sziralisa

Felháborodtak az állatvédők: megúszta a férfi, aki felgyújtott egy sünt
Ha el is hinnénk neki, hogy a holt sünt gyújtotta fel- kérdezem én miféle lélek lakik egy olyan emberben, aki egy halott állatot lát , és késztetést érez annak felgyújtására. Szörnyeteg.
Sárosdi Lilla meglepően nyilatkozott Marton Lászlóról
Ha már bocsánatot kért egy 74 éves ember, nem kellene neki megbocsátani- legyen bíróság belőle, úgy, mintha nem is kért volna bocsánatot? "Bocsásd meg a mi bűneinket, amiképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek" - nekünk sincs bocsánat, ha irgalmatlanok maradunk.
Felfüggesztik a menekültellenes papokat
@mackoka46: Szó nincs róla: "Ne keveredjetek közéjük, és ők se keveredjenek közétek, mert az ő isteneikhez hajlítják szíveteket!" 1Királyok 11.2. Azt, aki le akar fejezni téged, ha nem térsz át a vallására, nem kell befogadnod... ha ezzel újat mondtam volna.
Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását
Ő a magyarok melletti kiállásáért elszenvedte a börtönt is, és később sem jutott neki jobb hely, mint hajléktalanként élni a Nyugatinál. Legalább most ne rúgjunk már bele az emlékébe, lehessen emléktáblája- ez a minimum.
Kislány bántalmazott és rabolt ki egy 90 éves nénit Budapesten
@a helység kalapácsa: - igen, akkoriban még ember voltál...most meg csak elhiteted magaddal, hogy ez a menő, ha trágár és sarki kocsmai stílust képviselsz.
Halálra kínozhattak egy férfit a szombathelyi börtönben
Bárhogy nézem: elvették egy 37 éves ember életét, amihez semmi joguk nem volt, és amit vet az ember, azt fogja aratni is...