szettevette

Saját menstruációs vérével festi képeit a magyar megasztáros
Erre szokták mondani, nagy az Isten állatkertje! Azért mindent ne nevezzünk művészetnek! Lehet, hogy ő jól fest. Én azt nem kétlem, mert nem láttam a festményeit. De számomra ez undorító! Ez csak az én véleményem! És biztos velem van a probléma.
Új megbízás előtt Áder húga
Az embernek hányingere van attól, hogy a rokonoknak, barátoknak, jó ismerősöknek mindig van valami jó kis zsíros állás. Miért nem tud sima beosztott lenni a saját szakmájában. Miért
kell örökösen találni valami államtitkári posztot. Ő nem szégyenli magát, hogy így jut álláshoz,
és közben a körülötte lévők tudják, hogy mennyire csókos?
Poloskainvázió az ELTE kollégiumában
Nem előadást kellene szervezni, hanem az egész épületre egy átfogó irtást. Meg kell beszélni a hallgatókkal, hogy mindenkinek be kell fizetni kb. 500 Ft-ot, és egy hétvégére el kell hagyni a kollégiumot, ahhoz hogy mindenhol tudjanak irtani. Ennyi!
Meghalt Klapka György
Nagyon sajnálom! Nyugodjék békében. Volt valami sármja (számomra) még idős korában is. Nagyon szimpatikus ember volt.
Náray Tamás keményen kiosztotta az ingyenélő celebeket
Teljesen egyetértek Nárayval. Megmondom úgy ahogy van, nekem nem lenne képem kölcsön ruhában díszelegni. Amúgy, meg félnék is, hogy tönkre teszem. De hát, én szegény csóró vagyok, és még van önbecsülésem.
Durván leszólta Vágó Istvánt Puzsér Róbert
Ha a abban médiában amelyben a Puzsér Róbert szerepel, lenne színvonal, akkor megszólalni sem engednék! Én ilyen ízléstelen, fröcsögő szájú egyént képernyő közelébe sem engednék. De még rádióban sem. Nem elég, hogy maga az alkata tök idegesítő, akkor még rendkívül rossz természete is van, mert ő állandóan mindenkit szid. Őneki mindenkivel van problémája! Az ilyen embernek pszichológusra van szüksége, mert legfőbb problémája magával van!
1,5 milliárdból fejleszt óvodákat Erdélyben a magyar kormány
@magyarbakancs: Teljesen igazad van. Itt MO-on is lenni mit tenni. Sajnos nekem rossz tapasztalataim vannak az erdélyi magyarokkal. A végtelenségig szeretnek mindenkit kihasználni, de visszafelé mindez már nem működik.
A európai romák 80 százaléka szegénységben él
Talán dolgozni kellene normálisan. Egyébként nem csak romák élnek szegénységben.
Vadászbalesetben halt meg a Coop vezetője
@magyarbakancs: teljesen igazad van. Boldog boldogtalannak adnak vadászati, illetve fegyverviselési engedélyt. Van egy ismerősöm, régen alkoholista volt. Aztán kigyógyult.
Ő is kapott engedélyt. De én pl. ilyennek nem adnék. Sosem lehet tudni, mikor kattanik
be újból.
Elnézést kért a trágárkodó szolnoki polgármester
Hát öreg, ha valóban ezt gondolnád, akkor ilyet nem mondtál volna. Ezt nem lehet visszacsinálni. Sajnos, a mai politikai elit azt hiszi, hogy mindent megtehet. Csak azt
felejtik el, hogy akik odajuttatták, azok között is elég sok a nyugdíjas, és idős ember.
Nélkülük pedig elég nehéz megnyerni a választásokat. (akár milyen pártnak is!)
Már a kormány is leállítaná a 3-as metrót, ha úgy adódik
Ez a különbség a régi "úr" és a mai között. Míg a mai urak azt nézik, hogy honnan szedhetik meg magukat, addig a régiek (Széchenyi idejében) saját pénzből adakoztak mondjuk egy hídra. Na a mai Csányi, és Demján féléktől hiába várnánk, hogy adjanak a vagyonukból a felújításra.
Összesen hét képviselő ment ma be dolgozni a Parlamentbe
Ha az alapján kapnák a fizetésüket, hogy mennyit vannak a Parlamentben, felkopna az álluk!
Hillary Clinton fölényesen vezet
Nem hiszem, hogy egész Amerikában nem találnak 40-50 év közötti elnökjelöltet. Miért kell, hogy két ilyen idős embert válasszanak? Vagy náluk nincs jobb? Kizárt! Véleményem szerint egy ilyen nagyhatalom vezetésére, teljesen alkalmatlanok!
Facebook-poszt miatt rúgtak ki állásából egy férfit Szombathelyen
Nagyon sajnálom. És igazságtalannak tartom... Ebből is látszik, hogy amióta megbukott a szocializmus, a munkásnak semmi szava nem lehet. Az imperialisták elszemtelenedtek. Éhbérért dolgoztatják az embereket, és szinte gusbakötik. Nagyon szomorú. A szakszervezetek pedig sehol nincsenek.
Keményen kiosztotta Orbánt a szlovák elnök
@teuton: Nem mindegy neked, hogy hol élek? Ha nézed a híradásokat, láthatod magad is, hogy már Merkel is visszakozik. Figyi! lehet, hogy Orbán riogat, de nézd meg, a hírekben, hogy ember tengernyien jönnek! És nincs megállás, mert már Közép Afrikából is elindultak. Lehet, hogy ide nem akarnak jönni, de gondolj bele, amikor az országon keresztül mentek micsoda mocskot hagytak maguk után! Kizárt dolognak tartom, hogy ezeket az embereket integrálni lehessen...