Szeretnél otthon cseresznyepálinkát készíteni, vagy inkább a saját meggypálinkádat próbálnád ki idén? Részletesen leírjuk, miként készítheted el ezeket a pálinkákat! A cseresznye és a meggy gyorsan romlik, ezért lehetőleg lapos ládába/vödörbe szedd és azonnal kezd el feldolgozását vagy vidd hűvös helyre.

Forrás: palinkaust.hu
Feltöltő: SelfMade
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Én meg balga, maradi módon, pazarlón befőttet szoktam készíteni. :-/
Mézike
@verum: Dugom is el ezt a cikket Papustól...:-)
nezelodo
Csak lassan az agarakkal, hiba van a cikkben, lemaradt az a cikk elejéről, ami később sokba kerülhet! Ne felejtsetek el vásárolni zárjegyet, mert ha valaki nem tudná, elbuktuk a pálinkaforradalmat.
Különösen legyen óvatos, aki a Nagy Nemzeti Böcsülettől hajtva beregisztrálta a kotlát, hiszen úgyis ingyééé van a főzés. Kedves finánc barátaitoknak csak címre kell menni, hogy megnézzék, tényleg leszoktak-e a páleszról az eddig oly lelkes lepárló gyakornokok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.