telegdilaci

A CSOK az új lakástakarék
Kizárt hogy sokan Jakuzzit,építettek,volna, állami támogatásból a kis Emberek örülnek ha egy egyszerű élhető lakást tudnak venni,amelyben tisztességesen élhetnek,nevelhetik a gyermekeiket,a tehetősek akiknek nem kell hitel sem,egy ház vásárláshoz,lehet Jakuzzit építettek az állami támogatásból,de a többség esetleg fel újította belőle a lakását!ENNYI.
Készülhetnek az idei két választásra a fantommagyarok
@Shikari: Ott a hiba hogy ne szóljanak bele olyanok a Magyarországi belügyekbe,akik nem itt élnek nem fizetnek adót,sőt meg lettek véve,a nekik adott,sok esetben magasabb Magyar nyugdíjjal,mint amit mi a Magyarországon élők kapnak,40-45-év ledolgozott év után,soha nem dolgoztak Magyarországon csak hamis igazolásokkal,kérik a Magyarországi nyugdíjakat,tartják a potya pénzért a mocskos Markukat! Szégyen hogy nem szünteti meg a Magyar kormány azt a Gyalázatos államközi szerződést amit még 1962-be a szocializmusban,kötöttek a ma már nem is létező felbomlott Országokkal!ENNYI!!!
Készülhetnek az idei két választásra a fantommagyarok
Akkor ez ugye nem is választási csalás? ezért nem akarják meg vonni a mocskoktól a Magyar nyugdíjakat!!
Egy kutatás szerint minden ellenzéki a Fidesz ellen voksolna Szombathelyen, ha lenne közös jelölt
Akkor fogjanak már össze mire várnak még hány évet akarnak még elvesztegetni,ezek az Impotensek? ne a koncot féltsék,nem a titulussal kell foglalkozni!
Bayer Zsolt a Budai Várba költözött
@Eladott Ország: Tényleg nincs is korrupció Magyarországon!
Bayer Zsolt a Budai Várba költözött
@RonaGyuri: Megy a csahos kutya a gazdija közelébe! hátha szüksége lesz rá.
Novák Katalin: a magyar családpolitika hivatkozási alappá vált
Csak is azért mert nem látnak tisztán,nem ismerik ennek a családpolitikának a buktatóit! pedig van bőven.
Felmérés: a magyarok közel fele szerint nagyon rossz az egészségügy
@Dr plágium: Az nem baj ha össze omlik az egészségügy,de Dübörög a Fociakadémia és a Stadionok építése,Vietnámban is Új kórházat épít a Magyar Állam,ha a Magyar kórházak a fejünkre szakad,és csődben van a Magyar Egészségügy nem számít,az a lényeg hogy döngetjük a mellünket,hogy annyira jól állunk hogy tudunk segíteni másokon,a Magyarok meg?NO COMMENT!!
Juszt László: Ki volt az a hülye, aki felhatalmazta a “miniducsét” a venezuelaiak importjára?
@1magyar: Én egy muszlimot sem látok Magyarországon,főleg nem robbantgatót,gyilkolóst,te nagyon Fideszes! ha az Eu-ban vannak az az Ő bajuk.egyék meg amit főztek! de a mini Ducsét senki nem hatalmazta fel menekültek befogadására,főleg nem olyanokat akik elhagyták a Hazájukat,és most hogy bajban vannak jönnek vissza! és a leszármazottak akik nem is Beszélik a Magyar nyelvet.na Ehhez mit szólsz?
Deutsch Tamás: Magyarországon az emberek szívesen túlóráznak
Te már csak tudod te a Magyar adófizetők pénzén élősködő agyatlan hogy mit szeretnének a dolgozó Emberek,amikor soha életedben nem dolgoztál azt sem tudod mi az 8-órán keresztül,keményen dolgozni kétkezi munkásként,porban,zajban! a hazugság pofázásán kívül máshoz nem értesz! miről beszélsz? agyatlan.egyébként,nem a túlórából kellene megélni az Embereknek hanem,8-órai munkával tisztességes bért kellene kapni!
Európában és a világon is példátlan a családvédelmi terv, amelyet Orbán Viktor jelentett be
@Nessy: Csak azt felejtették el mondani hogy éppen nem azok tudják ezeket a támogatásokat igénybe venni akik rá lennének szorulva,ez is a tehetőseknek lett kitalálva!
Index: 300 venezuelai menekültet fogadott be titokban a magyar kormány
Hogy mi van? ezek jó migránsok,ezeket szeretni kell? mert ezeket be akarjuk engedni! és csak érdekelne hogy kinek a pénzéből tartjuk el őket! lehet hogy mégis engedünk a bevándorláspárti Brüsszeli politikának,és elfogadjuk a betelepitési kvótát! csak kapkodom a fejemet,már semmit nem értek!!
Kovács Zoltán: készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad
@nevemnick: Még egy Soros tervet sem sikerült meg mutatni lehet ez is egy fantazmagória amit ez a Beteg elme összehordott,szokás szerint!
Visszatért az ellenzék a parlamentbe: a Jobbik szerint a Fidesz "a magyar fiatalt szaporítani való haszonállatnak" nézi, a Párbeszéd közölte, hogy "el kell takarítani a kormányt"
Óriási a leszakadás Magyarországon a Bérekben! Dunántúlon élők,nem akarják el hinni hogy a Keleti régióban fillérekért,vagyunk kénytelenek,dolgozni! a KSH-szerint kihozott 320-ezres átlagbért,gondolom,BP-és a Dunántúli régióban mérték! ott biztosan meg van a Keleti Országrészben? jó ha 80-120-ezer összejön most már!
Visszatért az ellenzék a parlamentbe: a Jobbik szerint a Fidesz "a magyar fiatalt szaporítani való haszonállatnak" nézi, a Párbeszéd közölte, hogy "el kell takarítani a kormányt"
@Csizmás Kond: Sajnos a gazemberekkel nem lehet normális hangnemben,beszélni ha nem lennél vak! mindent lesöpörnek az asztalról amilyen javaslatot,az ellenzék,benyújt! miről hablatyolsz?
Orbán Viktor rendkívüli kormányinfót tartott
Ezt nem hiszem el még mindig a bevándorlást szajkózzák! nem unják még a Kereszténységet is el felejthetnék,a politikusaink kivétel nélkül áll keresztények,aki nem szajkózza folyamatosan a migrációt,az sem akarja hogy ide telepítsék a migránsokat!
Hidvéghi: az EP-választáson lesz egy ellenzéki Soros-lista és a Fidesz-KDNP nemzeti listája
Hülye agyatlan nem unod még a Sorosozást,köcsög papagály! mert mi már nagyon lapozni kellene.
Rákosihoz hasonlította Gyurcsány Ferencet a Nézőpont Intézet vezetője
@Grafix69: A mostaniak nem ezt csinálják? nekem Gyurcsány senkim de ő csak élt a lehetőséggel! Orbán Apuka hogy szerezte a kőbányáját! az én munkahelyemet is a vezetők vették meg sok milliót érő részvényeket vettek meg fillérekért,amit a melósoknak nem adtak,hogy nekik több maradjon.a végén sok millióval lettek gazdagabbak,a melósoknak meg adtak egy milliót a munkahelyük meg megszűnt ENNYI!!!
Képgaléria: Orbán Brazíliában
Szóljon már valaki a Miniszterelnökünknek,hogy ne tartsa a kezét folyamatosan a zsebében,nem illik,én rajta kívül még egy kormány vagy államfőt sem láttam mogyorózni!
A lovarda is hamarosan kész Orbán új irodájának szomszédjában
@1magyar: Nagyon is tudja azért épül a Lovarda és nem az Egészségügyre és Oktatásra fordítják a milliárdokat! mert nekik az Ország az első a Határon túliak és a Lovarda után, Ennyi!!!
Juncker keményen kiosztotta a magyar és a román kormányt
@SystemError: Szerintem attól hogy a szegényeket elesetteket,nem segíti hanem üldözi! semmi közük a Kereszténységhez! ez is egy jól hangzó Hazugság propaganda.
KDNP: amióta hátat fordítottunk a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának, Magyarország egyre jobban teljesít
@CsipkeRózsa: Ha nem loptátok volna szét az Országot,és nem magán Emberek zsebeit tömtétek volna degeszre,akkor lenne igazán Jólét, az Országban,és nem csak egyes Embereknek lenne élhető,Magyarország.
Hoppá! Berki Krisztián és Mazsi titokban összeházasodott
A veszett kutyát sem érdekli hogy ez a lófejű,mikor és kit vesz feleségül!
Németh Szilárd: Demeter Márta nemzetbiztonsági kockázatot jelent
Szerintem Német Szilárd csak az igazán nemzetbiztonsági kockázat! már a nagy tahó megjelenése is az.