Manapság a mobiltelefonunkkal kapcsolatos egyik legfőbb igényünk a méretes érintőképernyő, a divatos faltól falig terjedő, csupa üveg kijelző. Szerencsére a kínálat széles, így könnyen választhatunk stílusunknak megfelelő típusokat.

Forrás: redmobil.blog.hu
Feltöltő: Redmobil
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Nekem egyáltalán nem igényem, de okostelefonból szinte csak olyan van. Az előzőnek betört a kijelzője, de mivel úgy is lehetett használni, nem javíttattam meg. A mostanit már bebiztosítottam védőtokkal, meg biztosítással.
Cefi
@Kookas: Lóf@ßt. Ki kell cserélni.Csak nem rablóknál.
Kookas
@Cefi: csere és kinél lehet majd elintézni ami meg a szervizet illeti hát az sincs.nekem is volt egy samsung 800GS telefonom és nem sikerült megjavítaniuk.tavaj vettem egy önjáró fűnyírót és ahhoz sem lehet kapni semmit a szakszevíz?be se és nem kínai hanem német gyártmány volt.egy szóval ha elromlik csak újat lehet venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.