A Xerox Magyarország szakembereinek tapasztalatai szerint a magánszemélyek mellett a vállalatok körében is terjednek az olcsó, szabadalmi jogokat sértő patronok.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
8 ev utan beadta a kulcsot a nagyon jo kis Cannon printerem, nosza, megvettem a kovetkezo Cannon printert, ami egy kicsit tobbet tudott, es elkezdtem hasznalni.
Aztan elfogyott az elso inkpatron - nosza, megvettem az interneten a termeszetesen "made in China" tipusu, joval olcsobb patront, es a cserekor az "okos" printer kiirta, hogy pfuj, nem original Cannon patront kapott, es juj, mit csinaltam en?
Na persze, megnyomtam az OK gombot, a printer mast nem tehetett, csak szepen adoptalta maganak a kinai patront, es azota sohasem kozli velem, hogy nem a markanak megfelelo tonert hasznalom...ES???
Viszont egy-egy patronon 40-60 dollart sporolok...(Az elozo printer is szerette a kinai tintat...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.