telegdilaci

Németh Szilárd: Demeter Márta nemzetbiztonsági kockázatot jelent
Szerintem Német Szilárd csak az igazán nemzetbiztonsági kockázat! már a nagy tahó megjelenése is az.
"Miért mondjak le?" – Demeter Márta szerint a kérdésfeltevése nemcsak indokolt, hanem törvényes is volt
@JAJMÁR: Ezek soha nem mondanának le,csak nem hagyják ott a Húsos fazekat ha egyszer a közelébe kerültek! inkább le alázzák a sárgaföldig aki meg meri kérdezni a mocskos kis játékaikról a Fideszeseket,mivel nem viselik el az igazságot,a kritikát meg főleg nem.
Ingyenjegyet és ebédet osztanak Németh Szilárdék, csak menjen valaki a birkózó vb-re
Kinek a pénzéből és mennyibe,kerül ez a buszoztatás! Gyalázatos mi mindenre szórják az adófizetők pénzét,ezek a senkiháziak!
11,7 milliárdért épülhet az új Bozsik Stadion
@Borsodi: Egyszerű a válasz a Magyar birka és beszari nép!! egy normális Országban az ilyen gazembereket,régen elkergették volna! a szemét dombra ahova valók lennének.ez a sok Stadion építési elmebaj,már nagyon beteg elmére utal,sokkal fontosabb dolgokra eszük águkban sincs költeni,csak a Stadionok abból lehet jó sokat lopni nem véletlenül,kerül a többszörösébe minden Stadion a tervezetthez képest,de mi ezt sem bánjuk!
"Magyarországon van Európa egyik legstabilabb kormánya" – Orbán szerint Törökországnak is stabil a kormányzati rendszere
Ha jól értettem mi fizetjük 150 Török fiatal tanulását Magyar egyetemen! Magyar Ösztöndíjjal? ez igazán humánus,ahhoz képest hogy az államilag támogatott egyetemi tanulmányokat,önerőssé akarják tenni,akinek nincs pénze az ne tanuljon! a Magyaroknak ez jár! GRATULÁLOK!
"A segítséget kell odavinni, ahol a baj van, nem pedig a bajt idehozni" – Orbán Viktor a legnagyobb szíriai protestáns gyülekezetek vezetőit fogadta
A miniszterelnök,szét nézhetne az Országban ha annyira segíteni akar azokon akik bajban vannak,induljon el a sleppjével,Ország járásra,tapasztalat szerzésre.oda ahol baj van az Országban,ne mindig másokon segítsenek! szerintem fogalma sincs a Magyar Állapotokról!
Félmillió forinttal károsítottak meg hat turistát egy belvárosi szórakozóhelyen
Gratulálok ezeknek a mocskos bűnözőknek,hogy ezzel is öregbítették Magyarország jó hírnevét,remélem megkapjátok a méltó büntetéseteket,Gyalázatos!!
Román ellenzéki pártvezetők szerint Orbán Viktor Tusványoson megsértette Romániát
Orbán lenne a legjobban felháborodva ha a Román politikusok ki be járnának,az Országba,kavarni a szart,ez nem a Román belügyekbe való be avatkozást! be se kellene őket engedni az Országba!!
Orbán után Deutsch is nekiment az unió migrációért felelős biztosának
Tompikát is el lehetne küldeni a trágyadombra ahova való! ne élősködne tovább rajtunk,gyalázatos,senkiházi! szófosó.
A Fidesz parancsba adta: ne tűnjön úgy, hogy Hódmezővásárhely jól működik
@Aki Én: Mocskos hazug Hazaáruló GAZEMBEREK!! ez megy az egész Országban,csak ott a sikertelenséget is Óriási sikernek hazudják,azt hiszik hogy az Országban az agy mosottakon kívül mindenki HÜLYE!!
Október 8-tól beindul a TV2 – Mindennap új műsorok jönnek a csatornára
Most már csak a nézőket kell meggyőzni! hogy nézzék is ezeket az új műsorokat!
Kövér László szerint elmebetegek és kommunisták ülnek az Európa Parlamentben
Szegény szenilis Kövér Elvtárs,mert ő és az Elvtársai nem kommunisták?az összes volt,MSZMP-és KiSZ tag a Fideszben kotlik! Kövér elvtárs Úr is az MSZMP-ben kezdte a pályafutását,akkor miről beszél? hamar elfelejtette!
Egymilliárdért utazott Orbán Viktor
@bakegya: Soha nem fog lángolni a Magyar nép attól gyávább,azért teheti meg ez a gazember amit akar ezzel az Országgal,egy nem többségében,,agy mosott Országból már régen el zavarták volna!
Kontrollálatlan lángokban áll a Görög Katolikus Püspökség épülete Nagyvárad központjában
Majd Magyarország nagylelkűen felujítja, pár milliót küldünk a nálunk sokkal jobban álló Románoknak!
Fluor Tomi MSZP-s a kormánylap publicistája szerint
És akkor mi van Ákossal és az ő Kossuth díjával! hány millióval támogatják azt a csapnivaló zugzenészt! Mága művész úr is kapott pár milliócskát,ezek az élősködők nem kritizálnak csak segget nyalnak de azt nagyon tudnak!
Több milliárd közpénz vándorolt az évek során Mága Zoltánhoz
@Cicamama55: Mindenre szórja számolatlanul,az adófizetők pénzét,éppen a fajtájának ne adna,főleg ha még seggnyaló is a Művész Úr!
Orbán fia a képmutatásról: "minden buliban azon versenyeztünk, hogy ki tud több lánnyal kavarni"
Az apját is jó útra téríthetné,hogy valóban keresztény és nem áll keresztény legyen! ne legyen érzéketlen a MAGYAR Emberek problémái iránt!
Orbán bejelentkezett Európa vezetésére
Jézus Mária Isten őrízze meg európát egy ilyen Embertől! nem is nagyravágyó,Amerikát vagy az egész világot irányítani!
A horvát foci siker után az emberek adósságrendezése is sínen van
Mert Horvátország Magyarországgal ellentétben mindenben jobban teljesít,és nem csak harsogják,hanem meg is mutatják,az Emberek válláról levették az Óriási,Devizahitellel terhelt adósságot,és a fociban is remekeltek,lehetne tőlük,tanulni Tisztelt,Magyar politikusok! ők valóban megmentették a bajba jutott hiteleseket! és nem csak szóban!
Hét és fél év börtönt kapott a Szentendrei úti ámokfutó, aki részegen okozott halálos balesetet Óbudán – két vétlen fiatal halt meg
Milyen gyenge törvények vannak,ebben az Országban,ez a mocskos patkány el vette két fiatal Ember életét,akiknek még előttük volt az egész életük! és még az Ügyvédje azt kifogásolta hogy nem lehet bizonyítani hogy ittasan,vezetett! 30-évre zárnám be az ilyen felelőtlen senkiházi,Tetves nagyzási hóbortban szenvedő Rohadékot! gondolkozzon legyen rá ideje hogy mit művelt,de a lelke ne nyugodjon meg soha!
"Mi megvédjük magunkat" – Hollik szerint "a Soros-alapítvány dróton rángatja az Európai Bizottságot"
Ez a Hollik azt hittem már kiesett a parlamentből annyira idegesítő,fossa a száján a hülyeségeit,mint a papagáj! mondja és mondja a baromságokat!
Fél év múlva költözik a Várba Orbán Viktor
@Edmond Dantes: Még arra is méltatlan,hogy abba a börtönbe kerüljön ahova Táncsics!
Fidesz: Soros "zsoldoshadserege" az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik
@Perwool: Ezt nevezik köpönyeg forgatásnak,oda szarnak ahol valamikor enni kaptak!