rokker33

Nem bírta a vereséget Szekszárdon a Fidesz – alpári kirohanás a választók ellen
@staro2: @Jozefina: Ezt akartam írni!Tahó senkiktől nem is várok el mást és nyilván ők sem számítottak arra,hogy bukni fognak,hisz fidesz katonák így nem is készültek fel az esetleges újabb vereségre!A reakció meg hát elég szánalmas, ha úriember valaki, ha nem azért kicsit méltóságosabban is leléphettek volna nem mint egy hisztis taknyos gyerek!Tarlóst akit a legtaplóbb fideszes bábúnak tartottam Ő is méltósággal viselte a vereséget és gratulált az ellenfelének!Nem tartottam eddig úriembernek,de ez változott!!Ja és többet veszített, mint ezek a pojáca emberek !
Nem bírta a vereséget Szekszárdon a Fidesz – alpári kirohanás a választók ellen
Haha belőletek sem lett hasznosítható trágya egy kupac haszontalan [email protected] maradtatok éveken keresztül! Megjött az emberek esze és lehet hogy a régi vagy az új MSZP tagjai sem a becsületükről híresek,de legalább nem viselkednek úgy mint a sértődött kislányok !! Kíváncsi vagyok 2022 mit tartogat!Sok pökhendi esett most pofára és a húsos fazék is kezd távolodni ᕙ( • ‿ • )ᕗ
Tarlós önkritikus: követtem el hibákat a kampányban
70 évesen mit akart már? Én a helyében már utazgatással pihenéssel tölteném a maradék időmet nem politikával! Nem értem az ilyen emberek felfogását.Nincs szükség semmilyen kritikára nem kell megmagyarázni! Elbukta a fidesz és saját bunkósága miatt és pont nincs tovább!
Népszava: nem mondott le a kormány az általános iskolák nulladik évfolyamáról
Valamikor nem volt 9-10 évfolyam a szakmunkás képzőkben és a 8. osztály után egyből lehetett szakmát tanulni. Semmi értelme inkább jobban megkellene tanítani a kiválasztott szakmára! Nem hiszem,hogy 2 év alatt jó hegesztőket vagy karosszéria lakatosokat/ autószerelőket tudnak képezni és azt sem hogy szükség van a 0. tanévre!
Helyi potentátot vagy újabb celebet indít Borkai Zsolt utódjaként Győrben a Fidesz?
@Borsodi: Hát igen ahol leváltották a fideszt ott csak áldják azt a napot nem véletlenül! Sajnos kevés fideszes polgármester tud vagy akar a rábízott pozíciónak megfelelni!Jellemzőbb a pökhendi lenéző mogorva viselkedés a korrupció és az agresszív magatartás!Persze a fideszben ez előny,de a nép lassan megunja és változást akar!!
Így érkezett meg Karácsony a Várba Orbánhoz – videó
@reagens: SzíjÁRTÓ petikét csak 52 tekes védi a nap 24 órájában évi 500 millió forintért amit mi fizetünk ki!És rajta kívül vannak még páran a putris csúti cigányon kívül aki igénybe veszi ezt a nem túl olcsó szolgáltatást..!!
Így érkezett meg Karácsony a Várba Orbánhoz – videó
@reagens: az összes fideszes nyomorult nem mer kilépni az utcára egyedül ! Orbán g,ci is félti a cigány bőrét a többi fidesz képviselő sem ül fel egy tömegközlekedési járműre sem ! Tapló Pista is körbe volt véve tökösökkel meg szekuritisokkal a vén szaros nem mert egyedül sehová menni! Úgyhogy inkább megsem kellett volna szólalnod!!
Így érkezett meg Karácsony a Várba Orbánhoz – videó
@jesz: Ostoba az ilyen ember én is olvastam!Ezt Béla Sándor Lakatos nak írom hogy ha ennyi bajod van akkor elég idióta lehetsz remélem olvasod!
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
Szerintem nem az Ő döntése volt sem a Fideszes kilépés és sem a mostani lemondás! Gondolom O1G szólt neki,hogy már nem vagy a rablóbanda tagja így Győr vezetése sem vagy alkalmas a lebukás miatt!Csak rontott a fidesz "jóhírnevének" a lebukás miatt! Valószínűleg a polgármester választást is azért bukta a fidesz a balhés polgármestereik miatt!!
Kirabolták Lajkó Félixet – oda a százmilliós hegedű
Hát ha tényleg 100 millát ér az a hegedű jó nagy barom volt,hogy az autóban hagyta!Bár ha biztosítva volt akkor akár még egy nagyobb összeget is szakíthat és ha megvan játszva az egész és a hegedű holléte a zenész számára nem titok akkor meg még nagyobbat!
Még mindig kevesebb bért kapnak a nők az EU-ban, mint a férfiak
Csak elfelejtik azt, hogy egy férfit jobban lehet terhelni fizikailag és szellemileg minr egy nőt és elég hátrányos a helyzetük mikor megjön a mikulás, olyankor a munkáltatónak is toleránsnak kell lennie!Ha egyforma bért fognak kapni a nők és a férfiak,akkor valószínűleg kevesebb nőt fognak alkalmazni az EU N belül legalábbis csökkenni fog a felvétel a nők számára!!
Leállt a paksi atomerőmű 4. blokkja
@Qqberci: Azért tök normális, hogy csakúgy leáll egy blokk, mintha egy tévét húztak volna ki a konnektorbôl, olyan könnyedén beszélnek róla! Csak nehogy úgy járjunk, mint csernobili!!
Másfél milliárdot emésztene fel Karácsony terve
@Giovanni Alba: Na pont ezt akartam kérdezni!! Sőt ha Budapest kifizeti a 14 e jegyet amit egy munkanélküli nem tud, akkor ez nem veszteség a BKV nak hanem nyereség! Szerintem...
Karácsony programjából akár törvény is lehet
@Jozefina: Az önkormányzati lakások felett viszont 100 % osan Ők rendelkeznek így nem kell félniük az egyébként tisztességesen fizető embereknek, hogy egy "barát" vagy "rokon" miatt aki kinézte az évekig ott lakó lakását kikell lakoltatni valamilyen apró ügy miatt! Tapló Pista idején ez megtörtént!
Karácsony programjából akár törvény is lehet
@Jozefina: Mert gondolom nincs akkora hatalmuk, hogy a kormánnyal és a bankokkal harcoljanak! Ez a tetű féreg vagy minek is bevethető csúti csüngőhasú disznónak kellett volna 2010 után cselekedni egy jobb hitel konstrukciót kellett volna nyújtani az embereknek! Adtak olyat amit nem tudott a hitel felvevők 90 % a teljesíteni! Forint alapú egybe kifizetés, nah ezt egyetlen egy minimálbéres vagy keveset kereső családos sem tudja megoldani!
Az Agrárminisztérium a lakosságot hibáztatja a rossz levegő miatt
Sajnos ebben igazuk van! Itt Borsod megyében SAJÓSZENTPÉTER Kazincbarcika PUTNOK és ÓZDON a legszennyezettebb a levegő minősége! Nem véletlenül a sok analfabéta cigány mindent eléget a műanyagból gumiból készült dolgokat is! Van nem 1 olyan cigány család aki az adomány ruhákat cipőket bútorokat égette el,mert nem volt képes fát venni ! Büntetni kellene az önkormányzatokat, amiért ezek az emberek ellen nem tud vagy nem akar fellépni !
Varga Mihály új alapokra helyezné Magyarország és az IMF kapcsolatát
Azt elhiszem, hogy Németország hoz képest növekedést tud produkálni Magyarország (kb 0.1%) , de kb 50 év múlva lesz olyan gazdaságunk,mint most a németeknek! Sőt most össze sem lehet hasonlítani, egyik országéval sem a mi 1 vödör tyúkszart érő gazdaságunkat!
A Fidesz meghátrált:nem módosítják az alaptörvényt
@Nessy: Ez mindig így van volt lesz!Egyik fideszes gyökér sem tudja mire szavaz csak van egy nagy piros gomb és mikor világít meg kell nyomni! ᕙ( • ‿ • )ᕗ!A csimpánzok már megtudták tanulni a fidesz birkáknak sem okoz különösebb gondot!! Saját véleményük biztos hogy van csak épp a nagy főnök leszarja mint mikor a bajszos szar3 próbált intézkedni Orbán helyett!!!୧(^ 〰 ^)୨
Karácsony Gergely Demszkyt és Tarlóst is Budapest díszpolgárává nevezné ki
@Pegero: Orbán szebb látványt nyújtana,ha vízszintes testhelyzetben fa koporsóban pihenne!Hidd el hogy már egyre többen szeretnék így látni! Persze az elhivatott zavarodott elméjű birka nyáj bégetne a sírja felett reggeltől estig ,de akkor nem bánnám jöhet a ZOrbán szobor a parlament elé arany koronával a fején !
Karácsony Gergely Demszkyt és Tarlóst is Budapest díszpolgárává nevezné ki
Normális országban pl ahol most élek Ausztriában itt a politikai bűnözőket elítélik, ha szükséges eltávolításra kerülnek a betöltött pozícióból nem avatják fel! Szerintem nem így kellene kezdeni ez nagyon úgy néz ki ,hogy a kormánynak és Orbánnak akar nyalni! Jah és 10 órára megy be!?? Már az összes bizonyíték megsemmisült az elmúlt napokban ez 1000 % és szándékosan teszi már most nem szimpatikus!!
Hiába alázták meg a választók, átveszi mandátumát a mohácsi polgármester
@relatív: Mert a regnáló vagy független polgármesterek még dolgozhatnak a fidesz javára,de egy MSZP s vagy ellenzéki párt elvileg nem! Gondolom az a pár ezer ostoba ember aki ellene szavazott most nagyon büszke magára,hogy egy elhunyt emberre szavaztak,pedig szerintem szánalmas és nyomorultak! Nem hiszem,hogy van még ilyen birka nép a világon mint a magyar !
Hoppál Péter képekben mondta el határozott véleményét az új főpolgármesterről – fotó
@Borsodi: Nem baj Ózdon is maradt Janiczák és Kazincbarcikán Szitka Péter nekem ez a fontos,hogy nem korrupt fideszes tolvajmesterek vezetik a környékemen lévő városokat! Jah és persze Gratulálok Mark Zay Péternek Veres Pálnak Miskolc új polgármesterének és Szombathelyen nemcsak a régi fideszes polgármestert, hanem a korrupt képviselőket is leváltották! Szép teljesítmény volt a Gyurcsány által létrehozott ellenzékiektől!
Szijjártó megszólalt Putyin budapesti látogatásáról – ekkor érkezik az orosz elnök
Jó sok pénzünkbe fog kerülni ez az 1 napi látogatása! És ha még a papírok is alá lesznek írva még hitelt is vehetünk fel pár milliárdot !!Kell a pénz Putyin bácsinak a csúti talp és seggnyalò cigány meg ad szívesen ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Hoppál Péter képekben mondta el határozott véleményét az új főpolgármesterről – fotó
Mivan hoppá Peti pofára esett a fityesz ??Több
nagy városbann is elbukta,Budapestet szinte elveszítette okt 13 an és most dolgozzátok fel az eseményeket?? Nem baj 22 ben még nagyobb lesz a vereség! Lassan kiderül minden mocskos ügy nem kell sokat várniᕙ( • ‿ • )ᕗ
Orbán Viktor felszólal Balatonalmádiban
HAZUDIK minden szava HAZUGSÁG!! Jah hogy még meg sem szólalt!?? Nem baj bőven elég ha ránéznek az emberek egy betegesen hazudozó (embert?? [email protected] !) látnak ! (•‿•)
Erdogan: Ankara soha nem köt tűzszünetet Szíriában
Pusztuljon a féreg! Erdogan jól teszi,hogy végre beavatkozik a sok éves terror uralom ellen! Persze ez az USA nak nyilván nem tetszik!