Az autók sikerességének egyértelmű fokmérője az eladott darabszám. Vannak azonban olyan modellek, amik a rossz marketing, a gyenge kereskedői hálózat, a modell túlzottan réteg volta miatt csak kis példányszámban keltek el pedig nagyon jó kis darabokról van/volt szó. Az átlagos autóvásárlók még néha a létezésükről sem tudtak, nemhogy reálisan elgondolkodtak volna a megvásárlásukon. A listában összeállított 10 modell 10 különböző korú, értékű és kategóriájú autó, egy közös bennük, hogy versenytársaik közül kilógnak felfelé, de ennek ellenére mégis csak elvétve találkozunk velük a magyar utakon. 10. Daihatsu Copen Egy kiváló formájú kis kabrióról/ roadsterről van szó. A 2000-es évek első felében gyártották, japán mivoltának köszönhetően elnyűhetetlen, motorja takarékos, mégsem lett belőle népautó. Ha közvetlen konkurenseit nézzük, mint a Ford KA-t, a Micra vagy Colt kabriót, akkor csak mosolyoghatunk azokon, akik nem a Daihatsut választották. Annyira ritka itthon, hogy max...

Forrás: velemenyarena.hu
Feltöltő: DenDun
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Kollégámnak Honda Civic-e volt mindíg. Helyesebben, most van a második ilyen autója. Az első, 20 éves volt, amikor eladta. Japán autóról, bármi leszakadhat az elhasználtság miatt, de a motorja akkor is menni fog. Az OMSZ Toyotá-i 1990-ben lettek a Nysa-k leváltására szolgálatba állítva. Ma, még majd 900 ilyen betegszállító üzemel. Elpusztíthatatlanok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.