rokker33

Milliók követelik a Brexit leállítását
Ezért ne legyen soha egy nő a miniszterelnök,mert nem enged a döntéséből még akkor sem ha az egész Britannia rosszul jár!!Ki fognak lépni,mert ez a makacs nő ezt akarja,de hosszú évekig meglesz az eredménye!!
Orbán Viktor elutazik
Van ott táborozási lehetőség is csak meg kell nyitni és bekell oda zárni az összes csürhe bandát! Fürdési lehetőség adott és gyakorolhatják az általuk hozott rabszolga törvényt élőben 7 nap 16 óra munka minimum !!
Hat év fegyházra ítéltek egy varázsgomba-termesztőt
Amerikában 15-20 évet kapott volna itt Eu-n belül meg Magyarországon elég enyhe büntetéseket szabnak ki!
A teljes ellenzék beállt a Jobbik polgármesterjelöltje mögé Egerben
@Mirabilis: nincs más választás!! Hamarosan polgármestereket fognak lecserélni és minél több ellenzéki vezető kell!!Sajnos Budapesten már előre borítékolható, hogy ki fog nyerni, de a kisebb városokban kell a csere!! A fideszes polgármestereket le kell váltani, mert csak kárt okoznak szó szerint kis királynak érzik magukat! Kazincbarcikán egy kis borsodi városban évtizedek óta MSZP S vezetés folyik!A város gyönyörű szépen fejlődik parkok épülnek panel lakások újulnak meg! Ózdon mióta jobbikos polgármester van sokat javult a környezet és a közbiztonság!! Nem véletlen!!
Megvonta a fideszes polgármester az ellenzéki alpolgármester fizetését Szombathelyen
Remélem hogy a szombathelyi emberek ezt a mocskos mini diktátort elküldik a 3.14csába! Rohadék senkiházi csürhe !Csak akkor kap 100% os támogatást az ember,ha nyal a fidesznek!!Ha ellene fordul,akkor súlyos szankciók várhatóak! Ha ez nem diktatúra akkor micsoda!!???
Két gyárban is sztrájkkal indítják a szerdát
Mit képzelnek magukról ezek a multimilliárdos cégek, hogy sz.ros 65 forinttal akarják emelni a dolgozó emberek bérét!! Sztrájkolni kell vagy ha nincs eredmény akkor tömegesen ott kell hagyni a cégeket! Így is munkaerő hiány van majd megtudják,mikor a sok szakképzetlen munkakerülő embert felveszik,hogy mit veszítettek!
"Brüsszel legalizálni és fokozni akarja a bevándorlást" – 8 oldalas dokumentumban reagált a kormány az Európai Bizottságnak
"kormány válasza az Európai Bizottság állásfoglalására című dokumentum a kormany.hu-n olvasható" És hol olvasható az eredeti példány? Szerintem ami maszlagot kiraktak a fideszes oldalára az 100% ban hazugság!!
Deutsch Tamás: Magyarországon az emberek szívesen túlóráznak
Szóval, ha kormány hivatalba 8 óra munkaidőben 10 12 órát dolgoznak,mert mondjuk van egy csomó papírmunka amit meg kell csinálni, akkor még 4 órát ingyen KELL dolgozni!! Az heti akár 20 óra is lehet úgy hogy teljesen INGYEN dolgozik az ember!!Az 2,5 nap !!Akik gyárban dolgoznak azoknak csak 1 ingyen napot Kell dolgozni!!
Nézőpont Intézet: Európa legsikeresebb pártja lehet a Fidesz a választáson
Csak az analfabéta emberek hiszik el azt amit a nézőpont nevű fideszes szervezet állít!!5000 fideszes embert kérdeznek meg a maradék kb 8.307.000 szavazatra jogosult emberek véleménye már nem számít??!! Ha több embert kérdeznének még a 30 %sem érnék el!!
A többségbe került ellenzék leváltotta a szombathelyi médiacentrum vezetőjét, a fideszesek kommunistáznak
Eddig csak szídni lehetett az ellenzéket a botrányos és szánalmas viselkedésük miatt!!De amit Szombathelyen csináltak az teljesen törvényes és tisztességes lépés volt!Persze ennek a sok ingyenélő fideszes sz.rháziaknak nem tetszett,hogy nem Ők irányítanak és megmutatták az igazi narancsos arcukat ezek a tetvek! Lovass Tiborra meg csak rákell nézni! Született fidesz s.ggnyaló!!Ennyit a pártatlanságáról!
Újra Matolcsy György lesz az MNB elnöke
Hazug Gyuri a porondon marad még 6 évig csak nehogy addigra az egész tolvaj bandát elzavarják vele együtt!!Ha Orbán nem lenne most az MNB ban dolgozna mint ügyintéző vagy portásnak is elmenne!
Öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója – megszólalt az énekesnő is
Hülye!!Max kapott volna 2 év felfüggesztett büntetést meg 20.000 forint bírságot! Inkább öngyilkos lett!Neki biztos megérte az 5 perc hírnév gondolom nem figyelt senki erre a szerencsétlen hülye gyerekre!
Döntött az Alkotmánybíróság: nem alkotmányellenes a "Stop Soros"
Mit gondoltatok majd a fidesz ellen fog dolgozni az AB mikor csak fideszes bírók ülnek?? Aki nem azt csinálja amit a főnök mond vagyis Orbán azt azonnal kirúgták vagy kirúgják! Így működik egy demokratikus ország még véletlenül sincs semmiféle diktatúra csak az ellenzéknek sír a szája orbánék szerint!!!
Nem nyomoznak tovább a Gruevszki-ügyben
Ez a mocskos szemét Orbán ezt is megteheti büntetlenül.Behozta a korrupt hazug tolvaj fajtáját, majd kap Ő is egy zsíros kis állást, mint az adócsaló Vajna papa a plágium Pali vagy kuszaszemű Gyuri meg nem hagyom ki a bajszos sz.rt sem avagy másnevén a bólogató aláíró Jánost!!Meddig meddig kell még a MI PÉNZÜNKBŐL ezeket a rohadt senkiházi trógerokat eltartani??!!
Lemondták Szijjártó stuttgarti látogatását az új magyar plakátkampány miatt
@Shikari: teljesen más téma! Hitler és Sztálin is gonosz emberek voltak és diktátorok,de előttük és utánuk is volt és van diktatúra!! Mondjunk ez a bevándorlásra is igaz már több ezer évvel ezelőtt is vándoroltak az emberek egyik helyről a másikra mégsem csináltak belőle ekkora cirkuszt mint most orbánék meg a többi csürhe!!
Lemondták Szijjártó stuttgarti látogatását az új magyar plakátkampány miatt
@Shikari: @Eriksson: akkor is ez rágalmazás!Nem köthető 2 személyhez a migráció probléma és a másik gond,hogy ezekre a fölösleges plakátokra sok sok millió( milliárd??) forintot szórnak úgy hogy Magyarországon nincs nem volt és nem is lesz migráció!A migránsok nak is van eszük a sz.rbol nem mennek a sz.rba mégis Orbán folyamatosan sorosozik meg Brüsszelt szidja!!!
Lemondták Szijjártó stuttgarti látogatását az új magyar plakátkampány miatt
@Shikari: Ostoba döntés volt ilyen plakátokat kihelyezni! Sehol Európán belül,de még kívül sem csinálják ezt csak itt Magyarországon! Azzal nem számolnak, hogy súlyosan sérti a becsületét ezeknek a személyeknek még ha nekik nincs is olyan,ezért beperelhetik azokat akik a plakátokat engedélyezték és készítették!!!
Dobrev Klára: "mi az Európai Egyesült Államokat fogjuk építeni" – videó
Ostoba vagy Klári mint egy kupac kutyakaki!Az EU nak nem érné meg a jóval szegényebb országoknak ilyen módon segíteni ezt már megtették a rengeteg 100 milliárd eurós támogatásokkal és pályázatokkal amit sok ország kitudott használni a saját javára,de Magyarországon a 90 %at ellopták! Már rég nem 140 ezernek kellene lennie a minimálbér nek hanem a háromszorosának!!
Eredményként értékeli Kásler Miklós, hogy 28 ezren vannak kórházi várólistákon
Miklós vedd be a gyógyszert és ne beszélj baromságokat! Azért ennyi az eredmény,mert olyan sok a várakozási idő,hogy meghal a beteg mire sorra kerül! Vannak olyanok is akik elsem vállalják a műtétet inkább szenvednek tovább,de félnek, hogyha befeküdnek a kés alá ott maradnak a tepsibe!
"Orbán Viktor a leggazdagabb magyar" – meghackelték a kormány újabb sorosozó plakátkampányát
@Macskaszem: nem vagyok se Orbán párti az ellenzéknek nevezett csürhe bandát is egyesével kellene fejbe lőni,de ennek a semmi 0.01% gyülekezetnek igaza van hogy Orbán Viktor a leggazdagabb !A pénze vagy az oroszoknál vagy svájci bankokban van elhelyezve biztonságos helyen soha senki nem tudja meg hogy valójában mennyit lopott össze magának!!!
150 ezres bírságot kapott egy tüntető, miután a rendőrökre fújta a cigifüstöt
Mocskos szemetek!! Jó úton haladunk a diktatúra felé még egy ciklus ezzel a bandával és már teljesen elfognak tűnni a tüntetők a súlyos szankciók miatt!
"Orbán Viktor a leggazdagabb magyar" – meghackelték a kormány újabb sorosozó plakátkampányát
@KisTehen: te fideszes marha!!! Honnan tudhatnád, hogy Orbánnak mennyi a vagyona mikor a fidesz s&ggéből egy percre sem húzod ki azt a bamba fejedet!! Hidd el hogy ha Mész@'rosnak 350 milliárdot bevallanak ami pofátlanul sok lopott pénz akkor Orbánnak ugyan mennyi lehet??? Gondolkozz már el ezen és kapcsold ki az M1 et meg a TV 2 csatornát mert csak csupa hazugság az egész!!!
Egyetlen szóval alázta porig a kormány legújabb plakátkampányát a Kétfarkú Kutya Párt
Ha tudna a magyar nép gondolkodni akkor már rég elzavarta volna a fideszt a büdös francba!! Azért tartunk ott ahol vagyunk, mert a sok analfabéta cigány 4 általános iskolai végzettséggel is szavazhatnak !! Persze csak a fidesz mert ezeket belehet etetni minden földi jóval!!!
Hollik: Brüsszel fizessen a kerítésért
@Kookas: az lehet de az biztos hogy anyagi gondjai nem volt! Képzeld el ha egyszer ezek menekülni fognak a lopott 10-100-1000 milliárddal akkor bárhol a világon kiskirályként fognak élni!
Hollik: Brüsszel fizessen a kerítésért
"az előző öt év volt az EU történetének legkudarcosabb időszaka" mégis az EU nak köszönhetően marad talpon Magyarország! Ha kib@sznak minket mint a macskát kakilni akkor jó nagy sz@rba leszünk csak akkor már menekülni fognak ezek a patkányok Putyin bácsihoz ott a milliárdos vagyonnal még a gyerekeiknek a gyerekei is megfog élni!!
Váratlanul megszigorították a Sándor-palotába a belépést az országgyűlési képviselőknek
@Shikari: teljesen igazad van!Ha bármelyik ellenzéknek sikerülne kitúrni a fideszt aminek a jelenlegi esélye 0 akkor az nekünk nagyon fájni fog! Egyiket sem tartom elég felkészültnek és tapasztaltnak, hogy átvegye az irányítást sőt nevetségesek egytől egyig!!
Tarlós bejelentette: leaszfaltozzák a fővárosi földutakat
A rossz utakkal mi lesz? Budapest útvonalának a 80 %-a siralmas állapotban van! Ezzel kellene foglalkozni Tapló Pista nem a mellé beszéddel meg az új burkolatokról amiből Mészáros vagyona fog gyarapodni pár milliárddal meg megint Tiborz hozza a rossz minőségű lámpákat pár milliárdért !
Győrfi: emberi mulasztás miatt érkezett későn a mentő a Nyugati-pályaudvarhoz
@Dr plágium: Egy szakértelemmel nem rendelkező idegen ne döntse már el hogy ki van jól meg ki nem az a mentősök és orvosok dolga végülis annyit hibázott,hogy nem kellett volna okoskodni!!
Győrfi: emberi mulasztás miatt érkezett későn a mentő a Nyugati-pályaudvarhoz
@Dr plágium: Röviden tömören !Volt szabad mentőautó azt mégsem riasztották azonnal csak később mikor már életveszélyes állapotban volt az illető ennyi akkor ki hibázott!?
Győrfi: emberi mulasztás miatt érkezett későn a mentő a Nyugati-pályaudvarhoz
@Dr plágium: Olvasd el akkor mégegyszer a cikket és rájössz hogy nagyon nagy hülyeséget írtál!