telegdilaci

A vasárnapi munkalehetőség korlátozásán töri a fejét a KDNP
Ez az Álszent KDNP-0%-kos támogatottságú élősködő,ingyenélő csőcselékek,gyülekezete! állandóan hülyébbnél,hülyébb ötleteket találnak ki,amivel bosszanthatják,a dolgozó Embereket,akikből élnek,Semjén STÜSZI VADÁSZTÓL,egyenesen fel fordul a gyomrom,amikor,osztogatja a határon túliaknak,a Magyar adófizetők,PÉNZÉT! és milyen büszke hogy már egy millióan kaptak,Magyar állampolgárságot,kérdem én milyen alapon,és kiknek osztogatják! hány tolvaj,gyilkos,rabló,van közöttük?akik majd vagy már át is települtek!!!
Semjén egyszerűsítené a határon túliak szavazását. De hogy? Szavazzon!
Mocskos rohadt szemét szarházi büdös haza áruló,patkányok! féltek hogy veszítetek,ezért még az Országot is kiárusítjátok,hogy HATALMON MARADJATOK!
FIDESZ: Vona Gábor eladta és korrupttá tette a Jobbikot
Éppen a Fidesz beszél korrupcióról! jobb lenne hallgatnának,ki lopták alólunk az Országot! amikor Simicska a Fidesz zsebét tömte az nem volt,korrupció,hitvány férgek!
Orbán: „Magyarországnak többmillió bevándorlót kell befogadnia”
Hiteltelen!!! mindig úgy hantázik ahogy az ÉRDEKE,KÍVÁNJA! amit ellenzékben kritizált,most ő ugyanazt teszi,szemrebbenés nélkül! mert ha ők lopnak csalnak HAZUDNAK,korrupciós ügyeket,TITKOSÍTANAK,100-évre mivel ők csinálják nem baj! az a baj hogy sok Embernek át tudják mosni az agyát,és azok mindent el is hisznek! nagyon tudnak manipulálni,tegnap néztem a Híradóban,a 0-% támogatottságú,KDNP-s Hollik papagájt ömlött a fos a szájából amit a szájába rágtak,szajkózta,Szigetvári Viktort alázta,a 2%-kos pártjával,a csúcs a Civilek,alázása,Soros pénzeli őket,ezért az Ő érdekeit,képviselik,a CÖF fél milliárdos közpénzzel,teletömése,az rendben van mert,a Magyar Emberek érdekei ellenében,a Fidesz,kormány érdekeit,támogatja!
Semjén: „Kormány annyit még nem tett a külhoni magyarságért, mint az Orbán-kormány!”
Sokkal többet tettetek te vad marha,két kézzel szórjátok a Magyar adófizetők,adóforintjait,ki hatalmazott,fel benneteket,hogy szórjátok a pénzünket,a MOCSKOS,kezetekkel!
Dobrev Klára: "Lázár János hazudott" - Pert nyert az Altus Zrt.
Mit lehet ezektől várni hiszen csak hazudni tudnak de azt nagyon,mindenkit,le akarnak járatni,és szerencsére,mindig ők maradnak szarban! mert csak uszítani,gyalázkodni az Embereket,hergelni,tudják ehhez értenek és két kézzel szórni a közpénzt,a Határon túliaknak Óvodát,bölcsődét,vállalkozásokat,turizmus fejlesztést,támogatni ehhez értenek,itthon meg rohad minden már nincs mire költeni,erről miért nincs népszavazás? hogy felhatalmazást kapjanak,a határon túliak támogatására!
Csepelen Németh Szilárd neve szitokszó
REZSI Szilárd csak hallgasson,nézze már meg hány volt,MSZMP-tag és KISZ tag van a kormányban,azután pofázzon marhaságokat,hiába épít akadémiát,ESZE NEM lesz több szegénynek!
Kétmilliárdból építhet magának csepeli sportcsarnokot Németh Szilárd alapítványa
Ilyenkor mi van vaddisznó fejű? a CIVILEKET,VEGZÁLJÁTOK,akik az elesetteket,segítik,támogatják,helyettetek,az szerinted rendben van hogy az adónkból,ki tömik,a zsebedet! ez nem felháborító? nektek ez TERMÉSZETES!
Kövér László nem érzi kellemetlennek, ha nem válaszol
@Perwool: Elfelejtette ez a sunyi gerinctelen alak,hogy ők a Magyar nép szolgái,és nem fordítva,mi az hogy nem válaszol az újságíró kérdésére akiknek kötelessége,tájékoztatni,a lakosságot,ha kellemetlen neki ha kérdezik,a közügyekről,és csak hazugságra képes,ne menjen politikusnak,ha FINNYÁSKODIK! viselje el a kritikát,és a kellemetlen kérdéseket,is!
Budai Gyula szerint ez az utóbbi évek legsikeresebb nemzeti konzultációja
Ez a Gyula fogja már fel,hogy Manchesterben,nem bevándorló robbantott,hanem Angol állampolgár,aki a valamikori Angol gyarmaton született,sajnos ez az uszítás,a menekültek,ellen nem jön be!
A Fidesz elkaszálta a 13. havi nyugdíj bevezetését
@Veleda: Nem lehet a Fidesznek hinni folyamatosan,hazudnak,csak akkor ne POFÁZZANAK,hogy Gyurcsány és az MSZP-akkor ők miért nem adják vissza,14-havit is be ígérték,eszükben sem volt,adni!
Nem ez lesz minden idők legdrágább vizes vébéje a szervezők szerint
@RonaGyuri: Mennyibe került volna az Olimpia,ha sikerült volna meg rendezni,bele rokkant,volna ez a szegény Ország! nem értem ebben az Országban építenek,valamit,a tervezettnek,a 20x szorosába kerül!
A Nézőpont Intézet szerint Soros a francia elnökválasztáson is kavart
@quadrocopter: Ez a Sorosozás szerintem már betegség! és igen súlyos szövődmény,sajnos hogy ragadós,Egy Idióta hibbant,valakinek,kibuggyant a Soros fos a száján azóta az összes barom szaros seggnyaló,ezt szajkózza!
Tuzson szerint az Európai Bizottság csúsztat
Lehet hogy Brüsszel csúsztat,de ti meg folyamatosan,hazudtok! azt a hablatyot,amit,a konzultáció,tartalmaz egy idióta baromság,abba kellene már hagyni a sok hazugságot,az EU-ellenes uszítást,állandó harcot! azután meg tartjátok a mocskos markotokat,a támogatásért! amit,el loptok,nem arra költitek amire a Magyar Emberek,kapták! az Ország fejlesztésére felzárkóztatására,a fejlett,nyugati világhoz!
100 milliárdot keresett egy év alatt Mészáros Lőrinc
És merje még valaki azt mondani hogy nem korrupt,gazember az egész,Fidesz brancs,hol voltak, ezek a Mészáros,Garancsi,Tiborc félék a Fidesz,kormányra kerülése előtt,azt sem tudtuk hogy a világon vannak! most meg milliárdosok? kedves agy mosott,hívek ugye kicsit sem bűzlik,itt semmi! minden a legnagyobb rendben,van,
A CÖF elárulta: több tízmilliót kapott eddig a Fidesztől
@F_Viktor: Hazudnak mint a KUTYA azt sem lehet el hinni amit,kérdeznek!
14,3 milliárd egyház oktatási intézmények felújítására
Micsoda egy gazemberség,ilyen aljas patkány kormányt,a világi iskoláknak semmi! azokat a bűnöket,amiket a Magyar társadalom ellen elkövettek,a Jó Isten sem bocsájtja meg hiába öntik a pénzt a csuhásoknak! az Állami iskolákat meg odadobtuk a korrupt,semmit nem érő KLIK-nek!
A város csak álmodott róla, az egyház megcsinálhatja
Mióta az álszent,FIDESZ-és 0%-támogatottságú KDNP-Álszent gazemberek gyülekezete,kormányoz,tolják a közpénzt,az egyházaknak! ami igazán fontos arra nincs,javaslom hozzanak erre is egy civileket vegzáló törvényt,számoljanak el az egyházak,a közpénzzel mire költötték!
Bayer Zsolt megint beleszállt a tüntetőkbe
Anyádnak az a hülye idióta barom szarember,zabi kölyke! balyer zsóti!
Kovács Zoltán a CEU-n végzett, de most már ő is kinyírná a Soros-egyetemet – Nyugati Fény
@Eladott Ország: Csak addig lehet,nyomatni a baromságokat,el tűrni,amíg hagyjuk hogy semmibe nem vesznek bennünket!
Orbán Ráhel svájci iskolája pont úgy működik, mint amiért elüldöznék a CEU-t Magyarországról
@RonaGyuri: Az utóbbi,ha ők csinálják minden rendben,a saját láb kislány tanulhatott,Svájcban,a köz nép meg ne tanuljon ha fel világosultak leszünk,nem lehet a gondolkodó,Embert irányítani,ENNYI!
Kovács Zoltán a CEU-n végzett, de most már ő is kinyírná a Soros-egyetemet – Nyugati Fény
@namihami: Ez a kovács egy hitvány jellemtelen senkiházi gazember! rosszul vagyok már ha meg látom! milyen egy alja embernek nem nevezhető! szaralak! amikor oda járt,minden rendben volt!
2,3 milliárdból építik Kövér rezidenciáját
Ezeknek akasztófát,kellene ácsolni nem rezidenciát,abba nem gondolnak bele hogy nem választják őket újra,mocskos patkányok,Tolvajok,ezek a gazemberek úgy szórják a közpénzt,mintha már az Ország a leggazdagabb jóléti államokkal egy szinten lennénk! minden rendben,nincs mire költeni,lehet urizálni,döglenétek meg egytől egyig mindőtök!
Négy magyarországi régió is Európa legszegényebbjei között
@simmering73: Van egy rossz hírem éppen tegnap hallottam,már Bulgária is megelőzött,bennünket,szerintem a bányász béka segge alatt,vagyunk!
Korrupcióért ítéltek el egy minisztert Romániában
Én az Orbán helyében nem verném a nyálam főleg nem költenék,hazugság reklámra,mert semmi nem igaz hogy jól teljesít,az Ország,igaz korrupcióban! nagyon várnám,mi mikor jutunk el,odáig hogy itt korrupció miatt,börtön büntetésre ítélnének egy politikust! a környező országok,mindegyik jobban teljesít,mint Magyarország!
Ez lesz a dolga Szöllősinek futball és Puskás-ügyi nagykövetként
Ez is csak a pénzről szól,egy szaros seggnyalót jutalmaztak egy kreált,titulussal,hihetetlen mi mindent,kitalálnak ezek a gazemberek hogy szórhassák,az adófizetők pénzét!