szettevette

Egy fideszes véletlenül írásba adta, hogy pofára osztják az EU-s pénzeket
@magyarbakancs: Én ilyen szélsőséges pártra mint a jobbik nem fogok szavazni az biztos. Ők azt sem tudják, hogy mit hazudjanak össze, csak azért hogy hatalomra jussanak. Ígérgetni azt tudnak. Devecserben, Tapolcán azért lett jobbikos önkormányzat, mert majd a cigányok sorsát elrendezik! Aztán mi lett belőle?! Semmi. Még az a rend sincs meg mint régen, hogy nem lehet háznál használt cikket árulni... Minden maradt ígérgetés szintjén! De ha csak azt vesszük, hogy eleinte milyen antiszemiták voltak. Utálták a zsidókat. Most meg egy zsidó finanszírozza a pártjuk kampányát! Hát ez? Mi ha nem köpönyeg forgatás! Mikor éppen nekem mi jó? a szerint mondok dolgokat? Eleinte a határra épített kerítéssel is gondjuk volt. Most hogy látják, hogy az emberek nem akarják lebontani már ők sem, és igazándiból az ő ötletük volt a kerítés! Eleinte ki kell lépnünk az EU-ból... mondták. Most már megváltozott a helyzet, már annyira mégsem.
Shane Tusup nem küzd tovább Katinkáért?
Szerintem rossza a címe a cikknek! Katinka végre megvilágosodott! Nem kell neki a tuskó Tusup! Amúgy a sportban már mindent elért, amit ember elérhet. Ezután jöhet a sima civil
élet...
A DK megszüntetné az egyházi iskoláknak járó többlettámogatásokat
Az a helyzet, hogy ez újságból van, ez nem jogszabály. Az a hivatalos, ami a Magyar Kölönyben megjelenik. Pontosan ezzel élnek vissza, hogy senki nem néz utána... Maximum a szakma, akit érdekel, hogy hogyan alakul a költségvetése. Jó példa erre az ukrán nyudîjas téma... Amikor a Gyurcsány volt hatalmon ugyanez volt. Akkor miért nem tett ellene semmit? Pedig még a hatalma is meg lett volna hozzá... EZ A POLITIKA. Mikor hatalomra kerülnek, elfelejtik, hogy mit igértek. Kivétel nélkül mindegyik csak a saját zsebével foglalkozik.
A DK megszüntetné az egyházi iskoláknak járó többlettámogatásokat
Az a baj, hogy a DK hülyeségeinek senki nem néz utána! A költségvetési törvényt nézzétek meg, aztán rájöttök, hogy hazudnak!
A DK megszüntetné az egyházi iskoláknak járó többlettámogatásokat
A támogatás kb. 75 %-át fedezi az egyházi iskolák kiadásainak. Az egyszerűen NEM igaz, amit állítanak, hogy többet kap az egyházi iskola! Minden esetre megvan a véleményem a DK-ról! Más eszköze nincsen csak az emberi irigységre alapoz?! Akkor régen elvesztek!
Shane Tusup könnyezve és magyarul kért bocsánatot
@JAJMÁR: Teljesen egyetértek veled! Engem sem győzött meg! Ez csak a sajtónak szólt. Sajnos aki ilyen bunkó, az az is marad! Az úszásban pont az a jó, hogy nem agresszív sport. De ő azt csinált belőle! A másik! A "szeretet" azért van, hogy ne kelljen bocsánatot kérni! Vagy akkor rögtön, ahogy írtad is.
Könyvvel verte fejbe a diákot a hetesi igazgató – kirúgták
Biztos megérdemelte. Sajnos nagyon sok gyerek azt hiszi, hogy mindent megtehet, és kaszinózni jár iskolába.. Közben a többieket is zavarja. Senki nem szereti azt hogy semmibe veszik a munkáját!
Ön adna pénzt Orbán Viktornak?
Én igen! És megmondom úgy ahogy gondolom, hogy az állami bevételekből, párt finanszîrozásra, egy fillért sem adnék. Oldják meg a pártok a saját bevételeikből, tagdîjjakból, vagy adományokból, stb.
Havas Henrik szerint Kálmán Olga panaszkodott neki, hogy miért nem molesztálta
@magyarbakancs: Ezt nem mondod komolyan! Rám nézel és könnyűvęrűnek látsz?! Én nem látszom annak...De 16 évesen az ártatlanság szobra voltam. Akkor szerinted miért zaklatott egy 55 éves?!!! Visszaélve azzal, hogy a kedves szomszédot láttam benne... És el kell hogy mondjam, hogy amit a Havas tett? vagy nem! annál sokkal komolyabban zaklattak!!! De én nem 25 múlva csináltam belőle balhét, hanem akkor amikor történt. És apukám önbîráskodott, de azt hiszem az illetőnek egy életre jó lecke volt!
Havas Henrik szerint Kálmán Olga panaszkodott neki, hogy miért nem molesztálta
@magyarbakancs: Szerintem csak a modorával van problémád. Ez az egész dolog ami vele történt nagyon sajnálatos. Ebből is látszik, hogy mindenkiről be lehet bizonyítani mindent és az ellenkezőjét is.
Havas Henrik szerint Kálmán Olga panaszkodott neki, hogy miért nem molesztálta
@magyarbakancs: Szerintem intelligens, és nekem nagyon szimpatikus. Te a lezsersége miatt látod ilyennek. De nem baj, mert ahány ház annyi szokás! Ahány ember annyi féle képpen gondolkodik.
Havas Henrik szerint Kálmán Olga panaszkodott neki, hogy miért nem molesztálta
@magyarbakancs: Ez csak egy hülye magyar szokás, hogy csak fiatalokat látnak szívesen a képernyőn. Én meg azt mondom, hogy én inkább intelligens embereket látnék szívesen, még ha öreg is! Pl. Jakupcsek Gabi. De én a Havast is szívesen látom!
Bokros Lajos: Jelentéktelenedünk....
@magyarbakancs: Ez nem igaz, mert a Magyarok igen is, hogy tehetségesek!
Shane Tusup üzent Hosszú Katinkának
Az ilyen vadállattól addig kell menekülni, amíg nem csinál valami komolyabb bajt! Most legalább megtudja, hogy Katinka nélkül ő egy SENKI!
Ifj. Vidnyánszky Attila kapta a Ruttkai Éva-emlékgyűrűt
Remélem, hogy szegény ifj.Vidnyánszky Attila nem veszi komolyan! És nagyon sajnálom, hogy pont Ruttkai Éva díj!
Hosszú Katinkáék reagáltak a szakításukról szóló híresztelésekre
Azt hiszem, ha van esze Katinkának ettől az őrült embertől csak menekül. Ha ennyire nem tudja kordában tartani az indulatait ország-világ előtt, akkor mi van, ha otthon valaki felbosszantja valamivel. Szétveri a lakást, vagy esetleg valakit?! Én pontosan azért szeretem az úszást, mert az olyan sport, ahol nincs agresszivitás...
Borzalmas felvételek: három tonna romlott, lejárt hústerméket találtak az egyik piacon
Nem megetetni, hanem nagyon keményen börtön büntetésre ítélni, mert akár hogy is vesszük, embereket akart mérgezni. Itt sajnos elrettentő példa kell!
Páncélozott harci járművek jelentek meg Magyarországon
Sajnos az a baj, hogy nem tudhatjuk, hogy mi van mögötte. Ha ijesztgetés, hát ez elég morbid! Ha felkészülés... ? Lássuk meg, hogy mindig ilyen nagy eseményeken, ahol sok ember van, ott történnek merényletek.
Baukó Éva nem érti, miért utálják ennyien – videó
Ennek a nőnek nincs bőr a képén! Azt hiszi hogy más nem látja, hogy ez csak színjáték?! Az emberek nem hülyék! Engem is zaklattak, és nem verbálisan. De azt ott és akkor lerendeztem. És nem 10 évvel később!
Kövér László beszólt a devizahiteleseknek: semmi közünk nem volt ehhez!
@Hellcat: Figyi! Ez hülyeség, amit írtál. Ez még a Gyurcsány kormány idejében volt, hogy mindenkinek adtak hitelt, csak vigye. És mindenkit rábeszéltek a svájci frankosra. Úgyhogy tényleg nincs hozzá közük. Nézz utána, mielőtt baromságot írsz!
Gyurcsány: összefogás nélkül az összes körzetben veszíthet a baloldal
Miért jó egymást pocskondiázni? Csak azért mert más véleményen van? Olvasgatom a hozzászólásokat, olyan alpári stílusban írogatnak egymásnak, elképesztő. Sokszor nem is a cikkről szól a komment, hanem egymásról. Attól senki sem lesz nagyobb "ember", hogy a másikat leszólja!
Rúzsa Magdi a Mátyás-templomban mondta ki az igent – videó
Azért bújtak el, mert az esküvő az magánszféra. Teljes mértékben egyet értek vele, hogy nem akar nyilvánosság előtt lenni azzal, hogy férjhez ment.
A helyi roma önkormányzati képviselő mentette meg a gyereket gázoló autós életét Ópályin
Vajon azt hogy csinálják, hogy amíg a gyerek az úton játszik, senki nem foglalkozik vele. Annyira nem, hogy simán elütheti az autó. Amint megvan a baj, rögtön előjön a sok rokon... Mindezt pár perc alatt.