A Facebook bővítette az idővonalakon elérhető életesemények listáját, már a várandós hölgyek is közzétehetik, hogy mikor érkezik a kicsi. Természetesen az apukákról sem feledkeztek meg, az, hogy valaki apa vagy anya lesz, beállítható.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Nem tudom, hogy vagytok vele, de ez szerintem nevetséges, felesleges és valamilyen szinten szánalmas.
varrólány
Sőt már a babakészítést is lehet jelölgetni.:-))

@kerék: Legalább nem kérdezik állandóan a kedves ismerősök, hogy na nem lesz még baba? A válasz: nézd meg a facebookot! :-)
nola
lehet, hogy 30 évesen már öreg vagyok ehhez és azért nem értem, de ez a facebook-kor engem kikészít. ha belegondoltok, olyan emberek, akik a családjukkal nem ülnek le egy jót beszélgetni, több száz félig vagy teljesen idegen emberrel osztják meg a legintimebb, legszemélyesebb élményeiket. miért van erre szükség? boldog-boldogtalan ismerősnek jelöl, miközben élőben éppen csak köszönő viszonyban vagyunk, de ha kérem, ha nem, láthatom a születendő gyerekük ultrahang felvételét, hogy hol voltak nyaralni, hogy kivel milyen kapcsolatban vannak, mit főztek ebédre... miközben a való életben egyiket sem osztanák meg velem, mert nem is ismerjük egymást. szóval, lehet, hogy öreg vagyok, lehet, hogy csak zárkózott ember, de akkor sem értem... a közösségi oldalaknak van létjogosultságuk, csak valamiért képtelenek az emberek okosan használni, és valami groteszk és abszurd végeredmény felé tartunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.