Elakad a lélegzetünk, annyira gyönyörű, hogy egy seregnyi drón ilyesmire képes – ráadásul hazai sikerről van szó. Vásárhelyi Gábor fizikus és csapatának drónröptetése miatt látogatott Magyarországra a Viceland TV-csatorna – olvasható a nuus.hu-n.

Pont úgy, mint a darazsak a rajzfilmekben: a természetet meghazudtoló módon rendeződnek és repülnek egymás mellett a drónok, amiket használat közben irányítani sem kell, mivel előre be van programozva a mozgásuk.

További részletek a nuus.hu-n.

 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Egész estét betöltő gratuláció Vásárhelyi Gábornak és a csapatnak. Lenyűgöző produkciót mutattak be a világnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@qxy: Ügyesen átvertek bennünket. Akkor azért jogos a gratula... :-)))
qxy
@eugen4402: Ja amit a drónokkal csináltak az oké az nagyon jó. Én kérten a " Jézuskát hogy hozzon nekem egyet. nem tudom hoz e. Öreg vagyok?? áá csak hatvan de imádok jáccccani. ez van. Ha nem kapok el kérem az unokámtól. kölcsön.
eugen4402
@qxy: Látod, egy ilyen "játékszernek" én is nagyon megörülnék, pedig én már tényleg öreg vagyok... Csak annyira ismerem már magamat, hogy addig nyúznám szegény röppentyűt, amíg vagy a csillárt, vagy valami szir-szart a szekrények tetején össze nem törnék vele. Jó esetben csak a gépet törném össze...:-)))
berkabela
Sajnos leették az összes szőlőmet ezek a qrva drónok4
qxy
@eugen4402: Annak idején amikor bejöttek a távirányítós autók, A mamánál két lusta macska egész nap csak aludtak. Na, eccer be csuktam az ajtókat és irány a macska kergetés. Kiéltem magam nagyon szerettem a macskák nem igen, de hadd szokják a törődést.
eugen4402
@qxy: Köszi...! Ilyen jót már régen röhögtem!!! :-)))
Tudod, vizuális alkat vagyok, látom a megdöbbent, értetlenül pánikoló, esetleg az ellentámadásba lendülő cicák reakcióit. Egy néhai cimborámmal nagyon régen egy házinyulat próbáltunk rávenni arra, hogy barátkozzon össze a macskával, ...mit mondjak, nem lett belőle tartós kapcsolat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.