Sokszor bemutatták már, hogy szoftverek és szolgáltatások használata előtti feltételek közé bármit be lehet rakni, senki nem olvassa azokat el.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Én is fel vagyok háborodva mert ugye vidéken nem igazán tudok választani mivel csak 2 szolgáltató van az egyik gyenge a másik meg vissza is él a helyzetével. Lassan 10 év vagyok egy szolgáltatónál de a 2 évenkénti hűség idő váltással jól át is vernek mert mindig kitalálják, hogy drágább legyen mert más csak más csomagra lehet új szerződést kötni. Ami ugye így már drágább is lesz. így lett az internet is drágább.
sokanvagyunk
@nezelodo: Ismerős... - a hűség igen egyoldalú.
sokanvagyunk
@szaboria1: Internet, telefon, akárminél az új előfizetőknek beetető kedvezmény, az ottragadtaknak meg az állandó emelés.
cs.n.
Én nagyjából átfutom, de azt se mindig. Ha használni akarom, muszáj elfogadni. Azt se csodálom, hogy a cikkben leírt kirívó dolgokat se nagyon vették észre (1000 óra közmunka, elsőszülött gyermek átadása a szolgáltató részére:), ez csak pár sort jelent egy kisregény hosszúságú, jogi szövegből álló dokumentumban.
cs.n.
@sokanvagyunk: Nem csak fizetős dolgokról van itt szó. Például mindannyian valamilyen böngészőről írunk ide, ami valamilyen operációs rendszeren fut. Mindhez el kell fogadni először a felhasználási feltételeket, különben nem tudod használni. Kipipálod, aztán mehet. Most kíváncsiságból megnéztem egy ilyet a telefonomon, amit nem okéztam még le. Semmi különös dologról nincs szó, csak annyi, hogy kijelzőre való témát lehet letölteni a gyártó oldaláról. Már ehhez is egy paksamétányi feltételt kell elfogadni, aminek az átolvasásához (és főleg: értelmezéséhez) nem kevés idő kell. Meg tudom érteni, ha ezzel nem szarakodik a júzer. De pont erre akartak rávilágítani a cikkben is, hogy egyszerűbbé kéne tenni.
sokanvagyunk
@cs.n.: Elolvastam én is a cikket, értelmeztem is. Igazad van. Csak néhányan itt kiterjesztettük a témát a "szerződésekre" nevezett valamikre úgy általában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.