Többé nem kell agyvérzést kapjon, amiért a gyerek megkapja az sms-eit, csak nincs kedve válaszolni, vagy nem veszi észre, hogy hívta, mert némítva maradt a készüléke.

Minden mobiltelefonnal rendelkező gyerek szülője ismeri az érzést, amikor csak csörgeti a kölköt, közben sms-ekkel is bombázza, de az nem jelentkezik – majd kiderül, hogy ja, hát ő látta és hallotta mindezt, csak nem volt ideje/kedve reagálni, meg a csetelgetés a haverokkal sokkal izgibb volt, és még meg kellett néznie húsz videót is közben.

Az idegeiket ronggyá izguló szülőkre gondolva fejlesztette Nick Herbert – aki maga is hasonló cipőben jár – a ReplyASAP nevű applikációt, ami egyszerűen zárolja a telefon képernyőjét, és idegesítő hangokat ad ki egész addig, míg a telefon használója nem reagál az sms-re vagy üzenetre, amit egy bizonyos számról küldtek neki. Az app felülírja azt is, ha a gyerek néma üzemmódba kapcsolja a telefont, és az is látszik benne, ha az átkozott kölök végre megnyitotta az üzenetet. 

Az app egyelőre csak Android operációs rendszerre készült el, de fejlesztője hamarosan elkészíti az iOS verzióját is – írja a News4Jax.

Címlapkép: Google Play Store

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a vásott kölök majd számtek órán kitörli az appot..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.