vacsi

Megszűnik a győri cukorkagyár, Törökországba viszik a Negro gyártását
Akkor több Negro-t nem eszem, pedig gyerekkoromban nagyon szerettem, ha fájt a torkom - a Negro miatt. De a törökök Negro-jában nem bízom, azt egyék a törökök.
A soroksári futónő harcias­ságának köszönhető, hogy sikerült azonosítani a feltételezett gyilkosát
@Macskaszem: Én azt olvastam, hogy találtak egy hasonló telefont, ami lehetett az övé is, egy fekete Samsung készüléket. A férj szerint neki is fekete Samsung volt, de a gyerek szerint Sony Ericsson. Ez azért nem tuti!
Nem kötötték be 4 éves unokájukat – nem élte túl a balesetet a kisgyermek
Sajnos, mindkét nagyszülő hibás volt abban, hogy a kicsit nem kötötték be. A nagypapa meg alkalmas még a vezetésre, ha a figyelme csak úgy elkalandozik?!
Judith Sargentini a Facebookon üzent a magyaroknak – ezt írta
@bakcsubakka: Aki ilyen fröcsögő gyűlölettel támad, annak soha nincsen igaza!
Orbán: a Frontex még egyetlen méter határt sem védett meg, ellentétben a magyarokkal
""ha baj van, akkor a nemzeti hatásköröket vegyék el a tagállamoktól, és a határvédelmet az unió menedzselje". "
Baj majd akkor lesz, ha itt is bárki ki-be mászkálhat a határainkon, és Magyarországból is olyan élhetetlen világot csinálnak, ami már Nyugaton van! A magyar határt igenis magyar katonák őrizzék, és legyen joguk fegyveresen is fellépni a határsértők ellen! Aki be akar jönni, az legálisan tegye!
Itt a jogerős ítélet Ahmed H. ügyében
Hiba volt enyhíteni a büntetést, ez egy agresszív gazember volt, aki a rendőreinkre, a határt őrzőkre támadt, és arra lázította a hasonszőrű társait is! Én sokkal biztonságosabbnak érzek egy olyan országot, ahol a határt szigorúan őrzik, mint ahol a kerítésen át, melyet kifejezetten az ilyenek ellen húztak, bárki átmászhat.
Röszke: Ma másodfokon ítélkeznek a terrorbűntett miatt elítélt szír férfi ügyében
@tudode: Ezek nem menekültek, hanem illegálisan az országba bejönni szándékozó gazemberek! Ha tisztességesen jönnének, legálisan érkeznének. Iskolájuk, szakmájuk nincs, dolgozni nem akarnak, viszont a jóléti juttatásokért tartják mindkét markukat - a hozzájuk csapódó sok feleséggel és gyerekkel együtt. Látjuk, mit tettek Nyugat-Európa legszebb városaival, az emberekkel, hogyan kénytelenek ott élni a mindennapjaikat az ország eredeti lakosai. Hiányoznak ezek ide?!
Óriási a felháborodás a szinkronszínészek között a kormány javaslata miatt
Amikor fiatal voltam, könnyedén olvastam a feliratos filmeket, észre sem vettem, hogy nincs szinkronizálva. Rengeteg jó francia, olasz, stb kalandfilmet láttam így. Ma már, 70 felé közeledve, a szemem nem a régi, a képernyőn levő feliratokat egyáltalán nem látom. Ha nincs szinkronizálva a film, nem is értem meg, mintha csak üresen tátognának. És gondolom, nem egyedül vagyok így.
Ha meg a filmeket nyelvtanításra akarják használni, akkor a felirat is felesleges.
Judith Sargentini a Facebookon üzent a magyaroknak – ezt írta
"Tudom, hogy ez új lelkesedést ad majd a magyar állampolgároknak a kiálláshoz. Egy olyan országért, ahol mindenki félelem nélkül kifejezheti magát. Egy olyan demokráciáért, amelyik minden magyart magába foglalja."
Mit tudja ez, hogy mi van Magyarországon?! Itt addig van élhető világ, amíg ezeket a migránsokat erőszakkal be nem telepítik. Ha a mi határainkat idegenek (zsoldosok!) őriznék, az olyan lenne, mintha a lakásunk kulcsát a betörőnek, gyilkosnak adnánk át megőrzésre!
Kóbor János nem látogatja az unokáját
Az én nagyapám is hasonló volt, amíg nem tudott velem beszélgetni. Akkortól nagyon megszerettük egymást.
Szexuális erőszak: megszólaltak a gyanúba kevert sportolók
Sajnos, olyan gyerek is volt, aki az anyja biztatására az apját vádolta meg - aki szintén padlóra került...
Brutálisan kivégeztek egy rabot Szombathelyen
" a véres törölközőt pedig kidobták az ablakon."
No, és ellenőrzés nem volt?!
Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban
Nem értem, miért a mennyiségre mennek, miért nem a minőségre, akik hasznára vannak az országnak?!
Orbán emeli a szintet: Brüsszel migránspárti zsoldosokat küld Magyarországra
Attól tartok, Orbánnak igaza van! Ezt a mocskos bandát nem szeretném látni az országban. Gyakorlatilag mind fiatal, nyilván katonának kiképzett férfi, akiknek a mi kultúránk semmit nem mond, és azt hazudnak magukról, amit csak akarnak: a személyazonosságukról, a származási helyükről, az életkorukról - bármiről. Én biztonságban szeretném tudni a családomat, és ezt jelenleg csak a Fidesz garantálja.
Új mérőóra után kapott 250 ezres számlát egy rokkantnyugdíjas
@papa.49: Nem csak a Bácsvíz csinálja ezt! Nálunk is lecserélték a vízórát,, az adigi 2-3 m3 heyett 10-11-et mutatott. Leellenőriztük, kiderült, hogy pontosan mér, míg nem kell váltani, akkor ugrik egyet...
Pintér Sándor rabokkal építtetné meg a legújabb börtönöket
@1magyar: Valóban zseniális ötlet! Én ugyan kőbányában dolgoztatnám őket, de ez is megfelel!
Jogerősen elítélték a korábban 45 milliós kártérítést kapott apát és fiát
"idősebb Burka ügyvédje azt mondta, hogy ha beszámítják azt a közel hat évet, amit már leültek korábban, akkor az is lehet, hogy nem kell majd bevonulniuk"
Már hogy mondhat az ügyvéd ekkora marhaságot?! A 6 évért megkapták a fejenkénti 20-25 milliót., az le van tudva! Majd, ha visszafizetik, akkor lehet betudásról beszélni. Az ítélet így is szégyenletes, ezek szerint, ha elhúznak egy tárgyalást, az enyhítő körülmény?! És a szerencsétlen áldozat hozzátartozói mit szólnak ehhez?
Drog miatt kábultnak hitték a halálos veszélybe került lányt az albertirsai játszótéren, nem segítettek
@papa.49: Jó 40 éve, amikor a Fidesz még a világon sem volt, egy kolléganőmet hitték részegnek az utcán,amikor összeesett. A vércukra esett le.
Balog Zoltán lemond mandátumáról
@justhpeter: Én meg szégyellem, hogy református vagyok!