Magyar idő szerint délután kettő óra körül leállt a Facebook, nem lehetett se lájkolni, se kommentálni semmit a közösségi oldalon.

Nem működött a megosztás, a rajongói oldalak kedvelése és a bökdösés sem. Egy-egy bejegyzés kedvelésekor a számláló ugyan növekedett, és a hozzászólás is látszólag elküldhető volt, azonban az oldalt újra megnyitva hamar kiderült, hogy "nem mentődött el" a művelet.

A hiba nagyjából délután kettő óra óta állt fenn, azóta nem tudtunk mi sem a Propeller oldalára posztolni. A probléma délután négy óra körülre kezdett helyreállni.

A Twitterre másodpercenként érkező panaszokból ítélve a leállás világszerte tapasztalható volt, de például Malajziából már reggel óta egyáltalán nem volt elérhető a közösségi oldal.

Több felhasználó is jelezte, hogy megtörtént az a változás, amire korábban a Facebook már felhívta a figyelmet. Eltűnt ugyanis a jobb oldalon lévő "mit csinálnak most a barátaim" doboz, helyette a teljes képernyőt a chat ablaka foglalja el.

Önök mit csináltak, amíg nem működött a Facebook? Túlélték? Megvannak mind? Huhh!

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Estére helyre áll a rend és nézhetem a gyertyás-rózsabimbós mai köszöntőket. Esetleg Kovács Mütyürke 24 db. mai portréját.
hallgatag
Büdös, zsiroshajú tompika !!! Megint csúnyán beszélsz ???
Tekla
Kimaradtam a leállásból, színes leveleket gyűjtögetem a párommal a faluvégén ,így nem tudtam semmit róla.
Nakimaga
"Túlélték? "
--nem vészes,a munkanélküliség nagyobb probléma !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.