vacsi

Megvizsgáltuk, bedöntené-e Budapest teljes baleseti ellátását egy súlyos tömegbaleset
"Az ügyeletek lemondása gyakori, a rendszer minden jel szerint teljesítőképessége határán működik,"
Egy orvos sem mondaná le az ügyeletet, ha tisztességesen megfizetnék! Pénz lenne rá, hisz a pénzszórás megy ezerrel, naponta olvassuk a híreket...
Hajánál fogva rántottak földre egy tinit az Őrsön
A rendőrség elfogta a támadót?! És vajon milyen büntetést kap? Most olvastam, hogy egy nő, aki állítólag meg akarta ölni a férjét, 10 évet kapott.
Az összes erőszakos bűncselekményt hosszú börtönévekkel kellene büntetni, az alkohol, drog, stb. pedig súlyosbító körülmény kellene, hogy legyen!
Horror: lehúzták a vécén a halva született kisbabát, sajnálkozik a kórház
Egy 14 hetes magzat még semmiképpen sem "kisbaba"! Mondjuk, a nővérek nem állktak a helyzet magaslatán.
Fidesz: Botka László elvett 3500 forintot a nyugdíjasoktól
Hát, szerintem ígérhettek volna sokkal többet is - úgy sem tartanák be! És akkor Botka sokkal többet vehetett volna el!
"Anya, köszönöm, hogy nem vagy apa!" – Botrányba fulladt az anyák napi reklám
Többek között azért nincs TV-nk, már 30 éve, mert a gyerekeket féltettük az idióta reklámoktól.
Ami meg ezt az idézett reklámot illeti: nagyon is természetes, hogy az apák nem tudják ugyanúgy elvégezni a mindennapi élet feladatait, mint az anyák: hiszen ők FÉRFIAK, az anyák meg NŐK! Mások a fizikai lehetőségeik, más az agyuk működése, és természetesen mást várunk el tőlük - különben nem kellene férj, apa sem!
A cserkészettel tenné tartalmasabbá a fiatalok életét a kormány
A korosztályom a felszabadulás után megélte az uttörő mozgalmat, majd a középiskolától az egyetemen át a KISZ vette át az irányítást. Ma ezért mindenkit megszólnak, de most ugyanezt tennék a cserkészekkel - és igen, utána jöhetne a Levente-mozgalom is. Így vitték ki a nagybátyámat 17 évesen a frontra!
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
Szerintem meg minden gyereknek nem "egy apához és egy anyához" van joga, hanem AZ APJÁHOZ ÉS AZ ANYJÁHOZ" A szülők ezzel ma nem törődnek, sok gyerek eleve nem családba szüleik, és ha mégis, akkor a sűrű válások miatt egy kusza helyzetbe kerül! Sajnos, ennek megfelelően sokszor az "édesapa" és "édesanya" sem üti meg az elvárt mércét - a szerencsétlen gyereknek marad az állami gondozás, amiből jól nem jöhet ki.
Bár alapvetően nem helyeslem, ha egyneműek fogadnak örökbe gyereket, de az állami gondozásnál ezerszer jobbnak tartom!
Kegyetlen módszerrel akart megölni két magyar férfi egy taxist Csehországban – itt az ítélet
@görbetükör: Bocs, de tegnap nagyon fáradt voltam, most válaszolok: pl. az én családom magyar, az 1600-as évekig tudjuk igazolni. De csak a család fele magyar állampolgár, a többiek Erdélyben élnek, ők román állampolgárok. A magyar állampolgárok között természetesen vannak különböző nemzetiségiek is, akik szintén 2-300 évvel korábban jöttek az országba, és beilleszkedtek: szlovákok, svábok, kunok, szerbek, horvátok, zsidók, stb. És van egy kisebbségi csoport, a cigányok, őket úgy tudom, Mária Terézia telepítette ide. Ők nem akartak beilleszkedni - ez a fajta bűnözés rájuk jellemző.
Természetesen nem azt mondom, hogy a többi magyar állampolgár között nincs bűnöző -nagyon is sok van, de ők másfajta bűncselekményekben jeleskednek.
Ne etesd a szemetesed!
Valamikor, fiatalkromban, a boltok a megmaradt tejet, kenyeret, kiflit, stb. kitették a bolt elé, bárki elvihette. Ma az áruházak (pl. a Tesco) ezeket lakattal lezárt területen őrzi, nehogy az, aki rá lenne szorulva, hozzáférjen. A lejárt tejet, tejterméket a lefolyóba öntik, amitől a patkányok, csótányok híznak. Akkor most miről is szól ez a cikk?
2,5 milliárdot költ a magyar kormány a kárpátaljai magyarok bérkiegészítésére
Magyarországon mennyit is keres egy közmunkás?! Pl. akit simán kirúgtak, majd közmunkásként ugyanott tovább foglalkoztatják? Abból meg lehet élni?! Gyerekeket lehet nevelni? Öreg, beteg szülőket lehet támogatni? Tudom, Matolcsy szerint igen, mindezt lehet. Előbb a hazai helyzetet kell rendezni (egészségügy, oktatás, közlekedés, munkabérek, nyugdíjak, stb.), azután lehet a megmaradt pénzt szórni más célokra!
Megmenekül a kilencgyerekes család az összefogásnak köszönhetően
Szégyenletes, hogy így kell összeguberálni a pénzt egy olyan család megsegítésére, aki 9 gyereket szépen nevel!
Magyar állami támogatások igénylésére buzdította a szerbiai magyarokat Novák Katalin
Megy a pénz szórása ezerrel! Mindeközben a Magyarországon született magyar gyerekek - és családjaik - életét ellehetetlenítik. Bár nem helyeslem, de megértem, hogy egyre többen hagyják itt az országot. Kint még úgy is jobban járnak, hogy nem támogatják őket, csak hagyják dolgozni, tisztes fizetésért.
Összeomlik az egészségügy, de Fidesz szerint nincs válság – azért gyurcsányoztak egy rendeset
Nincs válság?! Mintha ezt mondták volna akkor is, mikor a nyugdíjakat nem fizették ki időben!
Ráígért Botka László tízezer forintos ajánlatára a szegedi Fidesz
Botka László a 10 ezret MINDEN ISKOLÁSGYEREKNEK adta, méghozzá, ha egy családban több iskolás gyerek is van, akkor megtöbbszörözve. Most a Fidesz ajánlat már csak az ISKOLAKEZDŐKNEK szól, ami ugye, csak egy vékony rétege a gyerekes családoknak!
De a fő baj nem is ez, hanem a z, hogy amíg eredetileg egy nemes gesztusról volt szó, addig ez az ajánlat kifejezetten irritáló! Nyilván, ezt a szegediek is így gondolják.
Kásler: a tízparancsolat a legtökéletesebb törvénykönyv
"Imádkozzatok és dolgozzatok!
- fogalmazott Kásler Miklós Szent Benedek üzenetét ismételve."
Fizetés meg vatikáni valutában!
Pécsi Ildikót nagyon megviselte, hogy kilakoltatta az unokáját
@terlasz: Egy unokának nem kell befektetnie ahhoz, hogy a lakhatása biztosítva legyen. A fiú még tanul, tehát a szülei tartoznak eltartani, 26 éves koráig. Amint hallom, az apja nem fizet tartásdíjat. Csak halkan kérdem: ha meghal a Pécsi Ildikó, mi lesz a házzal?! Nyilván a fia örökli - aki viszont nem gondoskodik a saját gyerekéről!
Mi történt? Rendőrségi akció zajlik Oszter Sándor tavainál – egy fáról fenyegetőzik egy férfi – fotó
A fénykép alapján a férfi 5-6 méternél nem mászhatott magasabbra. Gyerekként ezt mi is számtalanszor megtettük, a szüleink nem is tudtak róla.
Kásler: a mentők keresztényi elvek szerint végzik munkájukat
Az elmúlt években épp elég példát láttunk a keresztényi elvekre - most valahogy jobban örülnék a szakmai tudásnak és az emberségnek! Szerencsére a mentősök a legtöbb esetben ezek szerint járnak el, minden elismerésem az övék!
Pécsi Ildikót nagyon megviselte, hogy kilakoltatta az unokáját
Valaha egyik kedvenc színszem volt. Azóta persze tudom, hogy a filmeken, színházakban nem saját magát játssza el a színész, hanem amit előírnak neki. Pécsi Ildikó is hitelesen alakította a jó embert, azt hittem, ő ilyen. Tévedtem!
Kívánom neki, hogy élete utolsó percében is az jelenjen meg a szeme előtt, ahogy az unokájával elbánt, ahelyett, hogy a fiacskáját tette volna helyre!
Sok édesanyát megbántott az új Telekom-reklám, záporoznak a szidalmak
@Dr plágium: Mi is így voltunk a gyerekekkel, ma már ők unokáinkat nevelgetik hasonló módon. Mi inkább csak kényeztetjük őket, ahogy az nagyszülőkhöz illik.
A Fidesz szerint "kampánylufi", hogy az ellenzék megoldást keres a lakhatási válságra
Ezek szerint a fennmaradó 16 ezer hely egyikére simán beférne ez a szerencsétlen, 9 gyermekes család! Nem lehetne megoldani valahogy?!
15 millió forintot adott a magyar kormány egy erdélyi iskola tankonyhájára
És melyik magyarországi iskola tankonyhája kapott hasonló segítséget? Mert bármelyik iskola rászorulna a segítségre.