telegdilaci

Csepelen Németh Szilárd neve szitokszó
REZSI Szilárd csak hallgasson,nézze már meg hány volt,MSZMP-tag és KISZ tag van a kormányban,azután pofázzon marhaságokat,hiába épít akadémiát,ESZE NEM lesz több szegénynek!
Kétmilliárdból építhet magának csepeli sportcsarnokot Németh Szilárd alapítványa
Ilyenkor mi van vaddisznó fejű? a CIVILEKET,VEGZÁLJÁTOK,akik az elesetteket,segítik,támogatják,helyettetek,az szerinted rendben van hogy az adónkból,ki tömik,a zsebedet! ez nem felháborító? nektek ez TERMÉSZETES!
Kövér László nem érzi kellemetlennek, ha nem válaszol
@Perwool: Elfelejtette ez a sunyi gerinctelen alak,hogy ők a Magyar nép szolgái,és nem fordítva,mi az hogy nem válaszol az újságíró kérdésére akiknek kötelessége,tájékoztatni,a lakosságot,ha kellemetlen neki ha kérdezik,a közügyekről,és csak hazugságra képes,ne menjen politikusnak,ha FINNYÁSKODIK! viselje el a kritikát,és a kellemetlen kérdéseket,is!
Budai Gyula szerint ez az utóbbi évek legsikeresebb nemzeti konzultációja
Ez a Gyula fogja már fel,hogy Manchesterben,nem bevándorló robbantott,hanem Angol állampolgár,aki a valamikori Angol gyarmaton született,sajnos ez az uszítás,a menekültek,ellen nem jön be!
A Fidesz elkaszálta a 13. havi nyugdíj bevezetését
@Veleda: Nem lehet a Fidesznek hinni folyamatosan,hazudnak,csak akkor ne POFÁZZANAK,hogy Gyurcsány és az MSZP-akkor ők miért nem adják vissza,14-havit is be ígérték,eszükben sem volt,adni!
Nem ez lesz minden idők legdrágább vizes vébéje a szervezők szerint
@RonaGyuri: Mennyibe került volna az Olimpia,ha sikerült volna meg rendezni,bele rokkant,volna ez a szegény Ország! nem értem ebben az Országban építenek,valamit,a tervezettnek,a 20x szorosába kerül!
A Nézőpont Intézet szerint Soros a francia elnökválasztáson is kavart
@quadrocopter: Ez a Sorosozás szerintem már betegség! és igen súlyos szövődmény,sajnos hogy ragadós,Egy Idióta hibbant,valakinek,kibuggyant a Soros fos a száján azóta az összes barom szaros seggnyaló,ezt szajkózza!
Tuzson szerint az Európai Bizottság csúsztat
Lehet hogy Brüsszel csúsztat,de ti meg folyamatosan,hazudtok! azt a hablatyot,amit,a konzultáció,tartalmaz egy idióta baromság,abba kellene már hagyni a sok hazugságot,az EU-ellenes uszítást,állandó harcot! azután meg tartjátok a mocskos markotokat,a támogatásért! amit,el loptok,nem arra költitek amire a Magyar Emberek,kapták! az Ország fejlesztésére felzárkóztatására,a fejlett,nyugati világhoz!
100 milliárdot keresett egy év alatt Mészáros Lőrinc
És merje még valaki azt mondani hogy nem korrupt,gazember az egész,Fidesz brancs,hol voltak, ezek a Mészáros,Garancsi,Tiborc félék a Fidesz,kormányra kerülése előtt,azt sem tudtuk hogy a világon vannak! most meg milliárdosok? kedves agy mosott,hívek ugye kicsit sem bűzlik,itt semmi! minden a legnagyobb rendben,van,
A CÖF elárulta: több tízmilliót kapott eddig a Fidesztől
@F_Viktor: Hazudnak mint a KUTYA azt sem lehet el hinni amit,kérdeznek!
14,3 milliárd egyház oktatási intézmények felújítására
Micsoda egy gazemberség,ilyen aljas patkány kormányt,a világi iskoláknak semmi! azokat a bűnöket,amiket a Magyar társadalom ellen elkövettek,a Jó Isten sem bocsájtja meg hiába öntik a pénzt a csuhásoknak! az Állami iskolákat meg odadobtuk a korrupt,semmit nem érő KLIK-nek!
A város csak álmodott róla, az egyház megcsinálhatja
Mióta az álszent,FIDESZ-és 0%-támogatottságú KDNP-Álszent gazemberek gyülekezete,kormányoz,tolják a közpénzt,az egyházaknak! ami igazán fontos arra nincs,javaslom hozzanak erre is egy civileket vegzáló törvényt,számoljanak el az egyházak,a közpénzzel mire költötték!
Bayer Zsolt megint beleszállt a tüntetőkbe
Anyádnak az a hülye idióta barom szarember,zabi kölyke! balyer zsóti!
Kovács Zoltán a CEU-n végzett, de most már ő is kinyírná a Soros-egyetemet – Nyugati Fény
@Eladott Ország: Csak addig lehet,nyomatni a baromságokat,el tűrni,amíg hagyjuk hogy semmibe nem vesznek bennünket!
Orbán Ráhel svájci iskolája pont úgy működik, mint amiért elüldöznék a CEU-t Magyarországról
@RonaGyuri: Az utóbbi,ha ők csinálják minden rendben,a saját láb kislány tanulhatott,Svájcban,a köz nép meg ne tanuljon ha fel világosultak leszünk,nem lehet a gondolkodó,Embert irányítani,ENNYI!
Kovács Zoltán a CEU-n végzett, de most már ő is kinyírná a Soros-egyetemet – Nyugati Fény
@namihami: Ez a kovács egy hitvány jellemtelen senkiházi gazember! rosszul vagyok már ha meg látom! milyen egy alja embernek nem nevezhető! szaralak! amikor oda járt,minden rendben volt!
2,3 milliárdból építik Kövér rezidenciáját
Ezeknek akasztófát,kellene ácsolni nem rezidenciát,abba nem gondolnak bele hogy nem választják őket újra,mocskos patkányok,Tolvajok,ezek a gazemberek úgy szórják a közpénzt,mintha már az Ország a leggazdagabb jóléti államokkal egy szinten lennénk! minden rendben,nincs mire költeni,lehet urizálni,döglenétek meg egytől egyig mindőtök!
Négy magyarországi régió is Európa legszegényebbjei között
@simmering73: Van egy rossz hírem éppen tegnap hallottam,már Bulgária is megelőzött,bennünket,szerintem a bányász béka segge alatt,vagyunk!
Korrupcióért ítéltek el egy minisztert Romániában
Én az Orbán helyében nem verném a nyálam főleg nem költenék,hazugság reklámra,mert semmi nem igaz hogy jól teljesít,az Ország,igaz korrupcióban! nagyon várnám,mi mikor jutunk el,odáig hogy itt korrupció miatt,börtön büntetésre ítélnének egy politikust! a környező országok,mindegyik jobban teljesít,mint Magyarország!
Ez lesz a dolga Szöllősinek futball és Puskás-ügyi nagykövetként
Ez is csak a pénzről szól,egy szaros seggnyalót jutalmaztak egy kreált,titulussal,hihetetlen mi mindent,kitalálnak ezek a gazemberek hogy szórhassák,az adófizetők pénzét!
Uniós pénzből épül a Bánki Erik érdekeltségébe tartozó mohácsi lovarda
És ez a mocskos szemétláda ingyenélő,azt nyilatkozta hogy nem kirívó az egy milliós fizetés! most akkor mi van,nem kellene a 4-es metró korrupciója mellett,az Erikecske,uniós pénzből lopott,lovardáját,micsoda hitvány gazemberek,az kiabál akinek a háza ég,ezek a mocskos patkányok,teljesen hiteltelenek!
Ha a 3-as metró kocsijain kesereg, sírva fog fakadni, mit kap a pénzéért Szófia
Miért nem döngeti a mellét Orbán vezér hogy meg védjük az Országot,hogy hogy nem tudják érvényesíteni,a kedvezőbb árakat,mint az érdekeinket,mint a Bolgárok,vagy ők nem korruptak,nem akar senki meg gazdagodni,mint a mi vezetőink!
4 milliós végkielégítést kap Gaskó a Liga Szakszervezetektől
Adnék én neki olyan vég kielégítést,golf ütővel ki elégiteném,a szemétládáját,ebben az Országban a mocskos hitvány tolvajokat,érdemei elismerése mellett,még meg is jutalmazzák,lopott,hűtlen kezelést vitt véghez,de mit várhatunk egy Olyan Ország vezetőitől akik maguk is a le korruptabbak, Ennyi!
Gaskó: azért kellett a drága bútor, hogy Orbán ne szaladjon el
Ezt a jellemtelen szar alakot!,nem sül le a pofájáról a bőr,ennek a gerinctelen részrehajló mocskos patkánynak! nem jogosítja fel semmi hogy ha egy másik hitvány meglátogat egy senkiházit,pazarolhatja a közpénzt!
Mélyben a világpiaci árak, na de, hol marad a rezsicsökkentés?
Kamu a rezsi csökkentés,azt hiszik olyan hülyék vagyunk hogy mindent el hiszünk! a valódi rezsicsökkentést,valaki el dugta saját zsebébe! a nekünk hazudott rezsi csökkentés,a politikusok,agyában létezik hazugság formájában! hogy lehet hogy egyik hónapban 19-ezer ft a fűtés számla a következő hónapban,23-ezer! ezt nem tudom hogy lehet meg magyarázni!
Orbán: Támadás alatt állunk
Támadna meg benneteket egy albán szamár csődör! ez már annyira beteg,hogy már szövődmény! hibban eszement csürhe,mindig kell valakit,találni akivel hadakozni tudtok! csak az agy mosott,marhák veszik be hogy meg védtek bennünket,azért találnak ki őrültnél őrültebb sületlenséget,hogy el tereljék a figyelmet,az Ország siralmasan szar állapotáról!
Indul a nemzeti konzultáció
Hihetetlen ezek a mocskos tolvajok nem nyugszanak amíg le nem amortizálják örökre az Országot,ha nem zavarjuk el őket!