Felkerültek a Fudzillára az első képek és információk a legpopulárisabb netbook, az MSI Wind utódjáról. A decemberben érkező U120-as kódnevű új Wind kéttónusú külseje nagyon tetszetős, és úgy tűnik az MSI meghallgatta a panaszokat, és lemondott az U100-as széria tagjairól rendre nagyon hamar lekopó külső polírról.

Forrás: onlajnia.info
Feltöltő: whistleblower
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
na ez már szép. végre nem egy fröccsöntött játéklaptop látszatát kelti. kicsit talán a toshiba u300 subnotebookjára hasonlít, ami egyáltalán nem baj, hiszen mint tudjuk, az egy jézus által tervezett, fejlesztett, és forgalomba hozott felülmúlhatatlan csoda.
Tcat
Határozottan tetszetős lesz a külcsín! A belbeccsel eddig se volt gond végülis, amit az SSD opció csak megfejel.
whistleblower
igen ez valószínűleg tényleg jó lesz, de az asus n10 nyomába sem érhet majd :)
Tcat
Jó, az Asus következő üdvöskéje jobb lesz így speckók alapján, Mondjuk ha alapértelmezetten nem a 3 cellás, hanem 6 cellás akksival lenne a Wind nálunk, az sokat dobna a dolgon.

N10 ki/bekapcsolgatható GeForce-ához viszont Vista kell, ha jól néztem (csak futólag olvastam utána). Ami szar ügy, máris oda a 2 giga RAM előnye :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.