A Django Girls Budapest legutóbbi meetupján arról beszélgettünk a résztvevőkkel, hogy hogyan kerültek be a programozás világába és nőként hogyan állják meg a helyüket ezen a területen. Igenis, a lányok is képesek programozni, szoftvereket írni, sőt, néha még a pasikon is túltesznek! Tanusíthatom!

Forrás: 24.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Mézike: Bocs, nem 500 ablakot, 500 applikációt akartam írni.
Mézike
@nemkati: Nem szoktam , legfeljebb 3 -at.:-)
A leveleket is csak ha ismerős a feladó. A reklámokkal nem bírok...
nemkati
@Mézike: Ha a Google keresőt használod, ott ez a beállítás segíthet:

"Hirdetési beállítások
A Saját fiókban található Hirdetésbeállításokban ismerheti meg azt, hogy milyen információkat használ a Google a hirdetések személyre szabásához, illetve itt kapcsolhatja ki teljesen a hirdetések személyre szabását.

Saját fiók
A Hirdetésbeállítások mellett a Saját fiók oldalon gyorsan elérhet olyan beállításokat és eszközöket, amelyek segítségével megóvhatja és a nyilvánosságtól elzárva tarthatja adatait, illetve eldöntheti, hogyan tehetik jobbá az adatai a Google szolgáltatásait, beleértve azokat a hirdetéseket is, amelyek megjelennek Önnek."
nemkati
@Mézike: Nem nagy segítség, annyit elérhetsz, hogy ha rákeresel egy mobiltelefonra, utána nem fognak özönleni hozzád a mobilhirdetések.
Mézike
@nemkati: Na ezt ki fogjuk próbálni! :-) A hosszú hétvégén elkapom valamelyik gyerekemet , és megnézi.
Mézike
@nemkati: ja igen! És gyakran lefagy.:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.