Fodor Pál történész, turkológus, a török hódoltság korának nemzetközileg elismert kutatója, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a tudományos közélet aktív szereplője. Az MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont főigazgatójaként, valamint a Történettudományi Intézet igazgatójaként 2016. január 1-én második ciklusát kezdő kutatóval pályájáról, első igazgatói ciklusáról, további terveiről és a Szigetvár-Turbék kutatási projektről Szőts Zoltán Oszkár beszélgetett az Újkor.hun.

Forrás: ujkor.hu
Feltöltő: Jesper
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egyszeru rablo vagy, haver, aki a mas tollaval ekeskedik. II. Szulejman sirjat az egyik volt osztalytarsam talalta meg, dokumentalta az anyagot el nem vitathato modon, amikor te odamentel, es pokhendien azt mondtad, hogy tied a dicsoseg! A tied a lof@szt! te csak lenyultad hozza a penzt az Uniotol, es most pavaskodsz!

@nevemnick is pontosan tudja ezt, de tenni ellene senki sem tud, mert "az erosebb kutya b@szik" torveny lep eletbe sajnos automatikusan, ahova a mai "akademistak" beteszik a labukat...

Szegyellje magat az ilyen sejthalmaz, aki ugyanazt csinalja, mint nagy peldakepe, a nemzet "gojostolla," a volt "alamfoje"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.