vacsi

Szinetár Dóra megható sorokkal köszöntötte fel férjét – fotó
Most ez a divat? A családi ünnepek alkalmából a nyilvánosság előtt felköszönteni a házastársat, gyereket, szülőt, stb?Hihetetlenül gusztustalan, visszatetsző!
Súlyos csapást mértek a rendőrök Békés megye fűtermelőire
OK, a rendőrök rájuk mérték a "súlyos csapást", de az egész mit sem ér, ha a bíróság nem ítéli el őket úgy, hogy leégjen a hajuk!
Novák Katalin: "a magyar fiatalok családcentrikusak, gyermekeket szeretnének"
A családcentrikus, gyerekeket szerető magyar fiatalok joggal várnák el, hogy ha pl. olyan tragikus szülés áll elő, mint néhány napja a mátészalkai kórházban, akkor az orvosok figyeljenek az édesanyára, vegyék észre, hogy baj van, és persze, segítsenek! És ha mégis bekövetkezik a legrosszabb, akkor ne betolják a holttestet egy szobába, hogy "ott van, nézze meg" - mármint a férje!
Ennél még az is jobb lett volna, ha a falusi vajákosasszonyt hívja a család!
Horror: agyonlőttek egy férfit Abdán, aki machetével vágta meg az egyik rendőrt
A hír melyik része a horror: a machetés gyilkos (reménybeli gyilkos), vagy a védekező rendőr?!
Már a Karmelitáig ér a szennyvíziszap bűze
"Gulyás Gergely szerint az áruk szabad áramlásának uniós alapelve miatt nem lehet betiltani a külföldi szennyvíziszap behozatalát"
A szennyvíziszap ezek szerint áru?!
Vizsgálatot indított egy tankerület, hogy mi lett az elmúlt öt évben azokkal az almákkal, amiket nem ettek meg a diákok
@Ludmilla: Hogy miért? Azért, mert a gyerekeknek beszerzett élelmiszert sok helyen ellopják, be sem jut az iskolába, vagy nem a megfelelő minőségű, pl. foltos, beteg léalma alakjában, ami a kutyának sem kell - amíg a gyerek éhségében el nem rágja, a reformkaja helyett. Szóval, a lopásokat segíti ha nincs adminisztrálva.
Szijjártó külön migránsegészségügyi ellátást vezetne be
@kereső: Azért óvatosan azzal a rákbeteg kislánnyal! Ezek mutogatnak mindenféle gyereket, akik nem a saját gyerekeik, csak arra kellenek, hogy a szívünk meglágyuljon! A saját gyerekével másképp viselkedik az ember, mint ahogy ezeket látom.
Mezőberényben mentőtiszt lesz az ügyeletes orvos
Én úgy tudom, a mentőtiszteknek nincs orvosi diplomája - akkor hogy láthat el orvosi feladatokat? Ha hibázik, és e miatt tragédia történik, felelősségre lesz vonható? Vagy ezt a felelősséget a polgármester átvállalja?
Visszatérünk a sötét középkorba, amikor valóban a kovácsok, borbélyok, papok, hóhérok(!) láttak el orvosi feladatokat. Hogy milyen eredménnyel?
Ezt üzente férjének Liptai Claudia közösségi oldalán – fotó
Nem tudom, a férjem mit szólna, ha a nagy nyilvánosság előtt köszönteném fel. Esetleg el sem olvasná. Bár, szerintem ezen messze túltett sorbi Norbi, amikor az anyukáját egy parkolóban köszöntötte fel egy kis csokor virággal, és még le is fotóztatta magát. Hát, ezek nem normálisak!