A FinSpy képes szinte mindenfajta digitális kommunikációt megfigyelni: senki nincs biztonságban a helyi hálózaton, de wifin sem. Arról nem beszélve, hogy a netszolgáltatókhoz is külön csomagot adnak. Egy sikeres támadásra elég pár másodperc.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Valójában nem az a gond az lyen és hasonló kémprogramokkal, hogy nyom nélkül kitakodhatnak a pc-kben, vagy a mobilok hívásai között, hanem az, hogy nincs normálisan "jogtisztává" téve a használatuk ! Ez annyit jelent, hogy ha Hajdú TEK-es alvezér gondol egyet és úgy látja, hogy valaki vagy valakik veszélyeztetik a Nemzetmentő Hős Felcsúti Vitéz egyeduralmát, akkor előveszi a spéci laptopot és a szolgáltatóktól megszerzett előfizetői lista és pc jellemzők/adatok alapján, beátogat a nemkívánatos emberke pc-jébe, s ehhez semmi más nem kell neki, ming a gazságügyi miniszter rábólintása, márpedig Trócsányinak nem sokat kell aggódnia, ha erre kérnek engedélyt tőle !
Röviden: - bárkihez, bármilyen heppből belátogathatnak és ennek nincs cilvil kontrollja, ez ám az igazi veszély - nem önmagában a kémprogram !
Gengszterisztánban mégis mit várunk ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.