szettevette

Sajnálja egy salgótarjáni fideszes, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossága
@Perggető: Kedves Perggető! Azt megmondanád nekem, hogy mit jelent az hogy lipsi? Mert, ha liberális vagyok, akkor azt kellene, hogy írd, hogy libsi. Felvilágosítanál? Amúgy Római Katolikus vagyok! És párton kívüli, aki a saját bőrén tapasztalta, hogy a kórházakban nővérhiány van. Az egy szem nővérnek nincs ideje hogy a beteget kikísérje a WC-re, ezért inkább mindenkit bepelenkáznak. Nincs idő megetetni, megitatni, ezért bekötik az infúziót stb. Vagy pl. egy sima vérvételre 1,5 hónapot kell várni. Ultrahangra pedig 3 hónapot. Szerinted akkor minden rendben van? Amúgy a majmok tök aranyosak. De bunkó az nem vagyok! Az Te vagy drága barátocskám.
Sajnálja egy salgótarjáni fideszes, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossága
@Perggető: szerintem neked valami fejlövésed van. És semmilyen párthoz nem tartozom. De hogyan mondhatod valakire, hogy libsi, amikor azt sem tudod, hogy ki van a név mögött. Miért kell mindent agyon politizálni? Miért nem lehet csupán párt hovatartozás nélkül valakinek más véleménye mint neked? Nagyon sajnálom ezt a szegény Sándor Máriát. Mert egészen eddig mindenki mellette volt, most meg teljesen magára hagyták. Abban is teljesen biztos vagyok, hogy ő csak egy egészségügyi dolgozó, akinek elege van abból, hogy csak dolgozik, dolgozik, eszközök, és normális felszerelés nélkül. És gondolom eljutott egy pontra, hogy most már elég! Ehhez nem kell egyetlen pártnak a tagjának lenni, hogy az ember lássa, hogy az nem helyes, ami az egészségügyben van.
Németország visszautasította a felfegyverkezést
Remélem, hogy nem csak Németország utasíthatja vissza, hanem mi is.
Csernus Imre negyedszer is megnősült
Meggyőződésem, aki pszichológusnak, vagy pszichiáternek megy, annak leginkább saját magának kellene segítség. Egyébként én bírom a fazont, bár időnként elég durva beszólásai vannak. De az eredményeit ne vonjuk kétségbe. A sportolókat nagyon eredményesen készíti fel lelkileg. Úgyhogy mestere a szakmájának. Mindenkinek életéhez van egy jó kis receptje, csak sajnos a saját életéhez nincs. Lehet, hogy velem kellene beszélgetnie? adnék neki egy-két tanácsot. (a józan paraszti eszem szerintit)
Gyurcsány: Orbán elmebeteg
És mi van, ha én ugyanezt gondolom Gyurcsányról? Szerintem ő sem százas az tuti.
Évértékelőt tartott Gyurcsány
Mondja már meg valaki ennek az embernek, hogy a politikában semmi helye nincsen. Ja, és azt is nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a milliárdjaival, megérti a kisember problémáját, gondjait. Egyszer már lett volna lehetősége. Nem jött be! Örüljön a vagyonának, tudását kamatoztassa a vállalkozásaiba.
Juhász Péter az Együtt új elnöke
Na kérem, akkor az EGYÜTT az a párt? szervezet, amire soha nem fogok szavazni! Egy párt, szervezet vezetőjének a "múltja" is fontos. Az ő múltjával én nem tudok azonosulni. Amúgy meg az ilyen fröcsögő szájú egyéneket sem szívlelhetem. Ami igazán elszomorító, hogy csak ilyen alternatívák vannak.
Trump kisfiát támadják a netes trollok, Clinton lánya kelt a védelmére
@Desischado: Teljesen igazad van. Megmondom őszintén, lehet, hogy a ceremónia végére már én is rángatóznék, pedig én felnőtt vagyok, de számomra az ilyen dolgok, tök unalmasak.
Szomorú: végleg állás nélkül maradt Bakács Tibor
Szerintem rendkívül művelt ember. Ez látszik rajta. Ellenben igaza van "quadrocopter"-nek nézz körül a Parlamentben! Fele társaság (de akkor még nagyvonalú voltam) nem ért semmihez. Ja és akkor még saját maga dönthet, hogy mennyi lesz a fizetése. Kíváncsi lennék, ha mindezt minimálbérért, vagy társadalmi munkában kellene csinálnia, mennyi jelentkező lenne!
Szomorú: végleg állás nélkül maradt Bakács Tibor
Nagyon sajnálom, hogy lopott, és nem tudta másképp megoldani. Mondjuk, ha vannak barátai tőlük nem kérhetett volna inkább? Sajnos ez a bélyeg örökre rajt marad, mert mindenkinek az jut eszébe róla. Pedig egy tök értelmes fazon, számomra szimpatikus is. De nem tudok azonosulni vele, mert én, ha éhen halnék se lopnék senkitől semmit. Szeretném neki üzenni, hogy van élet a médián kívül is. Valami másik foglalkozás után kellene néznie. Lehet, hogy azzal nem keres annyit, de legalább lesz jövedelme. Pl. Írjon egy könyvet. Vagy könyvesboltba menjen eladónak, vagy könyvtárba. stb.