Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a hétfői Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.

Az új alapcsomag a tervek szerint mind a mobilinternet-, mind a vezetékesinternet-előfizetés esetén legkevesebb 15 százalékkal lesz olcsóbb az egyes szolgáltatók kínálatában már szereplő legkedvezőbb internet-hozzáférési díjaknál.

Az alapcsomagot az a természetes személy veheti igénybe, akinek a megelőző egy évben nem volt mobilinternet-előfizetése, illetve vezetékesinternet-előfizetés esetén az adott lakcímen legalább egy éve nem volt internet-előfizetése. Ezzel azt kívánja elérni a kormány, hogy azok vehessék igénybe az alapcsomagot, akik addig nem rendelkeztek internet-előfizetéssel, viszont a Digitális Jólét Alapcsomaggal be tudnak lépni az internethasználók világába – olvasható a Világgazdaságban.

A lap megjegyzi: a Digitális Jólét Alapcsomaggal kapcsolatos kormány-előterjesztést várhatóan novemberben nyújtják be.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Csak tessék értelmezni mit is mond mostanra a Dajcs Tompika csak az új belépőket fogja érinteni. A régi felhasználókat nem mert az EU nem engedi a Visegrádi 4 akarják rábeszélni, hogy közösen szóljanak be az EU.nak.
kamazuka
Egy dolgot kijelentek.
Őszintén bánom hogy akkor rátok voksoltam.
Ezúton kérek biocsánatot mindenkitől.
Talán a hazám megbocsájtja nekem e botlásom.

Csesszétek meg,eddíg, azt hittem egydül én vagyok csak hülye.
Ez a story úgy fest,mint a hitel a kricsmiben melyre akkor vagy jogosúlt,ha elmúltál 100 éves,és elviszed a szüleidet is!
,,Alapcsomaggal be tudnak lépni az internethasználók világába "
Ez úgy jön le hogy a már meglevő előfizetők irreálisan magas havidíjat fizetnek de megmutatjuk,hogy megy ez olcsóbban is de mert ez egy maffia ország,nagy karlendítéssel beintés ,és csak a nagyon kevés kivételnek.

Kik leghetnek ilyen kivételek?
pl:Migránsok!

Ezeknek az,hogy a haza mindenekelőtt?

Nem, felkiáltójellel.Haza mindenek előtt!

Hja? Így már érthetőbb!
huKKK
@Szeparepa2: Havi 6 ezerért 50 Gigabájtot adnak + 24:00-06:00-ig 100 gigabájtot.
Csak az a baj, hogy két évre feleségül kell venni a szolgáltatót...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.