telegdilaci

Orbán Viktor rendkívüli kormányinfót tartott
Ezt nem hiszem el még mindig a bevándorlást szajkózzák! nem unják még a Kereszténységet is el felejthetnék,a politikusaink kivétel nélkül áll keresztények,aki nem szajkózza folyamatosan a migrációt,az sem akarja hogy ide telepítsék a migránsokat!
Hidvéghi: az EP-választáson lesz egy ellenzéki Soros-lista és a Fidesz-KDNP nemzeti listája
Hülye agyatlan nem unod még a Sorosozást,köcsög papagály! mert mi már nagyon lapozni kellene.
Rákosihoz hasonlította Gyurcsány Ferencet a Nézőpont Intézet vezetője
@Grafix69: A mostaniak nem ezt csinálják? nekem Gyurcsány senkim de ő csak élt a lehetőséggel! Orbán Apuka hogy szerezte a kőbányáját! az én munkahelyemet is a vezetők vették meg sok milliót érő részvényeket vettek meg fillérekért,amit a melósoknak nem adtak,hogy nekik több maradjon.a végén sok millióval lettek gazdagabbak,a melósoknak meg adtak egy milliót a munkahelyük meg megszűnt ENNYI!!!
Képgaléria: Orbán Brazíliában
Szóljon már valaki a Miniszterelnökünknek,hogy ne tartsa a kezét folyamatosan a zsebében,nem illik,én rajta kívül még egy kormány vagy államfőt sem láttam mogyorózni!
A lovarda is hamarosan kész Orbán új irodájának szomszédjában
@1magyar: Nagyon is tudja azért épül a Lovarda és nem az Egészségügyre és Oktatásra fordítják a milliárdokat! mert nekik az Ország az első a Határon túliak és a Lovarda után, Ennyi!!!
Juncker keményen kiosztotta a magyar és a román kormányt
@SystemError: Szerintem attól hogy a szegényeket elesetteket,nem segíti hanem üldözi! semmi közük a Kereszténységhez! ez is egy jól hangzó Hazugság propaganda.
KDNP: amióta hátat fordítottunk a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának, Magyarország egyre jobban teljesít
@CsipkeRózsa: Ha nem loptátok volna szét az Országot,és nem magán Emberek zsebeit tömtétek volna degeszre,akkor lenne igazán Jólét, az Országban,és nem csak egyes Embereknek lenne élhető,Magyarország.
Hoppá! Berki Krisztián és Mazsi titokban összeházasodott
A veszett kutyát sem érdekli hogy ez a lófejű,mikor és kit vesz feleségül!
Németh Szilárd: Demeter Márta nemzetbiztonsági kockázatot jelent
Szerintem Német Szilárd csak az igazán nemzetbiztonsági kockázat! már a nagy tahó megjelenése is az.
"Miért mondjak le?" – Demeter Márta szerint a kérdésfeltevése nemcsak indokolt, hanem törvényes is volt
@JAJMÁR: Ezek soha nem mondanának le,csak nem hagyják ott a Húsos fazekat ha egyszer a közelébe kerültek! inkább le alázzák a sárgaföldig aki meg meri kérdezni a mocskos kis játékaikról a Fideszeseket,mivel nem viselik el az igazságot,a kritikát meg főleg nem.
Ingyenjegyet és ebédet osztanak Németh Szilárdék, csak menjen valaki a birkózó vb-re
Kinek a pénzéből és mennyibe,kerül ez a buszoztatás! Gyalázatos mi mindenre szórják az adófizetők pénzét,ezek a senkiháziak!
11,7 milliárdért épülhet az új Bozsik Stadion
@Borsodi: Egyszerű a válasz a Magyar birka és beszari nép!! egy normális Országban az ilyen gazembereket,régen elkergették volna! a szemét dombra ahova valók lennének.ez a sok Stadion építési elmebaj,már nagyon beteg elmére utal,sokkal fontosabb dolgokra eszük águkban sincs költeni,csak a Stadionok abból lehet jó sokat lopni nem véletlenül,kerül a többszörösébe minden Stadion a tervezetthez képest,de mi ezt sem bánjuk!
"Magyarországon van Európa egyik legstabilabb kormánya" – Orbán szerint Törökországnak is stabil a kormányzati rendszere
Ha jól értettem mi fizetjük 150 Török fiatal tanulását Magyar egyetemen! Magyar Ösztöndíjjal? ez igazán humánus,ahhoz képest hogy az államilag támogatott egyetemi tanulmányokat,önerőssé akarják tenni,akinek nincs pénze az ne tanuljon! a Magyaroknak ez jár! GRATULÁLOK!
"A segítséget kell odavinni, ahol a baj van, nem pedig a bajt idehozni" – Orbán Viktor a legnagyobb szíriai protestáns gyülekezetek vezetőit fogadta
A miniszterelnök,szét nézhetne az Országban ha annyira segíteni akar azokon akik bajban vannak,induljon el a sleppjével,Ország járásra,tapasztalat szerzésre.oda ahol baj van az Országban,ne mindig másokon segítsenek! szerintem fogalma sincs a Magyar Állapotokról!
Félmillió forinttal károsítottak meg hat turistát egy belvárosi szórakozóhelyen
Gratulálok ezeknek a mocskos bűnözőknek,hogy ezzel is öregbítették Magyarország jó hírnevét,remélem megkapjátok a méltó büntetéseteket,Gyalázatos!!
Román ellenzéki pártvezetők szerint Orbán Viktor Tusványoson megsértette Romániát
Orbán lenne a legjobban felháborodva ha a Román politikusok ki be járnának,az Országba,kavarni a szart,ez nem a Román belügyekbe való be avatkozást! be se kellene őket engedni az Országba!!
Orbán után Deutsch is nekiment az unió migrációért felelős biztosának
Tompikát is el lehetne küldeni a trágyadombra ahova való! ne élősködne tovább rajtunk,gyalázatos,senkiházi! szófosó.
A Fidesz parancsba adta: ne tűnjön úgy, hogy Hódmezővásárhely jól működik
@Aki Én: Mocskos hazug Hazaáruló GAZEMBEREK!! ez megy az egész Országban,csak ott a sikertelenséget is Óriási sikernek hazudják,azt hiszik hogy az Országban az agy mosottakon kívül mindenki HÜLYE!!
Kövér László szerint elmebetegek és kommunisták ülnek az Európa Parlamentben
Szegény szenilis Kövér Elvtárs,mert ő és az Elvtársai nem kommunisták?az összes volt,MSZMP-és KiSZ tag a Fideszben kotlik! Kövér elvtárs Úr is az MSZMP-ben kezdte a pályafutását,akkor miről beszél? hamar elfelejtette!
Egymilliárdért utazott Orbán Viktor
@bakegya: Soha nem fog lángolni a Magyar nép attól gyávább,azért teheti meg ez a gazember amit akar ezzel az Országgal,egy nem többségében,,agy mosott Országból már régen el zavarták volna!
Kontrollálatlan lángokban áll a Görög Katolikus Püspökség épülete Nagyvárad központjában
Majd Magyarország nagylelkűen felujítja, pár milliót küldünk a nálunk sokkal jobban álló Románoknak!