telegdilaci

Szijjártó hazudik – A Fidesz tartotta életben az ukrán nyugdíjas egyezményt!
@nemkati: Szégyen gyalázat,ez is a Mocskos Fideszt minősíti júdás pénzt fizet a hitvány élősködőknek,a szavazatokért,hogy ezt a gyalázatos minősíthetetlen kormányt hatalomba tartsák!
Németh László plébános Isten- helyett fideszhívő - Városi Kurír
Mit lehet várni egy megélhetési CSUHÁSTÓL? hitvány seggnyaló patkány,Orbán megvette kilóra!
Fidesz: az ellenzék hatalomra kerülésével megszűnnének a béremelkedések
Már előre rettegnek ezek szerint nem biztosak a Fidesz győzelmében,azért riogatnak minden féle rágalmazással,hogy ez lesz meg az lesz,ha az ellenzék kerül hatalomra nem lehet tudni mi lesz,majd el válik,róluk sem gondolta az Ország amikor bizalmat szavazott,nekik hogy ilyen gátlástalanul szét lopják az Országot,és hogy ilyen korruptak lesznek! több alázatot,tisztességes,becsületes kormányzást vártunk volna,ehelyett,korrupt tolvaj hazug ellenségeskedő lázító uszító hatalom ült a nyakunkba aki csinált egy jó pár milliárdost,köz pénzből,a valódi problémát meg asztal alá söpörték!
Ezt a választ adta a kormány Szél Bernadettnek a Soros-tervről
@Desischado: A soros terv csak az Orbán agyszüleménye hogy egyen neki állandóan egy ellenség kép amit a hibbant,tudatlan irányítható szavazóbázist,össze tartsa! ENNYI!
A Fidesz szerint az ellenzék nem tiszteli a nyugdíjasokat
@szaboria1: Ők könnyen ugatnak,lázítanak,hány nyugdíjas vén szar ül a Parlamentben,nyugdíj mellett,felszedik a képviselői fizetéseket,jobb lenne hallgatnának!
A többség az enyves aszatot hívná Orbánnak, de a júdásfa is jó esélyekkel indult
Penész virág, vagy büdöske,illene rá a disznó paréj,vagy a vadkender ami sok Embernek okoz kellemetlenséget!
A Fidesz szerint az ellenzék nem tiszteli a nyugdíjasokat
Ez a velejéig romlott,korrupt kormány csak folyamatosan hazudik,éppen hogy ők szarják le a nyugdíjasokat,és az egész Magyar népet,semmibe veszik jobb lenne hallgatnának!
Kovács Zoltán egyszerűen, amúgy fideszesen intézte el a kritikus amerikai újságírót
Ezek szerintem teljesen hibbantak,be vannak csavarodva,mennek,egy tébolyult,eszme után,mi már nagyon unjuk,ezt a Soros tervet,mert ez már beteges,üldözési mánia! feleslegesen szórják a közpénzt!
Csobot Adél és Istenes Bence megmutatta kölni otthonát
Mit keresnek itt Magyarországon?el veszik a lehetőséget,az itt élő fiataloktól! mind a ketten ugródeszkának használják Magyarországot!
Nem aratott osztatlan sikert Csobot Adél és Istenes Bence "szex utáni" fotója
Két HÜLYE A kutyát nem érdekli,hogy mikor hányszor és hogy néztek ki utána,gusztustalanok! Adéltól meg hánynom kell,annyira utálom!
Rogán Antal: Soros támogatásával folyik a készülődés a forró őszre
@solidedge: Biztos is hogy úgy lesz! ez a Rogán Tóni sem lesz már hülyébb! ezeknek Soros Fóbiái vannak! ha valami kirobban,azt ők fogják,csinálni,nem Soros,Totál HÜLYÉNEK,nézik az Embereket,most akarja az EU-vizsgálni,a Felcsúti kisvasutat,és már rettegnek,a Füves Dajcstoncsi,meg a Lézerjani hogy miért nem a választások után vizsgálódnak! nehogy a nyakukba boruljon a Bili!
Botrány: az ország egyik legnagyobb sportembere nekirongyolt a Fidesznek
Sajnos,van egy olyan érzésem hogy 2018-ban is a Fityisz fog nyerni,nincs összefogás,a Fidesz zseniális a gyenge elméjűek,manipulálásában,azt is tudják hogy a hazugság propagandájuknak,Főleg a nyugdíjasok,akik bedőlnek,őket,könnyű manipulálni,félelmet kelteni,Tisztelet,a kivételnek,de vannak nyugdíjasok,akiket nem lehet! és még vannak a hangyányi aggyal rendelkezők,akiknek át tudták mosni az agyát! azoknak aztán nagyon megfelel,ez a korrupt,hazug csürhe! ezek meg nem néznek más TV-csatornát,csak amelyiket,a Fidesz,maga alá gyűrt,és azokat,az újságokat,amelyek nyomják a hazugságokat!
Rétvári szerint felszámolták a gyermekéhezést és a devizahiteleket
Nagyon meg segítették a deviza hiteleseket,jól meg emelkedett,a törlesztés,az MNB-járt jól a több milliárdos nyereséggel,ami a Deviza Forint átváltásából keletkezett,a MNB-alapítványába vándorolt,ahol el vesztette közpénz jellegét,lehetett belőle garázdálkodni,osztogatni,milliós fizetésekkel,jutalmazni,a seggnyalókat! saját maguknak csinálták,a Deviza hitel,könnyítést,180-ft-on vég törlesztettek,a kis Embereknek kihoztak,265-ft-ot mert így tisztességes,és nagyon meg lett segítve mindenki, szerintük!
A kormány kiemelt beruházássá nyilvánította Orbán Viktort is tagjai között tudó református gyülekezetet – ez történt csütörtökön
Mitől kiemelt beruházás mert Orbán így döntött,annyira nyalja az egyházak seggét már el felejtette,amikor a KDNP-nek beszólt a Parlamentben hogy csuhások térdre!
840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak
@CsipkeRózsa: Csak az a nagy baj hogy az enyves kezük nem állja meg hogy ne lopjanak újból,ezeket lehetne a végtelenségig támogatni,mindig hiányozni fog a támogatás ellenére,is a pénz,tehát ott tartanak ahol a PART-szakad,Flórinak már rég börtönben lenne a helye,életfogytiglan,vissza eső!!! amit a szeme meg lát a keze nem hagyja! de meg teheti van aki pártfogolja,nem eshet bántódása,ilyen a Fidesz rendszer!!!
169 milliárd bukta a vizes világbajnokság egyenlege - de az orbáni szügy dagad
Bagatell,mi az a szaros 170-milliárdocska,hány MR-és CT-gépet lehetett volna venni belőle,vagy hány Egészségügyi dolgozónak lehetett volna emelni a fizetését,hogy ne menjenek,külföldre?csak abból nem lehetne valakiknek meggazdagodni! a Sport az igen ott dől a lé lehet,kaszálni rendesen! gondolom még az illetékeseknek,akik nagyon megérdemlik,nincs tele a zsebük,Orbán vezér szerint,nincs még elég Stadionunk!
A vasárnapi munkalehetőség korlátozásán töri a fejét a KDNP
Ez az Álszent KDNP-0%-kos támogatottságú élősködő,ingyenélő csőcselékek,gyülekezete! állandóan hülyébbnél,hülyébb ötleteket találnak ki,amivel bosszanthatják,a dolgozó Embereket,akikből élnek,Semjén STÜSZI VADÁSZTÓL,egyenesen fel fordul a gyomrom,amikor,osztogatja a határon túliaknak,a Magyar adófizetők,PÉNZÉT! és milyen büszke hogy már egy millióan kaptak,Magyar állampolgárságot,kérdem én milyen alapon,és kiknek osztogatják! hány tolvaj,gyilkos,rabló,van közöttük?akik majd vagy már át is települtek!!!
Semjén egyszerűsítené a határon túliak szavazását. De hogy? Szavazzon!
Mocskos rohadt szemét szarházi büdös haza áruló,patkányok! féltek hogy veszítetek,ezért még az Országot is kiárusítjátok,hogy HATALMON MARADJATOK!
FIDESZ: Vona Gábor eladta és korrupttá tette a Jobbikot
Éppen a Fidesz beszél korrupcióról! jobb lenne hallgatnának,ki lopták alólunk az Országot! amikor Simicska a Fidesz zsebét tömte az nem volt,korrupció,hitvány férgek!
Orbán: „Magyarországnak többmillió bevándorlót kell befogadnia”
Hiteltelen!!! mindig úgy hantázik ahogy az ÉRDEKE,KÍVÁNJA! amit ellenzékben kritizált,most ő ugyanazt teszi,szemrebbenés nélkül! mert ha ők lopnak csalnak HAZUDNAK,korrupciós ügyeket,TITKOSÍTANAK,100-évre mivel ők csinálják nem baj! az a baj hogy sok Embernek át tudják mosni az agyát,és azok mindent el is hisznek! nagyon tudnak manipulálni,tegnap néztem a Híradóban,a 0-% támogatottságú,KDNP-s Hollik papagájt ömlött a fos a szájából amit a szájába rágtak,szajkózta,Szigetvári Viktort alázta,a 2%-kos pártjával,a csúcs a Civilek,alázása,Soros pénzeli őket,ezért az Ő érdekeit,képviselik,a CÖF fél milliárdos közpénzzel,teletömése,az rendben van mert,a Magyar Emberek érdekei ellenében,a Fidesz,kormány érdekeit,támogatja!
Semjén: „Kormány annyit még nem tett a külhoni magyarságért, mint az Orbán-kormány!”
Sokkal többet tettetek te vad marha,két kézzel szórjátok a Magyar adófizetők,adóforintjait,ki hatalmazott,fel benneteket,hogy szórjátok a pénzünket,a MOCSKOS,kezetekkel!
Dobrev Klára: "Lázár János hazudott" - Pert nyert az Altus Zrt.
Mit lehet ezektől várni hiszen csak hazudni tudnak de azt nagyon,mindenkit,le akarnak járatni,és szerencsére,mindig ők maradnak szarban! mert csak uszítani,gyalázkodni az Embereket,hergelni,tudják ehhez értenek és két kézzel szórni a közpénzt,a Határon túliaknak Óvodát,bölcsődét,vállalkozásokat,turizmus fejlesztést,támogatni ehhez értenek,itthon meg rohad minden már nincs mire költeni,erről miért nincs népszavazás? hogy felhatalmazást kapjanak,a határon túliak támogatására!
Csepelen Németh Szilárd neve szitokszó
REZSI Szilárd csak hallgasson,nézze már meg hány volt,MSZMP-tag és KISZ tag van a kormányban,azután pofázzon marhaságokat,hiába épít akadémiát,ESZE NEM lesz több szegénynek!
Kétmilliárdból építhet magának csepeli sportcsarnokot Németh Szilárd alapítványa
Ilyenkor mi van vaddisznó fejű? a CIVILEKET,VEGZÁLJÁTOK,akik az elesetteket,segítik,támogatják,helyettetek,az szerinted rendben van hogy az adónkból,ki tömik,a zsebedet! ez nem felháborító? nektek ez TERMÉSZETES!
Kövér László nem érzi kellemetlennek, ha nem válaszol
@Perwool: Elfelejtette ez a sunyi gerinctelen alak,hogy ők a Magyar nép szolgái,és nem fordítva,mi az hogy nem válaszol az újságíró kérdésére akiknek kötelessége,tájékoztatni,a lakosságot,ha kellemetlen neki ha kérdezik,a közügyekről,és csak hazugságra képes,ne menjen politikusnak,ha FINNYÁSKODIK! viselje el a kritikát,és a kellemetlen kérdéseket,is!
Budai Gyula szerint ez az utóbbi évek legsikeresebb nemzeti konzultációja
Ez a Gyula fogja már fel,hogy Manchesterben,nem bevándorló robbantott,hanem Angol állampolgár,aki a valamikori Angol gyarmaton született,sajnos ez az uszítás,a menekültek,ellen nem jön be!
A Fidesz elkaszálta a 13. havi nyugdíj bevezetését
@Veleda: Nem lehet a Fidesznek hinni folyamatosan,hazudnak,csak akkor ne POFÁZZANAK,hogy Gyurcsány és az MSZP-akkor ők miért nem adják vissza,14-havit is be ígérték,eszükben sem volt,adni!
Nem ez lesz minden idők legdrágább vizes vébéje a szervezők szerint
@RonaGyuri: Mennyibe került volna az Olimpia,ha sikerült volna meg rendezni,bele rokkant,volna ez a szegény Ország! nem értem ebben az Országban építenek,valamit,a tervezettnek,a 20x szorosába kerül!