szettevette

Megmenekült a kilakoltatás előtt álló, kilencgyermekes zsámboki család – ennyi pénz gyűlt össze
Van még remény! Az emberi jóság még létezik. De ! Mindig mondom, hogy mindenki saját maga is tehet arról, ahol éppen tart. Kérem szépen! A második gyerek után nem vette észre, hogy veri a férje és iszik?! Miért kell várni a 9. gyerekig, hogy hátha megjavul! Hátha elmegy dolgozni! Szerintem mindenki csak annyi gyereket vállaljon, amennyit a saját erejéből el tud tartani, fel tud nevelni. Én a gyermekeimet nem a kormánynak és államnak szültem. Magamnak! Mert imádom a gyerekeket. De csak annyit szülnék, amennyit el tudok tartani.
Kormányellenes tüntetés kezdődött Budapesten
Ameddig ilyenek tüntetnek, mint a Dobrev Klára, addig köszi, nem kérek belőle. Ilyen múlttal, semmi helye a politikában.
Orbán Viktor: nem zárható ki az EU felbomlása
Inkább ma, mint holnap! Aztán a sok léhűtő végre menjen el dolgozni!. Mert megérdemlik!
Orbánnak volt 5 perce, amikor átlag 23 másodpercenként mondta ki Soros nevét
@magyarbakancs: Nem hallottam Orbán beszédét, nem is érdekel mit mondott. Abban azonban biztos vagyok, hogy a Soros elleni félelem nem alaptalan. Nézze meg, hogy ahová beteszi a lábát, mindenhol anarchia van. És semmi mást nem akar, mint mindenből hasznot húzni. Európába hozni Afrikát, egy elhibázott döntés volt! Csak az a baj, hogy nehezen vallja be mindenki, hogy hibázott. Én biztos vagyok abban, hogy Soros ezen a dolgon is nyert egy csomó pénzt! Az az ember mindent megtesz a pénzért! Egy gátlástalan ember!
Megalázóan rugdalják ki a minisztériumi alkalmazottakat
Kedves Colibri! Egyszerűen nincs más alternatíva! Amíg a többi párt egymást marja, vagy párton belüli harcok folynak, addig a Fidesz jól elvan. Ide teljesen új emberek kellenének. Bár szerintem mindegy, hogy ki kerül hatalomra, mert a kisembernek akkor sem lesz jobb. Csak a székkel van a probléma! Ha valaki beleül a bársonyszékbe, onnan már mindent másképpen lát! És elfelejti kiért van ott, kik juttatták oda!
Döbbenetes dolgok helyezett kilátásba Gyurcsány
Ez az ember nem normális! Egyszer már volt lehetősége bizonyítani! Azt elkúrta! Garázdálkodjon a saját vállalkozásaiban! Esze annyi, mint egy marék lepkének. Ilyen ember többé nem kell!
Rétvári: a közterületen való élet tiltásának az emberélet megmentése a célja
Talán, ha támogatnák a munkáltatókat, munkásszállások megépítésére, akkor a munkaerő probléma is megoldódna, és lenne lehetőség a hajléktalanoknak a lakhatásra. Mert legtöbbjük dolgozna szívesen, de pont az miatt nem tud, mert nincs lakcíme! Azt hiszem, hogy minden embernek szüksége van, egy kicsike kis helyre, ahol csak maga van. (Még ha az csak fél négyzetméter is!) Én sem szeretnék tömegszálláson aludni.
Így tapsolták a meghatódott Sargentinit a képviselők a szavazás után – videó
Szégyelhetik magukat! Bezzeg azzal amivel kellene azzal nem foglalkoznak! Amikor megverték a magyarul beszélő lányt, azt hittem hogy az EU igazságot tesz! Aztán szépen el mismásolták! Az EU egy kalapszart nem ér! Ha rajtam múlna én kilépnék!!!
Kemény elhatározásra jutott Shane Tusup
Viselkedett volna normálisan, akkor talán nem itt tartana! Én sem viselném el az örjöngéseit.
Orbán az Európai Bizottság végnapjairól beszélt
Véleményem az EU-ról lesúlytó. Rajtam múlna feloszlatnám, aztán elküldeném őket dolgozni!
Valóság a mosolygós szelfik mögött – Katinka: Ilyenkor kérdőjelez meg az ember mindent
Saját magán a pszichológus sem tud segíteni, mert nem látja úgymond "kívülről" magát. Neki is szakemberre van szüksége!
A Jobbiknak sem világos, hová tűnt a pénzük
Ezért mondom én, hogy egyetlen egy pártnak sem adnék semmi állami támogatást! Mindenki éljen meg a saját pénzéből. Tagdíjakból, és szimpatizánsaik támogatásából!
Elsült a kezében a fegyver, arcon lőtte barátját Laci betyár
Sajnálom az esetet. Gondolom megviselte nagyon. Legjobb az ÚTTÖRŐ SÍP! Azzal is felhívhatja magára a figyelmet. És senkiben nem tesz kárt.
Döbbenet Somogyban: megöltek egy kisbabát, az édesanyja öngyilkos lett
Horizont, teljesen egyet értek veled. Sokan elfelejtik, hogy a gyermekük nem a tulajdonuk. Senkinek nincs joga elvenni a másik ember életét, még ha ő adott életet is neki! Ezt egyedül Isten teheti meg velünk.
Janics Natasa a tönk szélére került
Nem kellene erőltetnie már a sportot. Szerintem leáldozott a csillaga! Örüljön a családjának. Van akinek az sem adatik meg.
Politico: Magyarország veszélyt jelent az egész unióra
@RonaGyuri: Miért kell személyeskedni?! És a másik kommentelőt szidni?! El kellene fogadni, hogy egyiknek ez a véleménye, a másiknak az. Attól még egyáltalán nem biztos, hogy bugyuta! Csak a véleménye más!
Ma délelőtt ettől a fotótól akad ki a cukiságméter
@magyarbakancs: Itt most nem erről van szó, hogy ki mit tett le az asztalra. Az szíve joga, hogy mit oszt meg másokkal. A követőit bizonyára érdekli. Engem ezek a dolgok kevésbé érdekelnek. De ez az én dolgom. Ettől én még nem fogok neki esni, hogy miért mutogatja magát. Egyébként formás dekoltázsa van, azt meg kell hagyni. Én csak az alpári kommenteket nem szívlelem. Meg lehet azt írni szépen becsomagolva is. Nem kell cifrázni! Utálom a káromkodást, a csúnya beszédet. Mert ugye nem hiába mondják, hogy a "stílus, maga az ember" !