szettevette

Összehívta az ellenzéki pártokat az LMP
Azt hiszem, ezzel már elkéstek! Sokkal előbb kellett volna!
Ismét több tízezer tüntetőt várnak szombaton a Kossuth térre
Egyszer egy (számomra RIPACS) azt mondta, hogy előbb -utóbb megunják, és hazamennek!
Politikai elemző: a baloldalnak nincs olyan karizmatikus vezetője, aki össze tudná őket fogni
Kérem szépen, lehet itt minden hétvégén tűntetést szervezni... (Előbb - utóbb megúnják és hazamennek, mondaná Gyurcsány Ferenc) Amîg az ellenzéknek nincs normális programja, addig mindig sikertelen eredmény lesz. Gyurcsány egyszer már próbálta vezetni az országot, nem sikerült neki. De az MSZP-t sikerült szétzilálnia... Akkor mit akar még mindig?! Ide ūj emberek kellenek! Akik jól összekapják az ellenzéket, és elmennek vidékre is!!!
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
@RonaGyuri: Nem mondtam, hogy nem vagyok buta. Sőt, az okosságommal sem kérkedtem, mert ugye, azt mondják, hogy egyetemi diplomával, nem adnak se jó modort, se intelligenciát. Minden bizonnyal buta vagyok, hogy belemegyek ilyen vitákba. De az sem vall valami nemes jellemre, hogy ismeretlenül sérteget. Én nem fogom ugyanezt tenni, ugyanis nem süllyedek le az Ön szintjére. Elmondtam valamiről a véleményemet, ami Önnek nem tetszett. Én több felszólalását hallgattam a hölgynek, minden esetben a hazánkat védte. Ennyi! Nem több! Részemről lezárva a vita! Én tiszteletben tartom az Ön véleményét, sértegetés nélkül is!
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
@RonaGyuri: Ha nem lenne demokrácia, akkor aki ilyeneket ír, már régen elvitték volna!
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
@RonaGyuri: Gyuri bátyám! szövegértési problémáim vannak, mert nem értem, hogy mire tetszett gondolni. De talán bunkó nem vagyok. Mert ilyen stílusban, mint Ön, nem szoktam se beszélni, se írni.
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
Senki nem képviseli olyan vehemensen a magyar érdekeket, mint Krisztina. RonaGyuri! Ő nem buta liba. Ő egy okos nő, és szereti a hazáját. (A jogi egyetemen is tanított) Nézze meg egy-két hozzászólását! Ő nem adta el magát, mint a DK-s Molnár Csaba. Mert amit ők (DK - MSZP) tesznek azt nem tudom másnak nevezni, mint hazaárulásnak! Nekik párttól függetlenül, mindig a MAGYAR érdekeket kellene képviselni, mert arra kaptak felhatalmazást. Nem másra!
Ennyi pénzt kapnak, akik nem kerültek be az új parlamentbe
Azért akar ezek szerint mindenki a Parlamentbe kerülni, mert ott az átlag fizetés felett van jóval a kereset. Majd, ha belépőt szednének, és mindenkinek csak társadalmi munkában kellene csinálni a "KÖZ" érdekében, azt hiszem csökkenne a Parlament létszáma! De lehet, hogy egy ember sem maradna!
Tényleg ellenzéki szavazatokat tüntettek el?
@Yoda69: Figyi! Nyugodtan megnézhetik a jegyzőkönyveket is, és újra számolhatják az összes szavazó lapot. De ezt most borítékolom neked, hogy nem történt csalás, és az eredmény ugyanaz lesz. Ültem többször bizottságban. Tudom, hogy miről beszélek. Minden kétes dolgot megbeszéltünk, hogy ki hogy látja. Azért vannak páratlanul a bizottságban, hogy szavazáskor ne legyen egyenlő. A jegyzőkönyvet és az urnákat nem egy ember viszi be az önkormányzatokhoz, hanem legalább 3. Látod?! Pont ezért nem vállalok ilyen bizottsági tagságot, mert ilyen gyanúsításoknak van kitéve az ember, aztán sokszor éjjel 3 órára értem haza. Hát erre nekem nincs szükségem. Miért kell megkérdőjelezni az ott lévő emberek tisztességét?!
Tényleg ellenzéki szavazatokat tüntettek el?
@Yoda69: És a jegyzőkönyvön a 8-10 aláírást honnan varázsolják?! Ugyan már! Miért nem lehet tudomásul venni, hogy ilyen áruló csapat mint a Jobbik, nem kell mindenkinek. Az MSZP/DK-val mindenkinek tele a papucsa!
Tényleg ellenzéki szavazatokat tüntettek el?
@Madácsi Pali: Ezt a 100 ezres eltérést néztem én is! A 7 órásit ha nézed, a lap alján ott van, hogy az eltérést mi okozza. "A 19:00 órai megjelenési adat egyelőre nem tartalmazza a külképviseleteken, illetve átjelentkezőként megjelent választópolgárok számát.
A 18.30 órakor kiadott adatokban viszont a megjelent átjelentkezők száma is benne volt.
A 106 országgyűlési egyéni választókerületben számlálásra kijelölt 1-1 szavazókör jegyzőkönyvének beérkezését követően (április 14.) tesszük közé a szavazáson megjelentek teljes számát,
amely már az átjelentkezők és a külképviseleteken megjelentek számát is tartalmazza." Csak ezt elfelejtették megnézni sokan!!! Ez a hatásvadászat!
Tényleg ellenzéki szavazatokat tüntettek el?
Kizárt dolognak tartom, hogy választási család történjen. Gondoljanak bele: 8-10 ember ült a bizottságokban (mindegyik felesküdött!!!). Különböző pártállásúak. Annak a 8-10 embernek egyforma véleménye kellett volna hogy legyen. Mondjuk, ha érvényteleníteni akarnak valamit! 4x átszámolják. Egyszerűen lehetetlen, hogy csalás történjen! EMELT FŐVEL TUDNI KELLENE VESZÍTENI !!!
Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió
Úgy látszik, nem jöttek be a számításai! Azért szerettem volna látni a képét, amikor megtudta a választási eredményeket!
Egy roma aktivista kemény szavakkal olvasott be a cigányokat sértegető Lázár Jánosnak
Egészen addig nincs cigánykérdés, amíg a szomszédodba nem költözik egy család, akik után jönnek a testvérek. Aztán szép lassan a szemedet kilopják. A házad elértéktelenedik, mert cigány mellé nem költözik senki. Arról nem beszélve, hogy milyen hangosak, mert náluk vagy buli van, vagy verekedés. Persze tisztelet a kivételnek. De sajnos nagyon kevés van!!! Az mellé költöztetném az összeset aki pártolja őket, hogy megtudja milyen érzés...
Böjte atya nagyon odacsapott migránsügyben! Na ezt kapják ki!
@csipetke: Akkor kezdjük ott, hogy a Gyurcsánynak miből lett a vagyona?! Nehogy azt mond, hogy a nagy eszéből?!
Böjte atya nagyon odacsapott migránsügyben! Na ezt kapják ki!
@csipetke: Ez hülyeség! Nehogy azt mond, hogy Gyurcsány idejében jobban éltél?
Bajba került egy budapesti kórház
Lehet, hogy elő kellene ìrni, hogy aki orvosnak tanul, annak legalább annyit kellene dolgozni Magyarország területén, mint amennyit tanult. Mert az mêg is csak abszurdum, hogy drága pénzen tanul valaki 5-6 évet, aztán alig végez, már megy is külföldre! Egyébként meggyőződésem, hogy az ápolókat sokkal jobban meg kellene fizetni, mert sokszor többet érnek, mint egy orvos!
Megszólalt a hódmezővásárhelyi választás legnagyobb vesztese
@magyarbakancs: Amúgy meg már többször kinyilvánítottam, hogy a jelenlegi palettából egyik párt sem a szívem csücske. Teljesen független vagyok! Egy nagy kör, és a körben egy kicsike pont. Na az vagyok én! Úgyhogy ha megkérhetem ne minősítsen, és ne soroljon sehová sem! A világ legkönnyebb dolga mást elítélni, de ha az ő keresztjét kellene cipelnie, lehet hogy összerogyna alatta!
Megszólalt a hódmezővásárhelyi választás legnagyobb vesztese
@magyarbakancs: Biztosan igaza van abban, hogy valakitől elvették a rokkant nyugdíját, pedig nagyon beteg. De jogszabályt úgy nem lehet alkotni, hogy mindenkinek jó legyen! Én több olyanról is tudok, hogy ok nélkül volt rokkant nyugdíjas. Pl. alkoholizmus miatt.
Megszólalt a hódmezővásárhelyi választás legnagyobb vesztese
@kokopelli: Nem zsarolt meg senki! Csak éppen utálom, ha valaki tök nagy mellénnyel van névtelenül, aztán ha ki kellene állnia mint Petőfinek, azt már nem vállalná. Erről egy gyerekkori emlékem van. Iskola fogászatra mentünk, az egyik osztálytársam tök nagy mellénnyel volt, hogy ő aztán nem fél az orvostól, mert ő milyen bátor... aztán amikor beértünk a rendelőbe 20 cm-rel kisebb lett!
Én egyik pártnak sem vagyok tagja! Ilyen alapon a független (ha valóban független!) hozzám közelebb áll! Egy biztos, hogy a jelenlegi politikai palettáról nem tudnék választani! És túl kicsi pont vagyok, hogy az életemet akármilyen kormányváltás befolyásolja.
Megszólalt a hódmezővásárhelyi választás legnagyobb vesztese
@magyarbakancs: Azért kíváncsi lennék, ha névvel és arccal kellene vállalnotok a véleményeteket, hozzászólásotokat, akkor vajon vállalnátok-e?! Vagy, ha valamelyik családtagotok munkahelye múlna rajta vajon akkor is ilyen nagy szátok lenne?!