Rutingyakorlaton az F-16-os vadászrepülõgép: a robotkopternek esélye sem volt a robotkopternek esélye sem volt a túlélésre. Még mindig aktívan használják világszerte az F-16-os vadászbombázó repülőgépet: az 1976-ban jóváhagyott típusból azóta 4500 gép készült el, amelyek több mint 26 országban vannak szolgálatban. Persze a vadászgépeket azóta folyamatosan fejlesztik, a legújabb példányoknak már olyan modern követelményeknek kell megfelelniük, mint egy drón lekövetése és akár kiiktatása. Elsőre talán túlzásnak hangzik egy F-16-ost ráuszítani egy drónra, ám mivel a drónokat egyre gyakrabban használják megfigyelésekre, a légierőnek készen kell állnia az azonnali kiiktatásra. A videón látható "drónvadászat" tehát tulajdonképpen rutingyakorlat, a kopternek esélye sem volt a vadászrepülőgéppel szemben. KAPCSOLÓDÓ CIKKEK Drón hatolt be a wimbledoni teniszbajnokságra Drónok segítségével lepleztek le egy bűnbandát Kínában Lézerrel lövik le a jövő drónjait

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commneter
@36:
Így igaz!:P
De, mint jól tudjuk, az amerikai gazdaság legjövedelmezőbb ágazatai, a hadiiparhoz kötődnek, minek után Ámerika elemi érdeke a fegyvergyártás, s nyilván a fegyverkezés.
Természetesen ezen iparágak piaca nem a békés lakosság, hanem a háborúzó Ámerika,
amely számára a tartós béke gazdasági szinten, szinte elviselhetetlen.
36
@Commneter: A Közép-Európai országok nagy részét sikerült is fegyver vásárlásra bírni. Lengyelország, Szlovákia, Románia, az USA-tól vesz fegyvert. Magyarország, nem vesz fegyvert. Nekünk a Svédek küldtek ajcsiba. egy kétüléses Gripent a cseheknél a Lion Effort 2015 gyakorlaton, használhatatlanná vált helyett. Mondjuk az egy értékes és szép ajándék.
Commneter
@36:
Ismerem jól a Gripen-eseteket, így ezt a Caalavit is, amikor Ugrik és Gróf(ja) "kivitte" a fűre a kétülésest, majd ott, "zéró-zéró katapulttal" kilőtték magukat.
Ez egy kiképző JAS39 volt, amelyből mindössze 2 db. van/volt Kecskeméten, s így, az egyik kiesése, magát a kiképzést veszélyeztette volna.
36
@Commneter: Igen. Templom toronnyal. Jájj. Fáj is a fogam egy 2015 Lion Effort-os felvarróért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.