Egész iparág épült az automata hirdetéskiszolgáló rendszereken át terített online átverésekre. Nem is az a kérdés, hogy ki az a hülye, aki bedől ezeknek, hanem hogy miért nem védi meg senki a hülyéket a saját hülyeségüktől. Hahó, fogyasztóvédelem, GVH, Google, hol vagytok?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a derék szerző tényleg nem tudja mit beszél. Igen sajnos az emberek nagyon nagy része vevő ilyen és mégnagyobb átverésekre (az újságírás is alapvetően az, hisz féltudásból és félismeretből osztják az észt). Maga a politika is erre alapít! =))
Annak valószínűsége, hogy Orbán bármit is az ország érdekében tegyen sokkal kisebb, minthogy 3 hónap alatt megtanulj angolul! =))
eugen4402
Márpedig jogos a figyelmeztetés! Szeretett drága honfitársaink most nem sírnának a devizahitelek miatt, a Quaestor szélhámosság miatt, és nem nyafogna 7 és fél millió Orbán-károsult... Kicsit oda kéne figyelni, mit hiszünk el, és mit nem. Nekem pl. majdnem minden héten ötösöm van a lottón, kár, hogy nem veszek szelvényt.
namihami
Én évek óta tanulok Fidesz-Orbánul és mégsem értem azt, amit mondanak.
Lehet, hogy nincs nyelvérzékem???
Pedig vannak olyan nyelvek, igaz nem a fenti, amikben már sikerül némi eredményt felszednem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.