vacsi

Káslert körjátékkal köszöntötték – megérkezett a magyar óvodákba a nemzeti és keresztény értékekre való nevelés
@Eladott Ország: Nem Rákosival kezdődött a gyerekhülyítés: nagyapám mesélte, hogy az iskolájukat egyszer Ferenc Jóska meglátogatta, igaz, énekelni nem kellett neki!
Pintér Sándor: Hazudnak a rendőr szakszervezetek - A túlórapénzek kifizetése az elszámolásoknak megfelelően, ütemezetten történik!
@Shikari: A "gyalogrendőr" pontosan tudja, hogy a hónapban hány órát teljesített, és ezért mennyi fizetést kapott! Ezt nyilván Pintér is tudja a saját munkájáról.
Szijjártó: az új beruházások által létesült munkahelyeken 420 ezer forint az átlagbér
Azaz a DOLGOZÓK napi 8 óra, azaz havi 172 óra munkával, egy műszakban keresnek átlagosan - a vezetők bérét nem számítva - havi 420 ezret?
Eltévesztette a kórház, a jó lábát műtötték meg a férfinak
Jó pár éve engem szívpanaszokkal vittek a ceglédi kórházba, és kivették az epehólyagomat. Na jó, nem sajnálom, de nem furcsa?
Három pitbull támadt a húgát védő fiúra
Ezeket a kutyafajtákat nem lenne szabad engedni, hogy tartsák! Ha meg bajt okoznak, a gazdát alaposan meg kellene büntetni, több éves letöltendő börtönre, és a kártérítés megfizetésére!
Inkább börtönbe mennek az idősek Japánban, mert szegények és magányosak
Ezek szerint Japánban a 65 év feletti börtöntöltelékek kiszorítják a kellemes börtönökből a bűnözőket!
A metrót tervezik elfoglalni a tüntetők Budapesten
Gazemberek! Ezek is azokkal tolnak majd ki, akiket a kormány is megszívat: a dolgozó néppel! Na, ezért becsültem én a szocializmust - ott a dolgozó volt a fontos.
Nagyon úgy tűnik, hogy Sarka Kata újra férjhez ment
@Edmond Dantes: Hát, ezek már csak ilyenek! Én azt várom, mikor kapnak el valami gyógyíthatatlan betegséget egymástól!
„Az én döntésem volt, hogy milyen árakon üzemeltetjük a miniszterelnöki menzát”
Restellhetné a pofáját a mocsok! annak adja a menzakaját fillérekért, akiknek nem okozna gondot a kifizetése. Az iskolák, óvodák, kórházak, nyugdíjasotthonok, stb. miért nem ezen az áron kapják?
Dédelgeti a kormány a dolgozó nyugdíjasokat, jóval többet kereshetnek
Nem "többet kereshetnek", hanem nem vonnak tőlük járulékot, ha utolsó leheletükig güriznek! Így viszont miből fog a kormány nyugdíjat, stb. fizetni?!
Fidesz: a szocialisták elvettek egy havi nyugdíjat – videó
Nem! A Fidesz vette el sok öregtől 3 napra a nyugdíjakat! 3 nappal később vehetik fel a bankban, ha nincs kártyájuk - már, ha addig éhen nem döglenek! Ki az Államkincstár vezetője?!
Estére mindenki megkapta a nyugdíját
"A Magyar Államkincstár (MÁK) által indított valamennyi nyugdíj tranzakciót a GIRO Zrt. rendszereiben pénteken elszámolták, és elküldték a bankoknak'
Ez lehet, de akinek nincs bankkártyája - és az öregeknek általában nincs, mert nem tudják, nem látják használni -, az csak hétfőn jut a pénzéhez. Ez a pénz - a nyugdíj - nem könyöradomány, hanem a becsületesen ledolgozott 40-45 év utáni járandóság, amire a járulékok befizetésével váltak jogosulttá!
Ilyen esetre az "átkosban" nem volt példa!
Gáspár Beáék ezért nem vettek egymásnak karácsonyi ajándékot
Mindenesetre elgondolkodtató, hogy az anya kinézetben mindkét lányát messzire lehagyja!
Az összes nyugdíjat átutalták a bankoknak
@RonaGyuri: Szintén csak a rend kedvéért:
Tesztelik a nyugdíjasokat! Majd rendszeresen egyre később jön a nyugdíj, míg egyszer kimarad egy havi, mert közben eléri a következő havi utalás dátumát!

Ugyanezt teszi a MÁV a zónázó vonatokkal: rendszeresen bemondja, hogy: technikai okok miatt 5-10-15, stb. percet késik. kb.2 hete a ceglédi zónázónál bemondták, hogy 60 percet késik. Akkor jött is, igaz, nem a késett vonat, hanem a következő, mivel óránként indulnak. Így a MÁV simán kihagyott egy járatot. Hogy miért? Magyarázat azóta sincs rá.
Mégsem hétfőn kezdik a nyugdíjak postai kézbesítését – a banki utalás pedig ezért csúszhatott pénteken
@görbetükör: "A MÁK azóta erről új közleményében azt írta:

A Kincstárnál fellépő technikai okok csak a nyugdíj és nyugdíjszerű ellátások utalását érintették."

Mióta technikai hiba az, ha pl. rossz értéknappal küldik a tranzakciót?!
Nagy valószínűséggel az történt, hogy a pénzt (1 millió nyugdíjas nyugdíját!) lekötötték, és a 3 napi kamatról nem akartak lemondani! Csakhogy a kisnyugdíjasoknak nem volt kitartása erre a 3 napra, ezért "sírtak"!
Magyar Államkincstár: Nincs fennakadás a nyugdíjak kifizetésében
@rokker33: Nem szoktam így beszélni, de rákényszerítesz: Te mocsok! a nyugdíjukért az öregek egész életükben dolgoztak, és csak szánalmas alamizsna jut nekik - legalábbis a legtöbbjének! Nekik egyáltalán nem mindegy, hogy a csirke far-hátat már pénteken megvehetik, vagy csak hétfőn! Tudom, Neked apróság, mint ahogy a sunyi Gyurcsánynak is csak "jelképes összeg" volt a vizitdíj!
14 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra Szegeden
@Pálinkás Pál: erős a gyanúm, hogy a lány is az volt! A cikkben szó sincs kényszerítésről.
Öngyilkos lett egy 10 éves kislány, hogy boldoggá tegye az édesanyját
@Cicamama55: Igazad van, de sajnos, a mondás szerint: a legrosszabb édesanya is jobb, mint a legjobb mostoha! Ezt a gyerekek mindig így érzik.
Tállai szerint a nyugdíjasok foglalkoztatása mindkét fél számára előnyös
A nyugdíjasoknak és a diákmunkásoknak nem kell járulékot fizetniük, mert máshol biztosítva vannak. A közmunkások a havi 50 ezer után fizetik a járulékot, az egyéb dolgozók java része meg a minimálbér után. Tisztességes fizetésért - ami után tisztességes összegű járulékot vonnak le - alig dolgozik valaki. Nem nehéz kiszámítani, hogy így mennyi pénz folyik be a járulékkasszába! Ezek után megy a rikácsolás ezerrel, hogy a befolyt járulék nem elég a nyugdíjakra, meg az egészségügyre.