szettevette

Kóbor János nem érti, min húzta így fel magát Presser
Még jó, hogy felhúzta magát! Ez a dal az ő munkája. Más már a gatyáját is elperelte volna. Szerintem Presser még eléggé higgadtan kezelte ezt az ügyet. Jól néznénk ki, ha mindenki azt a dallamot használná, amit csak kedve tartja. A szerzői jogokat tessék tiszteletben tartani bármilyen nagy sztár is valaki. Ha Kóbor került volna ilyen helyzetbe ő is ugyanezt tette volna!
Fél évig bírta szabadlábon Tasnádi Péter
Szerintem csak igazi kóser kaját akart enni, ezért kell visszamennie a börtönbe, mert ott állítólag azt kap!
Londoni terrortámadás: 50 sérült, ketten válságos állapotban
Miért nem mondja ki végre Merkel asszony és a tanácsadói, hogy a migránsok meghívása, nagyon elhibázott lépés volt. Miért nem a lakóhelyük közelében (ahol nincs háború) látták volna őket vendégül. Azt hiszem, hogy már késő, mert a migránsokkal nagyon sok terrorista is jött, mint a példa mutatja.
2 millió felett kapnak a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Én nem a járulékfizetésnél tennék nyugdíjplafont, hanem a kifizetésnél. Ha rajtam múlna 500 eFt felett nem lenne nyugdíj. Aki a nyugdíjig sokat keresett, úgyis volt megtakarítása, majd éljen abból. Nem várható az el az államtól, akármennyi is volt valakinek a jövedelme, hogy milliós nyugdíjakat fizessen. Ellenben, azt viszont bevezetném, hogy a nettó minimálbér alatt ne legyen nyugdíj, még rokkant nyugdíj sem. Mert pl. aki rokkant, ha alacsony a nyugdíja, miből vegye meg a gyógyszereit? De úgy általában akinek sokat kell gyógyszerre költeni az a nyugdíjas és kis gyerekes családok. És NEM vagyok még nyugdíjas, és kb. a minimálbér 3x-osát keresem, tehát nem azért ez a véleményem, mert alacsony nyugdíjas lennék.
Jobbik után jön a Még-Jobbik!
Ha, a jobbiknak jó a Simicska támogatása, akkor részemről a jobbik leírva! Saját magát köpi szemközt.
Titokzatos radioaktív sugárzás Európa felett
Nem olyan régen volt egy francia atomerőben robbanás. Nem lehet, hogy elbagatelizálták, és onnan jön?
A Momentum szerint a kormány gyáván megfutamodott
Furcsa egy ország vagyunk mi! Ha valamitől visszalépnek, azt mondják, hogy megfutamodott. Ha nem léptek volna vissza, akkor azt mondják, hogy miért kell nekünk olimpia. Akkor legyen népszavazás. Aztán ráköltünk egy csomó pénzt, és amilyen érdektelenek az emberek nem mentek volna el szavazni. Mert van annyira kényelmes mindenki, hogyha nem viszik a helyébe a papírt, akkor nem megy sehová. Szóval érvénytelen lett volna! És mindezt egy csomó pénzért! Nekünk se jó ám semmi! De az olimpia megrendezés - nem rendezésből nem szabadott volna párt politikai kérdést csinálni. Az biztos! És ha egyszer már jelentkeztünk, akkor visszalépni se szabadott volna. A jelentkezést kellett volna jól meggondolni. A szocialisták is csak addig akarták, amíg ők voltak hatalmon. Fura egy színtér a politika! Jobb, ha az ember távol marad tőle! Mert amit eddig oly nagyon szajkóztak, politikai érdekből, jobbra át, hót az ellenkezőjét mondják! És párttól függetlenül. Mindegyik ilyen.
Sajnálja egy salgótarjáni fideszes, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossága
@Perggető: Kedves Perggető! Azt megmondanád nekem, hogy mit jelent az hogy lipsi? Mert, ha liberális vagyok, akkor azt kellene, hogy írd, hogy libsi. Felvilágosítanál? Amúgy Római Katolikus vagyok! És párton kívüli, aki a saját bőrén tapasztalta, hogy a kórházakban nővérhiány van. Az egy szem nővérnek nincs ideje hogy a beteget kikísérje a WC-re, ezért inkább mindenkit bepelenkáznak. Nincs idő megetetni, megitatni, ezért bekötik az infúziót stb. Vagy pl. egy sima vérvételre 1,5 hónapot kell várni. Ultrahangra pedig 3 hónapot. Szerinted akkor minden rendben van? Amúgy a majmok tök aranyosak. De bunkó az nem vagyok! Az Te vagy drága barátocskám.
Sajnálja egy salgótarjáni fideszes, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossága
@Perggető: szerintem neked valami fejlövésed van. És semmilyen párthoz nem tartozom. De hogyan mondhatod valakire, hogy libsi, amikor azt sem tudod, hogy ki van a név mögött. Miért kell mindent agyon politizálni? Miért nem lehet csupán párt hovatartozás nélkül valakinek más véleménye mint neked? Nagyon sajnálom ezt a szegény Sándor Máriát. Mert egészen eddig mindenki mellette volt, most meg teljesen magára hagyták. Abban is teljesen biztos vagyok, hogy ő csak egy egészségügyi dolgozó, akinek elege van abból, hogy csak dolgozik, dolgozik, eszközök, és normális felszerelés nélkül. És gondolom eljutott egy pontra, hogy most már elég! Ehhez nem kell egyetlen pártnak a tagjának lenni, hogy az ember lássa, hogy az nem helyes, ami az egészségügyben van.
Németország visszautasította a felfegyverkezést
Remélem, hogy nem csak Németország utasíthatja vissza, hanem mi is.
Csernus Imre negyedszer is megnősült
Meggyőződésem, aki pszichológusnak, vagy pszichiáternek megy, annak leginkább saját magának kellene segítség. Egyébként én bírom a fazont, bár időnként elég durva beszólásai vannak. De az eredményeit ne vonjuk kétségbe. A sportolókat nagyon eredményesen készíti fel lelkileg. Úgyhogy mestere a szakmájának. Mindenkinek életéhez van egy jó kis receptje, csak sajnos a saját életéhez nincs. Lehet, hogy velem kellene beszélgetnie? adnék neki egy-két tanácsot. (a józan paraszti eszem szerintit)
Gyurcsány: Orbán elmebeteg
És mi van, ha én ugyanezt gondolom Gyurcsányról? Szerintem ő sem százas az tuti.
Évértékelőt tartott Gyurcsány
Mondja már meg valaki ennek az embernek, hogy a politikában semmi helye nincsen. Ja, és azt is nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a milliárdjaival, megérti a kisember problémáját, gondjait. Egyszer már lett volna lehetősége. Nem jött be! Örüljön a vagyonának, tudását kamatoztassa a vállalkozásaiba.
Juhász Péter az Együtt új elnöke
Na kérem, akkor az EGYÜTT az a párt? szervezet, amire soha nem fogok szavazni! Egy párt, szervezet vezetőjének a "múltja" is fontos. Az ő múltjával én nem tudok azonosulni. Amúgy meg az ilyen fröcsögő szájú egyéneket sem szívlelhetem. Ami igazán elszomorító, hogy csak ilyen alternatívák vannak.
Trump kisfiát támadják a netes trollok, Clinton lánya kelt a védelmére
@Desischado: Teljesen igazad van. Megmondom őszintén, lehet, hogy a ceremónia végére már én is rángatóznék, pedig én felnőtt vagyok, de számomra az ilyen dolgok, tök unalmasak.
Szomorú: végleg állás nélkül maradt Bakács Tibor
Szerintem rendkívül művelt ember. Ez látszik rajta. Ellenben igaza van "quadrocopter"-nek nézz körül a Parlamentben! Fele társaság (de akkor még nagyvonalú voltam) nem ért semmihez. Ja és akkor még saját maga dönthet, hogy mennyi lesz a fizetése. Kíváncsi lennék, ha mindezt minimálbérért, vagy társadalmi munkában kellene csinálnia, mennyi jelentkező lenne!
Szomorú: végleg állás nélkül maradt Bakács Tibor
Nagyon sajnálom, hogy lopott, és nem tudta másképp megoldani. Mondjuk, ha vannak barátai tőlük nem kérhetett volna inkább? Sajnos ez a bélyeg örökre rajt marad, mert mindenkinek az jut eszébe róla. Pedig egy tök értelmes fazon, számomra szimpatikus is. De nem tudok azonosulni vele, mert én, ha éhen halnék se lopnék senkitől semmit. Szeretném neki üzenni, hogy van élet a médián kívül is. Valami másik foglalkozás után kellene néznie. Lehet, hogy azzal nem keres annyit, de legalább lesz jövedelme. Pl. Írjon egy könyvet. Vagy könyvesboltba menjen eladónak, vagy könyvtárba. stb.