Nincs is ezen mit magyarázni: 220,990 forintról 189,700 ezer forintra esett az iPhone 5s ára a blogshopunkban. Nézzétek meg, ha nem hiszitek! Ez azonnali, közel 20 százalékos árcsökkenés. Az különbségből meg tudtok venni egy Apple TV-t! Vagy majdnem hármat a gyönyörű bőrtokból! Vagy két iPod shuffle-t! Vagy megszámolhatatlanul sokat az eredeti Samsonite-termékeinkből! Esetleg egy Airport Expresst! Vagy elmész egy hétvégére valami balatoni négycsillagosba! Vagy csak elrakod a pénzt későbbre! Őrült jó! Nézd meg a szuperolcsó iPhone 5s-t! Téboly!

Forrás: Appleblog
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csapnivalo
Őőőőőrület! Visítva kell most rohannom? :D

Gyerekek. 221 e ft-ról 190 e ft-ra leesik egy luxuscikk ára, akkor ne itt reklámozzátok az ország 1 ezrelékének, hanem ahol ők olvasgatnak. Hacsak nem SEO bejegyzés a fönti. Az meg itt - mint ki is van írva - tiltott...
Törölt felhasználó
nézzünk körül a piacon 200e-ért mondjuk milyen led tv-t vehetünk, hát 100cm felett full hd, szinte a legjobb képmínőséggel és ennyibe kerül egy maroknyi kis fos. Mennyi electronika, lcd panel stb van a tv-ben... Nem hiába végeznek kommunikáció szakon olyan sokan:)
Ez most nem iphone ellenző komment volt részemről. Ugyanígy vagyok sok mással is. Vegyünk egy kicsit jobb cangát 200-300e. Egy kicsit többet kerül egy új márkás robogó. Mennyivel több mérnöki munka vas, blokk, stb van benne. Egyszerüen marketing erre képes..:) Hogy fú 200 helyett 180, ami 60-at ér:)
lópicigáspár
Nekem egy 4s-em van, de csak azért mert kaptam. Sokkal többre értékelem az androidot, de ez van oszt jónapot! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.