rokker33

Magyarország beérte Németországot a munkanélküliségi adatokkal
Vagy németországban lett több a munkanélküli a sok migráns miatt és azért értük el a német ország szintjét.Mondjuk erre még nem kéne büszkének lenni!!!
Megalázóan alacsony maradt a szociális ellátásban dolgozók bére
Én a 5 évvel ezelőtt a Jabilba nettó 85-90 ezer Ft ot vittem haza túlóra nélkül raktáron dolgoztam.Itt meg felelősség van,mert idős beteg embereket kell ápolni gondozni a nap minden percében ez olyan munka hogy vagy lelkesedéssel csinálod vagy nem! Sajnos a lelkes emberek egyre ritkábban dolgoznak ilyen helyen a pénz a munka körülmények szánalmasok!! És ezért szavazzak a fidesz re vagy bármelyik pártra???
Nyugdíjasok, figyelem! Utasították a postásokat, hogy március 29-ig vigyék ki Önöknek az Erzsébet-utalványokat
Nem is rossz üzlet.10 ezer forint egy szavazat és teljesen legálisan.A dátum is jó 9 10 nap alatt nem felejtik el hogy jót cselekedtek velük utána 4 évig kuss!! Ügyes nem hülyék ezek!
Lázár János Facebook oldaláról eltűnt a bécsi videó, ami arról szólt, hogy a migránsok miatt rossz hely lett az osztrák főváros – videó
Hát nem azért de Bécs még mindig tisztább mint Budapest ezt tapasztalatból írom!!!És azért Pesten is sok a bevándorló!Főleg kínai török albán román akik már 20-30 éve ott laknak és ruházati,élelmiszer és telefon boltjaik vannak a piacon is sok a román akik már 20 éve is a józsefvárosi piacon árulták a lopott vagy ócska termékeket és rengeteg gyros os meg kínai étterem van!!!Szóval Magyarországon ezt a videót már 20 éve is megcsinálhatta volna Janika csak akkor még nem foglalkoztak vele.mert akkor még nem as bevándorló meg Soros volt a téma hanem az ellenzéket köpködték meg lejárató kampányokat vetítettek a népnek pedig már akkor is sok bevándorló volt!!És sokkal szívesebben fogadják a bevándorlókat Bécsben mint itthon.persze megnőtt a bűnözés Bécsben is nyilván de hol nem a világban??
Tárt karokkal várja a frissen végzett diplomásokat a McDonald's
Sokan sírnak hogy nincs munka!! És tessék egy remek állás a kezdő fiataloknak!!12 óra szopás a Meki konyhában minimális bérért semmi juttatás csak a munka!
Kinyitja Trump a Kennedy-aktákat
@peterkelemen: Nem hiszem el amit egy dokumentum filmben mondanak nem is írtam sehol,hogy egy dokumentum filmnek hinni lehet,de az igaz ,hogy Kennedy beteg ember volt!Te meg nagy barom vagy,hogy ilyeneket írsz rólam!Nem ismersz engem meg a két témának amit Én leírtam meg amit Te állítasz semmi köze egymáshoz .Gratulálok én is hogy ember helyett egy f@sz lett belőled!!
Kinyitja Trump a Kennedy-aktákat
Mi értelme van?Kennedy elnök meghalt ezen már a jó Isten se változtathat.Amúgy egy dokumentum filmben részletesen elemezték az elnök halálát és azt is elmondták.hogy az embereket csúnyán becsapták az egészségi állapotáról. Kb 5 évet jósoltak maximum kennedynek!Nagyon sok betegségben szenvedett sok gyógyszert szedett és lehet,hogy csúnyán fog hangzani,de megváltás volt számára az a golyó!
Az hogy ez a majom kinyitja az aktákat még nem jelenti azt hogy a 100%os tartalmat fogják a közönség elé tárni!Sőt kb ugyan azt fogjuk hallani amit eddig!Biztos volt oka hogy lelőtték de ezt soha nem fogják nyilvánosságra hozni!
Egyre durvább a munkaerőhiány Magyarországon
Édesanyámnak tegnap küldtek munka ajánlatot.58 éves és marós a szakmája és felvennék egy vállalkozáshoz marósnak.Hát köszöni azért már 58 évesen már nem neki való ez a munka és legalább 30 éve más munkakörben dolgozik.Csak nevetett rajta hogy nem találnak fiatal munkavállalókat!
Balog: 14 milliárdból fejlesztik a sürgősségi gyermekellátást
Ugyan már ennyi pénzért csak egy festést tudnának megcsinálni egy Orbán stadionban!!
Botka: Ütött Orbán utolsó órája!
Várjatok még kutyák 8 évet minimum addig talán már kihal meg lecserélődik az összes öreg kommunista mszmp-s tag és talán megtisztul az Mszp és nem csak a lopásra és a hatalomra fogtok vágyni!Volt 12 évetek,hogy rendbe tegyétek az országot az kevésnek bizonyult most mit akartok bizonyítani??Orbánt a büdös életbe nem váltja le senki!!Ezt elkell fogadni Én már beletörődtem,hogy még újabb 4 évet kell külföldön dolgoznom minimum!
1 hónap alatt 16 és fél milliót vert el a diáklány, akinek rosszul utalták az ösztöndíját
Idióta kis k..va!Ételre nem volt pénze most hirtelen jött pár milla és meg is bolondult a p..ja!!
Remélem vissza fizettetik vele ha kell tegyék börtönbe a tolvajt!
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
@Perwool: Hát kb nekem is ez az ötlet jutott az eszembe,hogy építenek máshol lakásokat oszt azt adják el jó pénzért vagy kiadják albérletbe jó drágán!A régi lakásokat szaré hugyé megvették volna bőven piaci ár alatt,mert ugye úgyis bontani kell oszt a lakó meg menjen oda ahová akar!Ha nem talál magának lakást,akkor vagy vesz fel hitelt vagy megy a hajléktalan szállóra!Az a lényeg,hogy ha mégis valamilyen módon elfogadják a rendeletet, akkor valaki milliárdos lesz az üzletből a lakók meg nagyon megfogják szívni,de ismeri mindenki a szlogent!!Senkit se hagyunk az út szélén...inkább belerúgunk még egyet, hogy az árokba essen!!! (Orbán Viktor)
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
Ha jól emlékszem ez az a program lenne amit Lézer Janikának pattant ki a hülye fejéből??Bontsuk vissza a panelházakat 4-5 emeletig és akkor a többi panel lakónak jó lesz??És akinek a lakását eltúrták az hova ment volna lakni?Egyáltalán a többi panel lakónak mivel lett volna jobb az élete,ha 5 emelettel kevesebben laknak?Meg amúgy egy panel visszabontás több hónapig is eltarthat az mind zajjal kosszal,porral jár.De még Lézer Jani nem mondta,hogy a kiköltöztetett lakókat hova vitték volna és ha valaki nem egyezik bele.hogy eltúrják a lakását,mert mondjuk 500 ezret költött a felújításra ??Akkor azt kényszerrel kitelepítik onnan ??Nem normális a gondolkozása egyik politikusnak se hogy ilyenek jutnak az eszükbe...
Nyilatkozott a férfi, aki végignézte a halállal végződő rendőri igazoltatást
10 éve vezetek belföldön és külföldön (Szlovákia Ausztria)is!A rendőrökről a tapasztalatom az hogy ok nélkül nem állítanak meg vagyis engem még nem állítottak meg csak mikor rutinellenőrzésbe futottam,de akkor is csak az adataimat kérték el se kocsi átvizsgálás,de még egy szonda se volt.Ha meg szabályt követtem el azt beismertem egyből nem arcoskodom meg nem telefonálok!A rendőrnek is megvan a maga munkája és a világon mindenhol így van ha a rendőr megállít Ő az első nem a telefonálás meg a félrebeszélés! Szerintem ez az ember menet közbe telefonált és ezt láthatták meg a rendőrök és gondolom egyből kérdőre is vonták és sajnos sok sofőr ismeri a jogait a törvényt,de a KÖTELEZETTSÉGEIT EGYIK SE és pofátlanul ellen állnak még ha Ők is voltak a vétkesek!Szerintem itt is ez történhetett,de majd kiderül a vallomásokból meg a boncolási jegyzőkönyvből.hogy esetleg volt e valami a szervezetébe meg az autóba aminek nem kellett volna ott lennie!
Medve marcangolta szét a gondozóját a látogatók szeme előtt
@1magyar: A medve nem volt éhes szerintem csak védte a területét!Nem feltétlenül azért öl egy vadállat,mert éhes az ösztöne azt parancsolta a medvének,hogy védje meg a területet ahol él!Csak azt nem értem,hogy miért altatták el??Egy vadállatról volt szó és benne van a pakliba,hogy megtámadhassa a gondozóját és most meg is tette de erről nem tehet a medve hisz csak az ösztöne hajtja!
Egy hajléktalan holttestét találták meg a Városligeti-tóban
Gondolom megivott egy pár liter tablettásat és azt se tudta,hogy hol van!Jobb is neki így... R.I.P.
70 éves a Terminator
Azért az nem semmi hogy ez az ember 70 év alatt mi mindent elért!Erre nagyon kevés ember képes hogy testépítőből világhírű színész legyen majd később kormányzó lett.70 évesen is aktívan szerepel,csinálják a jó filmeket és nem vitte el a drog az alkohol és rengeteg jó filmet köszönhetünk neki.Isten éltessen még jó sokáig Arnold!!!
Harmincöt milliárdot szán a kormány 2019-ig a Hungaroring fejlesztésére
35 MILLIÁRDBÓL pár kórházat rendbe lehetne tenni ugye vagy jobb ellátásban részesülhetnének a betegek.De az iskolai étkeztetés is meglehetne oldani ennyi pénzből egy darabig több és jobb minőségű ételt kaphatnának a gyerekek !Vagy a keveset kereső embereket vagy a rászorulókat lehetne támogatni!Sajnos a Hungaroring a stadionok a foci a BKK még mindig fontosabb téma mint a kórházak iskolák óvodák korszerűsítése pedig ez a pénz elmehetne jobb helyre is csak hát a Hungaroring gondolom magas bevételt hoz egyes embereknek a sok külföldi meg a F1 megszállottak rengeteg pénzt hagynak ott egy egy alkalomkor és érdemes fejleszteni a magyarok adójából hogy azért a milliárdos haszonból nehogy már költeni keljen !!
A Linkin Park énekesének öngyilkosságáról posztolt utoljára a szabolcsi lány, majd vonat elé ugrott
@namihami: Én se írom le,mert kitiltanának innen,de megvan a véleményem erről a lányról!
21 évesen megölni magát na mindegy nem folytatom...
Családja felülírta Klapka György végrendeletét
@maci0427: Ez érdekes mert hivatalosan nem lehet(ne) megtámadni egy végrendeletet.Amit leírt Klapka annak úgy kell(ene) lennie ezt senki se változtathatná meg,de ha van pénz akkor minden lehetséges és most több 100 millióról van szó és ez nem kevés pénz!!
Meghalt Torgyán József
Nem kár érte!Sok kárt okozott nem volt becsületes!Remélem még követni fogja pár politikus!