szettevette

Kövér László beszólt a devizahiteleseknek: semmi közünk nem volt ehhez!
@Hellcat: Figyi! Ez hülyeség, amit írtál. Ez még a Gyurcsány kormány idejében volt, hogy mindenkinek adtak hitelt, csak vigye. És mindenkit rábeszéltek a svájci frankosra. Úgyhogy tényleg nincs hozzá közük. Nézz utána, mielőtt baromságot írsz!
Gyurcsány: összefogás nélkül az összes körzetben veszíthet a baloldal
Miért jó egymást pocskondiázni? Csak azért mert más véleményen van? Olvasgatom a hozzászólásokat, olyan alpári stílusban írogatnak egymásnak, elképesztő. Sokszor nem is a cikkről szól a komment, hanem egymásról. Attól senki sem lesz nagyobb "ember", hogy a másikat leszólja!
Rúzsa Magdi a Mátyás-templomban mondta ki az igent – videó
Azért bújtak el, mert az esküvő az magánszféra. Teljes mértékben egyet értek vele, hogy nem akar nyilvánosság előtt lenni azzal, hogy férjhez ment.
A helyi roma önkormányzati képviselő mentette meg a gyereket gázoló autós életét Ópályin
Vajon azt hogy csinálják, hogy amíg a gyerek az úton játszik, senki nem foglalkozik vele. Annyira nem, hogy simán elütheti az autó. Amint megvan a baj, rögtön előjön a sok rokon... Mindezt pár perc alatt.
Új pozíciót kapott a körmendi diáklánnyal viszonyt folytató alpolgármester
Úgy gondolom, hogy egy ilyen tettel végleg el kellett volna távolítani a politikából. Az ilyen embernek nincs helye a közéletben. Mert ugye! az ember azt gondolná, hogy a közéleti emberekről veszünk példát! Akkor az ilyen ember milyen példát mutat másoknak?! Én a helyében elbujdokolnék!
Damu Roland újra szerelmes, ő az új kedvese – fotó
Sok embernek, milyen nagy szíve van. Egyszer ezt szereti, egyszer azt szereti. Mindig mást szeretni, azt jelenti, hogy igazán senkit sem tud szeretni, magán kívül.
Látni sem bírja a kistarcsai pár a nőt, akire rábízták gyermeküket
A helyükben én sem bírnék ránézni sem. Ugyanakkor, nagyon sajnálom szegény kis nőt (is), mert lehet, hogy megkapja méltó büntetését, de sajnos a lelkiismeretével saját magának kell elszámolnia. És bizony a helyében én ebbe beleroppannék! Én elég majrés szülő vagyok. Tapasztalatból tudom, hogy nagyon hamar megvan a baj. De egyébként sajnos van az a helyzet, hogy a szülőnek dolgoznia kell, és nincs kire hagynia a gyereket. Lehet, hogy hihetetlen, és igaz, hogy már 45 éve történt, de nem jártam óvodába, hanem 3 éves koromban egy hónapban 1 hét volt amikor a szüleim egy szakra kerültek, és egyedül voltam otthon. Anyukám elmondta, hogy ne nyúljak tűzhöz (mert akkor még kályhával tüzeltünk, és főztünk), rajzolgassak, játsszak szépen a babámmal. A szomszédokat megkérte, hogy figyeljenek rám. Igaz, hogy nagyon jó gyerek voltam, de én magam sem mernék egy ennyi idős gyereket egyedül hagyni. Valószínű az én védőangyalom nagyon vigyázott rám. Nagyon sajnálom szegényeket. Borzasztó, hogy ilyenek megtörténnek.
Az Iszlám Állam robbantott Manchesterben
@JAJMÁR: És Te miért nem látod, hogy el akarják foglalni Európát?!
Az Iszlám Állam robbantott Manchesterben
Nem tudom, hogy minek kell még megtörténnie, hogy az EU politikusai rájöjjenek, hogy ezeket az embereket nem szabad ide beengedni. Lehet, hogy az iszlamistáknak először őket és családjaikat kellene kifüstölni. Akkor talán ők is meggondolnák, hogy legyenek-e EU árulók! Mert ezek azok. Európa vesztét akarják!
Gyurcsány Ferenc puszival kárpótolta a hölgyet, akinek megtörte az autóját
Biztos vagyok benn, hogy a sajtónak szólt! Még emlékszem arra az időre, amikor ő volt a miniszterelnök, és annyira utálták az emberek, hogy amikor Szombathelyre ment, miatta bombariadó volt, és nem tudtam hazautazni. Mindenki, akkoriban azt mondogatta, hogy nem normális, és hogy pszichiátriai kezelést kap! Szerinted? Orbánnal most ugyanezt csinálják! Mocskos a politika. Maradjunk annyiban. És teljesen mindegy, hogy melyik oldalról beszélünk. Mindegy, hogy ki ül ott! A székkel van probléma. Csak azt felejtik el, hogy nagyon könnyen kipenderíthetők a székükből! De sajnos az átlag embernek nem lesz jobb sohasem! Mert egyetlen igazság van a földön, hogy nincs igazság a földön. Mint tudjuk az igazság odaát van.
Át kell világítani a Soros-listán szereplő képviselőket
@magyarbakancs: úgy sem tudlak meggyőzni. Csak azt tudjátok szajkózni, hogy onnan pénzt kapott. Azért kapott, mert megpályázta az ösztöndîjt. Én nem kaptam, mert nem pályáztam. De, ahol dolgoztam, ot sok pedagógusnak jutatott a Soros "kutatási ösztöndîjat". És szépen levolt papîrozva, és kész.
Át kell világítani a Soros-listán szereplő képviselőket
@magyarbakancs: Az, hogy Orbán Viktor Soros pénzén tanult, nem azt jelenti, hogy mindig mindenben egyet kell vele értenie. Azzal őt nem vásárolta meg. Nem igaz, hogy nem látjátok, hogy az összes konfliktusnak (migránsok, politikai zűrzavar stb.) Soros az oka, ő pénzeli! Ez az ember csak a saját zsebét nézi, hogy mennél több pénzzel megtömhesse. Ez olyan mint az uzsora kamat, kicsit befektet, ezerszeresét kapja vissza.
Botrányt csinált Hosszú Katinka férje az úszó ob-n
Lehet, hogy nagyon jó edző, és a legjobb férj a világon. De a bunkó viselkedése bicska nyitogató. Szépíthetjük a dolgokat, de ő egy TUSKÓ!!!
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
Ennek az embernek, az EU is zsebében van! Szégyen gyalázat! Az meg enyhén szólva felháborító, hogy az EU még abba is bele akar szólni, amihez semmi köze! Szerintem a Soros azért ilyen egészséges, mert olyan sokan szidják. Pedig szegény már olyan öreg, hogy fél lábbal a sírban van. De mielőtt elköltözik a túlvilágra, még jól összekuszál az egész világon mindent! Ez kérem a "ZS" bosszúállás! Ha én nem leszek Ti se legyetek!
Kórházat nyit Hajdú Péter
És ott sem a szegény csórókat fogják gyógyítani!
Elhasalt Matolcsy a doktori iskolában
Elvonatkoztatva a Matolcsitól...Ebből is látszik, hogy milyen baromság, hogy mindenhova nyelvvizsgát kérnek. Lehet, hogy egy szenzációs fizikust, vagy gépészmérnököt, azért veszít el a szakma, azért mert esetleg az illető nyelvvizsgát nem tud letenni. De attól még lehet valaki nagyon okos. Nem hinném, hogy egy angol nyelvtanárnak fejből kellene tudni levezetni a másodfokú egyenlet megoldó képletét. Ha mindenkinek kell a nyelvvizsga, akkor a nyelvtanároknak miért nem kell fizikából a relativitás elméletét fújni? Igaz? Könnyű azoknak ilyen szabályokat meghozni, akiknek módjukban állt mondjuk egy angliai ösztöndíj alatt megtanulni angolul. De a szegény pórnép mit csináljon? Ja, az menjen mosogatni, aztán talán megtanulja a nyelvet?!
Negyvenezer forint miatt költöztem Londonba, tízszer ennyiért se mennék haza
Hát igen! Elég szívszorító történet. Nagyon örülök, hogy jól érzik magukat külföldön. Ezt csak az tudja megtenni, akit a honvágy nem gyötör.
Kóbor János nem érti, min húzta így fel magát Presser
Még jó, hogy felhúzta magát! Ez a dal az ő munkája. Más már a gatyáját is elperelte volna. Szerintem Presser még eléggé higgadtan kezelte ezt az ügyet. Jól néznénk ki, ha mindenki azt a dallamot használná, amit csak kedve tartja. A szerzői jogokat tessék tiszteletben tartani bármilyen nagy sztár is valaki. Ha Kóbor került volna ilyen helyzetbe ő is ugyanezt tette volna!
Fél évig bírta szabadlábon Tasnádi Péter
Szerintem csak igazi kóser kaját akart enni, ezért kell visszamennie a börtönbe, mert ott állítólag azt kap!
Londoni terrortámadás: 50 sérült, ketten válságos állapotban
Miért nem mondja ki végre Merkel asszony és a tanácsadói, hogy a migránsok meghívása, nagyon elhibázott lépés volt. Miért nem a lakóhelyük közelében (ahol nincs háború) látták volna őket vendégül. Azt hiszem, hogy már késő, mert a migránsokkal nagyon sok terrorista is jött, mint a példa mutatja.
2 millió felett kapnak a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Én nem a járulékfizetésnél tennék nyugdíjplafont, hanem a kifizetésnél. Ha rajtam múlna 500 eFt felett nem lenne nyugdíj. Aki a nyugdíjig sokat keresett, úgyis volt megtakarítása, majd éljen abból. Nem várható az el az államtól, akármennyi is volt valakinek a jövedelme, hogy milliós nyugdíjakat fizessen. Ellenben, azt viszont bevezetném, hogy a nettó minimálbér alatt ne legyen nyugdíj, még rokkant nyugdíj sem. Mert pl. aki rokkant, ha alacsony a nyugdíja, miből vegye meg a gyógyszereit? De úgy általában akinek sokat kell gyógyszerre költeni az a nyugdíjas és kis gyerekes családok. És NEM vagyok még nyugdíjas, és kb. a minimálbér 3x-osát keresem, tehát nem azért ez a véleményem, mert alacsony nyugdíjas lennék.
Jobbik után jön a Még-Jobbik!
Ha, a jobbiknak jó a Simicska támogatása, akkor részemről a jobbik leírva! Saját magát köpi szemközt.
Titokzatos radioaktív sugárzás Európa felett
Nem olyan régen volt egy francia atomerőben robbanás. Nem lehet, hogy elbagatelizálták, és onnan jön?
A Momentum szerint a kormány gyáván megfutamodott
Furcsa egy ország vagyunk mi! Ha valamitől visszalépnek, azt mondják, hogy megfutamodott. Ha nem léptek volna vissza, akkor azt mondják, hogy miért kell nekünk olimpia. Akkor legyen népszavazás. Aztán ráköltünk egy csomó pénzt, és amilyen érdektelenek az emberek nem mentek volna el szavazni. Mert van annyira kényelmes mindenki, hogyha nem viszik a helyébe a papírt, akkor nem megy sehová. Szóval érvénytelen lett volna! És mindezt egy csomó pénzért! Nekünk se jó ám semmi! De az olimpia megrendezés - nem rendezésből nem szabadott volna párt politikai kérdést csinálni. Az biztos! És ha egyszer már jelentkeztünk, akkor visszalépni se szabadott volna. A jelentkezést kellett volna jól meggondolni. A szocialisták is csak addig akarták, amíg ők voltak hatalmon. Fura egy színtér a politika! Jobb, ha az ember távol marad tőle! Mert amit eddig oly nagyon szajkóztak, politikai érdekből, jobbra át, hót az ellenkezőjét mondják! És párttól függetlenül. Mindegyik ilyen.
Sajnálja egy salgótarjáni fideszes, hogy nem sikerült Sándor Mária öngyilkossága
@Perggető: Kedves Perggető! Azt megmondanád nekem, hogy mit jelent az hogy lipsi? Mert, ha liberális vagyok, akkor azt kellene, hogy írd, hogy libsi. Felvilágosítanál? Amúgy Római Katolikus vagyok! És párton kívüli, aki a saját bőrén tapasztalta, hogy a kórházakban nővérhiány van. Az egy szem nővérnek nincs ideje hogy a beteget kikísérje a WC-re, ezért inkább mindenkit bepelenkáznak. Nincs idő megetetni, megitatni, ezért bekötik az infúziót stb. Vagy pl. egy sima vérvételre 1,5 hónapot kell várni. Ultrahangra pedig 3 hónapot. Szerinted akkor minden rendben van? Amúgy a majmok tök aranyosak. De bunkó az nem vagyok! Az Te vagy drága barátocskám.