vacsi

Csilla a temetőben, Dávidka sírjánál találkozhatott másik kisfiával
Ennél gusztustalanabbat elképzelni sem tudok! Mit érezhet az a szerencsétlen kisfiú, aki elveszítette az egyetlen testvérét, majd elszakították a szeretett anyukájától, akivel ezek után a temetőben találkozhat, 20 percre?! Egyáltalán, egy 6 éves gyereknek semmi helye a temetőben! Otthon kell emlékezni az eltávozottra, szerető családi körben!
Ez a féreg nem alkalmas a kisfiú nevelésére - egy elmebeteg felnőttet fog belőle faragni, elszakítva az anyjától, és nyilván az anyai rokonságtól is! Őt nem a kisfia itánti szeretet vezérli, hanem a káröröm, hogy végre betarthat a volt feleségének!
Vakvezető kutyájával együtt küldtek ki egy látássérültet a kutyabarát IKEA étterméből Budapesten
@Málna: Egy vak embernek segítség kell: vagy fehér bot, ami jelzi, hogy vigyázni kell rá, vagy vakvezető kutya, ami segíti a mozgásában. Ha bármelyiktől megfosztják, az gonoszság! És sajnos, nagyon sok gonosz ember van!
Fideszes fórum: A migránsok „belecsinálnak” a vízbe és "büdös a lábuk"
Én nem szoktam szagolgatni a lábukat! De sokszor elgondolkodom a divatos csizmában nyáron, 40 fok melegben divatozó lányokon, vajon milyen büdös lehet a lábuk. Mert, hogy büdös, az tuti! Meg a műanyag sportcipőkben, zokni nélkül mászkálók lába...
Csoportos leépítés jöhet a MÁV-nál a közeljövőben, pedig már így sem működik rendesen a vasút « Mérce
@Nessy: Nem csak az okoz gondot, ha munkába indulás előtt a gyereket kell ellátni, hanem az is, hogy hány vonattal előbb induljunk el?! És mikor induljon el az, aki rendszeresen az első vonattal megy, pl. 3:30-kor?! Menjen el az előző esti utolsóval?!
Vakvezető kutyájával együtt küldtek ki egy látássérültet a kutyabarát IKEA étterméből Budapesten
@Málna: Ez az alkalmazott nem túlbuzgó volt, nem is tudatlan, hanem mocsok: jól esett a lelkének, ha megalázhat egy beteget! Hát, ez legyen a legnagyobb öröme az életben!
Toroczkai ráereszti a MÁV-ra a Betyársereget
Betyár világ jön az utazókra, ha ez a banda megrohanja a vonatokat!
Döbbenetes új fejlemény a Dózsa György úti gázoló ügyében
"azért nem adták be bizonyítékként, mert...olyan tartalmú, ami nem tartozik másra"
Rohadt gyilkos! Nem tartozik másra, hogy megölt 2 embert?! Olyanokat, akik mindketten különbek voltak nála! Szóval, az ország elvesztett két értékes embert, maradt egy semmire sem jó...
MÁV: nem a mozdonyvezetők hiánya miatt maradt ki négy vonat, hiszen ők keresnek a legjobban
"A jegypénztárokat fokozatosan kivezetik, illetve azokat utascentrummá szervezik át."
Mi a különbség a pénztár és az utascentrum között? Mindkettőben lehet vonatjegyet venni?
MÁV: nem a mozdonyvezetők hiánya miatt maradt ki négy vonat, hiszen ők keresnek a legjobban
"átlagosan bruttó 650 ezer forint a fizetésük"
"Álláspontja szerint ez nem akkora hiány, amely hatással van a működésre. A teljes cégcsoport 38 ezer munkavállalójához képest 2,5 százalékot tesz ki, amelyet többletmunkával, illetve munkaszervezéssel könnyen át lehet hidalni."
Szóval ez a bruttó 650 ezer - kb. nettó 400 ezer - a túlórákkal együtt értendő!
Toroczkai ráereszti a MÁV-ra a Betyársereget
" szórólapok, matricák és plakátok segítségével hívják fel az utazók figyelmét a vasút leromlott állapotára" Ha az utaasok figyelmét szórólapokkal kell felhívni a leromlott állapotra - na, ott valami nem stimmel!
Idióta ez az alak!
Én gyerekkorom óta rendszeresen utazom, még a fekete vonatokon, a gőzmozdonyokkal kezdtem, majd naponta bejártam dolgozni. Elmondhatom, hogy a mai vonatozás - bár természetesen én is bosszankodom, ha késéseket látok - nagyságrendekkel kényelmesebb, még a hibákkal együtt is.
Combon szúrt egy nőt egy 11 éves gyerek Jászapátiban
@azösszeskibanévfoglalt: A körülményeket pontosan lehet tudni: Jászapátiban vajon kik élnek, olyanok, ahol a 11 éves mocskos kölyök bicskával mászkál az utcán?! És nem csak mászkál, hanem használja is: most éppen egy nővel szemben, de használhatja gyerekkel öreggel szemben is. Már most gyakorol a további életére! Bizony, az ilyennek börtönben a helye, akárhány éves!
Állatként bántak ezzel a lánnyal egy külföldi zárkában
Nagyon helyesen jártak el vele szemben! Útlevélből nem hiányozhat 2 lap - akkor másikat kell kiváltani!
Novák Katalin elmondta, mivel járul hozzá az emberek boldogságához a kormány
"A program a pozitív pszichológia módszereire épül, foglalkozik mind a diákok, mind a tanárok jól-létével"
Az egyetemet végzett tanárok kezdő fizetése mennyi? Abból tudnak önálló életet kezdeni, képezni magukat., családot alapítani, gyerekeket nevelni?
És mi van az oktatással? Hogyan tud egy tanár fegyelmet tartani, milyen eszközei vannak hozzá?
Amiket mond, az elméletben jó - de a gyakorlati megvalósítása?
Siket magyar ismerőseinek kért útlevelet, de azokat valójában románok kapták meg
Az ügyintéző - nyilván pénzért - kiadta a hamis útleveleket románoknak. Az útlevelek élő emberek adatait tartalmazták. A románok nyilván bűnözők voltak, már maga az útlevélhez jutás is módja is bűncselekmény. Várhatóan külföldön is bűncselekményeket fognak elkövetni - és akkor szorulnak azok a magyar állampolgárok, akiknek az adataival az ügyintéző kiadta az útleveleket. Egyik-másik a hátralévő életét töltheti majd különböző börtönökben... Volt már rá példa!
5 perccel a vonat indulása előtt közölte a Mávinform, hogy nem indul a vonat
Tegnap is letörött egy vonat áramszedője, a szolnoki vonalon! Nem kellene a járműjavítókat újra üzembe helyezni?! A rendelkezésre álló pénzből ne a MÁV vezérkarát, a menedzsereket tömjék, hanem alkalmazzanak megfelelő szakembereket...
Az idei második negyedévben 4500-nál több betöltetlen álláshely volt az oktatásban
Ismerősöm egyetemi végzettséggel nem megy el tanárnak, azt mondja 135 ezer fizetést adnának, mint kezdőnek. Ebből nem tud megélni, önmagában albérletre sem elég - a szolgálati lakás intézménye meg már kiment a divatból.
Szinetár Dóra sajnálja, hogy beszélt gyermeke diagnózisáról
@tudode: Arra mindenképpen büszke lehet, amilyen szeretettel fogadták és nevelik a kisfiút! De szerintem butaság volt a nagyközönség orrára kötni a betegségét, az emberek jelentős része rosszindulatú, szeret csámcsogni a más baján.
És van még egy gond, amiről nem beszélnek: a természet rendje, hogy a szülő előbb hal meg, mint a gyerek - mi lesz akkor a gyerekkel, még ha felnőtté is válik?Ki fogja gondozni, ki lesz a társasága, milyen élete lesz a szülei halála után? Nekünk is volt egy beteg rokonunk, már 50 éves férfi, leszázalékolva, de magát nem volt képes ellátni. Szerencsére még élt az édesapja, 80 felett, kettesben éldegéltek. Borzasztó volt látni. Az apja halála után "szeretetotthonba" került (akkoriban még volt ilyen), ahol még évekig élt. A rokonság látogatta, szeretett ott élni. De ma ez nincs, ma minden a pénzről szól...
Több mint ötven év börtönt kapott a kesznyéteni tinilányt megerőszakoló hét férfi
Már kezdtem elismeréssel gondolni az ítélkezőkre, mikor rájöttem, hogy az 50 évet összesen heten kapták! Így viszont szégyen!
Jézus a kórházban is "otthon akar lenni"
"“Az orvos és a beteg közötti viszony alapja a bizalom és a remény;
Így igaz! Csak éppen: a beteg bízik az orvosban, az orvos meg abban, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel meg tudja gyógyítani a beteget. A pénzről most ne beszéljünk!
Ami meg Jézust illeti:
"A szeretetből levezethető, modern európai gyógyítás Krisztussal kezdődött, és lényege az együttérzés, az embertársakon való segíteni akarás." - nyilván ezért tették ki pl. azt a szegény beteg nénit a Dél-Pesti Kórházból pongyolában, pénz, telefon nélkül, hogy egyedül jusson haza?! Érdekes ez a jézusi szeretet, de én inkább nem kérek belőle!
Nem járult hozzá a szomszéd az akadálymentesítéshez, bukta a lakást a nagybeteg fiát egyedül nevelő édesanya
Egy lakás szükséges akadálymentesítéséhez miért kell a szomszéd engedélye?! Ez a mocsok egyszerűen nem akart egy beteg ember mellett élni!
L. L. Junior és Csilla külön emlékezett meg Dávidkáról a születésnapján
Dávidka fentről nézi a szüleit - most vajon boldog? Érdekes, hogy a nagy szeretetük erre már nem terjed ki - mint ahogy nem törődnek a másik kisfiúval, pedig ő az igazi vesztes ebben a tragédiában!