vacsi

Befogadná az MSZP a tűz miatt iroda nélkül maradt DK-t
@kereső: Nem egészen értem, miért címezted nekem is a mondandódat. Orbán is, Gyurcsány is, és a többi, mind, anyagilag olyan magasan felettem áll, hogy eszembe sem jutna támogatni bármelyiket is. 80 ezer a nyugdíjam! Gyanítom, hogy ők naponta többet költenek!
Új kormányzati tervek: a hajléktalanok miatt lezárhatják Budapest nagy aluljáróit
Nem is értem, hogy ezt eddig miért nem tették meg! Az ember pl. a Nyugati, az Emke aluljáróban még levegőt is félve vesz, hogy mivel fertőződik...
Befogadná az MSZP a tűz miatt iroda nélkül maradt DK-t
Úgy tudom, hogy Gyurcsány jól keres, nincs pénze másik irodát bérelni?!
Visszakapta fehér házi belépőjét a CNN tudósítója
"Visszakapta fehér házi belépőjét..."
Ezt úgy kell értenünk, hogy volt valakinek egy házi belépője - esetleg több is - , és ezek közül a fehér színűt visszakapta?! Mert ez van leírva, firkászka!
Nem engedték be az ENSZ szakértőit a magyar tranzitzónákba
Már miért engedték volna be őket?!
"Az ENSZ küldöttsége azt vizsgálta volna, hogyan érvényesülnek a fogva tartott menedékkérők jogai."
Itt egyetlen menedékkérő sincs fogva tartva - az, hogy nem engedik be az országba, amíg ki nem vizsgálják az ügyüket, nem azonos a fogvatartással!
MNB vizsgálat: Bekérte az utolsó napokon kötött LTP szerződések adatait a jegybank
Most mi a bajuk? Örüljenek, hogy sokan kötöttek szerződést. A változtatást ők maguk szivárogtatták ki, és bizony, a lakástakarék helyett bevezetett egyéb dolgok csak a kőgazdagoknak kedveznek. Természetes, hogy az utolsó pillanatokban még sokan akartak kötni, hisz sokaknak ez volt az utolsó reményük a lakáshoz jutáshoz.
Így fogják hívni a Viszkis lányát
Hát, ez örömhír: eggyel több bűnöző! Mindegy is, hogy kire szavaz.
Nyaralni sem merne Magyarországra jönni Sargentini
Fél, hogy agyonverik? Mondjuk, nem csodálkoznék! Jelentősen hozzájárul Európa tönkretételéhez.
Brutálisan meggyilkolta saját nevelőszüleit a 17 éves fiú
@division: És van, akit a saját, szeretett gyereke öl meg: mint az a kis 14 éves mocsok, aki a 16 éves "barátjával" 100-valahány késszúrással ölte meg a szerető, gondoskodó édesanyját!
Újra felmentették a bíróság elé állított pécsi hajléktalant, a rendőrség fellebbezett
@Levendula: Ez nem a jó érzésről szól! Mi van, ha elítéli a szerencsétlent? Megy a börtönbe, ahol lényegesen jobb viszonyok közé kerül, mint az utcán - ez télire nem is rossz megoldás. Igaz, a szabadsága oda. A megoldás az lenne, ha mindenkinek biztosítanák a lakhatását - és nem egy zsúfolt, bűnözőkkel teli hajléktalanszállón, és megfelelő munkát adnának, amiből meg tudnak élni.
"Nem történt bűncselekmény" – felmentést kértek védőik a vörösiszapper vádottjaira
Ha egy gyerek gondatlanságból meghal, a szüleit bizony, lecsukják,. Itt 10 embert gyilkoltak meg, köztük egy kisbabát - és nem történt bűncselekmény?! Akkor ezt minek nevezzük?
Sokkot kapott egy idős beteg a rengeteg csótánytól az Irgalmasrendi Kórházban
Utánanéztem, ennek a főigazgatója volt a "lúgos doktor", Bene Krisztián, Mikola unokaöccse.
Kegyetlen – hagyta kihűlni beteg feleségét a nyíregyházi férfi
@simmering73: Már miért kellene életfogytiglan? Nem rosszindulat, hanem butaság, közömbösség vezérelte. De mi vezérli a hatóságokat, amikor embereket - köztük gyerekes családokat - lakoltatnak ki, kergetik az utcára?!
A magyarok nem akarják büntetni a hajléktalanságot
@m73: Hagyd már ezt a "komcsizást"! Nagyon jól hangzik, de NEM IGAZ! Az 50-es, 60-as években - még bőven a kommunisták uralma alatt, nem egy szerencsétlen öreget ismertem, akinek nem volt nyugdíja, a vagyonát elvették, de kapott egy szobát, igaz, komfort nélkül, és kapott kifőzdében ebédet, meg kegydíjat, ha jól emlékszem, 200 Ft körül. Igy élt az egyik nagynéném is. És tisztességesen, ha nem is bőségesen élt, emberként! Na, ezek voltak a kommunisták, akiket ma divat teli szájjal szidni!
Pécsi Ildikó fegyveresekkel dobatná ki unokáját a lakásából
A vén banya mindent elkövetett, hogy a drága jó fiacskája ne fizessen a gyerekének (!) - aki akkor még csak 14 éves, általános iskolás volt - tartásdíjat. A nevére vette az ingatlanjait, és igazolta a bíróság előtt, hogy ő tartja el, a hülye fiának nincs jövedelme. Akkor mégis, miért várta volna el, hogy a gyerek látogassa, és a szemébe kellemkedjen?! Mára meg már annyira megutálhatta, hogy látni sem akarja, és meg is értem!
Egy órán át előszobáztatta Palkovics az MTA elnökét
Nem egészen értem, hogy a MTA elnöke - aki nagyságrendekkel áll magasabban Palkovicsnál - hogyan tűrhette ezt el?!
Tündéri videó készült Szinetár Dóra kisfiáról
A blikk-ben láttam egy képet a kicsiről: http://www.blikk.hu/.../eloszor-mutatta-meg.....
Semmi baja, csak az anyjára hasonlít.
Nem hiszem, hogy állandóan hátulról kellene fényképezni! Ezzel valóban azt sugallja, mintha szégyellné.
Itt a bejelentés: erre költi a kormány a lakáskasszákból felszabaduló forrásokat
Ha jól tudom, a CSOK a 3 gyerekes családoknál 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatás, és - mivel ez a pénz egy lakásra nem elég - 10 millió Ft kedvezményes kölcsön. Ezt emelik most meg 15 millára.
2 gyerekes családoknál hogy fog alakulni? Jó, kap 10 millió kedvezményes kölcsönt, és ennyi? Vagy itt is lesz vissza nem térítendő támogatás?
Ma van a pacal világnapja! Szereted vagy utálod?
@ila51: Amit mi töltünk, kolbászt, hurkát, azt természetesen megesszük, szeretjük, de boltit nem veszek, főleg nem a Tescoban! Egyébként pacalt is ettem már, egyszer volt 2 birkánk, amikor levágtuk, a bendőt is kimostuk, készítettem belőle pacalpörköltet, finom lett. De venni nem vennék, főleg nem ilyen drágán. Akkor azért készítettem el, mert az állat minden részét hasznosítottuk. Mielőtt megkérdeznéd, mit csináltunk a beleivel, hát a kutyáknak adtuk. Nem kifogásolták.
Ma van a pacal világnapja! Szereted vagy utálod?
A pacal a kérődzők gyomra. Jó, meg lehet enni, mint ahogy a parizerbe is belefőzik a patát, de én nem ennék belőle. Egyébként gusztus dolga.