentősök skik 12 24 órában dolgoznak az embereken segítenek nem a herét vakargatják. Egyáltalán miért van szükség ezeknek az embereknek 500 ezret adni ?