szettevette

Orbán az Európai Bizottság végnapjairól beszélt
Véleményem az EU-ról lesúlytó. Rajtam múlna feloszlatnám, aztán elküldeném őket dolgozni!
Valóság a mosolygós szelfik mögött – Katinka: Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent
Saját magán a pszichológus sem tud segíteni, mert nem látja úgymond "kívülről" magát. Neki is szakemberre van szüksége!
A Jobbiknak sem világos, hová tűnt a pénzük
Ezért mondom én, hogy egyetlen egy pártnak sem adnék semmi állami támogatást! Mindenki éljen meg a saját pénzéből. Tagdíjakból, és szimpatizánsaik támogatásából!
Az X-Faktoros énekesnek sofőrként munkát kellett vállalnia
Nagyon tudom sajnálni! Szégyelje magát! Mi az a 25 eFt gyerektartás?!
Elsült a kezében a fegyver, arcon lőtte barátját Laci betyár
Sajnálom az esetet. Gondolom megviselte nagyon. Legjobb az ÚTTÖRŐ SÍP! Azzal is felhívhatja magára a figyelmet. És senkiben nem tesz kárt.
Döbbenet Somogyban: megöltek egy kisbabát, az édesanyja öngyilkos lett
Horizont, teljesen egyet értek veled. Sokan elfelejtik, hogy a gyermekük nem a tulajdonuk. Senkinek nincs joga elvenni a másik ember életét, még ha ő adott életet is neki! Ezt egyedül Isten teheti meg velünk.
Janics Natasa a tönk szélére került
Nem kellene erőltetnie már a sportot. Szerintem leáldozott a csillaga! Örüljön a családjának. Van akinek az sem adatik meg.
Politico: Magyarország veszélyt jelent az egész unióra
@RonaGyuri: Miért kell személyeskedni?! És a másik kommentelőt szidni?! El kellene fogadni, hogy egyiknek ez a véleménye, a másiknak az. Attól még egyáltalán nem biztos, hogy bugyuta! Csak a véleménye más!
Ma délelőtt ettől a fotótól akad ki a cukiságméter
@magyarbakancs: Itt most nem erről van szó, hogy ki mit tett le az asztalra. Az szíve joga, hogy mit oszt meg másokkal. A követőit bizonyára érdekli. Engem ezek a dolgok kevésbé érdekelnek. De ez az én dolgom. Ettől én még nem fogok neki esni, hogy miért mutogatja magát. Egyébként formás dekoltázsa van, azt meg kell hagyni. Én csak az alpári kommenteket nem szívlelem. Meg lehet azt írni szépen becsomagolva is. Nem kell cifrázni! Utálom a káromkodást, a csúnya beszédet. Mert ugye nem hiába mondják, hogy a "stílus, maga az ember" !
Ma délelőtt ettől a fotótól akad ki a cukiságméter
@magyarbakancs: Azért talán nem ilyen alpári stílusban kellene...
Összehívta az ellenzéki pártokat az LMP
Azt hiszem, ezzel már elkéstek! Sokkal előbb kellett volna!
Ismét több tízezer tüntetőt várnak szombaton a Kossuth térre
Egyszer egy (számomra RIPACS) azt mondta, hogy előbb -utóbb megunják, és hazamennek!
Politikai elemző: a baloldalnak nincs olyan karizmatikus vezetője, aki össze tudná őket fogni
Kérem szépen, lehet itt minden hétvégén tűntetést szervezni... (Előbb - utóbb megúnják és hazamennek, mondaná Gyurcsány Ferenc) Amîg az ellenzéknek nincs normális programja, addig mindig sikertelen eredmény lesz. Gyurcsány egyszer már próbálta vezetni az országot, nem sikerült neki. De az MSZP-t sikerült szétzilálnia... Akkor mit akar még mindig?! Ide ūj emberek kellenek! Akik jól összekapják az ellenzéket, és elmennek vidékre is!!!
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
@RonaGyuri: Nem mondtam, hogy nem vagyok buta. Sőt, az okosságommal sem kérkedtem, mert ugye, azt mondják, hogy egyetemi diplomával, nem adnak se jó modort, se intelligenciát. Minden bizonnyal buta vagyok, hogy belemegyek ilyen vitákba. De az sem vall valami nemes jellemre, hogy ismeretlenül sérteget. Én nem fogom ugyanezt tenni, ugyanis nem süllyedek le az Ön szintjére. Elmondtam valamiről a véleményemet, ami Önnek nem tetszett. Én több felszólalását hallgattam a hölgynek, minden esetben a hazánkat védte. Ennyi! Nem több! Részemről lezárva a vita! Én tiszteletben tartom az Ön véleményét, sértegetés nélkül is!
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
@RonaGyuri: Ha nem lenne demokrácia, akkor aki ilyeneket ír, már régen elvitték volna!
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
@RonaGyuri: Gyuri bátyám! szövegértési problémáim vannak, mert nem értem, hogy mire tetszett gondolni. De talán bunkó nem vagyok. Mert ilyen stílusban, mint Ön, nem szoktam se beszélni, se írni.
Morvai megszólalt a visszahívása miatt
Senki nem képviseli olyan vehemensen a magyar érdekeket, mint Krisztina. RonaGyuri! Ő nem buta liba. Ő egy okos nő, és szereti a hazáját. (A jogi egyetemen is tanított) Nézze meg egy-két hozzászólását! Ő nem adta el magát, mint a DK-s Molnár Csaba. Mert amit ők (DK - MSZP) tesznek azt nem tudom másnak nevezni, mint hazaárulásnak! Nekik párttól függetlenül, mindig a MAGYAR érdekeket kellene képviselni, mert arra kaptak felhatalmazást. Nem másra!
Ennyi pénzt kapnak, akik nem kerültek be az új parlamentbe
Azért akar ezek szerint mindenki a Parlamentbe kerülni, mert ott az átlag fizetés felett van jóval a kereset. Majd, ha belépőt szednének, és mindenkinek csak társadalmi munkában kellene csinálni a "KÖZ" érdekében, azt hiszem csökkenne a Parlament létszáma! De lehet, hogy egy ember sem maradna!
Tényleg ellenzéki szavazatokat tüntettek el?
@Yoda69: Figyi! Nyugodtan megnézhetik a jegyzőkönyveket is, és újra számolhatják az összes szavazó lapot. De ezt most borítékolom neked, hogy nem történt csalás, és az eredmény ugyanaz lesz. Ültem többször bizottságban. Tudom, hogy miről beszélek. Minden kétes dolgot megbeszéltünk, hogy ki hogy látja. Azért vannak páratlanul a bizottságban, hogy szavazáskor ne legyen egyenlő. A jegyzőkönyvet és az urnákat nem egy ember viszi be az önkormányzatokhoz, hanem legalább 3. Látod?! Pont ezért nem vállalok ilyen bizottsági tagságot, mert ilyen gyanúsításoknak van kitéve az ember, aztán sokszor éjjel 3 órára értem haza. Hát erre nekem nincs szükségem. Miért kell megkérdőjelezni az ott lévő emberek tisztességét?!