A Cisco szakemberei szerint reneszánszát éli a spam, és a zsarolóvírusok is, de azok legalább segítenek felnyitni a szemünket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ebben a mi kormányunk nem teljesít jobban, mert azt hiszi, hogy a narancsköd emeli a programozási szaktudás szintjét, és a következményeit élvezzük, a hatósági tevékenység, a számlázó programok, stb területén.
karma1
Azert ez a kedves elemzo menjen a kurva anyjaba... Magyarorszagon igenis van meg jo informatikus, aki nem hekker es nem virusgyaros. Hogy lehet egy szakmat es az azt gyakorlokat igy egy kalap ala venni?
Te hulye szemet, kiontod a gyereket a furdovizzel egyutt...

(En magam is ismerek legalabb 4 kivalo szakembert, abbol ketto nyomorog, mert akarmilyen ceghez megy el, azok csak egy munkara hasznaljak ot, neki fillereket adnak, es ahogy befejezte a bonyolult kerdes megoldasat havi 100 ezer bruttoert, mar az utcan is talalja magat... Kozben meg azok, akik alkalmaztak, be sem tudjak kapcsolni a komputert, de folveszik az unios penzeket a projektre...)
A tobbi meg elment kulfoldre, ahol nem eleve kiberbunozonek, hanem munkatarsnak hivjak.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.