De persze erről is azok tehetnek, a sajtó, meg az emberek, akik nem tudnak örülni semminek. Nem, ez nem irónia, nem mi gúnyolódunk, a hvg.hu tudósítása szerint a főpolgármester tényleg ilyeneket mondott egy pénteki sajtótájékoztatón. Ő se érti, hogy miért állt le a metró. Aztán felidézte, hogy Combino villamosok 2006-os forgalomba állítása után is voltak problémák, akkor is felmerült a szándékosság gyanúja, de ő ezt nem gondolja, hogy így lenne. Nem érti, hogy egy jármű miután lefut 15 ezer kilométert, rögtön az első napokban egymás után ilyenek történnek. "Szerintem ez valami Murphy-törvény lehet, vagy az ördögi erők játéka. " Szerinte hülyeség, hogy a Városháza siettette volna a még tökéletlen metrószerelvények üzembe helyezését, sőt ők éppen hogy késleltetni szerették volna. "Szerintem ebben a 3-as metró-ügyben egészen biztosan a sátán keze van, de azért meg kéne tanulni végre örülni is valaminek. "

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Syntax Error
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerintem ha nem lennének mikrofonmániások, és a kötelező bemondásokat is rövidebbre fognák nem lenne amin hintázzon senkinek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.