Ma már sokan azt gondolják, hogy a névjegykártya nem fontos. “Minek, úgyis elmentem az okostelefonomba az illető adatait, aztán kész.” Képzeld csak el: elcsípsz a liftben egy régóta keresett fontos személyt, aki rettenetesen elfoglalt, magas beosztású, és épp rohan valahová. Sikerül beszélned vele pár szót. Aztán mit teszel? Ezt mondod: “Legyen szíves már, uram, ugyan vegye elő a telefonját, és mentse el a számomat, hátha még később jól jön.” Aha. Vagy… Előhúzod a különleges dizájnnal rendelkező névjegykártyádat és átadod neki. Miért fontos ma még mindig a névjegykártya, és milyen legyen, hogy biztos hatást érj el vele? Olvasd el itt!

Forrás: kreanilla.hu
Feltöltő: BanAnnamari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a janyka tudhat valamit! Fel is veszem Vele a kapcsolatot, erdemes odafigyelni az otleteire! Sok sikert egy kivalo vallalkozashoz! (Ugye, nem is kell a fovarosban laknia valakinek ahhoz, hogy jo otletei legyenek?...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.