100 millió szalagcímet elemzett ki egy kutatócsoport. Meg fog döbbenni az eredményen! És ez még nem minden! Sokkoló részletek! Zokogni fog!

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Tudjuk, mire kattint"...
mi is tudjuk, hogy tudják...sőt, azt is tudjuk, amit nem tudunk...azt, hogy minden rögzítve van...

mint tudjuk egy év múlva jutottak oda a telefonlehallgatások utólagos, részletes meghallgatásakor, hogy kik is szálltak bele az ikertornyokba..mertugye azt előtte bátran megbeszélték...
..egy év kellett átvizsgálni a terabájt mennyiségű anyagot..amíg eljutottak hozzájuk..nem is tudom, a tera után mi következik méretben..

és ez még csak a kezdet...a rossebb tudja mi várható a megfigyelések terén (ami a hatalom hatalomban maradásának alapja)...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@wagabund: Az egy "érdekes" világ lehet-(a titkosszolgálat). Elméletileg, kormányzati "megrendelésre" és ellenőrzés alatt dolgoznak, de ők, állam az államban, amitől tartanak még a politikusok is. Hátha önálló életet élnek...(márpedig, szerintem sokszor élnek)
És milyen sok van belőlük: Polgári, katonai, alkotmányvédelmi, nemzeti nyomozó i. a szakszolgálat és a TEK is mind külön titkosszolgálatok(is)
Csizmás Kond
...csak azt tudják, hogy mire kattintottam...a többi blöff.
Peller Anikó
@kond: igazad van, mert két eset lehetséges.

1. buta vagy
2. fizetnek neked ezért.
wagabund
@36: olyan titkosszolgálat még nem fordult elő a történelemben, amely nem dolgozott volna saját zsebre(is)..
..az érdekesség mégis az, hogy ezt tudja minden gyakorló, és leendő politikus(is)...aztán mégis megbuknak...
36
"Legyőzheted a fél világot, megölhetsz királyt és császárt, elpusztíthatsz birodaklmakat, hitet, nyelvet, hagyományokat, de nem győzheted le a titkosszolgálatokat. Azok elpusztíthatatlanok..." (Fouché)

Végül is. A világ, második legidősebb mesteresége. Mindíg szükség volt és van rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.