A világ leggyorsabban feltölthető akkumulátorával felszerelt buszt mutattak be csütörtökön Kelet-Kínában, ahonnan a járművet európai exportra is szánják. A buszokat a szupergyors vonatokat gyártó kínai China Southern Locomotive & Rolling Stock Industry Corporation (CSR) vállalat egy leányágazata, a Zhuzhou Electric Locomotive jegyzi.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Kici ócó és még ez a karóra is odaad mellé ajándék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
Egyetlen apró probléma adódik csak ezzel a járművel.
Az, hogy nem lehet majd elhagyni vele az atomerőmű területét, mert máshol nem lehet biztosítani a feltöltéséhez szükséges energiamennyiséget!
:-)))
eugen4402
Ha már hazudunk, akkor ne legyünk ilyen "szűkmarkúak".
Ezt übereljétek: Egy meg nem nevezett kantoni hadiüzemben új elven működő akkumulátorok sorozatgyártását kezdték el. Ezeket a gyártó cég egyszer feltölti, és soha nem merülnek le folyamatos terhelés alatt sem. A kísérleti példányokat 4 ember két napig verte vasdorongokkal, utána is kifogástalanul működtek...:-)))
papa.49
@eugen4402: Nálad a pont, könnyesre röhögtem magam))))))))))))
eugen4402
@papa.49: "Hazudni csak pontosan, szépen..." Az megmarad az olvasóban...
papa.49
@eugen4402: Hát ez megmaradt, de komolyra fordítva a szót, milyen impotens hozzá nem értő írta ezt a cikket, ennyire senki nem lehetne tájékozatlan, de mit a mellékelt ábra mutatja lehet ilyen barom is a világon...
eugen4402
@papa.49: Azt hiszem, akkora lehetetlenséget nem is tudna kitalálni senki, amekkorát ne hinnének el néhányan...Az ilyen technikai szenzációkat nekik tálalja a laikus sajtó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.