sziralisa

Meghalt a legidősebb magyar ember
@cirip: Más portálokon volt róla fotó- itt meg egy férfikéz...Kati néni helyett. Ó, Propeller!!
Rohamléptekkel adósodik el a lakosság
@F_Viktor: Miután én is ezt vallom, a tényeknek hiszek, - akkor itt abba is hagyhatjuk, hiszen semmi értelme.
Rohamléptekkel adósodik el a lakosság
@Eladott Ország: Nagy blöffök ezek kedves EA, korán halunk, xarul élünk, stb. Semmi értelme a válaszomnak, hiszen a google nem felejt, egyébként is sok beszédnek sok az alja, mi sosem fogjuk megérteni egymást, de a legjobbakat Neked!
Rohamléptekkel adósodik el a lakosság
@F_Viktor: ...hát kedves Viktor,oldalakba férne el a cáfolatom, de a világon semmi értelme, hiszen ott a google neked is, feltéve, ha nem csak az egyik oldalnak hiszünk...
Rohamléptekkel adósodik el a lakosság
@Eladott Ország: - Ja, sokat loptak, de hogy a csudába tudták ennyi lopás mellett még helyrepofozni azt a trágyadombot, amit Feriék hagytak ránk, nézd meg te is kedves EA, hogy miként lopta szét az országot a fidesz:
http://mindenszo.hu/ime-igy-lopta-szet-a-fide...
Rohamléptekkel adósodik el a lakosság
@Eladott Ország: A tények makacs dolgok kedves EA, még akkor is, ha a gyűlölet szemüvegén keresztül már teljesen más láttok.
Rohamléptekkel adósodik el a lakosság
@colibri: Emlékezésnek itt a google, és én is "csak mondom": "Róna leírta, hogy 2006-tól kezdve kétségbeesetten küzdött a devizahitelezés leállításáért, amiért meg is kapta a kókler minősítést a devizahitelezés megalkotóitól. "Kik voltak ők? Hát Járai Zsigmond, Király Júlia, Simor András, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Oszkó Péter és Felcsúti Péter" - sorolja a neveket. Szerinte Oszkó Péter és Felcsúti Péter dolgozta ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal nemhogy nem vetett véget, hanem egyenesen szentesítette a devizahitelezést."
bővebben itt: http://www.origo.hu/gazdasag/20121128-rona-pe...
Kivégzéssel fenyegette tanárát egy fiatal
@KisGenyo2: Idézet a cikkből:"17 ezer 9 darab letelepedési kötvényt adott el pénzes külföldi gazdasági migránsoknak," - így megismétlem önmagam: mi nem szereztünk a meglévő - értsd 600 éve integrálódni képtelen migránsainkhoz- újabb, integrálódni , dolgozni, befektetni nem, csak ingyen élni akaró életerős fiatalokat, akik születési okmányaik szerint rendre 2015. január 1-jén születtek...
Kivégzéssel fenyegette tanárát egy fiatal
@m73: Ja, azzal a különbséggel, hogy mi nem szereztünk a meglévőhöz újabbakat...
Megszólalt a nő, akit majdnem meglincseltek Encsen
@Borsó: Úgy bizony. Aranyszabály kellene hogy legyen, mert a barbárság ellen hadd ne fizessen már senki az életével.
Tóth Vera finoman elküldte melegebb éghajlatra a Magyar Idők szerzőjét
A cím már megint túloz: egyáltalán nem küldte el semmiféle éghajlatra, csak írt egy diplomatikus választ. Ennyi volt, és nem több.
Hatott a propaganda: Putyint sokkal jobban szeretik a magyarok, mint Merkelt
Mióta szükségeltetik propaganda ahhoz, amit józan ésszel is meg tudunk ítélni?
Kirepült az első fekete gólya fióka Gemencen – videó
Öröm olvasni róluk. Gyémántmadarak - boldog, hosszú életet kívánok, hogy soha ne legyen dolgotok gonosz emberekkel, csak a jókkal.
Európa a miénk! – ezt üvöltik az NGO-hajók „menekültjei”
Már ha felébrednének is késő lenne, 2 millió előőrsük már ott van...
Nagy fölénnyel nyert a Fidesz Józsefvárosban – Sára Botond lett Józsefváros polgármestere
"A Fidesz jelöltje a jelenlegi alpolgármester Sára Botond volt, kihívója a teljes baloldali ellenzék (LMP, Momentum, Párbeszéd, MSZP, DK, Liberálisok, Szolidaritás) és a helyi civilek által támogatott, de hivatalosan független Győri Péter volt." - Nem semmi!!
Meghalt Lovas István, az Echo TV és a Magyar Idők újságírója
Egy valódi jellem volt, egyenes, nagytudású hazafi. Hatalmas űrt hagyott maga után. Isten nyugosztalja.
Többszörösen elítélt az a svéd nő, akit a közmédiában mutogattak, mint jó példát
@human: "El tudja képzelni bárki is, hogy a svéd állam és nép hagyná ilyen szinten elfajulni a dolgokat, mint ahogy ez a hazug némber interpretálja?" - érdekes a kérdés, mert nincs 10 perce, hogy a lenti híradást olvastam ezzel kapcs.ban: (én egyébként a németekről sem tételeztem volna fel, hogy hagyják idáig fajulni a dolgokat)

A Nyugat-európai, valamint az amerikai sajtó is egyre többször foglalkozik a svédországi helyzettel. Felidézték a New York Times cikkét, amely szerint a svéd városokban folyamatosan nő a bűnözés, mégsem tesznek ellene semmit, a svédek „homokba dugják a fejüket”.

Hozzátették: az egyik angol lap összesítése szerint 2017-ben 300 lövöldözéshez riasztották a rendőrséget, ezekben több mint negyvenen haltak meg, és legalább százan megsebesültek. Az elkövetőek háromnegyede bevándorló volt – hangzott el a Híradóban. Azt is elmondták a hírműsorban, hogy az egyik legismertebb zürichi lap szerint kudarcba fullad Svédország integrációs álma. Az idézett cikk szerint a svéd nagyvárosokban annyit romlott a közbiztonság, hogy a stockholmi vezetés már kénytelen szembenézni a bevándorlás okozta problémákkal.
Többszörösen elítélt az a svéd nő, akit a közmédiában mutogattak, mint jó példát
Akkor ide is bemásolom:
Nem árt tudni és megnézni, hogy az éremnek még mindig 2 oldala van: "úgy állítják be az igazságot kimondó svéd-magyar nőt, mint valami veszélyes visszaeső bűnözőt, holott olyan pitiáner ügyekről van szó, ami ha Magyarországon büntethető lenne, a fél ország bűnöző lenne

Pártállástól függetlenül nézzük meg ezeket a "bűnöket"

A SVÉD-MAGYAR NŐ „BŰNEI”
Ugyanis Svédországban lehülyézni, vagy éppen „lepszichopatázni” a szomszédot, az rágalmazáshoz vagy jó hírnévsértéshez hasonló „bűncselekmény”, amiért jó pénzeket lehet szakítani kártérítésként. A nő másik “bűne”, hogy ugyancsak Svédországban összeveszett egy kutyással, amiért az a kocsiban hagyta bezárva a háziállatot.

A kutya védelmében fellépő Natalie Contessa af Sandebergről bosszúból azt állította a rendőröknek az eb gazdája, hogy a nő állatvédőnek adta ki magát. A kutya gazdája kártérítést követelt a svéd-magyar nőtől. Az ehhez hasonló kártérítés-követelő személyiségperek egyébként egész jó pénzkereseti lehetőségnek számítanak Svédországban, épp ezért tömegesek.

Ezek tehát a nő „bűnei”, amiért elvetemült bűnözőnek állítja be egyes hazai hírportálok.
A köztévében osztotta ki Orbánékat egy olasz EP-képviselő
"Azt mondják, hogy uniós pénzekből él az ország, ugyanis ez nem igaz! A nyugati országok alkotta unió csak azért engedte be az unióba Magyarországot és a többi kelet-európai országot, hogy ne az oroszok gazdasági érdekkörébe tartozzunk, és hogy így az ő kizsigerelhető, fejős tehén gyarmatuk legyünk. A "rendszerváltáskor" egyből széthordták az országot, leépítették az összes könnyűipart hogy a konkurenciát megsemmisítsék, az unióba való belépés után meg előírják, hogy a mezőgazdaságban mit termelhetünk mit meg nem.
Az EU továbbá papol a demokráciáról, hogy itt Mo-on mennyire nincs, sőt itt már diktatúra van (ezzel az indokkal készítik elő a háborút azon országok ellen, akik nem úgy táncolnak, ahogy ők akarják), viszont az szerintük már demokratikus, hogy ők mondják meg legyen ide betelepítés, holott az itteniek nem akarnak betelepítést. Mi ebben a demokrácia?? Mai napig nem értem, hogy mi történt az agyakban, hogy pl. 30 éve még egyik német képes volt a saját fajtájához, vallásához, kultúrköréhez tartozó másik német civil embert lelőni, mikor az megpróbált átjutni a berlini falon, most meg idegen kultúrájú, vallású embereket kötelesek vagyunk beengedni??? Hogy van ez??? "