A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete és a Lyzr azt vizsgálta, hogy mi késztette a legnagyobb aktivitásra a Facebookon a magyarokat.

A felmérést az Index ismerteti. A Facebooknak ötmillió magyar aktív felhasználója van, úgyhogy az eredmény jól mutatja, mi érdekli az ország lakosságát.

Ez a lista azt mutatja meg, hogy melyik Facebook oldal hozta a legtöbb lájkot, megosztást és kommentet.

1. Tibi atya

2. Kasza Tibor

3. Mindenegyben blog

4. Troll Foci

5. Nemzeti Sport

6. Ami magyar az csak jó lehet

7. Kiskegyed

8. Recept neked

9. Focihíradó

10. Blikk

A leginkább lájkolt – osztott – kommentelt első tíz magyar nyelvű Facebook-poszt közül négyet Hosszú Katinka írt, és övé a legnépszerűbb poszt is. Kasza Tibor két poszttal, Tibi atya, Bruti, a 24.hu és az Index pedig 1-1 poszttal szerepel a top 10-ben.

Külön listázták azokat a posztokat, amikor valaki egy külső hivatkozást osztott meg a Facebookon. Itt elképesztő a Mindenegyben blog fölénye.

Az 50 legnépszerűbb, a Facebookról kifele mutató posztból 49-et ők tették ki. Rajtuk kívül az Index egyik sporthíre került csak fel erre a listára.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
A Mindenegyben blog pedig többnyire álhíreket, régen lejárt híreket és ellenőrizhetetlen/ valótlanságokat oszt meg. A legdühítőbb, amikor egy " édesanya" beteg gyermekének pénzt kunyermál. Műtétre, külföldi kezelésre, stb. Rákattintva az eredeti cikkre, már 3-4 éve lejárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.