Ha Windows 7-et használ, és el akarja kerülni a kék halált, sürgősen törölje a biztonsági frissítéseket. A Microsoft azt tanácsolta a felhasználóinak, hogy töröljék a Windows 7-et futtató számítógépekről az utolsó automatikus biztonsági frissítést. A felhasználók arra panaszkodtak, hogy a bővítmény lefagyasztja a számítógépüket, ami sokaknál kék halálba torkollik – ez jelzi a helyreállíthatatlan rendszerhibát. Az augusztus 12-én megjelent kilenc hibajavítás közül az MS14-045-es számú okozta a galibát. Ez három különböző hibát javított volna – az egyiket a kernelben, az operációs rendszer szívcsakrájában. Mint kiderült, sikertelenül: órákkal a megjelenés után a felhasználók reklamálni kezdtek, amiért az MS14-045 olykor kék halált is okoz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Hatásvadász cím, ráadásul nem okoz akkora gondot adott esetben, ahogy a cím sejteti.
Tavaly augusztusban is volt egy hasonló rossz frissítés, attól sem állt meg az élet.
pityuka
Akiknek kékhalállal meghal az oprendszere, ha nem volt kalóz akkor az eredeti CD-ről, ha kalóz volt a lelkem, akkor meg a kalóz CD-ről újratelepíti a Windows7-et és kész. Nekem meg xp-m van.
szandokan
@pityuka: XP - d? Nem vagy kicsit lemaradva? Mondjuk nálunk sem okozott gondot sem otthon, sem a gyárban, pedig minden eredeti, a programok is. Abban pedig igazad van, hogy mindent újra lehet telepíteni, elvégre a programokat is megveszi az ember, és bármikor felteheti újra. A legnagyobb gond akkor van, ha éppen nem mentett el az ember egy nagyon fontos fájlt.
szandokan
@Meine Ehre heisst Treue: Én is csak azért töröltem minden gépről le, mert olvastam, egyébként semmit nem vettem észre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.