vacsi

A szülők többsége nem bízik abban, hogy az iskolai nyelvoktatás elég a nyelvvizsgához
Már hogy lenne elég?! A nyelvet sem feltétlenül szaktanár tanítja, az órákon kaotikus állapotok uralkodnak, a tanárok egymás után váltják egymást, és az egész senkit nem érdekel!Tudom, mert a gyerekeim is ebben a körben kínlódtak, a nyelvvizsgát nem volt könnyű megszerezniük. Végül magánúton sikerült... A legjobbak a két tannyelvű iskolák - már, ha komolyan veszik.
Szijjártó megint migránsáradattaq riogat
@Yoda69: És honnan tudni, hogy melyik közlés igaz? Ezért hiszek csak annak, amit én magam látok, tapasztalok!
A szülő felelősségévé tenné a KDNP, hogy gyerekük szakmát szerezzen
"megvonnák tőlük a gyerek után járó jogosultságokat, ha ennek nem tesznek eleget."
Gyerekek utáni támogatást csak az iskolakötelezettség végéig adnak. Pl. egyetemista után már nem jár. Azaz visszatértünk egy adott népcsoporthoz.
Új törvényekkel pörgetné fel a gazdaságot a pénzügyminisztérium
@Nessy: Én meg arra gondolok, hogy a nyugdíjakat a törvényeknek megfelelően illene kiszámolni, fizetni!
Új törvényekkel pörgetné fel a gazdaságot a pénzügyminisztérium
"A vállalkozók évi 7,5 milliárd forintot spórolnak azzal, hogy enyhülnek a minimum-járulékalap szabályok"
Remek! És mennyit spórolnak vele a dolgozók?
„Nem lehet ezt itt semmire sem használni” – Elkezdték visszaküldeni a magyar rezsiutalványokat Amerikából
"miért küld a magyar kormány Orbán Viktor levelével együtt ilyen utalványt azoknak, akiknek ez hasztalan"
Talán HASZONTALAN, nem?! Ma már bárki lehet cikkíró?
Nagy Feró kiállt a halálbüntetés mellett
Ezzel egyetértek! Most szerepel megint az a Soós-féle banda tagja, akik 4 embert gyilkoltak meg, de ez a féreg megúszta a kivégzést, mert még csak 20 éves volt. Pedig - az akkori hírek szerint - ő volt a leggonoszabb mind között! Most meg a saját gyerekeit tette tönkre - persze, ehhez az "anyuka" közreműködése is kellett. De mit várjunk egy olyan nőtől, aki egy gyilkossal szóba áll?!
Egy tanár levele: "Én tartom a kémia-, az erkölcstan- és a fizikaórákat, meg az angolt, valamint a napközit is én csinálom"
Miért nem hagyja ott a tanítást? Hasznot úgy sem hajt, ha nem fizika, kémia, matek szakos tanárként tanítja ezeket a tárgyakat! És ezek után még az erkölcstan tanítására sem alkalmas!
Megint hiány van az újszülöttek létfontosságú K-vitaminjából
Ha jól emlékszem, nem is olyan régen büntettek meg egy anyát, aki a kisbabájának nem adott K-vitamint! Akkor most hogy is van ez?!
Az ablakon ugrott ki, hogy tízezrest lopjon egy gyerektől
Ez semmiképpen sem lopás volt, hanem RABLÁS (lefogta a gyereket). Az ügyészek mit tanultak jogból?!
Szijjártó megint migránsáradattaq riogat
@cikicakk55: Igen, ezt én sem értettem, hogy miért nem vitték azonnal tovább őket, a Keletiből. A Keletiben is láttam, mi az állatainkat különbül tartjuk, ahogy az a tábor kinézett. Nekem ez szörnyű emlékem marad. Már azt sem értem, miért nem repülővel mentek, egyenesen Németországba. Egyébként az általad leírtakkal is nagyrészt egyet értek. Az ember azt hinné, hogy a harmadik évezredben már nem ilyen dolgokkal kell foglalkoznunk - de hiába, a történelem ismétli önmagát. Aki egyszer hatalomra kerül, az ott is akar maradni. Ezzel nincs is semmi gond, ha a hatalmat az ország népének érdekében használja fel. Sajnos, ezek az emberek annyira fanatikusan hisznek a saját vallásukban, hogy a többi elpusztítanák. De ezt tették a keresztények is... Félelmetes!
Szijjártó megint migránsáradattaq riogat
@Yoda69: Nagyon buta vagy! Természetesen azzal én is egyet értek, hogy a magyar dolgozókat kellett volna - és kellene ma is - úgy megfizetni, hogy abból a tisztes megélhetésük, lakhatásuk, szórakozásuk, a családjuk biztonságos eltartása megoldható legyen. Mint ahogy megoldották az "átkosban". És ezzel azt is elmondtam, hogy nincs vezérem! Azt hiszem, és tudom, amit láttam!
Szijjártó megint migránsáradattaq riogat
Riogat?! Nem nagyon kell riogatni! Én még az elején láttam ezt a mocskos bandát, a ceglédi vonaton, akkor még a debreceni táborból utaztak Pestre. Hát, mit mondjak: undorító volt a viselkedésük. A kalauz lezárta a kocsink ajtaját, csak a megállókban nyitotta ki, annyira félelmetes volt. És csupa-csupa fiatal férfi...
Pokorni leveteti nyilas nagyapja nevét a XII. kerületi Turulról
Hogy a nagyapja nyilas tömeggyilkos, Pokorni mindig is tudta. Miért csak most veteti le a nevét?! Mert más is rájött?
Megint nincs eredmény Várföldén a tömeges lakcímbejelentés miatt
"rejtélyes idegenek" a magyarok létét veszélyeztetik! Ezek szerint senki, semmit nem tud róluk, de vannak! Mint az UFO-k. Nem kellene kiebrudalni őket?
Harminc év börtön várhat VV Fanni feltételezett gyilkosára
@namihami: Ahol meg el tudják fogni a valódi tettest, ott kiderül, hogy valakinek a valakije... így nem ítélik el.
Felmentettek egy korábban hajléktalansága miatt elítélt férfit
@reagens: Ha jobb híján behúzódik egy lakatlan nyaralóba, az megfelelő?!
Kövér harcba hívhatja a Fidesz híveit
@Ludmilla: Én is nagyon kedveltem, megdöbbentett a halálhíre!
Fegyházból telefonálgatva csalt ki bankkártya-adatokat az elítélt
Milyen ellenőrzés van a börtönökben (fegyházakban), ha egy súlyos bűncselekményért elítélt mobiltelefonhoz juthat?! Nem ellenőrzik a látogatóit? Egyáltalán: miért engedik, hogy a látogatók bármit bevigyenek, és közvetlen kontaktusba kerüljenek a bűnözőkkel?! Ez így nem fegyház, hanem wellness-hotel! Ráadásul a mi pénzünkön!!!