Az Invitel Csoport péntek este váratlanul bejelentette, hogy eladja a lakossági üzletágat képviselő Invitel Távközlési Zrt-t, a vevő pedig a hazai piac egyik legdinamikusabban fejlődő szolgáltatója, a DIGI Távközlési Zrt. A tranzakcióval óriásit nő a DIGI ügyfélbázisa, a cég azonban a korábbinál szigorúbb hatósági szabályozást is a nyakára húzhat.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Miért megörökli a DIGI azokat a jogos eljárásokat, amit az Ínvitellel szemben már rég el kellett volna indítani? Remélem a a tulajdonosváltással megszűnnek azok a mocskos lehúzó módszererek, amit eddig büntetlenül műveltek. Nem is tudom, mi kell a felügyeleti szerveknek, hogy felfigyeljenek rá?
lópicigáspár
@nezelodo: Nekem négy hónapomba került megszabadulni tőlük! Ha a Digi átveszi a gázos ügyeiket is, nem fognak sokat unatkozni a jogászaik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.