telegdilaci

Egymilliárdért utazott Orbán Viktor
@bakegya: Soha nem fog lángolni a Magyar nép attól gyávább,azért teheti meg ez a gazember amit akar ezzel az Országgal,egy nem többségében,,agy mosott Országból már régen el zavarták volna!
Kontrollálatlan lángokban áll a Görög Katolikus Püspökség épülete Nagyvárad központjában
Majd Magyarország nagylelkűen felujítja, pár milliót küldünk a nálunk sokkal jobban álló Románoknak!
Fluor Tomi MSZP-s a kormánylap publicistája szerint
És akkor mi van Ákossal és az ő Kossuth díjával! hány millióval támogatják azt a csapnivaló zugzenészt! Mága művész úr is kapott pár milliócskát,ezek az élősködők nem kritizálnak csak segget nyalnak de azt nagyon tudnak!
Több milliárd közpénz vándorolt az évek során Mága Zoltánhoz
@Cicamama55: Mindenre szórja számolatlanul,az adófizetők pénzét,éppen a fajtájának ne adna,főleg ha még seggnyaló is a Művész Úr!
Orbán fia a képmutatásról: "minden buliban azon versenyeztünk, hogy ki tud több lánnyal kavarni"
Az apját is jó útra téríthetné,hogy valóban keresztény és nem áll keresztény legyen! ne legyen érzéketlen a MAGYAR Emberek problémái iránt!
Orbán bejelentkezett Európa vezetésére
Jézus Mária Isten őrízze meg európát egy ilyen Embertől! nem is nagyravágyó,Amerikát vagy az egész világot irányítani!
A horvát foci siker után az emberek adósságrendezése is sínen van
Mert Horvátország Magyarországgal ellentétben mindenben jobban teljesít,és nem csak harsogják,hanem meg is mutatják,az Emberek válláról levették az Óriási,Devizahitellel terhelt adósságot,és a fociban is remekeltek,lehetne tőlük,tanulni Tisztelt,Magyar politikusok! ők valóban megmentették a bajba jutott hiteleseket! és nem csak szóban!
Hét és fél év börtönt kapott a Szentendrei úti ámokfutó, aki részegen okozott halálos balesetet Óbudán – két vétlen fiatal halt meg
Milyen gyenge törvények vannak,ebben az Országban,ez a mocskos patkány el vette két fiatal Ember életét,akiknek még előttük volt az egész életük! és még az Ügyvédje azt kifogásolta hogy nem lehet bizonyítani hogy ittasan,vezetett! 30-évre zárnám be az ilyen felelőtlen senkiházi,Tetves nagyzási hóbortban szenvedő Rohadékot! gondolkozzon legyen rá ideje hogy mit művelt,de a lelke ne nyugodjon meg soha!
"Mi megvédjük magunkat" – Hollik szerint "a Soros-alapítvány dróton rángatja az Európai Bizottságot"
Ez a Hollik azt hittem már kiesett a parlamentből annyira idegesítő,fossa a száján a hülyeségeit,mint a papagáj! mondja és mondja a baromságokat!
Fél év múlva költözik a Várba Orbán Viktor
@Edmond Dantes: Még arra is méltatlan,hogy abba a börtönbe kerüljön ahova Táncsics!
Fidesz: Soros "zsoldoshadserege" az Orbán-kormány eltávolításán dolgozik
@Perwool: Ezt nevezik köpönyeg forgatásnak,oda szarnak ahol valamikor enni kaptak!
Lázár: a kormány elkötelezett a további béremelések mellett az egészségügyben
Egy nagy baromság az egészségügyi béremelés semmi nem volt,igaz van aki kapott,2-forintot,a többség semmit,
Lázár: a kormány elkötelezett a további béremelések mellett az egészségügyben
Érdekes hogy fossák a hazugságokat,kormány váltáskor elismeréssel szóltak a Bajnai kormányról hogy minden rendben volt,akkor kérdezem mikor hazudtak,de szerintem most!
A határon túli magyarok már hétfőtől szavazhatnak
Gratulálok! lassan már mi leszünk a Másodrangú állampolgárok a saját hazánkban ezzel a senkiházi áll Magyarokkal szemben ez a Rezsim nem a Magyar Emberek kormánya!
„Most hazaküldjük Gyuri bácsit" – Orbán Viktor szerint "a legnagyobb csata még előttünk van" – videó
Bezzeg amikor neked adta havonta az ezer dollárt,még az asszonyt is vitted magaddal OXFORD-ba még kebledre ölelgetted Gyuribácsit,de honnan is mikor nincs Magyarországon vagy már annyira beteg az agyad hogy mindenütt,Gyuribácsit látod! akkor leszünk szabadok ha te el tűnsz az életünkből a mocskos csürhéddel együtt,a Magyarok életéből,azt a pár Elmebeteget,akik még az Ország kifosztása után is támogat,viheted magaddal! a trágyadombra,ahova valók vagytok!!!
Szandi is elárulta, hogy kire fog szavazni – itt az új kampányvideó
@division: Mert neked nem diktatórikus? én egy egyszerű melós aki már nem is fiatal,hogy lehet diktatórikus?
Szandi is elárulta, hogy kire fog szavazni – itt az új kampányvideó
@division: Magadból indulsz ki? ha vállalja Ország világ előtt,hogy kiáll,egy korrupt,diktatórikus hatalom mellet,a nyilvánosság elé,akkor el kell fogadni vagy viselni a kritikát,tetszik vagy nem! ENNYI!!!
Lazar a hutlen kezelo
@quadrocopter: Meg kell hálálni azoknak a hitványoknak,a Fidesz gondoskodását,a Magyar adófizetők pénzéből,kitalicskázott milliárdokat,hogy erre a korrupt,hazug,tolvaj,csürhe továbbra is hatalomban,maradhasson,Rettegnek hogy ha nem győznek,vége mindennek,kiderül minden bűnük,lopás,csalás,bűncselekmény! az egész Fidesz egy álságos hazug korrupt,bűnözők gyülekezete! Tegnap néztem egy videót,a Vásárhelyi Polgármester,a Lakossággal tartott,videó konferenciát,lehetett hozzá kérdéseket intézni amelyre válaszolt is,elmondta az Embereknek,hogy milyen állapotban van a Város semmi nem úgy van ahogy a (mocskos hazug)hitvány gazemberek előadták,de szeretne mindenkivel jó kapcsolatokat,ápolni,igaz hogy a Fideszes képviselőknek ki van adva a Diktátor parancsa,hogy segítsék a munkáját,de tegyenek neki keresztbe,ahol tudnak,azt várják habzó mocskos pofával hogy mikor hibázik,két alpolgármester,lemondott,nem vállalták,tovább,de már nem kell Márky polgármesternek,csak egy a másik alpolgármester,fizetését,a hivatali dolgozók között,osztja szét,mert azok nincsenek meg fizetve! Remélem el takarodnak az életünkből,ezek a mocskok,örökre,ezek csak romlást,hoztak az Országra,amit teljesen kifosztottak,
Lazar a hutlen kezelo
Szerintem van félni valója a Fideszeseknek,az Új Hódmezővásárhelyi polgármester,már ki is borította a bilit,esnek ki a csontvázak a szekrényből,a Város anyagi helyzetéről is hazudtak,nincs adóssága,a Városnak,mit ad Isten 4-milliárd az adósság,de van 400-millió megtakarítása is a Városnak vagy is csak volt,mivel abból finanszírozták,a polgármester választás kampányát,és még a 65-éven felüliek 10-ezer forint Erzsébet utalványokat is kaptak azt is az álitólagos tartalékból
Szijjártó hazudik – A Fidesz tartotta életben az ukrán nyugdíjas egyezményt!
@nemkati: Szégyen gyalázat,ez is a Mocskos Fideszt minősíti júdás pénzt fizet a hitvány élősködőknek,a szavazatokért,hogy ezt a gyalázatos minősíthetetlen kormányt hatalomba tartsák!
Németh László plébános Isten- helyett fideszhívő - Városi Kurír
Mit lehet várni egy megélhetési CSUHÁSTÓL? hitvány seggnyaló patkány,Orbán megvette kilóra!
Fidesz: az ellenzék hatalomra kerülésével megszűnnének a béremelkedések
Már előre rettegnek ezek szerint nem biztosak a Fidesz győzelmében,azért riogatnak minden féle rágalmazással,hogy ez lesz meg az lesz,ha az ellenzék kerül hatalomra nem lehet tudni mi lesz,majd el válik,róluk sem gondolta az Ország amikor bizalmat szavazott,nekik hogy ilyen gátlástalanul szét lopják az Országot,és hogy ilyen korruptak lesznek! több alázatot,tisztességes,becsületes kormányzást vártunk volna,ehelyett,korrupt tolvaj hazug ellenségeskedő lázító uszító hatalom ült a nyakunkba aki csinált egy jó pár milliárdost,köz pénzből,a valódi problémát meg asztal alá söpörték!
Ezt a választ adta a kormány Szél Bernadettnek a Soros-tervről
@Desischado: A soros terv csak az Orbán agyszüleménye hogy egyen neki állandóan egy ellenség kép amit a hibbant,tudatlan irányítható szavazóbázist,össze tartsa! ENNYI!
A Fidesz szerint az ellenzék nem tiszteli a nyugdíjasokat
@szaboria1: Ők könnyen ugatnak,lázítanak,hány nyugdíjas vén szar ül a Parlamentben,nyugdíj mellett,felszedik a képviselői fizetéseket,jobb lenne hallgatnának!
A többség az enyves aszatot hívná Orbánnak, de a júdásfa is jó esélyekkel indult
Penész virág, vagy büdöske,illene rá a disznó paréj,vagy a vadkender ami sok Embernek okoz kellemetlenséget!
A Fidesz szerint az ellenzék nem tiszteli a nyugdíjasokat
Ez a velejéig romlott,korrupt kormány csak folyamatosan hazudik,éppen hogy ők szarják le a nyugdíjasokat,és az egész Magyar népet,semmibe veszik jobb lenne hallgatnának!
Kovács Zoltán egyszerűen, amúgy fideszesen intézte el a kritikus amerikai újságírót
Ezek szerintem teljesen hibbantak,be vannak csavarodva,mennek,egy tébolyult,eszme után,mi már nagyon unjuk,ezt a Soros tervet,mert ez már beteges,üldözési mánia! feleslegesen szórják a közpénzt!
Csobot Adél és Istenes Bence megmutatta kölni otthonát
Mit keresnek itt Magyarországon?el veszik a lehetőséget,az itt élő fiataloktól! mind a ketten ugródeszkának használják Magyarországot!