A digitalizáció nem a jövő és a jelen, hanem a közelmúlt ügye - jelentette ki a Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos Szegeden.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jaj Tompika nem csak digitálisan vagy egy ratardált barom! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2015/12/30/digitalis-nemzeti-boldogsag/
Figyelünk, kérem? Itten digitális jólét lesz. Mindjárt. Erre személyesen Deutsch Tamás fog
felügyelni, az biztos. A jóléthez vezető lépések is megjelentek a Magyar Közlönyben, tehát akár lúgkövet is ihatunk a digitális kánaán hamarra várható beköszöntére. A kormányhatározat rendelkezik arról is, hogy – várhatóan 2017. január elsejétől – a jelenlegi
27­ről 18 százalékra csökken az internetezés. Vagyis annak az áfája. Kis lépés ez egy embernek, de nagy lépés a nemzetnek a jólét felé vezető rögös ösvényen. Már látom is lelki szemeimmel azt a felemelő pillanatot, amikor Deutsch Tamás beizzítja a wifit
Alsóbugyornokon, ahol 110 százalékos a munkanélküliség, az utolsó egér is régen éhenpusztult és az átlagéletkor 83 év úgy, hogy beleszámoltuk a két frissen kiket gólyafiókát is. Az internet­ alapcsomag is jó ötlet, amennyiben adnak hozzá számítógépet, elektromos áramot, konnektort, íróasztal és széket. Ugyanis sok családnál ezek egyenkénti, vagy együttes hiánya is vidáman fennáll. Persze már nem sokáig, csak ameddig beköszönt a Digitális Nemzeti Boldogság. Alig bírok magammal izgalmamban! Már csak egyetlen kérdésem maradt erre az évre: a sok digitális jó mellett nem lehetne esetleg piaci alapon felkérni egy orvosembert, ugyan, vizsgálná már meg honatyáinkat egészségügyileg? Mert aggódom én értük és igazából nagyon sok olyan ember van ebben az országban, akik testileg sérültek, vagy nem sérültek, de mentálisan és morálisan is teljesen épek. Talán néhány megfáradt politikust időszerű lenne lecserélni. Nem digitálisan, hanem igaziból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.