sziralisa

A köztévében osztotta ki Orbánékat egy olasz EP-képviselő
"Azt mondják, hogy uniós pénzekből él az ország, ugyanis ez nem igaz! A nyugati országok alkotta unió csak azért engedte be az unióba Magyarországot és a többi kelet-európai országot, hogy ne az oroszok gazdasági érdekkörébe tartozzunk, és hogy így az ő kizsigerelhető, fejős tehén gyarmatuk legyünk. A "rendszerváltáskor" egyből széthordták az országot, leépítették az összes könnyűipart hogy a konkurenciát megsemmisítsék, az unióba való belépés után meg előírják, hogy a mezőgazdaságban mit termelhetünk mit meg nem.
Az EU továbbá papol a demokráciáról, hogy itt Mo-on mennyire nincs, sőt itt már diktatúra van (ezzel az indokkal készítik elő a háborút azon országok ellen, akik nem úgy táncolnak, ahogy ők akarják), viszont az szerintük már demokratikus, hogy ők mondják meg legyen ide betelepítés, holott az itteniek nem akarnak betelepítést. Mi ebben a demokrácia?? Mai napig nem értem, hogy mi történt az agyakban, hogy pl. 30 éve még egyik német képes volt a saját fajtájához, vallásához, kultúrköréhez tartozó másik német civil embert lelőni, mikor az megpróbált átjutni a berlini falon, most meg idegen kultúrájú, vallású embereket kötelesek vagyunk beengedni??? Hogy van ez??? "
Felháborodtak az állatvédők: megúszta a férfi, aki felgyújtott egy sünt
Ha el is hinnénk neki, hogy a holt sünt gyújtotta fel- kérdezem én miféle lélek lakik egy olyan emberben, aki egy halott állatot lát , és késztetést érez annak felgyújtására. Szörnyeteg.
Sárosdi Lilla meglepően nyilatkozott Marton Lászlóról
Ha már bocsánatot kért egy 74 éves ember, nem kellene neki megbocsátani- legyen bíróság belőle, úgy, mintha nem is kért volna bocsánatot? "Bocsásd meg a mi bűneinket, amiképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek" - nekünk sincs bocsánat, ha irgalmatlanok maradunk.
Felfüggesztik a menekültellenes papokat
@mackoka46: Szó nincs róla: "Ne keveredjetek közéjük, és ők se keveredjenek közétek, mert az ő isteneikhez hajlítják szíveteket!" 1Királyok 11.2. Azt, aki le akar fejezni téged, ha nem térsz át a vallására, nem kell befogadnod... ha ezzel újat mondtam volna.
Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását
Ő a magyarok melletti kiállásáért elszenvedte a börtönt is, és később sem jutott neki jobb hely, mint hajléktalanként élni a Nyugatinál. Legalább most ne rúgjunk már bele az emlékébe, lehessen emléktáblája- ez a minimum.
Kislány bántalmazott és rabolt ki egy 90 éves nénit Budapesten
@a helység kalapácsa: - igen, akkoriban még ember voltál...most meg csak elhiteted magaddal, hogy ez a menő, ha trágár és sarki kocsmai stílust képviselsz.
Halálra kínozhattak egy férfit a szombathelyi börtönben
Bárhogy nézem: elvették egy 37 éves ember életét, amihez semmi joguk nem volt, és amit vet az ember, azt fogja aratni is...