Szeretnél otthon cseresznyepálinkát készíteni, vagy inkább a saját meggypálinkádat próbálnád ki idén? Részletesen leírjuk, miként készítheted el ezeket a pálinkákat! A cseresznye és a meggy gyorsan romlik, ezért lehetőleg lapos ládába/vödörbe szedd és azonnal kezd el feldolgozását vagy vidd hűvös helyre.
Forrás:
palinkaust.hu
Feltöltő: SelfMade
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Különösen legyen óvatos, aki a Nagy Nemzeti Böcsülettől hajtva beregisztrálta a kotlát, hiszen úgyis ingyééé van a főzés. Kedves finánc barátaitoknak csak címre kell menni, hogy megnézzék, tényleg leszoktak-e a páleszról az eddig oly lelkes lepárló gyakornokok?