A jelenleg 40 millió felhasználóval rendelkező Prezi célja, hogy világszerte elérje azt a mintegy 2 milliárd embert és szervezetet, akik ötleteket szeretnének megosztani - mondta Árvai Péter, a Prezi társalapító-vezérigazgatója az MTI-nek, kiemelve, hogy ezen cél eléréséhez még sok munka áll előttük.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
"Árvai Péter kifejtette: ahhoz, hogy több kisebb nyelvre le tudják fordítani a Prezit, először a világ legnagyobb piacán, az amerikai piacon volt fontos megjelenniük. A Prezi a magyarral együtt már nyolc nyelven - a magyaron kívül angolul, németül, franciául, spanyolul, portugálul, japánul, és koreaiul is elérhető. "Fontos volt visszakapcsolódni a magyar gyökerekhez" - fogalmazott a vezérigazgató. "

Tehát a magyar fejlesztő 5 év után érezte úgy hogy az anyanyelvén is megjelenteti alkotását. Na húzzon a **********-ba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.