Japán tudósok szerint a macskák ugyanolyan jól teljesítenek bizonyos memóriateszteken, mint a kutyák, ami azt sugallja, hogy a két állat egyformán intelligens lehet.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
T. Pál György a Facebookról,

nekem volt cicám is meg kutyám is. A cica okosabb volt, pedig a kutyám is okos volt.
Persze, az is lehet, hogy azért, mert a cicám lány volt, a kutyám pedig fiú, és talán a lányok okosabbak, mint a fiúk.
qxy
A kutya okosabb, a macska öntörvényű vagyis, amit a macska akr azt meg is teszi. Nem kérheted hogy ezt vagy azt csinálja meg.Vagy, költözz el, vidd a kutyát magaddal, meg a macskát is hagyd nyitva az ajtót. A kutya marad a macska el megy . a macska helyhez ragaszkodik, a kutya emberhez. A kutya csakolyan helyre fekszik le , ahol nincs semmi káros föld sugárzás. a macska ez ellentéte. Sokan mondják,- olyan aranyos ott fekszik mellettem. vagy rajtam de nem értik, miért is beteg és nem akar meg gyógyulni Tudom, ez a vége sok ember szerint csak bla bla. Lehet az is . csak az a baj hogy sajnos igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.