sziralisa

Megszólalt a nő, akit majdnem meglincseltek Encsen
@Borsó: Úgy bizony. Aranyszabály kellene hogy legyen, mert a barbárság ellen hadd ne fizessen már senki az életével.
Tóth Vera finoman elküldte melegebb éghajlatra a Magyar Idők szerzőjét
A cím már megint túloz: egyáltalán nem küldte el semmiféle éghajlatra, csak írt egy diplomatikus választ. Ennyi volt, és nem több.
Hatott a propaganda: Putyint sokkal jobban szeretik a magyarok, mint Merkelt
Mióta szükségeltetik propaganda ahhoz, amit józan ésszel is meg tudunk ítélni?
Kirepült az első fekete gólya fióka Gemencen – videó
Öröm olvasni róluk. Gyémántmadarak - boldog, hosszú életet kívánok, hogy soha ne legyen dolgotok gonosz emberekkel, csak a jókkal.
Európa a miénk! – ezt üvöltik az NGO-hajók „menekültjei”
Már ha felébrednének is késő lenne, 2 millió előőrsük már ott van...
Nagy fölénnyel nyert a Fidesz Józsefvárosban – Sára Botond lett Józsefváros polgármestere
"A Fidesz jelöltje a jelenlegi alpolgármester Sára Botond volt, kihívója a teljes baloldali ellenzék (LMP, Momentum, Párbeszéd, MSZP, DK, Liberálisok, Szolidaritás) és a helyi civilek által támogatott, de hivatalosan független Győri Péter volt." - Nem semmi!!
Meghalt Lovas István, az Echo TV és a Magyar Idők újságírója
Egy valódi jellem volt, egyenes, nagytudású hazafi. Hatalmas űrt hagyott maga után. Isten nyugosztalja.
Többszörösen elítélt az a svéd nő, akit a közmédiában mutogattak, mint jó példát
@human: "El tudja képzelni bárki is, hogy a svéd állam és nép hagyná ilyen szinten elfajulni a dolgokat, mint ahogy ez a hazug némber interpretálja?" - érdekes a kérdés, mert nincs 10 perce, hogy a lenti híradást olvastam ezzel kapcs.ban: (én egyébként a németekről sem tételeztem volna fel, hogy hagyják idáig fajulni a dolgokat)

A Nyugat-európai, valamint az amerikai sajtó is egyre többször foglalkozik a svédországi helyzettel. Felidézték a New York Times cikkét, amely szerint a svéd városokban folyamatosan nő a bűnözés, mégsem tesznek ellene semmit, a svédek „homokba dugják a fejüket”.

Hozzátették: az egyik angol lap összesítése szerint 2017-ben 300 lövöldözéshez riasztották a rendőrséget, ezekben több mint negyvenen haltak meg, és legalább százan megsebesültek. Az elkövetőek háromnegyede bevándorló volt – hangzott el a Híradóban. Azt is elmondták a hírműsorban, hogy az egyik legismertebb zürichi lap szerint kudarcba fullad Svédország integrációs álma. Az idézett cikk szerint a svéd nagyvárosokban annyit romlott a közbiztonság, hogy a stockholmi vezetés már kénytelen szembenézni a bevándorlás okozta problémákkal.
Többszörösen elítélt az a svéd nő, akit a közmédiában mutogattak, mint jó példát
Akkor ide is bemásolom:
Nem árt tudni és megnézni, hogy az éremnek még mindig 2 oldala van: "úgy állítják be az igazságot kimondó svéd-magyar nőt, mint valami veszélyes visszaeső bűnözőt, holott olyan pitiáner ügyekről van szó, ami ha Magyarországon büntethető lenne, a fél ország bűnöző lenne

Pártállástól függetlenül nézzük meg ezeket a "bűnöket"

A SVÉD-MAGYAR NŐ „BŰNEI”
Ugyanis Svédországban lehülyézni, vagy éppen „lepszichopatázni” a szomszédot, az rágalmazáshoz vagy jó hírnévsértéshez hasonló „bűncselekmény”, amiért jó pénzeket lehet szakítani kártérítésként. A nő másik “bűne”, hogy ugyancsak Svédországban összeveszett egy kutyással, amiért az a kocsiban hagyta bezárva a háziállatot.

A kutya védelmében fellépő Natalie Contessa af Sandebergről bosszúból azt állította a rendőröknek az eb gazdája, hogy a nő állatvédőnek adta ki magát. A kutya gazdája kártérítést követelt a svéd-magyar nőtől. Az ehhez hasonló kártérítés-követelő személyiségperek egyébként egész jó pénzkereseti lehetőségnek számítanak Svédországban, épp ezért tömegesek.

Ezek tehát a nő „bűnei”, amiért elvetemült bűnözőnek állítja be egyes hazai hírportálok.
A köztévében osztotta ki Orbánékat egy olasz EP-képviselő
"Azt mondják, hogy uniós pénzekből él az ország, ugyanis ez nem igaz! A nyugati országok alkotta unió csak azért engedte be az unióba Magyarországot és a többi kelet-európai országot, hogy ne az oroszok gazdasági érdekkörébe tartozzunk, és hogy így az ő kizsigerelhető, fejős tehén gyarmatuk legyünk. A "rendszerváltáskor" egyből széthordták az országot, leépítették az összes könnyűipart hogy a konkurenciát megsemmisítsék, az unióba való belépés után meg előírják, hogy a mezőgazdaságban mit termelhetünk mit meg nem.
Az EU továbbá papol a demokráciáról, hogy itt Mo-on mennyire nincs, sőt itt már diktatúra van (ezzel az indokkal készítik elő a háborút azon országok ellen, akik nem úgy táncolnak, ahogy ők akarják), viszont az szerintük már demokratikus, hogy ők mondják meg legyen ide betelepítés, holott az itteniek nem akarnak betelepítést. Mi ebben a demokrácia?? Mai napig nem értem, hogy mi történt az agyakban, hogy pl. 30 éve még egyik német képes volt a saját fajtájához, vallásához, kultúrköréhez tartozó másik német civil embert lelőni, mikor az megpróbált átjutni a berlini falon, most meg idegen kultúrájú, vallású embereket kötelesek vagyunk beengedni??? Hogy van ez??? "
Felháborodtak az állatvédők: megúszta a férfi, aki felgyújtott egy sünt
Ha el is hinnénk neki, hogy a holt sünt gyújtotta fel- kérdezem én miféle lélek lakik egy olyan emberben, aki egy halott állatot lát , és késztetést érez annak felgyújtására. Szörnyeteg.
Sárosdi Lilla meglepően nyilatkozott Marton Lászlóról
Ha már bocsánatot kért egy 74 éves ember, nem kellene neki megbocsátani- legyen bíróság belőle, úgy, mintha nem is kért volna bocsánatot? "Bocsásd meg a mi bűneinket, amiképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek" - nekünk sincs bocsánat, ha irgalmatlanok maradunk.
Felfüggesztik a menekültellenes papokat
@mackoka46: Szó nincs róla: "Ne keveredjetek közéjük, és ők se keveredjenek közétek, mert az ő isteneikhez hajlítják szíveteket!" 1Királyok 11.2. Azt, aki le akar fejezni téged, ha nem térsz át a vallására, nem kell befogadnod... ha ezzel újat mondtam volna.
Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását
Ő a magyarok melletti kiállásáért elszenvedte a börtönt is, és később sem jutott neki jobb hely, mint hajléktalanként élni a Nyugatinál. Legalább most ne rúgjunk már bele az emlékébe, lehessen emléktáblája- ez a minimum.
Kislány bántalmazott és rabolt ki egy 90 éves nénit Budapesten
@a helység kalapácsa: - igen, akkoriban még ember voltál...most meg csak elhiteted magaddal, hogy ez a menő, ha trágár és sarki kocsmai stílust képviselsz.
Halálra kínozhattak egy férfit a szombathelyi börtönben
Bárhogy nézem: elvették egy 37 éves ember életét, amihez semmi joguk nem volt, és amit vet az ember, azt fogja aratni is...