Önkénteseket keres egy holland cég, amely a Marson hozna létre emberi kolóniát. Bár az útra csak egyirányú jegyet adnak, már több mint ezren jelentkeztek. A kiválasztottak 8 éven át tartó kiképzés után léphetnek a vörös bolygó felszínére, ahol létrehozzák az emberi faj első komoly bázisát egy idegen planétán. Az ötletgazda „Mars One" Intézet szakemberei között a NASA számos volt munkatársa dolgozik, akik véresen komolyan veszik a projektet. „A kiválasztásnál nem szempont a bátorság, vagy hogy valaki fel tudjon mutatni néhány repült órát valamelyik szuperszónikus repülőgépen. Sokkal fontosabb az, hogy miként tud együtt dolgozni, illetve élni a többi telepessel. Ez egy életre szóló kaland, amelyből nincs visszatérés" – mondta Norbert Kraft, a NASA egykori kutatója.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Elég meredek... és azt sem árt figyelembe venni, hogy a szervezetnek meg kell majd küzdenie a Mars kisebb gravitációjával. Bár az Olympus Mons-t azért megmásznám, jó lehet a kilátás.
kerék
@A Tündik bündije: Arra én is felmásznék (:

Én, igazából szívesen elmennék, érdekes és izgalmas lehet.
Silver
Legalább a NASA tényleg dolgozik az új Roma programon.
adsl70
azon csodálkozok hogy tudtak ezeka nemzetek a holdra embert küldeni?? és most miért nem járnak csak teszt kedviért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.