Letette végre súlyos terhét a Microsoft, a kudarcba fulladt telefongyártói kaland remélhetőleg tényleg véget ért. Az Office és a szerverek elképesztően sikeresek, de a Windows 10 is feltámadt, ahogy a felhasználók a kis tabletek helyett megint normális méretű PC-ket vásárolnak.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kar, hogy remalomnak mondjak a telefonjaikat, nekem az egyik telcsim Microsoft Lumia 640-es, es az eddigi egyik legjobban hasznalhato telefon, kituno kameraval. Ha az uj 950-es sorozatot alacsonyabb aron adtak volna ki, nem kb. 200 ezer forintos itteni erteken, akkor sokkal nagyobbat is kaszalhattak volna.
Az Officebol meg nana, hogy kaszalnak: mar nem lehet megvenni egy programot a kesobbi automatikus ingyenes frissitessel, hanem egy vagyonert vehetsz egy eves hasznalatot, ami a 365. nap utan lejar.
Mintha egy kicsit tul habzsi-dozsik lennenek...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.