vitamin51

Újabb csontváz esett ki a szekrényből: idős karvezető molesztálta a magyar színésznőt
@volvós: nyugi ez így megy ma is, és ilyen meg a hasonló megjegyzések miatt marad évtizedekig titokban!
Kötelezően bevezetik minden városban a 30 kilométeres sebességkorlátot?
Gondolom a kerékpárosoknak, mert szgk-val kizárt! Sokszor még az 50 is nyúzza a motort, nem még a 30 :-(
Brutális gyilkosság áldozata lett egy ismert magyar pszichiáter fia
@cikicakk55: Ez az információ vajon honnan jött? Meghallotta, hogy megöltek egy fiatalt és elkezdett hozzá regényt költeni? Van valami konkrétum is, vagy csak úgy hasra pacsi?
Féltette életét, ezért szállt ki a Barátok köztből Ábrahám Edit
@ittott: Péter bácsi és mindenki más aki irigykedik, vagy hitetlenkedik, menjen színésznek, akkor majd azt csinál amit csak akar. Nem kéne folyamatosan beszólogatni a celebekre, mert többségükről úgy jelenik meg cikk, hogy meg sem kérdezik őket. Van olyan rutinos a mai média, hogy hírt csináljon bármiből ami nem is hír!
Nagy a boldogság Liptai Claudiáéknál
Idén október még odébb van, jó lesz az tavaly októbernek is :-)
Több ezer ember gyűlt össze a Kossuth téren
Csodálják ha nem veszik komolyan az egész tüntetési kísérletet? Akkora bulizenével indulnak útnak, mintha szórakozni indulnának! Milyen tüntetés az ahol buli hangulat van, miért jó az ha az IQ csökevény fidesz szóvivőinek csak annyi jön le az egészből, hogy jót buliztak, szórakoztak a tüntetők? Miért jó az, hogy másnap Orbán az egész hajcihőt egy vállrándítással letudja, helyette jön a Sorosozás, Gyurcsányozás stb. stb. stb. amit aztán a fidesz hívők be is cumiznak? Nem ártana ha legalább a tüntetést szervezők vennék saját magukat komolyan és bulizene helyett némán vonulnának, sokszor a csend ijesztőbb, mint a legnagyobb hangzavar!
Milliós pert indít balesete miatt Zalatnay Sarolta
@terlasz: így igaz, kivéve az, hogy esze ágában sincs visszafizetni a kicsalt milliókat. Az isten pénze nem elég neki, loncsos-lompos debella, nagy bögyétől nem lát a földre, na meg annyira fent hordja az órát, hogy azt sem látja mibe lép bele. Totál szánalom, mivé lesz egy ember aki hajdanán értékesnek volt mondható, egy macskapöcsnyi ideig :-(
Oszter felesége szerint egy pohár bor nem számít ittasságnak
Ez a stílus :-( Vajon mekkora volt az a 1 pohár? Talán nem a Balatonhoz kellett volna költözni egy szőlőhegyre, ahol akár számolatlanul lehet poharazgatni, hanem mondjuk Németországba, ott nem csinálnak ügyet 1 pohár borból, addig amíg nem okoz valami galibát! Minden esetre elég nagy szégyen apjuk után anyjuk ittas vezetése, nem okulnak semmit sem! Fain lesz a hegyről naponta gyalogolni azért a kis kenyérért, meg a többi cuccért jogosítvány híján, ilyen idős korban :-)
Ezért vette meg Mészáros a fél Balatont: 5 milliárdot szór szét a kormány kempingfejlesztésre – Nyugati Fény
Sürgősen tegyék nyilvánossá azt a 12 kempinget, hogy tudjam hova ne tegyük be többé a lakókocsinkat :-(