vacsi

Pártos Csilla megbékélt Pécsi Ildikóval
@szaboria1: Ezt nem tudtam. Szomorú. És az áldozat mindig a gyerek.
Megszólalt a meggyilkolt 19 éves lány édesanyja
Ez a nő igyekszik sajnáltatni magát, holott ő volt az oka, hogy a lánya azzá lett, ami... És innen már nincs messze az áldozattá válá !
Pártos Csilla megbékélt Pécsi Ildikóval
"Pécsi Ildikó – gesztust gyakorolva – elfogadta volt menye visszakozását, csupán a per kapcsán keletkezett, jelképes útiköltségének a megtérítését kérte"
Milyen utiköltségről beszél a vén bolond? 65 felett az utazás ingyenes!
Mocsok ez a nő, nem is csodálom, hogy a fia ilyen! És még én mennyire szerettem, mint színészt! Igaz, a szerepeket megírták neki...
Ahmed H. még mindig Magyarországon van
Mondanám, hogy át kell dobni a kerítésen, de belátom, szemetelni ott sem lehet.
Áder János: szakítani kell a "dobd el" kultúrával
Hát, én bizony igyekszem semmit nem eldobni, illetve, nem megvenni, amire nincs feltétlenül szükségem. Akkor vagyok igazán elégedett, ha sikerül valamit "újrahasznosítanom" a háztartásban: legyen az régi ruha, csomagolóanyag, bútor, edény, bármi... És természetesen az ételmaradékot sem dobjuk ki: másnap új étellé alakítom, ami mégis megmarad, azt a kutya, macska boldogan megeszi!
Összeomlott a Teréz körúti robbantó: az elmemegfigyelőbe vitték
Most megint azt érzem, mint Tánczos Gábornál: hogy nem ő tette, csak valakinek jól jött, hogy rákenhetik. Az a videó egyáltalán nem volt meggyőző, és ami ennél is beszédesebb: az állandó begyógyszerezés, hogy még véletlenül se beszélhessen.
Milliókat kap a lincselő, Szögi Lajos családjának törleszt belőle
@Shikari: Igen, de akkor még ennyi sem jön be a családnak a kártérítésből!
Szinetár Dóra kisfiával élvezte a tavaszi napsugarakat – fotó
Undorító, amit csinál! Állandóan szerepel a médiában, a kisfiával "közös" fotókkal, miközben a gyereket szégyelli! Senki nem kéri, hogy szerepeltesse a kisfiát, de ha úgy dönt, hogy együtt készült képeket rak fel, akkor tegye meg!
A DK az Országgyűlés elé terjeszti családvédelmi akciótervét
@desiro: Mihelyt tudsz mutatni egy olyan pártot, amelyik valóban a nép érdekét képviseli, valamennyi réteget összefogva, és nem a saját zsebére dolgozik - máris rohanok rá szavazni!
A DK az Országgyűlés elé terjeszti családvédelmi akciótervét
@emerencia: Amiket leírtál, azokban mind tökéletesen igazad van. Sajnos, a meglátásom az, hogy az országban egyetlen olyan párt sincs, aki az egész lakosság érdekeit legalább megpróbálná képviselni, főleg nincs olyan, aki a ténylegesen dolgozókat, a fiatalokat (iskolásokat), betegeket, nyugdíjasokat, a munkából kiesetteket képviselné. Valamennyi párt a "sikeres vállalkozók" gyülekezete, egyiktől sem várható semmi jó, ha hatalomra kerülnek.
A DK az Országgyűlés elé terjeszti családvédelmi akciótervét
Gyurcsánynak lett volna bőven ideje, hogy bizonyítson: számítanak neki a magyar családok, a magyar dolgozók. De amiket akkor tett, azzal csak a nyomorúságot hozta a népre! Soha nem felejtem el azt a cinikus beszédét a TV-ben, amikor a vizitdíjat bevezették: "jelképes összeg"-nek nevezte azt a pénzt, ami neki valóban jelképes volt, de pl. én egy teljes hétig etettem belőle a családomat, 4 gyerekkel! Igaz, kertes házban lakunk.
A vizitdíj egyébként azt eredményezte, hogy pl. egy sima megfázással, amivel a körzetorvos addig 2-3 napra táppénzre vett, ezentúl: elküldött laborra, röntgenre, ekg-ra, majd vissza hozzá, hogy a leleteket kiértékelje... darabonként 300 Ft-ért!
Azután jött Bajnai, a nagy libás... hát csoda, hogy nagyon megörültem a Fidesznek?! És ma is az a véleményem, hogy nincs jobb párt, akikre le lehetne váltani őket: csak olyan van, aki alig várja, hogy ők is teletömhessék a zsebüket!
Novák szerint soha annyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok, mint most
@cikicakk55: Amikor én születtem, még az állam kelengyét adatott az újszülötteknek, ingyen. És minden karácsonyra kaptunk egy "mackót", azaz melegítő alsó-felsőt, abból a finom bolyhos anyagból! Ezt a munkahelyeken osztogatták, a fizikai dolgozóknak.
Novák szerint soha annyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok, mint most
@namihami: Persze, hogy nem volt kilakoltatás, hisz mindenki dolgozott, és a munkabérből meg lehetett élni!
Novák szerint soha annyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok, mint most
@Eladott Ország: Nagyon jól összefoglaltad a lényeget! Igaz, először azt hittem, hogy ez a Gyopáros Alpár valami vicc, mint pl. a Furfangos Nyeszterka, de megnéztem a neten, hát tényleg: egy 1978-ban született ifjonc akar azoknak észt osztani, akik pontosan tisztában vannak a dolgokkal, tudják, hogy sikerült (és sikerült!) a háború pusztítását viszonylag rövid idő alatt helyre állítani, megbecsülték, és a lehetőségekhez képest tisztességesen megfizették a dolgozókat. A családalapítást minden módon segítették, néhány év alatt lakáshoz lehetett jutni - eladósodás nélkül, a lakbért, rezsit a munkabérből bárki (a takarítónő, az utcaseprő, stb is) ki tudta fizetni, ha meg nőtt a család, minimális ráfizetéssel lehetett "minőségi cserét" kérni. etc., etc.
Novák szerint soha annyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok, mint most
@kokopelli: Sok fiatal megy külföldre, a jobb élet reményében, az én gyerekeim is gondolkodtak rajta. Az én véleményem az, hogy odakint mindig csak "megtűrt idegen" marad bárki - iskolától, munkától függetlenül.
Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve is szerepelt az új-zélandi merénylő fegyverén – 49 ember halt meg – videó
@laszlobihari: Abban, hogy gyáva szar, aki ilyet tesz, egyetértünk. De épp most olvastam egy másik cikkben, hogy járt Magyarországon is, márpedig akkor lehettek magyar ismerősei, akik valamilyen módon segítették - ha nem is a robbantásban. Nem hiszem, hogy ennek sok ideje lett volna gyakorolni a magyar írást - míg Te nyilván sokat gyakoroltad a koreait.
Novák szerint soha annyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok, mint most
Ebben igaza van, már ha a rendszerváltás utáni 30 évet tekintjük. Mert valaha, a szocializmusban, aki dolgozott, néhány éven belül lakást kapott. És persze, ettől nem adósodott el, ki tudta fizetni a lakbért, vehetett bútort, mehetett nyaralni - a szabadságát NYÁRON kiadták, igénybe vehette fillérekért, vagy ingyen a szakszervezeti, vállalati üdülőket, volt vállalati óvoda, bölcsőde, a gyerekeknek úttörőtábor, a nagyobbaknak építőtábor - és bár ott dolgoztunk, de a Balaton partján így is remek volt! Szóval, lehet nosztalgiázni, de nem érdemes: a múltat nem lehet visszahozni. És melyik múltat hoznánk vissza? Ki-ki a saját családi története szerint...
Magyarországon is járt az új-zélandi tömeggyilkos
A fegyverekre Szilágyi Mihály és Hunyadi nevét egyértelműen magyar írta, ez látszik a könnyed vonalvezetésből. Ha itt járt, vajon kikkel találkozott, kik segítettek neki?
Összeverte a család az ügyeletes orvost Hatvanban – megvan az ítélet
" A sürgősségi vizsgálóban dolgozó ügyeletes orvos...tájékoztatta őket arról, hogy a gyermek ellátása a körzeti orvosi ügyelet feladata."
Van egy népcsoport, akiket külön nem áll szándékomban védeni (nyilván itt róluk van szó), de a gyerekeiket ők is szeretik: Itt csak annyi történt, hogy ha nem velük, hanem egy átlag magyar családdal történik az eset, a gyereket hazaviszik, mert bíznak a sürgősségi orvosban - és otthon akár baj is történhet vele. Erre bőven látunk példát!
A megoldás nem ezeknek az aggódó, és ezért ingerlékeny rokonoknak a megbüntetése lenne, hanem az, hogy a sürgősségin minimum megvizsgálják a gyereket, és úgy küldik tovább!
A Fidesz eladta Szolnok közepét, most meg a város fizeti érte a bérleti díjat
" A bank elérte, hogy teljes mértékben sikertelen ingatlanvásárlásáért végül némi kárpótolást kapjon a várostól"
A várostól miért kapott kárpótlást a bank, hisz a sikertelen ingatlant nem a város adta el, nem is a város profitált belőle!
Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve is szerepelt az új-zélandi merénylő fegyverén – 49 ember halt meg – videó
@laszlobihari: Ez igaz, de én nem a helyesírásra gondoltam: ha jól megnézzük az írást, az egy könnyed, jól begyakorolt írásmód, semmiképpen nem olyan, amit az internetről vett le, és úgy másolta a fegyverére.
Nagyon rosszul van Koós János özvegye
Ezzel sajnos, mindenki így van, aki több évtizedes együttélés után veszti el a házastársát. De szerintem a médiának ehhez semmi köze!
Perverzek zaklatják a tangában kertészkedő Medveczky Ilonát
Szegény! Már 80 felett lehet szóval, jobban tenné, ha a kertjében is a korának megfelelő ruhában kertészkedne