Már egy korsó sör is elég a büntetőeljáráshoz. Az autósok mellett a kerékpárosokat is kiemelten ellenőrzik a következő napokban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A jogosítvány és biztosítás mellett a kocsit is elbukhatnák azok, akik 15 milliónál nagyobb értékű kocsival furikáznak, 21 év körüliek és vezetés közben mobiltelefonálnak!
- már javasoltam a Rendőrségnek, ne az átlagautósokat büntessék, mert 1,5 km/h-val túllépték a megengedett sebességet, hanem álljanak le a belvárosba vezető utak mellett és a fent leírt ismérvekkel rendelkező vezetőket fényképezzék le és a legszigorúbb eljárást alkalmazzák. (Aki nem mobiltelefonál, csak a két másik kritériumnak felel meg, nem is kell vele foglalkozni.) Nem kell lesben állni az utak mentén, elég a nagyobb városok belvárosaiban leállni egy-egy órára, ezalatt cca.80 db ilyen kocsit foghatnak! - mert ezek apukájának egész biztosan nagyértékű számlájuk is vár a NAV-nál ÁFA visszatérítésre!
csa-csa
@ila51: mi bajod ezzel!
aki tudja, hogy nem állja meg, hogy igyon, menjen bkv-val locsolkodni és ennyi.
ila51
@csa-csa: semmi bajom , nálunk nincs is itthon , nem szeretem aki részeg ...ha valaki módjával iszik azt nem ítélem el
csa-csa
@verőce21: pont valamelyik nap mutattak egy roncsot, a hulla kezében volt a curva telója!
megérdemli!
hát még egyszer nem telózik vezetés közben az tuti!!
egész egyszerűen nem igaz hogy nem lehet kibírni még nem érnek célba!! még fülessel sem tud megfelelően koncentrálni ha közben pofázik! és ezt megcsinálja akkor is a curva anyját, ha mellette ül a gyereke, a neje, barátja, stb.. de képes menet közben keresgélni az ülés alatt bármit, átmenni a tilos sorompón, nem számít a sebesség (és még lehetne sorolni) mert majd megmutatja, hogy sikerül! remélem az ilyen felelőtlen szemétláda mind megdöglik. Remélem mind egyedül lesz! Ez mellett "szerencsére" nem ült senki!
ila51
@csa-csa: amúgy meg igazat adok Neked maximálisan, jelzem részeg gyalogos is tud balesetet okozni , és az sem elenyésző probléma , ha gyermekkorú iszik bele ilyenkor az óvatlanul széthagyott piába :(
csa-csa
@ila51: aki módjával iszik én sem, de egy pohár után se üljön kocsiba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.