Megvan a válasz arra a kérdésre, hogy miért reagálnak különbözőképpen a látszólag azonos típusú daganatos megbetegedésben szenvedő betegek ugyanarra a szisztémájú terápiára. Csodát remélnek a kutatók ettől a felfedezéstől.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A megoldás már réges rég meg van csak nem kedvez a gyógyszergyártóknak
levarosbukta
@Nil: Beszélsz butaságokat, ha meg lenne a megoldás akkor biztos lehetsz benne hogy azok a gazdag nagyságok, mint Steve Jobs, Pavarotti, Patrick Swayce - csak hogy párat említsek - mind, mind meggyógyultak volna a rákból. Szerinted a gyógyszergyártók családtagjai nem halnak meg rákban? Ugyan már!
Nil
@levarosbukta: mert olyantól várják a gyógyulást ami nem hozhatja el. Hidd el tudom. A doki azt mondta tanuljak meg a betegséggel együtt élni - inkább meggyógyultam. Szerinted hány orvos kérdezte meg hogyan? ÉS ugyanez volt a lányom epilepsziájával is - hát nem a gyógyszerektől gyógyult meg- amit egy idő után be se szedett. Ez nem pénz hanem tudás kérdése. A rákkutatásra fordított minden pénz teljesen felesleges

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.