A sok béna, levélszemét-minőségű sajtóközlemény között ritkán érkezik olyan, amelyik úgy indít, hogy "sziasztok, xy vagyok, rendszeres Propeller olvasó", úgyhogy már csak ezért is foglalkoznunk kellett a legutóbbival, ami a Radioo nevű szolgáltatásra hívja fel a figyelmet.

Meg azért is, mert a magyar webes zenehallgató-oldal tényleg jó: éppen olyan, mint a Spotify csak a böngszőben fut (nem kell telepíteni) és a YouTube-ról dolgozik, vagyis pont elég friss és bőséges a kínálata.

"Meglepő, milyen sokan használják a videómegosztó portált csak zenehallgatásra: munka közben sok helyen a rádió helyett YouTube-ról szól a zene. Mivel a YouTube elsősorban videómegosztó oldal, hiányzik belőle egy rengeteg olyan funkció, ami a zenelejátszó alkalmazásokban megvan: a zenék előadónként, albumonként és műfajonként való csoportosítása, illetve a lejátszási listák egyszerű kezelése is" – magyarázza a közlemény az oldal ötletét, amely ezért tehát a Spotify és LastFM zenei adatbázisait kapcsolja össze a YouTube tartalmával.

A Radioo előnye pedig így az lesz, hogy a zenéket még reklámok sem szakítják meg, miközben tényleg úgy tűnik, mintha a jól ismert zenelejátszót egy az egyben belenyomkodták volna a böngszőbe.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Talán facebook nélkül is megoldhadták volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.